Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Nerovský - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Nerovský

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Nerovský < <


   Dobrý den, autoškoly Nerovský je jedna z nejlepších autoškoly, učitele jsou hodní a trpělivý na žáky. Mužů jen doporučit.
vloženo: 17. května 2024
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Byl jsem spokojený, na všem se dalo domluvit, můžu jen doporučit.
vloženo: 8. května 2024
vložil: Rdim Gyori,


   Byl jsem spokojený, na všem se dalo domluvit, můžu jen doporučit.
vloženo: 8. května 2024
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Autoškola Nerovský je super. Dá se rict nejlevnější v Karviné, výborný a příjemný přístup . Ve všem vyhoví a vysvětlí. Pan učitel Tomáš Opolka úplně nejlepší. V klidu a žádný stres. :-)
vloženo: 13. března 2024
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporučuji autoškolu Nerovský líbil se mi přístup a učení pána Tomáše Opolky. Jsem velmi spokojený s výběrem této autoškoly.
vloženo: 26. května 2023
vložil: Martin Tyrlik,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskola o ničem. Na jízdách vám řeknou že vše v pohodě a když dojde na zavěrečné jízdy tak věčně nějaký problém. Nedal sem kvůli nim ani 3 pokus protože pořád má instruktor chuť šlapat po brzdě. Nedoporučuji
vloženo: 3. května 2023
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Za mě bezkonkurenční autoškola. Příprava, cena a hlavně pohodový a příjemný pan učitel!
vloženo: 28. listopadu 2022
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   pruběh byl skvělý přístup k žakum byl taky super a pan Nerovsky je chlap na pravém místě když jsem měl s něčím problém tak mi ho v klidu a pohodlně vysvětlil je to dobrá škola opravdu vás naučí a ja jsem to zvladl na jedničku
vloženo: 16. ledna 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Nerovský osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Nerovský < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Nerovský - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje