Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola MIK MIK - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly MIK MIK

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola MIK MIK < <


   S panem Mikundou jsem měl možnost jezdit více než rok. Dokoupil jsem si docela dost hodin a zkoušky jsem udělal na čtvrtý pokus.

Plusy:

- flexibilita a spolehlivost. Za dobu přípravy mi instruktor nikdy neodřekl jízdu, byl z pravidla na čas. Mohl jsem si naplánovat jízdy každý den od rána do večera. Zároveň respektoval a nikterak mi nevyčítal, že v mé přípravě bylo několik delších období bez jízd, protože nemůžu / nechci.
- profesionalita. Četl jsem tu názor, že instruktor je často na mobilu a nedává pozor. Přiznám se, že jsem byl v rozpacích, když asi druhou jízdu vytáhnul mobil a začal s někým telefonovat. Hlavou mi běželo "to jako teď nedává pozor? co když nabourám... &#128522; Pan Mikunda se domlouvá s dalšími žáky během toho, co řídí žák jiný. Nakonec je to i příhodné pro žaky, protože instruktor je v podstatě celý den na příjmu... Ve chvíli kdy jsem, snad zaujat tím že instruktor volá, nedal přednost zprava, auto mi zastavila instruktorova noha. Pronesl něco ve smyslu "co to děláš?" a pokračoval v hovoru s člověkem na telefonu. Za nedlouho je mi jasné, že instruktor má velice dobry přehled o tom, co se na cestě děje. Zřejmě má tolik zkušeností, že předem ví, kde na jakém místě můžu s jakou pravděpodobností udělat chybu. Obecně mohu říct, že jsem se s instruktorem cítil během celého výcviku bezpečně. Nenastala situace ve které by dopustil aby má chyba vyústila ve větší problém. Zmínil, že za posledních snad 25 let neměl ve škole nehodu, kterou by způsobilo auto školy a já mu to upřímně věřím.
- osobnost. Přišlo mi, že je se mnou jednáno jako s rovným, třebaže jsem v roli žáka (s občasnými výjimkami, které rozepisuji v záporech). Po čase lze vycítit, že je zde skutečný záměr žáka naučit a především naučit dobře. Instruktor nedává nic zadarmo, ale taky člověka v ničem nenechá plavat, když je třeba zasáhnout, tak zasáhne. Sleduje, zjišťuje, co jsou v řízení žáka silné a slabé stránky a staví žáka do situací, které jej nutí pracovat na těch slabých. Otázky k řízení a pravidlům dokáže srozumitelně a logicky vysvětlit - zároveň však na otázky k základním pravidlům může reagovat dost nevrle, viz níže. Instruktor se shoduje s hodnocením vaší jízdy se zkoušejícím. Vedou během zkoušky nezávazný rozhovor a pokud vám během přípravy něco vyčítá instruktor a vy to uděláte i při zkoušce, je pravděpodobné že uslyšíte stejnou výtku i od hodnotitele.
Zápory
Předně je vhodné zmínit, že se jedná o náročné zaměstnání s velkou zodpovědností. V autoškole se má člověk naučit teorii jízdy – toto se děje týdny před tím, než člověk vůbec vkročí do auta. Autoškola teorii vyučuje, ale samotné naučení se teorie je zodpovědností pouze studenta. Pokud si student teorii neosvojí, pak má instruktor mnohem více práce, protože žák dělá více chyb. Instruktor pak může začít ztrácet trpělivost a začít dělat dusno. Při velkém dusnu se hůře řídí a člověk pak dělá více chyb. Pan Mikunda občas zapomíná, že nemá na starost jenom bezpečnost, ale i atmosféru. Někteří mohou sedět za volantem zcela poprvé a chtějí vědět, že se mohou na druhého spolehnout a to jde nejlépe v dobrém rozpoložení. Bylo více situací, kdy mi přišlo, že je instruktor zbytečně „jedovatý“, párkrát mi snad i přišlo, že si na mě vylévá frustraci odjinud. Zároveň bych však Radima nazval rovným chlapem, protože když jsem se proti jeho vystupování ohradil, tak mi do očí řekl, že mi chybí znalost pravidel a že kvůli tomu nejezdím dobře, a že ho to prostě se.., že na to tak se... Zároveň v kritice během jízdy následně dost ubral a když jsme si vyjasnili, že s ním skutečně jezdím proto abych se to pořádně naučil a že mi nevadí jezdit déle a přikoupit lekce, tak byla atmosféra mezi námi o dost klidnější.

Ve zkratce: instruktor vás naučí znamenitě, může být problém pokud nebudete znát teorii a pokud byste si brali možné občasné nevhodně podané výtky příliš k srdci.

Jan
vloženo: 26. června 2020
vložil: Jan,


   Pan Mikunda to je známá firma ve FM a okolí , když je s mladou holkou tak se v něm plasi hormony a předvádí se. Ale má zkušenosti a naučit umí to zase jo, většinu jízd vozite manželku do obchodu, nebo rozvazi učebnice a knihy pro nějaký shop takže mu platíte brigádu, kouří jedno cigáro za druhým a pokud neridite jako profík tak to schytate, je to takový mafian z vesnice.
vloženo: 9. dubna 2020
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Sledovat nas muzete i zde

https://www.facebook.com/autoskolaMikMik/
vloženo: 6. listopadu 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Provozovatel autoškoly byl hodný a vstřícný, naučil mě vše co potřebuji k řízení znát a šla bych zde znova a bez váhání. Testy jsem zvládla bez učebnice a i jízdy jsem zvládla na poprvé.
vloženo: 1. října 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola. Pod dohledem pana Mikundy jsem dala zkoušky napoprvé. Skvělý přístup, cenově si myslím dobré. Obdivuji jeho kaskadérské schopnosti s novými řidiči, skvělý smysl pro humor a velikou trpělivost. Hodnocení uživatelů 1 hvezdičkou mi přijde velice nevyhovující protože takhle mohli hodnotit jen lidé, kteří si dokazují nadřazenost, nebo asi nemají dostačující smysl pro humor. I když jsme se s panem Mikundou párkrát neshodli, na závěr jsme se tomu zasmáli. Doporučuji všem. :-)
vloženo: 2. září 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S Mikundou jsem jezdil jako začátečník, jeho přístup byl opravdu hrozný.
Nic nevysvětlil, vše bral jako samozřejmost již od začátku, při každé jízdě jsem tím pádem byl velmi nervózní a na každou další se mi chtělo o to méně. Při každém "chcípnutí" vozidla poznámky, při kterých jsem měl chuť z auta vystoupit a raději si jít po svých- "Vždyť už máme třetí jízdu (dále jsme se, díkybohu, nedostali)!"
Korunku tomu nasazuje také to, že při každé jízdě (kéž bych neměl pravdu) si tento pán musel odskočit "něco vyřídit", a to i klidně na dvacet minut! Myslím tedy že jsem spíš plnil funkci velmi nekvalitního taxikáře zdarma než žáka autoškoly a jsem rád že jsem zbytek odjezdil u jiné autoškoly.
Nevím jestli měl Mikunda vůči mne nějaké antipatie, každopádně vůbec nepůsobil profesionálně, většinu doby co jsem řídil si psal na mobilu, případně rýpal - pokud mu vadilo že jsem kluk a ne holka, stačilo narovinu říct :).
vloženo: 25. listopadu 2017
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobry den dnes jsem dokoncila uspesne zkousky .. pod dohledem pana mikundy .. opravdu vyborne a nemuzu rict ani pul slova ... 100 lidi 100 chuti ale dnes nebyt pana mikundy tak ten ridicak ani nedostanu a za to mu moc dekuji stacilo jen poslouchat a u zkousek jsem hned vedela(i kdyz jsem se potila az na prdeli ) jinde bych uz nesla ma dcera bude delat ridicak taky tady a nikde jinde .. opravdu moc dekuji za pristup.jednani.vysvetlovani . Opravdove nervy nekdy .zadne oplzlosti a navrhy nebyyly pani ma asi mindraky !!!!dekuji
vloženo: 18. října 2017
vložil: Marketa Sykorova,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Spousta žen tu dává hodnocení a žádný chlap, tak bych si taky dovolil něco říci. Nejsem ten typ přirozeného řidiče a začínal jsem úplně od začátku, nikdy jsem v autě neseděl. Během autoškoly jsem udělal několik "chyb", které by mě bez reakce pana instruktora mohly stát život. Snažili jsme se najít příčinu, proč jsem tu chybu udělal, a tu následně odstranit a dařilo se to!
Jezdil jsem většinu času v zimě a v čase, který mi vyhovoval, nikdy nebyl problém si domluvit jízdy v nejbližším termínu. Pro humor se nemusíte ani snažit, instruktor je to zkušený a je si vědom, že i při posledních jízdách můžete mít trému.
PLNĚ souhlasím s Janou, je to o vašem přístupu. Pan Mikunda řídit umí a chce Vás to naučit, bohužel holčiny, které daly hodnocení před několika měsíci měly přístup typu "Já jsem střed vesmíru, platím, tak to musím umět", ale když došlo na lámání chleba, nevěděly, jak vypadá značka křižovatky, v hodinách teorie vyrušovaly. No co dodat, asi se chtějí pomstít, ale my co známe pravdu....
Závěrečnou zkoušku jsem udělal již před několika měsíci a je fér zaslat hodnocení :) Nyní se pomalu rozježďuji v reálném provozu bez pomocného páru instruktorových nohou :)
DOPORUČUJI! A přeji spoustu SLUŠNÝCH žáků :)
vloženo: 28. září 2017
vložil: Ondřej Š., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   No tak to snad nemyslíte vážně?
Pan Mikunda je přirozený, inteligentní, upřímný, trpělivý, velice schopný muž se specifickým smyslem pro humor. Já s ním zažila spoustu srandy, ale zároveň umí i říct, že jezdíte jako střela, když tak prostě doopravdy jezdíte :D Jak říkám velice upřímný, pokud Vám to nejde, dozvíte se to, no ale není přece autoškola od toho, aby Vás učitel upozornil na Vaše chyby?
Doporučuji všem pohodovým lidem, a bohužel u lidí, kteří si neumí přiznat, že nejsou dokonalí, tvrdě narazí (no jo, když některé dámičky nechtějí slyšet pravdu, že jo holky ;).
Já s udělala zkoušky na poprvé a za to patří dík hlavně p. Mikundovi :)
vloženo: 1. června 2017
vložil: Jana, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Schit.Schit.Schit.Schit.Schit.Schit.Schit.Schit.Schit.Schit.Schit.Schit.Schit.Schit.Schit.Schit.Schit.Schit.Schit.Schit.Schit.Schit.Schit.Schit.Schit.Schit.Schit.Schit.Schit.Schit.Schit.Schit.Schit.Schit.Schit.Schit.Schit.Schit.Schit.Schit.Schit.Schit.Schit.Schit.Schit.Schit.Schit.Schit.Schit.Schit.Schit.Schit.Schit.Schit.Schit.
vloženo: 5. května 2017
vložil: David Fukse, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ahoj Dani,
tak to si asi měla velké štěstí nebo si na na tebe netroufl :)(nic ve zlém).
Protože u mě to byla katastrofa... Pan Mikunda byl velice ochotný a milí, jen do té doby než dostal do ruky peníze.
Hned potom se mé hodiny změnili v peklo, dělali jsme řidičák spolu s přítelem a oba jsme utíkali co to jen šlo :D.

Možná kdyby peníze dostal až na konec, bylo by vše ok :)
vloženo: 5. května 2017
vložil: Monča,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu mohu jen doporučit. Jízdy s panem Mikundou byly příjemné, pohodové a poučné. Absolvovala jsem část výcviku v jiné autoškole, kde jsem měla možnost jezdit i s jinými učiteli, ale s panem Mikundou byly jízdy jednoznačně nejlepší, je klidný, takže i když jsem ve špičce zablokovala dopravu na kruhovém objezdu, okomentoval to s úsměvem a pokračovalo se dál, žádný nátlak, jak je uvedeno níže. Nekonaly se ani žádné nevhodné narážky či řeči. Pan Mikunda mi trpělivě vysvětlil vše, co je potřeba a ochotně odpovídal na spoustu mých dotazů. S průběhem výuky jsem naprosto spokojená!
vloženo: 12. března 2017
vložil: Martina Horáková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Úplně jsem v úžasu co se tady dočítám. Dělala jsem autoškolu u pana Mikundy. Podotýkám, že jsem žena a vůbec s vámi nesouhlasím.Byl na mě přivětivý a trpělivý. Pokud mi nešly rozjezdy tak se vůbec nic nestalo a to jsem se rozjela klidně na potřetí.Z mé strany můžu jen doporučit.
vloženo: 10. března 2017
vložil: Danka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S přítelem jsme oba absolvovali výcvik u pana Mikundy. Abych byla upřímná, první jízdu jsem z něj měla respekt. Ale šla jsem k němu i podruhé a uvědomila jsem si, že mi nejde o to, abych si odřídila povinný počet hodin s nějakým flegmatikem, ale s člověkem, který chce, ať je z Vás řidič. A to ten nejlepší. To je přístup, se kterým pan Mikunda sedá do auta. Naučit Vás řídit, upozornit Vás na chyby zábavnou formou tak, abyste je už neopakovali. Je pravda, že mi také vždy nemazal med kolem pusy (a já jakožto dívka na to nejsem zvyklá), ale je třeba si uvědomit, že jde o určitou zodpovědnost řídit auto a s tou je k Vám také přistupováno. Je přísný, ale ne zlý. Hodiny s ním byly zábavné a užitečné. Řídím s jistotou, umím parkovat i podélně a vděčím za to právě panu Mikundovi.
vloženo: 3. března 2017
vložil: Lucie L.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Arogantní, sprostý a nemravné vyjadřování kdy jsem měla pocit že mě chce sbalit...
ŽENÁM NEDOPORUČUJI!!!!!!
vloženo: 18. prosince 2016
vložil: Marketa,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Souhlasím s tebou Eli, toto je snad ta nejhorší autoškola ve F-M....
Pan Mikulda je arogantní, nepříjemný a jeho nemístné poznámky klidně i na sexuální téma nejsou ničím vyjímaným.

Navíc jeho způsob školení je nátlakový a pokud se nerozjedete na poprvé pěkně si to schytáte....

Nedoporučuji!!!
vloženo: 15. prosince 2016
vložil: Karel,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Příšerné, NEDOPORUČUJI!!!
Arogantní, hnusný, oplzlí!
vloženo: 14. prosince 2016
vložil: Eliška,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Arogantní a nepříjemný člověk, dělal jsem zde autoškolu a díky tomu to člověku mám s řízení noční můry!!!

Nedoporučuji kor pro lidi kteří se nenarodily s volantem v ruce.
vloženo: 14. prosince 2016
vložil: Tomáš , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Perfektní přístup, pohoda při jízdě, žádný stres apod. Neřídil jsem od absolvování autoškoly v r. 1990. Měl jsem obavy, úplně bez problémů, vřele doporučuji!!! p. Mikunda poctivě vysvětlí vše před jízdou, poradí, sleduje s Vámi jízdu.....
vloženo: 4. května 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrá autoškola a dobrý pan učitel. Děkuji panu Mikundovi za dobrou přípravu a trpělivost. Můžu jen doporučit.
vloženo: 7. března 2016
vložil: Marek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělý učitel a dobrá autoškola. Jsem ráda, že jsem si jí vybrala. Zkoužku jsem dala na poprvé, dobrý přístup a hodně mě pan Mikunda naučil. Děkuji a doporučuji.
vloženo: 7. března 2016
vložil: Jana, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi děkuji za kvalitní přípravu a přístup. zkoušku jsem udělala na poprvé a můžu jen doporučit.
pan Mikunda je opravdu ochotný a výborný učitel.
vloženo: 28. ledna 2016
vložil: Jana, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pana Mikundu doporučuji všem i těm kteří mají vnitřní boj sami se sebou a nedaří se jim zezačátku &quot;uspat bestii&quot; jménem strach :-)..byly to fajn hodiny a všechno se zvládlo a můžu říct, že ikdyž se ještě řadím mezi začátečníky tak je to v pohodě...po absolvování této autoškoly mi v té hlavě něco zůstalo a řídí se mi fajně.

vloženo: 3. listopadu 2015
vložil: katka uhlová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu můžu jen doporučit.Díky panu Mikundovi,který měl semnou velkou trpělivost a snahu mě naučit co nejvíce jsem celé zkoušky udělal na poprvé.Perfektní pčíprava,učitel hodný a vše mi vždy vysvětlil. Moc děkuji a adoporučuji všem.
vloženo: 23. srpna 2015
vložil: Marek. K., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S panem Mikundou jsem absolvoval všechny jízdy a vždy byly velmi poučné, profesionální a zároveň i zábavné. Během jízd se snaží vysvětlovat nejen praktické dovednosti, ale tam kde to jde i značnou část z teorie. A jak píše na svých webových stránkách, legraci se opravdu nebrání :)
vloženo: 10. dubna 2015
vložil: Radovan Fusek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Děkuji panu Mikundovi, za velmi dobrou výuku a přípravu ke zkouškám.Zkoušku jsem udělala na poprvé. Ochotný,tolerantní. Můžu všem doporučit.
vloženo: 12. února 2015
vložil: L., emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou MIK MIK osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola MIK MIK < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola MIK MIK - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje