Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola MODUS - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly MODUS

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola MODUS < <


    Pozitivně hodnotím příznivou cenu, klidný přístup instruktora pana Šušky staršího.
Na druhou stranu komunikace byla někdy trochu složitá a zmatečná.
Jako mínus hodnotím skutečnost, že na první teoretické hodině nám bylo řečeno, že jediné, co si nevyzkoušíme je jízda tunelem, mimo to nás ale čeká jízda po dálnici a jízda v dieselovém i benzínovém automobilu. Těmto slibům bohužel dostáno nebylo, jezdilo se pouze v jednom autě a na nejrychlejší silnici byla povolena rychlost 70, což mě zklamalo.
Ocenila bych také větší důslednost při praktické výuce a lepší vysvětlení určitých dopravních situací. Před závěrečnými jízdami jsem se po této stránce necítila úplně připravena.
Na závěr oceňuji velkou časovou flexibilitu při domlouvání jízd a možnost začít a ukončit jízdu občas jinde než na výchozím stanovišti.
--------------------------
Není nic jednoduššího, když se necítíte připravena na závěrečné zkoušky, než si pár jízd přikoupit...
Drtivá většina žáků a autoškol upřednostňuje, aby v autoškole jezdila pouze s jedním vozidlem, protože si na něho dokonale zvyknou a nemají problém s jeho ovládáním u závěreček, tím spíš když jste začátečník...
vloženo: 28. března 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Pozitivně hodnotím příznivou cenu, klidný přístup instruktora pana Šušky staršího.
Na druhou stranu komunikace byla někdy trochu složitá a zmatečná.
Jako mínus hodnotím skutečnost, že na první teoretické hodině nám bylo řečeno, že jediné, co si nevyzkoušíme je jízda tunelem, mimo to nás ale čeká jízda po dálnici a jízda v dieselovém i benzínovém automobilu. Těmto slibům bohužel dostáno nebylo, jezdilo se pouze v jednom autě a na nejrychlejší silnici byla povolena rychlost 70, což mě zklamalo.
Ocenila bych také větší důslednost při praktické výuce a lepší vysvětlení určitých dopravních situací. Před závěrečnými jízdami jsem se po této stránce necítila úplně připravena.
Na závěr oceňuji velkou časovou flexibilitu při domlouvání jízd a možnost začít a ukončit jízdu občas jinde než na výchozím stanovišti.
vloženo: 26. března 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkově jsem měla z autoškoly strach, jelikož jsem byla naprostý laik s nulovými zkušenostmi, ale hned po první hodině jsem zjistila, že jsem se bála naprosto zbytečně. Pan Šuška ml. je naprosto klidný, pohotový, ochotný a trpělivý. Nikdy se nestalo, že by po mě křičel nebo by byl nepříjemný, vždy mi klidně vysvětlil, co jsem udělala špatně a jak to udělat dobře. I na tu nejpitomější otázku mi vždy ochotně odpověděl. Co se týká plánování jízd, pan Šuška ml. se mi vždy snažil co nejlépe vyhovět. Výborně mě připravil jak na písemné, tak praktické zkoušky, které jsem na poprvé zvládla.
Tahle autoškola je určitě skvělá volba pro stresaře ale i pro všechny, kteří hledají pohodovou autoškolu.
Děkuji!! S.
vloženo: 1. června 2017
vložil: S. K., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super přístup, doporučuji.
vloženo: 22. února 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zdravím všechny,
Po dlouhém rozhodování,kterou autoškolu si vybrat v Olomouckém kraji jsem si vybral právě Modus a myslím že jsem udělal víc než dobře.Naprosto spokojený jak s teorií tak s jízdami se super instruktorama,kteří opravdu naučí (ještě jednou díky) žádný stres,žádné řvaní :) Rozhodně doporučuji
vloženo: 22. února 2017
vložil: Zdeněk, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nechodi nikdy vcas, kdyz nedojede na vyuku ani neda instruktor vedet. Piste si odjezdene hodiny, jinak Vam budou chybet. Rekne Vam dnes potrebuji skoncit drive, priste si hodinu nahradime a zkutek utek. Sam nevi kolik mate odjezdenych hodin,rekne vam ze vam zbyva 4, odjezdite 3 a nasledujici posledni hodinu chce po vas penize za nahradni hodinu! Ve vyuce si vyrizuje telefonaty a vubec nedava pozor. Preplatek kdyz nema na vraceni uz neuvidte. Kdybych delala ridicak znovu u teto autoskoly by to rozhodne nebylo. Muj nazor, me zkusenosti.
vloženo: 17. února 2017
vložil: Nespokojeny Zakaznik,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporučuji všem, byla jsem velmi spokojena, jak s vysvětlováním teorie tak s jízdami. Čas jízdy si určujete vy, podle toho jak se Vám to hodí. Dobře Vás připraví na zkoušky. Vždycky mi vyšli vsříc, ať už jsem měla jakýkoliv problém.
vloženo: 4. října 2016
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Perfektní přístup, výborná komunikace a domluva, profesionální lektoři, pan Šuška ml. je třída :)
vloženo: 24. června 2016
vložil: Jan Pôbiš,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Modus doporučuji všem co se chtějí něco naučit,velmi dobře vás připravý na zkoušky učitelé jsou velmi dobří a hodní,jízdy jsou super připrava je velmi dobrá, ja bych chtěl poděkovat a přeju vám hodně dobrých km Radek Olomouc.
vloženo: 23. června 2016
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dnes je přesně ten den plný úspěchu, který přeji každému, kdo absolvuje autoškolu a s pomocí Autoškoly Modus je tahle záležitost velmi příjemný a strávený čas za volantem. ChtěI bych poděkovat celé rodině Šušků za kvalitní a sympatickou výuku, za trpělivost, chladnou hlavu, časovou flexibilitu, rady a mnoho dalšího.. Nebojím se tuhle Autoškolu nazvat jako nejpohodovější v Olomouci a ano, mám bohužel s čím srovnávat. Pisemné zkoušky jsem splnil na 100% bodů a jízdy s komisařem panem Zajícem jsem taktéž zvládl a to vážně nejsem žádný milovník aut, nebo pravidel, ba naopak přiznávám, že jsem před zapsáním do této autoškoly měl velkou averzi k řidickému průkazu, což se po pár návštěvách Modusu obrátilo v mnohem lepší. Doporučiji všem zájemcům ať už zapáleným autařům či stresujícím lidem, co žádají pohodový a klidný výcvik! Ještě jednou moc děkuji! T.Z.
vloženo: 21. dubna 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ideální volba pro stresaře. Pan Šuška ml. je naprosto klidný a trpělivý člověk, navíc pohotový, takže včas zareaguje, když se auto řítí do příkopy :). Když vedle vás sedí člověk, kterému věříte, že vás nenechá nabourat, získáte jistotu a můžete se plně soustředit na jízdu - to byla velká pomoc. Zároveň vás ale nevodí za ručičku a postupně zvyšuje level, takže na konci kurzu jste skvěle připraveni na zkoušky. Chyby, které mi v průběhu kurzu vytýkal, mi v tom samém pořadí vyjmenoval i komisař, takže je jasné, že pan Šuška je učitel na úrovni. Auto super na naučení, ideální rozměry pro parkování a poměrně odolné :D. Učebnice byla OK, ale uvítala bych více teoretických hodin. Z těch křižovatek se jde člověku rozskočit hlava, když je to narvaný v pár lekcích. Celkový dojem - profesionalita, osobní přístup, klidná a účinná výuka, prostě palec hore!
vloženo: 8. dubna 2016
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi příjemný a profesionální přístup k žákům, bez problému vás připraví ke zkouškám. Pan Šuška je velmi příjemný a v klidu vás upozorní na chyby během jízd. Docházela jsem i na teorii a vyhovovala mi i učebnice.
Tato autoškola mě skutečně naučila vše potřebné pro to stát se zodpovědným řidičem!
vloženo: 31. ledna 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ochotní učitelé.
Skvělí přístup k žákům.
vloženo: 7. ledna 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu můžu všem jen doporučit. Jízdy jsem měla s p. Šuškou ml. a bylo to fajn. p. Šuška je klidný, vše vysvětlí a skvěle připraví na závěrečné jízdy. Kdybych měla něco vytknout, tak je to, že mi moc nevyhovovala učebnice, kterou zde používají, ale není problém si koupit jinou.
vloženo: 9. září 2015
vložil: Markéta Trnečková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Z autoškoly jsem měla strach, hlavně z toho, s kým budu jezdit. MODUS se ukázala jako skvělá volba. Oba Šuškové jsou super. Vše probíhalo v klidu.
Tuto autoškolu můžu doporučit opravdu každému, zvlášť pokud má někdo z autoškoly strach.
Výborně připraví na různé dopravní situace a hlavně na zkoušky.
Všichni jsou zde velice příjemní.
Takže všichni hurá do MODUSU.
vloženo: 12. května 2015
vložil: Katka Kubíčková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den, já jsem docházel na teorickou i praktickou výuku k panu Šuškovi st. a musím říct že je to velice trpělivý a klidný člověk. Za sebe musím říct že pan Šuška umí výborně upozornit na každou chybu a dovede opravdu naučit jak se v každé situaci zachovat

Díky pane Šuška.
vloženo: 26. ledna 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nemůžu říct že je nejlepší, nezkoušel jsem všechny autoškoly v Olomouci, ale můžu jen doporučit. Skvělí, klidní a trpěliví instruktoři.
vloženo: 25. listopadu 2014
vložil: Lukáš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Modus všem vřele doporučuji! Hodiny a jízdy probíhají v pohodové atmosféře. Instruktoři jsou milí a vstřícní, všechno jasně a srozumitelně vysvětlí. Výborně vás připraví na zkoušky.
vloženo: 30. září 2014
vložil: L. Andrýsková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepsi volba! Jakoz to velky stresar a clovek s nulovymi zkusenostmi, co se rizeni tyce jsem necekala, ze vse tak snadno, rychle a hlavne v klidu pochopim. Paradni pristup instruktoru, klidni a ochotni vse vysvetlovat i nekolikrat. Idealni pro pomalejsi a zacatecniky. Vzdy prijemna atmosfera, jak v hodinach tak pri jizdach. Doporucuji vsem! Skvele vas pripravi i ke zkouskam.
Eva Dostalova
vloženo: 18. září 2014
vložil: Eva Dostalova, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Můžu psát jenom a jenom pozitivní věci, protože to si Pan Suška ml. zaslouží. Snad nejklidnější člověk :D Naprostá spokojenost. Děkuji moc
vloženo: 15. září 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Také doporučuji Modus autoškolu. Celý kurz probíhal v klidu, pohodě, bez stresu. Instruktoři jsou velmi milí, dokáží vše vysvětlit a připravit na závěrečné zkoušky. Udělal jsem je na poprvé. Za mě pět z pěti. Díky
vloženo: 15. září 2014
vložil: JD, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rád bych všem doporučil autoškolu MODUS. Z vlastní zkušenosti můžu říct, že instruktoři jsou velmi vstřícní,klidní, profesionální a lidští. Člověk, který nikdy dříve neřídil auto se cítí bezpečně i při prvních jízdách. Pokud jde o připravenost ke zkouškám, můžu potvrdit, že jsem neměl žádný problém. Vše bylo v nejlepším pořádku a rozhodně všem, kteří by váhali,kam v Olomouci do autoškoly, doporučuji jedině MODUS. :) Petr Sliž
vloženo: 14. srpna 2014
vložil: Petr Sliž,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super autoškola! Jarda junior je největší kliďas, kterého jsem kdy viděl, všechno dokáže krásně vysvětlit. Vozový park a učebna byly rovněž na velmi dobré úrovni.
Když si vybere tuhle autoškolu, uděláte moc dobře. :)

vloženo: 21. července 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu doporučuji hlavně vzhledem k vstřícnosti k Vašim přáním a potřebám :)
vloženo: 19. dubna 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jen díky obrovské trpělivosti a pohodovosti pana Šušky ml. mám v peněžence řidičák:) Pokud uděláte chybu, pan instruktor to dokáže vysvětlit způsobem, že se ponaučíte a zároveň se necítíte naprosto hloupě. Ikdyž jsem byla naprostý lajk, v hodinách i při jízdách jsem měla vždy pocit, že na mé nevědomosti není nic špatného. Bezvadný přístup! Jedině doporučuji!
vloženo: 12. února 2014
vložil: Míša, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Díky autoškole Modus jsem bez problému získal řidičák. Vřele doporučuji už kvůli bezstresovému průběhu hodin a nekonečné trpělivosti p. Šušky jr. .
vloženo: 10. září 2013
vložil: Ondřej, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velice doporučuji autoškolu MODUS, instruktor, v mém případě, pan Šuška ml. je klidný a vstřícný a i úplného laika,jako mne, a ještě k tomu " blondýnu", dokázal úspěšně dovést k závěrečným zkoužkám.
A to jsem baba po 40-tce.
Přeji autoškole MODUS, mnoho spokojených uchazečů!!
vloženo: 1. srpna 2013
vložil: Alena, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Modus mám absolutně pozitivní zkušenost. Instruktor (v mém případě pan Šuška mladší) je klidný, vlídný a trpělivý, což celý průběh jízd maximálně zpříjemňuje. Na každou chybu upozorní, ale způsobem, který člověka zbytečně nevyvede z míry a nestresuje. Za svoji volbu jsem rád a vřele doporučuji.
vloženo: 11. července 2012
vložil: Vladimír Foret, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou MODUS jsme byla maximálně spokojená. Vstřícný, přátelský a pohodový přístup pana Šušky (staršího) byl stěžejním. Hodiny mě bavily. Žádný stres nebo nervy, naopak vždycky jsme se pěkně pobavili a většinou i nasmáli. A při tom všem jsem se vlastně učila, což je super. Taková Scholu Ludus - Škola hrou.
Cena je na Olomouc taky velmi dobrá a zázemí naprosto dostatečné.
Takže pokud se někdo rozhoduje tak jako já, jestli MODUS nebo TREND, POHODA, MAZAL a jiní, tak ROZHODNĚ MODUS !!! :-)
vloženo: 15. března 2012
vložil: Marie Opálková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Modus jsem byla naprosto spokojená. Pan Šuška st.,který byl mým instruktorem byl vždy profesionální, vstřícný, milý a hlavně klidný, takže i jakožto ježděním nepoznamenaný začátečník jsem jízdy bez stresu zvládla :-)
vloženo: 2. ledna 2012
vložil: Petra Sobková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jak říkají ve svém motu - umějí naučit. Byla jsem naprostý začátečník, a na to holka, a na to - holka, která se novému učí dlouho, a k tomu ještě cizinka!!!
ale pan Šuška st. se s tím všem uměl perfektně poradit!!
hodiny probíhaly v klidné a přátelské atmosféře, a přitom jsem se z nich hodně naučila. a opravdu jsem se na ty hodiny těšila!!!

velice cením i to, že pan instruktor umí včas poukázat na chyby, ale tak, že se zák nestresuje, ale opravdu se učí.
za každý dobrý postup nezapomene pochválit, což má taky velký podíl na motivaci. ;-)

dokonce jsem se u zkoušky málo stresovala, protože instruktor dovedl mě přesvědčit, že to zvládnu!

takže tu autoškolu bych každému doporučila, jak jsem už ji doporučila svému manželovi, který se tam momentálně učí.
vloženo: 1. ledna 2012
vložil: Daria Valentinova, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu MODUS všem vřele doporučuji. Už od počátku jsem se setkávala s příjemným a přitom zcela profesionálním přístupem (který mi při výběru u ostatních škol bohužel chyběl), jízdy probíhaly v pohodové atmosféře, což jsem jako naprostý začátečník velmi ocenila, a současně jsem z každé teoretické, a hlavně potom praktické hodiny odcházela s pocitem, že jsem se toho spoustu naučila. Výcvik probíhal ve skvělém, téměř úplně novém autě. Na zkoušky mě autoškola připravila perfektně, i přes mou trému se vše vpohodě zvládlo, všechny testy napoprvé. MODUS mi bude snad i chybět:-) Jana Pospíšilová
vloženo: 16. listopadu 2011
vložil: Jana Pospíšilová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V létě by se občas hodila zaplá klimatizace místo stažených okének, ale i tak nemám jedinou výhradu. Skvělá učebna, pomůcky, učitelé, cena, přístup i auta.
vloženo: 31. října 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu vřele doporučuji, přátelský přístup, vlastnosti jako ohleduplnost, pochopení, dodání sebedůvěry a klidu instruktorům rozhodně nejsou cizí, během pár jízd mě naučili víc než jiná autoškola(od které jsem odešla) za celý kurz. Všem moc děkuji :-)
vloženo: 22. října 2011
vložil: Jana Andrejší,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chtěla bych touto cestou poděkovat autoškole Modus, zejména pak instruktorovi panu Šuškovi ml. za skvěle vedený výcvik a dobrou přípravu na závěrečné zkoušky. Jízdy probíhaly v naprosto uvolněné a klidné atmosféře bez zvyšování hlasu a arogantního přístupu. Během posledních jízd pak instruktoři dodávali sebevědomí a snažili se povzbudit. Také co se týká plánování jízd, vycházeli mi maximálně vstříc (autoškolu jsem dělala při zaměstnání).
Autoškolu všem vřele doporučuji!
vloženo: 9. září 2011
vložil: Jana Vašková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Instruktor pan Šuška je velice klidný a přátelský člověk.Celý výcvik probíhal v naprosto uvolněné atmosféře.Na závěrečné zkoušky mě dokázal dokonale připravit,opravdu úžasný instruktor.Časově mi vycházel vstříc.Opravdu autoškola,kterou všem doporučuji!!!
vloženo: 7. září 2011
vložil: Lucie Bonková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu doporučuji, instruktor-pan Šuška je velice klidný a přátelský člověk (klidnějšího člověka asi ani neznám), jízdy probíhaly vždy v naprosto uvolněné atmosféře. Žádné zvyšování hlasu, žádný arogantní přístup, právě naopak - naprosto ideální, o stresu se nedá mluvit! Při plánování jízd mi autoškola také vždy vyšla vstříc, nemusel jsem se přizpůsobovat. Celkově nemám co vytknout - profesionální a přátelský přístup, byl jsem naprosto spokojený a děkuji!
P.H.
vloženo: 17. března 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vstřícné jednání, časová flexibilita, nové auto.
Eva
vloženo: 27. února 2011
vložil: Eva H, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělý přístup, skvělá příprava. Autoškola napoprvé. :) Doporučuji!
vloženo: 10. února 2011
vložil: Tereza, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkový dojem je výborný, přístup byl příjemný a profesionální, vozový park velice solidní, vřele doporučuji !!!!!
vloženo: 9. ledna 2011
vložil: Josef Karlík,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi profesionální, pohodový přístup. Instruktoři vycházejí maximálně vstříc. Při jízdách žádná buzerace, naopak, jako začátečníci se cítíte uvolněně. Pan Suška je trpělivý pán, žádný šílený nervák.
Jsem maximálně spokojený a na jízdy se těším.

5 z 5 !!
vloženo: 28. ledna 2010
vložil: Jiří Vychodil,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Fakt jsem spokojený. Instruktor mi vyšel maximálně vstříc časově, vše dobře vysvětlil, naučil a v závěru i psychicky podpořil. Fakt můžu doporučit ;-)
vloženo: 18. ledna 2010
vložil: Kadlec Petr, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou MODUS osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola MODUS < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola MODUS - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje