Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Mrkous s.r.o. - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Mrkous s.r.o.

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Mrkous s.r.o. < <


   V autošklole jsem byla pouze na přezkoušení kvůli navracení ŘP a všichni se chovali moc mile ochotně a pomohli se mi připravit na zkoušky bylo vidět ze práce je baví a nedělají to jen kvůli penězům opravdu vřele doporučuji.
vloženo: 5. dubna 2021
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Velmi oceňuji pozvolný a nenásilný začátek co se týče zžití se s autem a seznámení se s provozem.Začíná se mimo město a po té se postupně do něho jezdí.
Na testy i závěrečné jízdy vás připraví tak dobře,že stres před nimi je minimální.
Přístup instruktora/ů je velmi profesionální,při jízdách jsem se cítila velmi komfortně a byla i zábava.
Za mě je to špičková autoškola a lepší jsem si nemohla vybrat.
vloženo: 24. února 2021
vložil: Tereza, emailová adresa nezveřejněna


   Hrozná komunikace. Jízdy ani ne jednou týdně (měl jsem čas téměř pořád).
vloženo: 16. listopadu 2020
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Opravdu velká spokojenost..



vloženo: 29. listopadu 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vstřícné jednání, přátelský přístup, rychlá domluva, velmi dobrá teoretická i praktická výuka. Velká spokojenost.
vloženo: 29. října 2019
vložil: Pavlína, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprosto fajn přístup, velká trpělivost, naprostá podpora při nezdarech:-), přizpůsobení se jak časově a navíc zábavná forma při získávání praktických zkušeností. Rozhodně doporučuji:-).
vloženo: 27. srpna 2019
vložil: Gabriela Hovorková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byl jsem naprosto spokojen jak s instruktorem jízdy, tak s hodinami teorie. U obou vládne kldiná, pohodová atmosféra. Jízdy probíhaly převážně po městě, takže jsem byl výborně připraven na závěrečnou zkoušku. Mohu všem doporučit.
M.Souček
vloženo: 10. ledna 2018
vložil: M.Souček,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autočkolou jsem byl nadmíru spokojen. Teoretická výuka probíhala souběžně s jízdami. Hodiny teorie byly 2x do týdne a jízdy se plánovaly přímo s konkrétním instruktorem, který vám vyšel vstříc vašim požadavkům. Priorita výuky byla připravit dotyčného na závěrečné testy, ale když vám nedělaly problém tak vás naučily klidně jak si opravit auto při cestě. Během hodin panovala přátelská nálada a při jízdách se vás snažily připravit na stresové situace, ale nepřeháněli to. Vůbec nelituju že jsem šel do této autoškoly.
vloženo: 5. ledna 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chtěla bych moc poděkovat instruktorům, především Richardovi, který mě skvěle dovedl až k závěrečným zkouškám a jízdám, a díky kterému jsem oboje zvládla bez chyby hned napoprvé. Zbavil mě veškeré nervozity a svým chováním a přístupem jen dokázal, že je člověkem a profesinálem na správném místě. Velmi děkuji za pomoc při mé snaze o ulehčení všedních dní :o)
Pokud vybíráte autoškolu, Mrkous je nejlepší volbou!
Dominika Veselá, Trutnov
vloženo: 4. července 2015
vložil: Dominika Veselá,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Mrkous je velmi dobrá škola pro začínající řidiče.Přistup k žákům je naprosto bezvadný.Pěkně naučí vysvětlí a i se zasmějete:-)Učitele jsou příjemní a hodní.Vše probíhá v klidu a míru:-D.Vřele doporučuji;-)
vloženo: 19. května 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem řidičem již spousty let, je to moje 4 autoškola a tak můžu porovnávat a dovolím si ji ohodnotit na jedničku, pro mně profesionálové na tom správném místě, všem doporučuji :-)
vloženo: 31. října 2014
vložil: Lucka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na pochvalu není nikdy pozdě. Řidičák jsem si dělal již v roce 2010, ale musím říct, že na autoškolu pana Mrkouse vzpomínám v dobrém až doteď. Vstřícný přístup a vždy skvělé jízdy s fajn rozhovory, nikdy ovšem za cenu snížení pozornosti insruktora, nedej Bože snížení schopnosti konstruktivní kritiky. Dodnes si při jízdě městem vzpomenu na klasické: "Nespěchej." z úst pana Mrkouse mladšího. Vřele doporučuji!
vloženo: 3. listopadu 2013
vložil: Daniel V., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu hodnotím velmi kladně. Výuka teorie porbíhala v příjemném kolektivu dalších uchazečů a byla pro mě velmi přínosná a zároveň i zábavná. Instruktoři jsou taktéž výborní. S autoškolou jsem neměl jedinný problém. Na závěrečné zkoušky mě připravili výborně. Tuto autoškolu určitě doporučuji a pokud budu ještě dělat další řdičák, tak uričtě tady ;)
vloženo: 4. října 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Musím se připojit ke kladnému hodnocení. Tato autoškola mě výborně připravila na závěrečné zkoušky, které jsem úspěšně složila hned napoprvé. Velký dík patří hlavně milým a vstřícným instruktorům. Hodiny teorie probíhají v kolektivním a přátelském duchu. Tuto autoškolu bych zcela určitě doporučila všem uchazečům o řidičské oprávnění. Zapůjčení materiálů (učebnic, CD, DVD,..) je zdarma. Uvítala jsem také možnost platby na splátky.
Závěrem tedy tuto autoškolu určitě doporučuji ! :))
vloženo: 8. září 2013
vložil: Míša Dolečková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den, s touto autoškolou jsem byla velmi spokojena. Líbil se mi přístup všech instruktoru,ohotně zodpovidali všechny otázky a byli připraveni vše vysvětlit popřípadě i ukázat. U zkoušek jsem byla hodně nervozní,ale nebylo to tím,že by mě na ni špatně připravili(jsem trémista). Zkoušku jsem uspěšně složila 29.08.2012 pro skupinu B. Kárníková I.
vloženo: 17. listopadu 2012
vložil: Kárníková I., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Též se přidávám k zástupu lidí, kteří chválí. Přestože v jiných autoškolách jízdu po městě dávají do méně "hodin jízdy", zde jezdíte tak často, až by vám to molho lézt na nervy, nicméně nyní, když jsem zodpovědná více sama za sebe za volantem, jsem jim velice vděčná, neboť mi to nečiní sebemenší problém a mimo město se naučí jezdit každý. Nejvíce bych pochválila výuku teorie, způsob, jakým je vedena (možnost vyzkoušet si testy, když se k tomu doma nedonutíte) a dále zapůjčení knih, CD a vše potřebného k výuce. A přestože je od autoškoly pěkně "blbej" výjezd (do kopce a ještě na frekventovanou silnici), aspoň se naučíte rozjíždět do kopce bez ručky. Tak hodně úspěchům i dalším absolventům :)
vloženo: 29. října 2010
vložil: Markéta Bourová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola mi byla doporučena a byl jsem s ní neskutečně spokojen, ve všech ohledech ojedinelý kvalifikovaný přístup, bezvadní instruktoři. Narozdíl od ostatních jsem opravdu připraven vejít do provozu a zužitkovat skutečnosti. Autoškolu jsem doporučoval dál, a mnoho lidí souhlasilo s mými zkušenostmi. Přeji jí mnoho úspěchů do dalších let!
vloženo: 17. února 2010
vložil: Richard, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V této autoškole nic nenechávají náhodě. Žádné rozčilování nebo urážení. Něco pokazíte? Žádný problém. Zkusíme to znovu a ještě Vám poradí jak na to. Traktor jsem již udělal a teď pracuji na autě. A příprava ke zkouškám? Skvělá...
vloženo: 7. ledna 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola je v hezkém prostředí.Instruktoři jsou v pohode a vse ochotne vysvetli.
vloženo: 5. prosince 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Maximálně vstřícný přístup,z mého pohledu 100% spokojenost s průběhem celého kurzu
vloženo: 15. listopadu 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   prijemne prostredi, pratelsti lektori a profesionalni pristup
vloženo: 30. září 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Líbil se mi velmi příjemý přístup všech lektorů, snad sem nezažil aby někomu "ruply nervy".A to jsem dělal řidičák nejprve na motorku a po dvou letech na auto. Zvýšení hlasu sem zažil snad jen když sem se nechal unést a začal akcelerovat na silnici mimo obec, absolutně netušíc právě vbíhajícího vlčáka na vozovku. Zkušenosti které sem získal při výcviku v zimním období se mi již nejednou hodily a asi mě oprostili od nejedné šlamastiky. Oproti jiným autoškolám kladně hodnotím i to že sem si opravdu odjezdil hodiny které jsou povinné.

UPOZORNĚNÍ: Toto hodnocení bylo dle poznatků administrátorů webu VSECHNY-AUTOSKOLY.cz s největší pravděpodobností vloženo samotným provozovatelem této autoškoly nebo na základě jeho podnětu.

vloženo: 30. září 2009
vložil: jméno nezveřejněno,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Mrkous s.r.o. osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Mrkous s.r.o. < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Mrkous s.r.o. - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje