Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Němec - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Němec

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Němec < <


   Pan Němec je úžasný člověk, vše v klidu vysvětlí, takže pak člověk nemá takovou trému :) Ráda na tuto autoškolu vzpomínám a mohu jen doporučit :)
vloženo: 30. července 2020
vložil: Lenka Volfová,


   Autoškolu jsem v nedávnu absolvoval. Celkově bych tuto autoškolu doporučil. Jezdí se se třemi instruktory. Jeden z nich mi byl sice nepříjemný (byl jsem s ním během jízd nervózní), ale ostatní lidi ze skupiny měli zase opačný názor, takže prostě záleží, jak si sednete. Navíc většinou si můžete vybrat a jet s jiným instruktorem. Sám pan Němec, který vede teoretické hodiny a zároveň dělá i instruktora je velmi sympatický a zábavný pán. Je velmi zkušený a vždy se s ním dá v pohodě domluvit, když něco potřebujete.
Všichni instruktoři ale občas praktikovali to, že se nechali v rámci jízdy někam odvézt a šli si něco vyřídit (oběd, kafčo, něco na úřadu...). Slečny ode mě z kurzu také říkali, že se k nim dva z instruktorů chovali úchylácky (měli úchylácký kecy, šáhli jim na stehno). Shodovali se taky ale, že hned jak se vyjádřili ve smyslu, že se jim to nelíbí, tak přestali a už to nedělali. Klasikou pak bylo to, že se instruktoři během jízd koukali do mobilu nebo telefonovali. Chápu, že to asi mají ošéfované, ale dokážu si představit, že vyklepanému žákovi to rozhodně na klidu nepřidá.
Po absolvování kurzu jsem ale skutečně měl pocit, že jsem na zkoušku dobře připravený a splnil jsem ji v pohodě.
vloženo: 5. března 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuhle autoškolu mohu jedině doporučit.
Učitelé byli skvělí a díky jejich přístupu mě jízdy opravdu bavily. Pan Němec je neskutečně trpělivý, ke zkouškám připraví, a když je to potřeba, dokáže člověka podržet.
Nikdy by mě nenapadlo, že by mě mohla zrovna autoškola tak bavit - a že mi to bude dokonce chybět. Hned bych si to zopakovala!
vloženo: 19. ledna 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskolu mohu jedině doporučit. Budu na ni rada vzpomínat, všichni byli nesmírně milí a mohu rict, ze se mi i stýská. Nebojím se díky ni vůbec samostatně jezdit a jsem rada, ze jsem mohla být prave tady. :)
vloženo: 5. dubna 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Němec je trpělivý
vloženo: 8. ledna 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla to nuda. Připravená na zkoušky jsem moc necítila. Líbil se mi přístup a změnila bych styl konverzace při jízdách, vynechat narážky na jakého chci chlapa?
Určitě bych autoškolu doporučila.
Solidní, byli hodní, naučili mě téměř vše.
vloženo: 5. března 2016
vložil: Petra,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla to nuda. Připravená na zkoušky jsem moc necítila. Líbil se mi přístup a změnila bych styl konverzace při jízdách, vynechat narážky na jakého chci chlapa?
Určitě bych autoškolu doporučila.
Solidní, byli hodní, naučili mě téměř vše.
vloženo: 5. března 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla to nuda. Připravená na zkoušky jsem moc nebyla. Líbil se mi přístup a změnila bych styl konverzace při jízdách, vynechat narážky na jakého chci chlapa?
Určitě bych autoškolu doporučila.
Solidní, byli hodní, naučili mě téměř vše.
vloženo: 5. března 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší autoškola, jsem trémista a tady nebylo vůbec proč. Učitel je super, bezvadně se s ním povídá, všechno vysvětlí a na zkoušky jste velmi dobře připraveni. Až je mi líto že to skončilo. Veliká poklona k této autoškole.
vloženo: 13. listopadu 2014
vložil: Jana,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší učitel, trpělivý. Jsem nervák a on opravdu dokáže naučit a ještě je s ním sranda, dlouho na tuto autoškolu budu vzpomínat :)
vloženo: 8. října 2014
vložil: Jana, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Sem rada ze sem to absolvovala zrovna tady. Skvely ucitel pristup vyuka vsechno. Doporucuju na plny care:) az mi je lito ze to skoncilo;)
vloženo: 4. června 2014
vložil: Bara, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   hodnotím velice kladně, mohu jen doporučit, výborný přístup k žákům i příprava :-)
vloženo: 26. června 2012
vložil: Blanka S., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mohu jen doporučit.Nauči každého řídit.Skvěly člověk,trpělivy,přesny:-))





vloženo: 2. února 2012
vložil: Monika, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu vřele doporučit, při teoretických hodinách se probere téměř vše a píší se přípravné testy. Jízdy probíhají v naprostém klidu, velice trpěliví instruktoři. K závěrečným zkouškám jsem byla velice dobře připravena.
vloženo: 3. listopadu 2011
vložil: Nikola, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Paráda, skvělá příprava jak na teoretické testy, tak i na jízdy. Instruktor je trpělivý a úplně v pohodě ;-)
vloženo: 4. července 2011
vložil: Terka V., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná autoškola, dobrá příprava. Doporučuji
vloženo: 12. září 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi trpělivý instruktor.
vloženo: 18. července 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   

Vynikajici instruktor!!!!
vloženo: 12. dubna 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná autoškola se super instruktorama.


vloženo: 3. dubna 2010
vložil: Zdendy,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla jsem v autoškole velmi spokojená, milý a trpělivý přístup, naprosto klidné jednání. Díky perfektní výuce teorie jsem byla skvěle připravená k testům a závěrečné jízdě. Autoškolu mohou vřele doporučit!!!
vloženo: 26. února 2010
vložil: Zdenka B., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   nice
vloženo: 23. listopadu 2009
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Němec osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Němec < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Němec - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje