Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Neumann - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Neumann

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Neumann < <


   Autoškolu Neumann si nemůžu vynachválit a vřele doporučuji všem, kteří si právě autoškolu vybírají. Konkrétně děkuji panu Neumannovi za úžasnou trpělivost a vysvětlení všeho co bylo potřeba. V této autoškole se Vám opravdu maximálně věnují, berou vše s nadhledem, jejich profesionalita je úžasná a přizpůsobí se i dopravním spojením, tak aby to bylo pohodlné pro Vás. A nikdy nebyl problém se na čemkoli bezproblémově domluvit. Jsem strašně moc ráda za rozhodnutí absolvovat kurz právě tady :)))
vloženo: 14. října 2021
vložil: Renata D., emailová adresa nezveřejněna


   S touto Autoškolou nemám dobrou zkušenost a bohužel ji nemohu doporučit. Ne 2x profesionální přístup, na všechno honem rychle ale pečlivé vysvětlení či bezpečné učení (o první jízdě ani nemluvě) už jde stranou, a to ačkoliv se dá např. na termínech částečně domluvit. Ceny vcelku rozumné, domluva dobrá, bohužel přístup ze strany instruktorů při prvních jízdách alespoň z mé zkušenosti hrozný, až nebezpečný. Poprvé sednout za vozidlo, překročit kvůli těžkému instruktorovi jeho max. nosnost, kromě dvou strohých vět neříct nic k ovládání či vlastnostem, bez jakýchkoliv předchozích zkušeností poslat žáka rovnou na rychlou silnici, kde je k tomu všemu odpoledne velký provoz (což může být i o zdraví ..) a potom se ještě divit a nadávat, že se málem něco stane, to není úplně nejlepší řešení. Nemluvě o tom, že v době psaní se u skupiny AM (50 ccm) učí na 125 ccm (A1) motorkách, což je v dnešní době bohužel celkem běžné. Teoretické hodiny už jsou na tom o něco lépe, ačkoliv jsem jich moc nezažil. Rozdaly se nám studijní materiály, které jsme si měli studovat doma. Např. i vozový park je na poměry konkurence vcelku dobrý, ale k čemu to, když praxe následně vypadají takto .. Autoškolu bych nedoporučoval, spíše bych kouknul po alternativách poblíž. Dobrou zkušenost osobně nemám a jak jsem se tak bavil s lidmi v okolí a koukám na hodnocení, chvílemi mám pocit, že právě recenze jsou absolutně mimo realitu. Třeba budete mít odlišnou zkušenost, (je možné, že čas něco změnil ..) já tu přidávám tu moji, která nebyla tolik pozitivní. Recenzi jsem ještě upravil, aby tu bylo pár věcí řečených lépe. Hodně štěstí při vybírání.
vloženo: 3. října 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: To nás mrzí , že jste nebyl spokojen. A na co jste v naší autoškole dělal ŘP / instruktor ? Určitě to patří nám Autoškola Neumann Dvůr Králové nL ?


   Skvělá autoškola :) Trvale bydlím v Německu, kde stojí autoškola na SK.B v přepočtu 70.000,- Kč, tak byla volba jasná a vrátit se na chvíli do svého rodného města.
Autoškola mě vyšla ve všem vstříc a to i při jízdách o víkendu a to bez příplatku, což je v SRN nevýdané.
Asi nejsem žádný dřevák, nebo retard, protože jsem dal závěrečné zkoušky na poprvé :) budu všude jen doporučovat.
vloženo: 1. října 2021
vložil: Karel M., emailová adresa nezveřejněna


   Autoškola Neumann doporučuji. Skvělý přístup k žadateli.
vloženo: 26. srpna 2021
vložil: David Brouk, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu mohu vřele doporučit přístup a vše okolo super,příjemný komisař i instruktor super. Takže za mě plný počet hvězdiček. Ještě jednou moc děkuji za vše.
vloženo: 12. května 2021
vložil: Andrea, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu mohu jen doporučit, především pana učitele Romana Péma. Měl se mnou trpělivosti až až a za to mu děkuji. Aneta
vloženo: 7. května 2021
vložil: Aneta , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu vřele doporučit. Všichni instruktoři byli velice ochotní a milí. Vždy mi odpovídali na mé dotazy a snažili se, abych byl, co nejlépe připraven na závěrečné zkoušky.
vloženo: 23. září 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu mohu jen doporučit :) Pan Neumann skvělé vše vysvětlí a pomůže :) navíc se vám opravdu věnuje :) na závěrecky jdete dokonale připravení :) kdybych se někdy rozmyslela že půjdu na motorku tak jedině tam :) Marika :)
vloženo: 23. září 2020
vložil: Marika ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ahoj všem, zkoušky na B mě sice ještě čekají 13.8.2020, ale pevně věřím, že je zvládnu a pokud ano, tak to nebude zásluhou nikoho jiného než pana Romana Péma, který umí vše perfektně vysvětlit a hlavně je více než trpělivý, nikdy na mě nezakříčel, nikdy nebyl nepříjemný i když na úplném začátku se mnou musel prožívat hotová muka :-) a navíc je přes všechnu tuhle pohodu opravdu důsledný a vážně vše naučí a perfektně připraví na zkoušky, prostě borec nakonec, je nejlepší a opravdu ho doporučuji!
vloženo: 23. července 2020
vložil: Martina, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Před pár dny, jsem úspěšně dodělal u pana Neumanna řidičské oprávnění na motorku skupiny A1. Tuto autoškolu můžu vřele všem doporučit. Naučíte se vše potřebné k řízení vozidel na silnici a spoustu dalších věcí. A rozhodně se u toho s panem Neumannem nudit nebudete! Jeho legendární hlášky nezapomenu :-). Určitě ten kdo si chce udělat řidické oprávnění, tak Autoškola Neumann je ta pravá. Bude vám vytvořený učební plán na míru, aby vám vyhovoval co nejlépe. Je to suprová autoškola.
vloženo: 17. července 2020
vložil: Vojta, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dnes jsem mel zaverecne zkousky a zvladl jsem je skvele diky panu neumanovi ...tato autoskola je urcite skvela jak pro zacinajici tak i pokrocile ....tuto autoskolu mohu jen doporucit
vloženo: 15. července 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   v této autoškole jsem dělala řidičák na skupinu B. Pan učitel Pém je skvělý, milý a vždy mi dokázal vyhovět v organizaci vyučovacích hodin.
Pan Pém vždycky dokázal poradit a při jízdách dokázal nahodit vždy příjemnou atmosféru.
Tuto autoškolu vřele doporučuji
vloženo: 11. července 2020
vložil: Anna B, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   U pana Neumanna jsem dělal malou i velkou motorku. Kromě pravidel se naučíte moderní styl jízdy, pochopite pojmy jako countersteering a další, které jsou při dnešním provozu nezbytné. Velmi oceňuji možnost individuálního plánu, který vám sedne na míru jak časově tak podle schopností. Navíc pan Neumann hází jednu hlášku za druhou, nudit se určitě nebudete. To všechno za privetivou cenu! AS Neumann mohu jedině doporučit.
vloženo: 9. července 2020
vložil: Filip, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Taktéž jsem dala na doporučení kamarádů a šla poprvé v životě na motorku. Dnes jsem úspěšně skoro po 2 měsících úspěšně absolvovala závěrečnou zkoušku. Samozřejmě jsem se bála, ale pan Klejna všechno vysvětlil dost jasně na to, abyste věděli, co máte dělat. Nemohu hodnotit jinak, než kladně. Dalším uchazečům přeji mnoho štěstí.:)
vloženo: 2. srpna 2018
vložil: Lucie Klazarová ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Určitě mohu doporučit :) Užasný přístup a trpělivost.
vloženo: 16. května 2018
vložil: Sabina, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byl jsem úplný začátečník, když jsem se do autoškoly přihlásil. Nikdy předtím jsem auto neřídil. Učitelé v této autoškole ale byli trpěliví, pomohli mi se všechno naučit a dokázali mě výborně připravit na závěrečné zkoušky, které jsem zvládl na první pokus. Mohu jedině doporučit.
vloženo: 29. listopadu 2017
vložil: Martin, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dlouho jsem přemýšlela, kde si budu dělat papíry na auto. Nakonec jsem dala na doporučení spolužáků a dělala je právě u pana Neumanna. Musím říct, že jsem za to neskutečně ráda. Pan Neumann i ostatní měli trpělivost, když jsem něčemu nerozuměla, tak mi to vysvětlili, několikrát mě to nechali zkusit, ukázali a poradili.Pan Neumann Vás na zkoušky nenechá jít, pokud sám vidí, že připraveni nejste. Takže se nemusíte ničeho bát. Určitě bych tuto autoškolu doporučila i dál, protože jsou to nejen příjemní lidé, ale také Vás to doopravdy naučí.
vloženo: 1. října 2017
vložil: Simona Niemczuková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zkoušky jsem diky výborné autoskole zvladla na první pokus, byla jsem velmi Dobre připravena. Zatímco slecny u jiných autoskol zkoušky dělaly až na po několikáté, protože nebyly dostatečně připraveny. Jinou autoskolu už bych nikdy nezvolila, jsem velmi spokojena.

vloženo: 2. června 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   prostě dobrá autoškola :D
vloženo: 5. března 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu všem vřele doporučit. Výborný přístup instruktorů. Autoškola Neumann vás perfektně připraví na závěrečnou zkoušku. A ještě si užijete mnoho srandy. Všechny řidičské oprávnění co doposud mám jsem dělal zde a jsem nadmíru spokojen. Jestli budu dále rozšiřovat tak jedině v autoškole Neumann. Robert Nosek.
vloženo: 3. března 2017
vložil: Robert Nosek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Určitě doporučuji každému. Dělal jsem u něj před 16 lety a teď rozšíření. Kupodivu si mě po těch letech pamatoval. Byl jsem spokojen ve všech směrech
vloženo: 17. ledna 2017
vložil: Honza,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu jen doporučit. Skvělé uzpůsobení jízd možnostem žáka. A plně dostačující příprava k závěrečným zkouškám. Příprava do běžného provozu více než dostačující. Mám najeté necelé 2 tisíce kilometrů a na silnici mě nic nepřekvapilo za což mohu poděkovat právě přípravě z této autoškoly.
vloženo: 30. srpna 2016
vložil: Dominik Hofman, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Po opravdu otřesné zkušenosti v jedné nejmenované hradecké autoškole jsem si myslela, že už ani řidičák nedodělám a že ježdění v autě budu z hlouby duše nenávidět. Potom jsem potkala známého a ten mě poradil ať si to převedu do Dvora Králové když v něm bydlím (hradeckou atuškolu vybral taťka - dodnes jsem to nepochopila). S převodem to bylo těžsí ale ne ze strany Autoškoly Neumann ale ze strany hradecké autoškoly, která nám nechtěla odevzat papíry. Nicméně jsem pak začala tedy jezdit v Autoškole Neumann. Kupodivu mě začala autoškola bavit, ani jsem netušila jak to může být super řídit. Na přesně stanovený čas pan Neumann na mě čekal, říkal mi co a jak. Myslím že kdybych mohla vrátit čas zpět a udělat něco jinak bylo by to to, že bych se na hraeckou autoškolu, kde jsem řidičák dělala rok, vykašlala a zapsala se rovnou sem. Teď už mám řidičák. Jezdit mě baví a nebojím se. Vřele budu všem doporučovat.

vloženo: 25. srpna 2016
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kdybych znovu vybírala autoškolu, rozhodně si vyberu opět autoškolu pana Neumanna! :) Maximální spokojenost :).
vloženo: 15. června 2016
vložil: Eva, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dnes jsem úspěšně zvládla zkoušky. Autoškolu Neumann mohu jen doporučit. Tímto bych mu ještě jednou chtěla poděkovat za trpělivost a ochotu. Na teorii jsem se naučila z ostatních chyb a mnoho dalšího. Z jízd jsem nebyla nějak vystesovaná, jelikož pan Neumann mě naučil na 110% . Já jsem byla velmi spokojená a proto doporučuji. Broysa D.
vloženo: 9. června 2016
vložil: Diana Broysa,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoskolu mohu jen doporučit, instruktoři jsou velmi vstřícný k žákům, pan Neumann vždy nabídne kdy chcete na jízdy a když se Vám to nehodí nabídne nový termín. Autoskola me výborně připravila na závěrečné jízdy a poměr kvalita a cenna je proste super :-)
vloženo: 1. června 2016
vložil: Daniel,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkova spokojenost proste neni co vytknout ;) doporučuji ;)
vloženo: 1. června 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu jedině doporučit! Příjemný přístup všech instruktorů, přizpůsobení času žáka, vše trpělivě vysvětlí a kvalitně připraví na zkoušky. Byla jsem velmi spokojená :) Jana Šrajerová, 19 let
vloženo: 5. května 2016
vložil: Jana Šrajerová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Moje první zkušenost s autoškolou byla v Pardubickém kraji a nebyla dobrá. Proto jsem na doporučení navštívila autoškolu Neumann. Přístup instruktorů byl profesionální a vstřícný. Naučili mě řídit vozidlo bez zbytečného stresu a bezpečně. Doporučuji tuto autoškolu všem co mají obavy, protože i ty autoškola Neumann vše dobře naučí. Instruktoři se snaží vyhovět časovému režimu žáka a příjemná je i cena. Markéta Pokošová, 19 let
vloženo: 28. března 2016
vložil: Markéta Pokošová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Neumann, mohu doporučit každému. Pan učitel se mi trpělivě věnoval každý den. Na zkoužky mě připravil, kvalitně a dobře. Tuto autoškolu mohu doporučit každému, poměr cena kvalita a výkon, bezkonkurenční jednička. Ještě jednou díky za vše. Jan Stejskal
vloženo: 2. března 2016
vložil: Jan Stejskal, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Po dnešním absolvování závěrečných zkoušek musím jen a jen pochválit a vřele doporučit tuto autoškolu! Průběh kurzu ve všech směrech zvládnutý na jedničku. Výborný přístup k žákům. Vše dohodnuto podle potřeby žáka. Takže jestli někdo neví, kde začít s kurzem, tak mu osobně doporučuji autoškolu Neumann!
vloženo: 2. března 2016
vložil: Vojtěch Šanc, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Příjemný přístup všech instruktorů, fajn komunikace jak při jízdách, teorii, tak při vycházení vstříc s termíny jízd. Moderní Hyundai i20. Výborně prakticky připravili do života i na závěrečnou zkoušku.
vloženo: 16. prosince 2015
vložil: Honza Tomášek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem velice spokojená. Dělala jsem školu na automatické převodovce. Pan Neumann měl se mnou velké strpení. Ochotně i několikrát za sebou mně vysvětlil nějaké věci bez emocí nebo nervozity. Měl strpení které se mnou v jiné autoškole neměli, a to mají s TP daleko větší zkušenosti. Díky p. Neumannovi jsem udělala testy i cvičnou jízdu na poprvé. Je velice flexibilní i k dávání hodin v autoškole. Vždy vše dokázal přizpůsobit mému příjezdu a odjezdu autobusem. Za mne autoškolu mohu jen doporučit :-)
p.s. Jejich heslo je opravdu trefné a pravdivé
vloženo: 2. prosince 2015
vložil: Edita, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jízdy časové přízpůsobitelné rozvrhu studenta, trpěliví instruktoři a velmi dobrá příprava ke zkouškám. Doporučuji.
vloženo: 25. listopadu 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělý přístup !
Musím ocenit skvělý a profesionální přístup všech zaměstnanců autoškoly. Kvalitní studijní materiály, které mně pomohly s přípravou ke zkouškám. Byl jsem také rád za časovou flexibilitu. Mohu všem plně doporučit!
Purm Pavel, Dvůr králové nad Labem

vloženo: 22. října 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   I já se přidávám ke kladnému hodnocení ... v autoškole je báječný přídtup . Učitelé každý jiný přesto si nemůžu stěžovat . Naučili mě toho hodně , řidičák mám během 2 měsíců , cena příznivá ... a na zkoušky vás připravý báječně hlavně na řízení běžné a moderní :) vřele doporučuji
vloženo: 2. října 2015
vložil: Markéta, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   I já se musím připojit ke slovům chvály. měla jsem jen 4 kondiční jízdy, ale i za tak krátkou dobu musím říct, že jsem byla velice spokojená. Příjemný a trpělivý učitel M.Neumann mě zbavil strachu z řízení. Mnohokrát děkuji, mohu jen doporučit. Hodně štěstí! Jitka Mašínová
vloženo: 19. srpna 2015
vložil: Jitka Mašínová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborné přizpůsobení časů, trpělivost instruktorů. S autoškolou jsem byl spokojen a zkoušky zvládl na poprvé.
vloženo: 8. července 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla jsem velmi spokojená.Opravdu kvalitní příprava, co se týká závěrečných zkoušek ale i jízd samotných po obdržení řidičského průkazu. =) Myslím si,že v této autoškole se nemusíte bát,že byste něco nezvládli. Všichni jsou velmi ochotní a s jejich fajn trpělivostí vás opravdu naučí velice dobře. Určitě doporučuji!=)
vloženo: 22. května 2015
vložil: Vendula, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V této autoškole jsem dělal řidičský průkaz. Můžu je jedině doporučit, bylo to skvělé.
vloženo: 9. února 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   naprosta spokojnost :)
:)
vloženo: 17. prosince 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vše probíhalo po domluvě, pan Neumann přizpůsoboval jízdy časům, které byly perfektní i pro dojíždění z okolních vesnic. Všichni instruktoři jsou trpěliví a snaží se Vám vše vysvětlit. Byla jsem nadmíru spokojena a doporučuji.
vloženo: 17. prosince 2014
vložil: Petra,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem byla velmi spokojená.Oceňuji zejména klidný a trpělivý přístup pana Neumanna,který se mnou po celou dobu kursu jezdil a vše mi srozumitelně vysvětlil.Ze začátku jsem měla obavy z řízení auta,ale po několika lekcích strach zmizel.Myslím, že mě dobře připravil na závěrečné zkoušky(zvládnuto napoprvé) i naučil jezdit.Také cena za kurz je přijatelná.Moc děkuji a určitě doporučuju ostatním. alefle@centrum.cz
vloženo: 29. listopadu 2014
vložil: Alena,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Přizpůsobí se Vám, zodpoví všechny dotazy a opravdu naučí jak jezdit. Instruktoři jsou příjemní ale i přísní. Závěrečná zkouška je jen o Vaší nervozitě protože vše potřebné, a nejen to, o jízdě v provozu od instruktorů prostě víte. Určitě doporučuji.
vloženo: 20. listopadu 2014
vložil: Michal Šereda, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Neumann můžu jedně doporučit,trpěliví instruktoři mají pochopení i pro nešikovné začátečníky a v klidu se naučíte vše potřebné k závěrečným zkouškám i do praktického provozu...určitě nejlepší autoškola ve Dvoře!
vloženo: 19. listopadu 2014
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kurzy neprobíhají pod žádným nátlakem i pokud zrovna řízení hned od začátku nemáte "v krvi", naopak jízdy jsou zábavné, při plánování jízd mi vždycky vyšli vstříc, intruktoři jsou trpěliví, rádi zodpoví vaše otázky a především vás kvalitně připraví nejen na závěrečné zkoušky. Mohu jedině doporučit :)
vloženo: 19. listopadu 2014
vložil: S., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jako úspěšný absolvent této autoškoly ji mohu vřele doporučit všem zájemcům o řidičské oprávnění. Instruktoři jsou milí a ochotní, rádi zodpoví veškeré dotazy (dokonce i ty úplně stejné několikrát za kurz... :-D). Celá výuka probíhá maximálně individuálně, v klidu, nikoho &quot;netlačí&quot; na závěrečné zkoušky. Myslím si, že se jedná o nejlepší autoškolu na Trutnovsku!
vloženo: 22. října 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rozhodně doporučuji! Přístup skvělý, vyšli mi vždy vstříc a dokázali mě dokonale připravit na závěrečné zkoušky :).
vloženo: 1. října 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chtěla bych poděkovat panu Neumannovi,který vás neuvěřitelně připraví na zkoušky. Stačí když se na to nevykašlete.Byla sranda, ale taky fuška.. Chtěla bych doporučit i ostatním.. Nejlepší autoškola v okolí..;)
vloženo: 25. srpna 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byl jsem v autoškole Neumann udělat si skupinu AM. Super autoškola, skvělý přístup, sranda a hlavně naučí vás to a dokonale připraví na zkoušky. Vřele Doporučiju! RAMBOUSEK
vloženo: 29. května 2014
vložil: Rambo,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělal jsem ŘP AM, a byl jsem velmi spokojený, skvělý přístup a hlavně sranda :D dokáže naučit a vysvětli co je potřeba, se vším co jsem potřeboval mi pomohl :D Když budu pokračovat tak jedině tady. Nikdy, ale nikdy nezapomenu na frázi "píčus a vylízane" :D ta mi všechno připomene :D Mohu jen vřele doporučit
vloženo: 29. května 2014
vložil: RAMBO, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporučuji! Všechno naučí a skvěle připraví na závěrečky ;)
vloženo: 21. května 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Moc skvělá autoškola, mohu jenom doporučit. Suprově vás připraví na zkoušky, tudíž udělat papíry by měl zvládnout každý! :)
vloženo: 21. května 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola, umí naučit i připravit. Proto ji doporučuji. A jako všichni ostatní tady, pokud budu chtít pokračovat v autoškole, tak určitě tady.
vloženo: 12. prosince 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   fuzd
vloženo: 12. prosince 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola, umí naučit i připravit. Proto ji doporučuji. A jako všichni ostatní tady, pokud budu chtít pokračovat v autoškole, tak určitě tady.
vloženo: 12. prosince 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Musím pochválit tuto autoškolu! Přístup k žákům byl výborný, kvalita aut, zázemí vše na 1čku!! Byl jsem naprosto spokojený a pokud budu ještě někdy dělat autoškolu, tak jedině tady!!
vloženo: 11. prosince 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem ráda, že jsem si vybrala tuto autoškolu. Nemám sice možnost posoudit, ale dělala jsem si nejdřív řidičské oprávnění na A1, poté na B a A2 a hodlám v této autoškole pokračovat. Se vším jsem byla spokojena, s přístupem instruktorů, vždy se mi snažili vyhovět vůči jízdám, skvěle mě připravili na silniční provoz a celkově všechno bylo OK :) Chválím, děkuji a můžu vřele doporučit. :)
vloženo: 6. listopadu 2013
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem rád, že jsem chodil právě do téhle autoškoly. Vždy mi vyšli vstříc v jízdách a teoriích. Byl jsem velmi spokojený se službami a zařízením které mají. Nevím jak to chodí v jiných autoškolách, ale myslím si, že je právě tato jedna z nejlepších, možná i nejlepší ve Dvoře Králové a okolí. Díky moc panu Neumannovi.. :-)DOPORUČUJI!!!!!!!! ;-)
vloženo: 14. srpna 2013
vložil: M. K., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byl jsem spokojen.Naucili me velmi dobre jezdit a vsechno ostatní bylo OK :) Všem doporučuji
vloženo: 1. srpna 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jediné co mohu říci, tak tato autoškola mi dala hodně rad do nové moderní jízdy. Líbil se mi milý a vstřícný přístup instruktorů. Jsem opravdu ráda, že jsem si vybrala právě tuto autoškolu, neboť jsem poznala kvalitní výuku. Doporučuji všem.:)
vloženo: 4. července 2013
vložil: Terka Kum:), emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nemám sice možnost srovnání, ale celkově jsem byla spokojená. Instruktoři vlídní, přitom důslední. Ohledně plánování jízd mi vyšli vždy vstříc. Vřele doporučuji.
vloženo: 4. července 2013
vložil: Lucie Friedová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole Neumann mají skvělý a individuální přístup k žákům.Od první jízdy, počínaje k finishi(zkouška dopadla na poprvé) jsem byla nadšená.Děkuji instruktorům a hlavně Velké DÍKY patří M. Dvořákovi a M. Neumannovi. Umí vše srozumitelně a trpělivě:) vysvětlit, že po pár jízdách už není důvod se strachovat. Kvalitně připraví ke zkouškám, teorie jsou zajímavé a líbilo se mi,že Míra Neumann používá k vysvětlování zkušenosti z praxe. Tato autoškola na mě působí jako "rodinka." Cítila jsem se v ní příjemně a Vřele DOPORUČUJI!!
vloženo: 6. června 2013
vložil: M. Hamplová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Musím jen chválit, jsem na mateřské a pan Neumann mi plánoval jízdy jak se to hodilo mě, maximálně vstřícný, instruktor parádní, hodnej, klidnej... nemuzu si stezovat, mam to uspesne za sebou, vsem jen doporucuju... :)
vloženo: 18. dubna 2013
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi chápavý a vstřícný přístup k žákům. Za dobrou cenu, časově přizpůsobivá. Instruktoři jsou klidní a hodní. Určitě jen doporučuji :)
vloženo: 27. března 2013
vložil: Verča ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Průběh autoškoly byl bez stresu a bez strachu. Teorie skvělá a jízdy v pohodě. Nikdo na mě nekřičel, i když k tomu občas byla příležitost ;o) Nakonec jsem to všechno zvládla hned na poprvé. Jsem opravdu ráda, že jsem chodila právě do této autoškoly. Je ve Dvoře nejlepší. Chtěla bych moooc poděkovat všem, co se mnou měli trpělivost =o)
vloženo: 27. září 2012
vložil: Týna Rojková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělé teorie, které krásně připravily na závěrečnou zkoužku, zároveň cvičné jízdy byly s instruktory super, křižovatky a situace na silnicích dobře vysvětleny. Díky celému týmu autoškoly jsem byla dobře připravena na závěrečnou zkoužku i přesto, že jsem si před tím vůbec nevěřila. Co víc říct než, jinou atuoškolu si nevybírejte tady máte jístotu jízdy v provozu i po zkoužkách, kdy už jezdíte sami ;). Prostě jistota a bezpečná jízda :)
vloženo: 6. září 2012
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V této autoškole jsem se toho hodně naučil.Výborná teorie a jízdy také :-).Instruktor s kterým jsem jezdil byl v pohodě ;-).Ze začátku mě ty jízdy moc nebavily, ale asi po 3 jízdách se to zlepšilo a začli mě i bavit :-)!Mé hodnocení na tuto autoškolu je kladné a můžu ji i doporučit ostatním ;-).
vloženo: 19. července 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolou jsem prošel a udělal na poprvý. Není to tím, že by místní komisař to dal každýmu blbcovi, ale že mě pan Neumann na to skvěle připravil. Pravdou je, že někdy přehání s detailama, ale jistě ví, co říká. Po pár jizdách po autoškole v terénu jsem zjistil, že tomu asi tak skutečně bude :D Dále jsem ocenil, že časy jízd si můžu přízpůsobit dle vytížení každý den, což mě, jakožto studentovi, opravdu vyhovovalo. Tákže závěr? Pojď k Neumannovi vyplatí se ti to dokonce i cenově (k aktuálnímu datu nejlevnější ve městě)
vloženo: 1. června 2012
vložil: Paulí An,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu musím hodnotit naprosto kladně. Vynikající příprava, která vedla k pohodovému splnění Řidičských zkoušek. Super :-)
vloženo: 12. dubna 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tak ještě v post-examinační euforii (jež je vyvolaná na první pokus složenou zkouškou) sem přece jen musím přidat svůj komentář.
Pan Neumann a jeho tým mě dokázal naučit řídit a skvěle připravit na zkoušky, mě - laika ve světě motorismu, mě jako člověka, který se do provozu zařadil maximálně tak jízdou na kole či chůzí po chodníku, a mě jako tristního flákače. Samozřejmě to stálo jisté úsilí a nervy (nejen na mé straně), ale pro mnoha lety a generacemi odzkoušený podnik Autoškola Neumann to byla s trochou nadsázky hračka. Tím chci jen chválit senzační individuální přístup ke studentům.
A když si tak uvědomuji, valná část mojí rodiny vlastně absolvovala autoškolu právě u pana Neumanna a z vyprávění doprovázené trochou pýchy vím, že zkoušky také složili na první pokus.
Je možné můj dnešní úspěch připisovat genům, ale domnívám se, že je to velice nepravděpodobné. Tímto bych chtěl poděkovat panu Neumannovi a jeho týmu, za péči, kterou mi věnoval.
vloženo: 15. prosince 2011
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Neumann je nejlepší autoškola ve Dvoře Králové a okolí. Jsem panu Neumanovi ml. velmi vdečný, protože jen díky tomu, že zakoupil speciálně upravené auto na ruční ovládání a věřil mi, že to dokážu, jsem si mohl udělat řidičák. Taky mi pomohl sehnat upravené auto pro mě, abych měl čím jezdit. Pan Neumann mě naprosto perfektně připravil jak na závěrečné jízdy, tak na teorii, výuka v jeho podání mě zajímala a i bavila. Moc děkuji jemu a i Martinovi Dvořákovi se kterým jsem měl také pár jízd, vždy byli trpěliví a naprosto perfektní. Podle mého názoru lepší autoškolu široko daleko nenajdete. Pane Neumanne, ještě jednou Vám za všechno moc děkuji.
vloženo: 4. prosince 2011
vložil: Tomáš Neduchal,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Neumann,je nejlepší autoškola ze Dvora Kralove a okolí. Instruktoři jsou strašně fajn,chovaji se k vam jako kamaradi a ne jak přísní a nabručení instruktoři. Pan Neumann,který nás připravoval na závěrečne testy,nám vše vysvětloval tak,že to pochopil uplně každý. Na záverečne testy jsem byl maximalně připravem. Doporučuji všem ze Dvora Kralove a okoli aby se učili řídit v této autoškole. Mám v plánu si udělat ještě řidičák na C+E a už teď vím,že si ho udělam právě v Autoškole Neumann.
vloženo: 21. října 2011
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Instruktoři suproví(jezdila jsem s panem Dvořákem,Neumannem a Lukášem=mistři v oboru;-)), vše šlo rychle a bez problému. Hodiny teorie byly poučné a hlavně zábavné, žádné mučení. Můžu doporučit:).
vloženo: 10. srpna 2011
vložil: Nikola,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborný individuální přístup, bezproblémová a pohotová domluva, dobré připravení ke zkouškám v teoretické i praktické části, instruktoři jsou ochotní a dokážou hodně naučit, určitě doporučuji tuto autoškolu.
vloženo: 3. července 2011
vložil: Matěj Králíček,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   všechny instruktoři jsou super a všechno dobře vysvětlí sem rád že sem chodil tam :~)
vloženo: 19. května 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborný přístup k žákům. Vše lze dohodnout podle potřeby žáka, a také se žák dozví vše včas a předem přes sms. Instruktoři jsou výborní. Chtěl bych poděkovat všem, kteří mě připravovali na závěrečné zkoušky, v čele s Mírou Neumannem. Mohu jen doporučit, kdo zvolí tuto autoškolu tak neprohloupí.
vloženo: 18. května 2011
vložil: Adam Petráč, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem byl velice spokojen a mohu Vám jí vřele Doporučit. Vše se řeší v klidu, lze se velice snadno s kýmkoliv domluvit (např. jízdy, termíny na teorie atd.). Co se instruktorů týče... hodnocení nemůže být jiné než výborné :). Příprava na závěrečné zkoušky je také adekvátní a věřím, že pokud si vyberete právě tuto autoškolu, určitě budete nad Míru spokojeni :D Takže na závěr bych chtěl všem se kterými jsem měl při vyučování tu čest, poděkovat a zvlášť panu vedoucímu Mírovi Neumannovi.
vloženo: 12. května 2011
vložil: Jan Kraus,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den,jsem strašpytel a chystala jsem se udělat si papíry hoooodně dlouho:-)a jsem moc ráda že jsem si vybrala právě tuto autoškolu!!!Neměla jsem sebemenší problém a toto hodnocení je opravdu zasloužené!!!Míra Neumann,jako i učitel teorie Vám i s vtipem vše vysvětlí:-)Opravdu jsem toho hodně pochytila(prostě paráda:-))Jízdy jsem jezdila s Lukášem(bohužel neznám příjmení:-()a hlavně s Martinem Dvořákem.Je to človíček na tom správném místě,vše Vám vysvětlí a hlavně je maximálně trpělivý(i u ukecaných ženských:-)))))Všem veliké díky a hodně úspěchů!!!Pája Mynářová
vloženo: 10. května 2011
vložil: Pavla Mynářová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Bylo to opravdu příjemně strávených 8 týdnů , byla jsem spokojená s instruktory i s panem Neumanem při teorii . .Před první jízdou mě docela pomohl autotrenažer , všechno jsem okoukala atp. Při teorii byla často i legrace při prupovídkách a příbězích z praxe od pana Neumana ml. , jemu jsem i vděčná za posledních pár lekcí v autě (které se mnou dopiloval) :-) Zkoušky jsem absolvovala také s ním - zkušebák celkem fajn . . Moc moc děkuji všem v autoškole a ráda DOPORUČUJI . .
vloženo: 6. ledna 2011
vložil: M.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem ráda, že jsem šla do této autoškoly. Doporučuju každému, skvělý instruktoři a všechno bylo v pohodě. Leona Neumannová Ps: nejsme příbuzní, je to jen shoda jmen.
vloženo: 19. září 2010
vložil: Leona, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem ráda že jsem si vybrala zrovna tuhle autoškolu...Dobří instruktoři a vůbec celkový přístup byl skvělý... Prostě doporočuji :-)
vloženo: 15. září 2010
vložil: Jana, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsme ráda,že jsem mohla jít zrovna jsem,naučila jsem se toho moc,v kterýchkoli chvílych,moc děkuji hlavně panu Neumanoj a Martinu Dvořákovi,..fakt moc,moc doporučuji tuto autoškolu,velice milý lidi tam:-),a hlavně hodný:-)Aja Banduričová,budu ráda vzpomínat:-)
vloženo: 26. srpna 2010
vložil: Andrea Banduričova,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem ráda, že jsem do autoškoly chodila zrovna k panu Neumannovi. Výborně umí věci vysvětlit, naučit a to zábavným způsobem. Měla jsem možnost procvičovat jízdu i za špatného počasí na trenažeru. Každému vřele doporučuji=o).
vloženo: 14. července 2010
vložil: Kristýna, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tak s touto autoškolou jsem byl a stále jsem velmi spokojen...nedělal jsem řidičák jen na auto, takže mám zkušenosti s více instruktorama. Na jízdách se dalo vždy dohodnout, ikdyž jsem to i měnil, zařídili se podle toho jak jsem mohl já. Se vším poradili, všechno vysvětlili a naučili. Nemůžu si stěžovat. Mluvím zejména o obouch Pánech Neumannových. Mohu jen všem doporučit! P.s: Těžko na cvičišti, lehko na bojišti:)
vloženo: 15. června 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chtěla bych této autoškole velice poděkovat. Byla jsem nadšena vstřícným a přátelským přístupem lektorů. Zejména pánů Neumanna, Dvořáka a Struny. Přeji fůru dalších spokojených absolventů.
vloženo: 10. června 2010
vložil: Lucie Kristenová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Již od samého začátku jsem nelitoval, že jsem si vybral právě tuto autoškolu. Přístup k žákům je výborný, sám pan Neumann se k nám choval laskavě a vždy nám se vším pomohl. A to samé platí o istruktorech. S žádným jsem nikdy neměl problém, spíš naopak, můžu říct, že dokáží VELMI psychicky podpořit, a to i při závěrečné zkoušce (v souvislosti se závěrečnou zkouškou mluvím zejména o panu Dvořákovi, kterému tímto mnohokrát děkuji...)... Tuto autoškolu mohu s radostí doporučit všem, kteří váhají. Moje hodnocení - 90 - 100%...Výborná autoškola, auta a učitelé.

Děkuji :-)
vloženo: 19. května 2010
vložil: Jan Vaculík,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   autoškola s dlouholetou tradicí.skvělí instruktoři.clověk si muže vše přispusobit svému časovému plánu.byl jsem opravdu spokojen. i z člověka který nikdy neseděl v autě udělají dobrého řidiče :-)
vloženo: 16. listopadu 2009
vložil: lukas, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi pohodova autoškola a dobří instruktoři.
vloženo: 11. března 2009
vložil: Martin Maťátko,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Neumann osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Neumann < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Neumann - navigace


upozornit na chybné údaje