Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Milan Fiala - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Milan Fiala

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Milan Fiala < <


   Tuto autoškolu doporučuji, pan Fiala je velice klidný,a v případě že uděláte nějakou chybu tak vám v klidu vysvětlí co bylo špatně, a naučí vás jak to správně máte dělat. U pana Fialy sem se nesetkal že by po mě řval skrz chybu a nebo něco jiného. Přístup celkově autoškoly je výborný, domluva byla parádní, co se domluvilo tak to 100% platilo. Pokuď se budu rozhodovat ještě nad nějakou skupinou, tak půjdu určitě zase k panu Fialovy.
vloženo: 3. prosince 2019
vložil: Martin,


   Dobrý den,
dlouhou dobu jsem váhal, jakou autoškolu si mám vybrat a spousta lidí mi právě nabídla služby pana Fialy a oprávněně.
Moje zkušenosti s touto autoškolu jsou velmi pozitivní. Celkový přístup k žákům je nadmíru přívětivý. Domluva na čase a místě setkání bezvadní a nejlepší na tom jest, že si pro Vás přijede, už třeba když zrovna máte mít jízdy nebo když se nemáte dostat jak na teorie.
Jízdy byly poklidné. Popravdě jsem si nepřišel jako v autoškole, spíše jako na nějakém výletě. Přátelská atmosféra byla vážně příjemná. I mé často hloupé dotazy byly řádně a vstřícně zodpovězeny. Nesetkal jsem se s žádným křikem ani s hrubými slovy. Vše v klidu vysvětleno, i při velkém stresovém vytížení.
Dále teorie s manželkou pana Fialy byly vskutku pohádkové. Opravdu tomu nemám co dodat. Nádherný výklad, historky z praxe, důsledné vysvětlení...paráda.
Mám moc dobrý pocit tím, čím jsem prošel s Fialovic rodinkou a opravdu mohu doporučit, zde dělat autoškolu.
Děkuji za zkušenosti a krásné vzpomínky.
S pozdravem,
spokojený žák.
vloženo: 19. září 2019
vložil: Lukáš Palát, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi dobrá komunikace. Vše dobře vysvětleno a naučeno
vloženo: 1. září 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Říká se, že když člověk dlouho vybírá, tak přebere. Já vybírala opravdu dlouho, ale rozhodně nepřebrala. Autoškoly jsem se hodně obávala, ale nakonec mám na všechno jen báječné vzpomínky. Jízdy vždy byly pohodové, žádný zvýšený hlas nebo nadávky. Na jakoukoliv sebehloupější otázku jsem vždy dostala srozumitelnou odpověď a nikdy se pak nebála zeptat. Strachu z jízdy jsem se postupem času díky trpělivému a vlídnému přístupu pana instruktora zbavila a nakonec se na další výjezd do provozu vždy těšila a po absolvování kurzu mi pak ježdění chybělo. Hodiny teorie bývaly vždy příjemným zpestřením čtvrtečního odpoledne. V sympatickém a milém prostředí, kde jsme se dozvěděli spoustu vychytávek a pomůcek, na které jsem si vždy při plnění testů vzpomněla. Rozhodně bych tuto autoškolu doporučila všem, koho znám. Kvalita a pohoda je zárukou a spousta parádních vzpomínek bonusem. Skvělá domluva a komunikace, přesné dodržení času jízdy a dovoz vždy až domů. Já jsem se svým výběrem nadmíru spokojená. Nemohla jsme si vybrat lépe. Mé velké poděkování patří celé senzační Fialově rodině.
vloženo: 23. srpna 2017
vložil: Tereza, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   dělala jsem u pana Fialy sk. A1 a byl jsem nadmíru spokojen. Nikdy jsem na motorce nejel a moje první jízda byla pro mne stresující ale pan Fiala mě dostal do klidu a vše vysvětlil. Velice doporučuji tuto autoškolu. Když budu dělat sk. B tak určitě půjdu k panu Fialovy.
vloženo: 2. července 2017
vložil: Pavel Stodůlka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kurz pana Fialy hodnotím velice pozitivně. Na každou jízdu dojel až přímo za mnou, takže jsem nemusel nikde lítat a časově se také přizpůsobil. Při samotné jízdě vám všechno pan Fiala vysvětlí, a když něco omylem pokazíte, tak vám v klidu a srozumitelně řekne, co se právě stalo a jak tomu příště předejít.
Autoškolu pana Fialy můžu jenom doporučovat! Naučí vás jak řídit bezpečně na dnešních šílených silnicích.

vloženo: 12. listopadu 2016
vložil: Jarda Novosad,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ochota nad rámec povinností, vstřícný přístup, kladů je mnoho.
vloženo: 5. září 2016
vložil: Josef ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   První dojem mne překvapil, kdy sem měl pocit jakoby se mne pan Fiala snažil odradit od řidičáku na Ačko. Jsem za to rád, aspoň jsem si nechal ještě jednou hlavou projít zda je to-to co chci a jsem na to připraven.
Rozširoval jsem si z B na Ačko.Na motorce jsem předtím nikdy nejel,ale třetí jízdu jsem už jel sám. Motorku se mě podařilo malem položit uprostřed křiovatky a pan Fiala s uplným klidem vysvětlil co bylo špatně,jak na to příště a jelo se dál.
Pomohlo vysvětlení co a jak a co nedělat,zbytek kurzu jsem stravil na cvičiši pana Fialy, jelikož provoz pro mne nebyl problém. Raději jsem si doplatil další 3 jízdy abych si byl 100% jisty že jsem připraven na gymnastiku.

Čas výuky býval vždy dodržen, spíše jsme překračovali. Žádné dlouhé prostoje na "zabití času". Přijel sem, pozdravil, podškrábl papíry, domluvili se co a jak a jelo se.

Co se týče motorek - jsou sice starší, ale v dobrem stavu.
Určitě si ale pořiďte vlastní helmu, skrz ty erární nešlo moc dobře vidět. (ten kdo to to ale mysli s motorkou važne,dřív nebo později si ji stejně bude muset koupit).

Teorie se učí v pěkém prostředí, doba víceméně také pružná a já měl příležitost se optat na určité otazky přímo komisaře. Což ne každá autoškola může mít.

Co se týče ceny, myslím že by si mohl pan Fiala přirazit tisicovku nahoru. Dojižděl jsem sem zhruba 25km a nelituji toho ani trochu.
vloženo: 29. srpna 2016
vložil: Tomáš Drápal,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na jízdách s panem Fialou jsem parkrát zachyboval a vite co mi na to řekl:"To se stane i zkušeným" a myslím že vyznat se ve značkach a na silnici vás naučí jenom on.. Díky jemu ted patřím mezi darce orgánů (motorkáře).
vloženo: 23. listopadu 2015
vložil: Pavel, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   U pana Fiali jsem dělala opravné zkoušky. Byl ve všem skvělý, vyšel mi vstříc časově, vysvětlil mi všechno, na co jsem se ptala, I když to byly věci, které jsem měla znát z mé předchozí autoškoly - bohužel jsem je neznala. Díky němu jsem si byla za volantem o moc jistější, a i když jsem na závěrečných zkouškách byla nervózní, on byl taková psychická podpora. Vyšel mi vstříc i cenově, což bylo super. Díky němu jsem řidičák dostala a teď se nebojím jezdit i sama. Věřím tomu, že pan Fiala na tom má velký podíl. Za mně velký dík a 5 hvězdiček pro něj - ať už za přístup, perfektní přípravu nebo skvělé auto, které je vhodné pro začátečníky.
vloženo: 21. října 2015
vložil: Lucie Kandráčová , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   U pana Fialy to bylo výborné, skvělá domluva, u jízd pan Fiala vše poradí, na teorii vše srozumitelné a vše naučené tak, že zkoušky byly hned na první pokus. Doporučuji autoškolu zde.
vloženo: 6. října 2015
vložil: Jan Fojtášek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskola pana Fiali je opravdu super mohu doporucit jizdy vzdy prispusobene memu casu.pan Fiala je opravdu moc trpelivy.mela sem tu moznost porovnat protoze sem jednu autoskolu absolbovala pred touhle a mohu rict ze tady je to opravdu super.skousky na poprve.kdybych sla rozsirovat RP tak jedine Autoskola Fiala jinam ne.
vloženo: 5. října 2015
vložil: Jana Huserkova,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskolu pana Fialy mohu jen doporucit. Jizdy jsme si vzdy domluvili podle mych moznosti a pan Fiala mi vzdy s klidem vysel vstric. Ve voze behem jizd byla pohoda a pan Fiala ma uzasnou trpelivost. Na testy jsem se, jako mama dvou malych deti, pripravovala sama a diky panu Fialovi jsem se pravidla ucila v praxi,za volantem. RO napoprve. Doporucuji.
vloženo: 17. srpna 2015
vložil: Ludmila, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejvíce oceňuji individuální přístup k žákům a velmi dobrou praktickou přípravu na zkoušky.
vloženo: 22. července 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola byla velmi přínosná. Vysvětlení všech úkonů bylo dostačující. Doporučil bych tuto autoškolu všem z tohoto regionu.
vloženo: 19. června 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem velice ráda, že jsem si udělala řidičský průkaz právě zde. Kdybych dělala znovu nějaký řidičák, šla bych sem znovu. Když jsem sedla za volant v autoškole poprvé, bála jsem se, ale pan Fiala byl milý, vše mi vysvětlil. Dělala jsem tu řidičák před necelým rokem a od té doby, co mám papíry jezdím a jezdím ráda :). Přístup a chování bylo úžasné, naučila jsem se vše potřebné, vždy mi vyšli vstříc.
Rozhodně doporučuji. Nejlepší autoškola co znám :)
vloženo: 2. května 2015
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola pana Fiali mě skvěle připravila na závěrečnou zkoušku ŘO.
Teoretická část byla vždy poučná, výstižná a dokonce i zábavná. Paní Fialová má velice skvělý přistup k žákům.
V praktické části odceňuji obrovskou snahu skutečně naučit řídit a přitom zachovat klid a pohodu, bez jakéhokoliv zvyšování hlasu a podobně. Pan Fiala je skvělý instruktor.
Aautoškolu rozhodně DOPORUČUJI
vloženo: 31. března 2015
vložil: Štěpán Mates,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem byl velice spokojený. Pan Fiala má klidný a vlídný přístup k žákům, žádné stresy. Mohu jen doporučit.
vloženo: 27. února 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Fiala je výborný učitel, trpělivý. Výuka probíhá v klidu a pohodě. Nejen že výborně připraví na zkoušku, ale jeho cílem je studenty opravdu naučit dobře řídit.
Teoretická výuka je zábavná, všechno je podané jasně a srozumitelně.

Tuto autoškolu rozhodně doporučuji!
vloženo: 23. května 2014
vložil: Barbora Helesicova,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kurz probihal super, spousta novych informaci a jizdy dle mych casovych potreb. Velice doporuciji vsem.
vloženo: 21. května 2014
vložil: Impreza WRC,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S kurzem jsem byl velice spokojený. Velká výhoda, že do okolí jezdí instruktor po domluvě pro Vás, takže nemusíte řešit dopravu. Odnesl jsem si skvělé znalosti a další plus je výborná cena.
vloženo: 17. května 2014
vložil: René Kalina,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu vřele doporučit. Přátelský přístup, bezproblémová domluva, instruktor byl velmi trpělivý, příjemný, vše skvěle vysvětlil, poradil a nezvyšoval hlas. Nemohla jsem si vybrat lépe!
vloženo: 17. května 2014
vložil: Eva,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná domluva, trpělivý pan instruktor a skvělá paní učitelka na teorii. Dokonce luxusní služby v podobě vyzvednutí na jízdy až u domu a také zařízené dovozy a odvozy na teoretickou průpravu. Prostě celková spokojenost :)
vloženo: 26. srpna 2013
vložil: Klára, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   jizdy testy a tak všechno v pohode až na toho naseho krumlovs´keho komisaře štepana vadi mu každaa blbovina na začatečnikovi .chtel bych videt ho jinak velký dik p.fialovi a pi.fialove
vloženo: 14. března 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výcvik na skupinu B jsem začal v listopadu. Měl jsem tedy možnost si vyzkoušet jízdu po zavátých sněhem silnicích, náledí... což je pro mě pozitivum. Záverečné jízdy jsem absolvoval v Ivančicích, které dopadly naštěstí dobře, a pak následovaly testy. Na teorii jsem k panu Fialovi nechodil, učil jsem se je doma pouze z modelových testů. U pana Fialy jsem již absolvoval A1, B a doufám ještě A do budoucna. Doporučuji.
vloženo: 29. ledna 2013
vložil: Karel MIKYŠEK,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mohu doporučit, byl jsem spokojen.
vloženo: 12. listopadu 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu jen doporučit.Byla jsem spokojená jak s jízdami tak teorií.Na teorii mě připravovala skvělá paní učitelka,která učivo podávala srozumitelně.Vždy vyúka probíhala ve skvělé atmosféře.Také pan Fiala měl se mnou trpělivost.Dokázal mě výborně připravit k závěrečným zkouškám.Byla jsme velmi spokojená i s komunikací a přístupem.
vloženo: 4. července 2012
vložil: Aneta, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byla velice spokojená, hlavně vstřícnost, domluva a bezva komunikace.Pan Fiala je trpělivý a výborný učitel , nesmím opomenout ani paní učitelku díky jejímu srozumitelnému výkladu teorie a celková příprava na závěrečné zkoušky hodnotím na 1*. Pan komisař je člověkem na správném místě. Všem moc doporučuji a Vám přeji spoustu pilných potencionálních řidičů :-)
vloženo: 10. února 2012
vložil: Lucie, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Teoretická i praktická příprava na závěrečné zkoušky velmi dobrá, p. Fiala měl vždy se mnou trpělivost a vše mi pěkně vysvětlil. Všem doporučuji! Krumlovský zkušební komisař působí přísným dojmem, ale je spravedlivý.
vloženo: 25. ledna 2012
vložil: Jitka Skoumalová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jízdy probíhaly na základě suprové domluvy velmi dobře, na závěrečné zkoušky mě pan Fiala připravil jak nejlíp to šlo a určitě bych tuto autoškolu doporučil všem co si chtějí udělat řidičský průkaz.
Byj jsem s autoškolou maximálně spokojen
vloženo: 15. prosince 2011
vložil: Martin Pohanka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jízdy byly super. Měl se mnou trpělivost. A když jsem byl na teorii zapamatoval jsem si snad všechno díky skvělému výkladu. Pokud ještě nějáký řidičák tak u něj :D
vloženo: 23. srpna 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Spolupráce s panem Fialem byla suprová. Na jízdy jsme se vždy domluvili. Samotné jízdy bych hodnotil velmi kladně. Naučil jsem se vše potřebné k úspěšnému zvládnutí závěrěčných zkoušek a určitě všem bych doporučil tuto autoškolu.
vloženo: 18. července 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Profesionální přístup, skvělá komunikace, výborná příprava na závěrečné zkoušky. Doporučuji.
vloženo: 12. července 2011
vložil: Sedláček Václav,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá spolupráce, kvalitní přístup, super domluva, spousta spokojených žáků.Doporučuju:D


vloženo: 10. března 2011
vložil: Marcela,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem byl velice spokojen,vysoká profesionalita a dobrá příprava k závěrečným zkouškám je zde samozřejmostí a tuto autoškolu mohu jen doporučit
vloženo: 10. března 2011
vložil: Miloš Valach,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byla velice spokojená. Nic bych na ní neměnila a aji jsem byla dobře připravená k závěrečním zkouškám.
vloženo: 10. března 2011
vložil: jméno nezveřejněno,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Milan Fiala osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Milan Fiala < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Milan Fiala - navigace

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje