Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Nobe Praha - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Nobe Praha

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Nobe Praha < <


   Celkově bych tuto autoškolu zhodnotila jako skvělou.
Dobré ceny za kurzy a výběr kurzů, který se vám nejlépe hodí. Jízdy si naplánujete podle sebe jak vyhovují vám.
Rozhodně doporučuji, kdo se chce naučit jezdit po Praze, je tohle skvělá příležitost. :)
vloženo: 29. července 2020
vložil: Lucie , emailová adresa nezveřejněna


   Nemohu doporučit. Pominu to, že trvalo několik týdnů, než mi odpověděli na e-mail, že chci nastoupit (poté, co jsem za kurs už zaplatil), a rovněž poněkud staromódní formu teoretické výuky - konec konců, teoretickou část mě naučili bez problémů.
Problém je jednoduchý - v této autoškole mě prostě nenaučili řídit. Jasně, ne každý zvládne zkoušku na první pokus. Třeba ani napodruhé, ani napotřetí. Když jsem však poté zkusil sednout za volant jiného vozu - s trochu citlivějším řazením - zjistil jsem, že tak, jak mě v autoškole Nobe naučili řídit, nedokážu ani nastartovat, a musel jsem se to učit znova. Komisař pak u zkoušky poznamenal, že "neovládám vůz, nýbrž vůz ovládá mě". Zaplatil jsem si pak hodiny řízení navíc, ty mi však očividně jen prohlubovaly špatné návyky a u zkoušky mi nepomohly. K tomu jsem si také přikoupil i hodiny řízení u jiné autoškoly, abych své chyby napravil (což není legální, ale potřeboval jsem se někde konečně naučit řídit), ale zřejmě jsem se rozhodl jít jinam příliš pozdě: zbýval mi pátý, poslední pokus a neuspěl jsem ani při něm. Autoškolu musím tedy absolvovat celou znova, pochopitelně někde jinde. Zpětně jsem vlastně rád - s tím, co jsem se u Nobe naučil, by ze mě byl dost nebezpečný řidič.
Autoškolu Nobe bych doporučil jen tehdy, pokud řídit už umíte, ale z nějakého důvodu jste přišli o oprávnění a potřebujete si řidičák udělat znova jen kvůli papírům. Pokud sem přicházíte jako neřidič, je tato autoškola - z mé zkušenosti - mrhání časem a penězi. Buy cheap, buy twice.
Potěšující bylo to, že v autoškole byli flexibilní co se týče rozvrhu a vycházeli mi vstříc. Hodí se také dodat, že mojí instruktorkou byla Dagmar Nosková (Praha); je docela možné, že jiní instruktoři jsou úspěšnější.
vloženo: 24. června 2020
vložil: David Payne,


   “Skvělý přístup a individuální výuka. Zejména musím vyzdvihnout přístup lektora Pana Zikmunda, který mi i přes mou velmi nervózní povahu vždy vše rozumně a v klidu vysvětlit.”
vloženo: 23. června 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Žádný vozový park jsem neviděl, tak proto 1 hvězda.


vloženo: 23. června 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu NOBE jsem si vybrala na základě dohnocení a recenzí na internetu a myslím, že to byla dobrá volba. Počáteční komunikace se studijním oddělením byla vcelku rychlá a tak čas od samotného přihlášení po zahájení teoretického výcviku byl minimální. Má volba byla 55 denní kurz, což ve skutečnosti znamenalo, že pouze praktický výcvik bude trvat 55 dní. K celkovému trvání je ještě třeba připočíst dobu teoretického výcviku, čekání na přidělení lektora a čekání na závěrečnou zkoušku. Koncept nejdříve teorie a pak praxe se mi velmi líbil, neboť jsem následně na první jízdu mohla přijít alespoň s ucházejícím povědomím o ovládání vozu, hierarchii a fungování dopravního provozu. To bylo pro mne, jako začátečníka, klíčové, protože mi to pomohlo se zbavit počátečního strachu a stresu z nevědomí a nezkušenosti. Přidělený lektor pan René Zikmund mne celým procesem výuky provedl zcela profesionálně a přátelsky. Obzvláště bych chtěla vypíchnout jeho skvělé a názorné podání způsobů parkování (včetně domonstrace na zmenšeném modelu), které mi pomohlo to komplexně pochopit. Ráda bych doporučila autoškolu NOBE, aby se stala i Vaši volbou.
vloženo: 23. června 2020
vložil: Iva Polanecká ,


   Jsem hrozně vděčná za instruktora, kterého jsem dostala. Být instruktorem v autoškole musí být hrozně náročné a měl vážně trpělivost, i když jsem něco pokazila, třeba tu stejnou chybu jsem udělala víckrát, tak byl vážně trpělivý a vždycky na konci jízd byl hrozně milý, jakoby se nic nestalo.
vloženo: 17. června 2020
vložil: Klára ,


   I would evaluate the overall course experience as EXCELLENT.
I felt completely prepared for both the Theory and Practical Driving examinations.
I really liked the super support I received from Ms. Bára Z. in the Prague office. She was always professional and kind, and expediently replied to my many, many questions! ;-D
I was also extremely lucky to have had my practical driving lessons with Mr. Milan Š. He is a very patient and skilled instructor, and an asset to the organization.
The only thing I would recommend improving upon is the full program's language integration for the non-Czech speaking foreign students. The main school website is solely in Czech, so one needs to use a translation platform to navigate the different tabs. However, the owners and administration of Nobe school were very receptive to my comments in this regard, and are now working diligently toward improvements.
I HIGHLY recommend undertaking one's Class B Driver's Training with NOBE. The ability to do ALL one's Theory training online, at one's own scheduled convenience, is a MASSIVE advantage in today's busy world.
My many thanks to ALL the Nobe staff!
vloženo: 9. června 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Skvělá autoškola, mohu jen doporučit. Trpělivý přístup instruktora, žádný stres a uvolněná atmosféra během jízd. Skvělé! Moc díky!
vloženo: 20. května 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   V autoškole Nobe mi vždy vyšli vstříc, ať už při plánování jízd, nebo narychlo domluvené poslední jízdě před závěrečnou zkouškou. Pan učitel Slávek byl trpělivý a ochotný mi v čemkoliv pomoci. Doporučuji.
vloženo: 20. února 2020
vložil: Kateřina Bizoňová, emailová adresa nezveřejněna


   Výcvik v autoškole proběhl naprosto v klidu. Učitelé jsou velmi chápaví a je vidět, že práci dělají už dlouho. Opravdu jsem si nemohla vybrat lépe. Doporučuji Všem!!
vloženo: 23. prosince 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Výcvik v autoškole proběhl naprosto v klidu. Učitelé jsou velmi chápaví, pohodoví a je vidět, že práci dělají už dlouho. Opravdu jsem si nemohla vybrat lépe. Doporučuji!! N.F.
vloženo: 23. prosince 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Celkový kurz hodnotím velice pozitivně!
Teoretické hodiny s Patrikem byly velice zábavné a člověk se určitě nenudí. Vysvětluje teorii lidským a vtipným způsobem a minimálně jednou se zasmějete.
Jízdy jsem absolvovala s panem Pfeiferem. Také jen doporučuju. Ze začátku jsem měla děsný strach, ale s jízdama jsem se naučila, že to až tak hrozné není a projedete hlavně Prahu křížem krážem a máte dobrého parťáka na kvalitní pokec.
Za mě 10/10. NOBE jsem absolvovala na doporučení a nezklamalo a také doporučuju dál!

vloženo: 20. prosince 2019
vložil: Anna,


   Od autoškoly jsem čekala více. Teorie proběhla hodně letem světem, jízdy mě sice bavily, ale neseděla mi domluva s učitelem. Výcvik jsem měla dražší, dle recenzí jsem i čekala, že to bude více profesionální.
Avšak oceňuji rychlost komunikace s vedením autoškoly.
Na zkouškách jsem taktéž potkávala osoby, které dělali zkoušky na několikátý pokus, taktéž i já, přitom uvádí vysokou úspěšnost žáků.
Znova bych si ji nevybrala ani nedoporučila
vloženo: 13. prosince 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Nedoporučují.
vloženo: 3. prosince 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Vše super
vloženo: 3. prosince 2019
vložil: Barbora,


   Autoškolu mohu jedině doporučit , teorie rychlé, stručné , učitel úžasný , plánování a vyhovění času taky super , za mě pecka
vloženo: 24. listopadu 2019
vložil: Tomáš loukota ,


   1) Hned zkraje mě zaujala přehlednost webovek a právě ony (spolu s recenzemi) byly ten důvod, proč jsem tuto autoškolu zvolila. Patrikův přátelský přístup při registraci mě ve správné volbě jen utvrdil.
2) Teorie: musím říct, že mě překvapilo, jak málo teorie se vlastně vyučovalo, ale zdá se, že tohle je všude stejné. Patrikovy srandičky (měla jsem Patrika na první dvě hodiny teorie) hodinu rozhodně zpestřovaly a zabránily spánku, ale bylo to možná trochu na úkor toho se něco víc dozvědět. Zprvu mi to přišlo super a hezky kamarádské, ale pak to podle mě trochu zdržovalo od výkladu, nicméně jsem si to užívala. Třetí teorii jsme měli s Adamem K. a ten už podával látku hutněji a víc k věci a tak jako "akademičtěji", což je mi o něco bližší.
3) Jízdy: tady se nedá téměř nic vytknout. Adam Köszeghy byl ten nejlepší a nejsympatičtější instruktor, jakého jsem si vůbec mohla přát. Z doslechu vím, jak je u instruktorů většiny autoškol vzácná vlídnost a klid. Těmito vlastnostmi Adam rozhodně disponuje, ba přímo oplývá, stejně tak jako nekonečnou trpělivostí. Adam byl vždy velice ochotný vše zopakovat a znova vysvětlit. Též oceňuji, že si na mě pokaždé udělal čas a sám plánoval termíny dalších jízd, což, jak se zdá, je u většiny instruktorů také spíš výjimka. Díky tomu, že neměl moc žáků, si i dobře pamatoval všechny mé slabiny i silná místa, a tak věděl co zlepšit. Snad jediné, co by se dalo zlepšit, je, že je až příliš hodný a v druhé a třetí dílčí zkoušce se málo vžil do role komisaře a moc mi napovídal, což mi sice náramně vyhovovalo, ale asi to tak být nemá. Celkově jsem však naprosto spokojená a nadšená. Často mě povzbuzoval, když jsem měla krizi. Díky němu jsem si řízení oblíbila, opravdu mě to bavilo a na každou hodinu jsem se těšila. :)
vloženo: 24. října 2019
vložil: Julie Böhmová, emailová adresa nezveřejněna


   Hodiny teorie fajn, i když by mohli více dbát na naší přípravu. Jízdy bych hodnotila opravdu dobře, celou dobu jsem měla jednoho učitele a na konci hodiny mi vždy říkal, co mi nešlo a co vylepšit, což rozhodně cením. Cena kurzu byla teda trochu větší, než u ostatních autoškol, ale myslím si, že to stálo za to, protože se vám tu věnují více než jinde. Skoro celou dobu jsme jezdili v centru Prahy, a to také cením, protože v centru je to ais nejmatkovější.
vloženo: 24. října 2019
vložil: jméno nezveřejněno,


   Autoškola Nobe má skvělý a přátelský přístup k žákům. Výklad teorie je podaný panen Noskem tak dobře, že si toho mnoho zapamatujete jen z hodin. Musíte ale ovšem počtat s tím, že se budete připravovat průběžně. Toto je autoškola, která Vás opravdu připraví nejen na zkoušku, ale na samostatné ovládání vozidla v provozu i po zkouškách.
Můj pan učitel, pan Kolárský, je trpělivý, fér, zábavný a hlavně NEŘVE.. vždy mi vše v klidu popadesáté vysvětlil či upozornil na chyby. Díky němu jsem se přestala bát řídit :)
Vždy jsme si časově vyšli vstříct. Pokud mi něco nešlo nebo jsem si nebyla jistá, tak jsme se např. otáčeli do proti směru tak dlouho, dokud jsem nenabyla jistotu.

Přešla jsem z jiné autoškoly a opravdu je znát, že v Autoškole Nobe jsou lidi na pravém místě. &#128149;
Doporučuji.
vloženo: 1. září 2019
vložil: Karin Bifferová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všichni v Autoškole NOBE (Praha) byli vždy milí, zábavní a snažili se mi vycházet vstříc (hlavně p. Kolárský - časově mi přes prázdniny nabídl více jízd v jeden den, takže jsem nemusela tak často dojíždět). Navíc prostředí budovy, kde se vyučuje teorie je dostupné a velmi příjemné. To platí i pro auto, kterým jsem jezdila. Ne každá autoškola Vám nabídne takové pohodlí. Za mě velká spokojenost a určitě doporučuji dál!

vloženo: 1. srpna 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na první teoretickou hodinu jsem šla hned druhý týden po tom, co jsem se telefonicky objednala do kurzu. 3 týdny na to jsem už měla první jízdu.
Teoretické hodiny byly zábavné a připravily nás dobře i na testy.
Autoškola využívá dobré webovky, ze kterých se dozvíte, kdy máte další jízdu. K dispozici jsou vám i stránky, na kterých jsou k všechny testové otázky a na testy se tak můžete hodně dobře připravit a udělat je, je pak brnkačka.
Jezdila jsem s panem Kolárským, byla s ním sranda, byl v pohodě, žádný stresař a hodina tak vždycky rychle utekla.
Vybrala jsem si 90denní kurz, který je sice dražší než ostatní, ale za to jsem měla garanci jízd 2x v týdnu.
Doporučuji a přeji všem budoucím řidičům hodně štěstí :)
vloženo: 28. července 2019
vložil: Marcela, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprostá spokojenost - zábavná forma teoretických hodin, přehledný interní systém se všemi údaji, kvalitní a pohodlná auta, přátelská domluva a v neposlední řadě super instruktoři! (Slávek na hrad &#128081;)

Doporučuji všem a zároveň moc děkuji všem z autoškoly za nadstandardní přístup! &#128077;
vloženo: 25. července 2019
vložil: Jan Gregor,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi neformální přístup k žákům (při teoretických hodinách i na jízdách), pokud Vám vyhovuje, budete se při výcviku cítit v pohodě.
vloženo: 18. července 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá Autoškola . Vše bez chyby!
Skvělý přístup a vysoká kvalita výuky . DOPORUČUJI ! &#128076;
vloženo: 18. července 2019
vložil: Kevin Princo, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do autoškoly Nobe jsem přecházela z autoškoly Student s velmi špatnými zkušenostmi.
Musím říct, že jsem si vybrala dobře. Teorie se tu učí tak, že si ji zapamatujete, díky jedinečnému přístupu pana Noska.
Neočekávejte ale, že si sednete do auta a teprve se začnete učit. Studium tady vyžaduje přípravu. Jak jinak udělat zkoušky na poprvé a cítit se bezpečně v autě i bez doprovodu?

Co se týká jízd nemůžu si stěžovat. Naopak. S panem Kolárským se dá vždy dohodnout. Pokud si nejsem jistá, hodinu upravíme tak, abych nabrala sebevědomí, případně si ujasnila, co je potřeba. Pan učitel je klidný a neřve! Vše klidně a občas znovu vysvětlí. A je trpělivý, kdy si někde popletu pravou a levou stranu &#128517;.
Tato autoškola má hodně individuální přístup, což je super.

Karin Bifferová
vloženo: 17. července 2019
vložil: Karin Bifferová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem ráda, že jsem si vybrala autoškolu Nobe. Hrozně to uteklo. Na jízdy jsem se vždy těšila a bavily mě. :)
vloženo: 25. června 2019
vložil: Lucie Polášková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super autoškola s bezvadným přístupem k žákum.
Cena je spíš na dražší straně ale dá se to překousnout.

vloženo: 29. května 2019
vložil: Maxim Bogoslavec,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělý osobní přístup. Důkladně vysvětlena teorie. Měla jsem ze začátku strach vůbec auto řídit, ale pod mou lektorkou jsem se ho během pár jízd zbavila. Nikdo na me nekricel, ani jsem se necitila špatně, když mi něco nešlo. Určitě doporučuji všem, co jsou na tom podobně jako já i všem ostatním. &#128522;
vloženo: 23. května 2019
vložil: Jarka Nytrová ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola je perfektní jak teorie tak jízdy auto ve výborném stavu a můj lektor Petr Kolárský na jízdy tem mě naučil hodně a chtěl bych mu poděkovat i celé autoškole děkuji Zdeněk Janda
vloženo: 17. dubna 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Moc dobra autoskola a svekla pani ucitelka!
vloženo: 27. března 2019
vložil: Anwer,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Můj učitel Réné Zikmund přísný,ale přívětivý,vždy dokáže všechno vysvětlit. jsem rád, že mě učil. HOnza Frohlich
vloženo: 22. března 2019
vložil: Jan Frohlich,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem ráda že vybrala Autoškolu Nobe . Jsem spokojená maximálně. Výuka je na skvělé úrovni, jinou autoškolu bych si asi nevybrala. Určitě doporučuji.
vloženo: 13. března 2019
vložil: Vitaliya,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super autoskola, lektor mel neskutecnou trpelivost a vzdy vysel vstric s terminem vyuky! Skvela volba:)
vloženo: 13. března 2019
vložil: Marina, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem moc ráda, že jsem přestoupila zrovna do této autoškoly - bohužel kdyby člověk věděl dříve, jdu do této autoškoly rovnou a nevybírám podle bydliště... Měla jsem toho nejlepšího instruktora (můžu říct na 100% sama za sebe, protože mám srovnání) konkrétně p. učitel Tomáš Hormanski a moc mu děkuji za jeho přístup k výuce - když jsem udělala něco špatně, všechno vysvětlil a běhěm krátké doby mě naučil a vysvětlil tolik, co bohužel v jiné autoškole za celý výcvik ne.
Nic nebyl problém, moc milý, trpělivý a hlavně se žákovi opravdu věnuje.
Tuto autoškolu a pana učitele mohu jedině DOPORUČIT !!
vloženo: 7. února 2019
vložil: Kateřina Šišková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu NOBE můžu vřele doporučit. Vyuka teoreticke části o kterou se staral Patrik Nosek byla uplne super. Vysvětlil nám vše a to zabavnou formou. Žádné nudné hodiny něj nehrozí.Pak přišli jízdy, kterých jsem se fakt obával, protože jsem to neuměl. Ale díky panu učiteli Slávkovi, který měl se mnou obrovskou trpělivost jsem řídit lehce naučil. Klidně mi to samé dokázal vysvětloval pořád dokola a za to mu moc děkuji. Za mě autoškola NOBE nejlepší volba. Rozhodně doporučuji.
vloženo: 29. prosince 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu NOBE můžu vřele doporučit. Vyuka teoreticke části o kterou se staral Patrik Nosek byla uplne super. Vysvětlil nám vše a to zabavnou formou. Žádné nudné hodiny něj nehrozí.Pak přišli jízdy, kterých jsem se fakt obával, protože jsem to neuměl. Ale díky panu učiteli Slávkovi, který měl se mnou obrovskou trpělivost jsem řídit lehce naučil. Klidně mi to samé dokázal vysvětloval pořád dokola a za to mu moc děkuji. Za mě autoškola NOBE nejlepší volba. Rozhodně doporučuji.
vloženo: 29. prosince 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprosto skvělá autoškola, skvělý přístup na teoriích i na jízdách a rychlá komunikace, jsem neskutečně ráda že jsem si vybrala takhle dobře :)
vloženo: 27. prosince 2018
vložil: Petra Dlouhá , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Moc děkuji, bylo to fajn. Je ze mě řidička a to díky této autoškole. Můžu jen doporučit. Děkuji pí. Noskové za trpělivost.
vloženo: 7. září 2018
vložil: Eva,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Túto autoškolu som si vybrala na základe kladného hodnotenia. Musím povedať, že som s výberom veľmi spokojná. Najviac oceňujem profesionálny prístup pani inštruktorky Dagmar Noskovej. Je to ta najtrpezlivejšia učiteľka, akú som kedy poznala. Všetko mi postupne vysvetlila, má pochopenie a vždy vie podporiť, keď už strácate nádej, že z vás bude dobrý vodič. :)
vloženo: 4. září 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou NOBE jsem velmi spokojena. Jsem se strašně bála jezdit autem))) Ale paní lektorka Dagmar má skvělý přistup k žákům, vždy trpělivá. Děkuji. Autoškolu určitě doporučuji:)
vloženo: 26. července 2018
vložil: Ekaterina,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nemůžu být víc spokojenější s výběrem, tato autoškola mi vždy vyšla maximálně vstříc. Rodinná firma - s dlouholetou tradicí, která učí lidi s láskou a velice jim záleží na tom, aby mladí lidé uměli perfektně řídit! Btw pan Vitouš - nejelpší učitel! Díky
vloženo: 12. července 2018
vložil: Kristýna, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Určitě bych Autoškolu Nobe doporučila , jak jejich přístup a vycházení vstříc . Naučili mě rychle jezdit a zkoušky na jedničku na poprvé .
vloženo: 12. června 2018
vložil: Andrea Freisslerová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Určitě bych Autoškolu Nobe doporučila , jak jejich přístup a vycházení vstříc . Naučili mě rychle jezdit a zkoušky na jedničku na poprvé .
vloženo: 12. června 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělé a hlavně bez stresu! Flexibilní časy učitelů. :)
vloženo: 8. května 2018
vložil: Tom Vot, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole se mi líbilo a s instruktorkou Dagmar jsem byla velmi spokojená
vloženo: 10. dubna 2018
vložil: Jaroslava Týmalová ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Udělal jsem si u NOBE profesní průkaz a byla to skvělá zkušenost. Nedokážu si představit, že by nás někdo dokázal lépe připravit na všechny záludnosti provozu a chytáky komisařů. Totéž myslím platí (dle toho co jsem měl možnost vidět a slyšet) také pro žadatele o řidičák sk.B. Učitelé tu jsou skvělí trpěliví a důslední profesionálové. Přesvědčte se sami, vřele doporučuji.
vloženo: 30. března 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu sem si vybíral dlouho. Sem velmi rád, že sem si vybral zrovna autoškolu Nobe. Je tam velmi výborný přístup. Hned na první hodině od Pana Patrika Noska šlo vidět, že zájem ke svým žákům má a náležitě tak vedl hodinu nee jen, že si to odříkal a pak nás rychle vyhodil to vůbec, ale vzal to humorným projevem a taky vtipnýma historkama. To pak ta hodina utíká úplně jinak a je pak vetší pozornost. Takže jako teoretické hodiny byly vtipné a hodně se dalo naučit za mě 100%. Na jízdy mě byl přidělen pan Slávek výborný instruktor nemám ani jedno slovo co bych mu mohl vytknout. Při jízdě byla sranda hodně jsme se bavili, ale také mě vysvětlil v klidu když sem něco udělal špatně a důkladně jsme to probrali. Naučil mě velmi dobře řídit. Když sem šel na písemné zkoušky tak paní Dagmar vše vysvětlila co dělat a nedělat a čemu se nejvíce vyhýbat a dala takovou tu odvahu :) Za mě perfektní autoškola a velmi ji doporučuji nevím jak v ostatních městech, ale v Praze úplně TOP. Děkuji autoškole za velmi kladný přístup.
vloženo: 27. března 2018
vložil: Martin Dvořák,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprosto výborná autoškola! Byla jsem nadšená z milého a zodpovědného přístupu. Lektorka mi vždy vyšla vstříc, byla trpělivá a ochotná. Do autoškoly jsem se bála přihlásit, ale zde ze mě obavy hned opadly, ke zkoušce jsem byla připravena výborně a do autoškoly se dokonce těšila. Mohu jedině doporučit! :)
vloženo: 23. března 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   naprosto skvělá vynikajici autoškola. skvělý tým hlavně paní učitelko Dagmar. ano dám velký plus a doporučuji.
vloženo: 7. března 2018
vložil: hatem marouf,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byla spokojena, jak hodiny teorie, tak jízdy s Dagmar byly super, ve všem vycházeli vstříc, doporučuji :)
vloženo: 18. prosince 2017
vložil: Alex Šulcová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola, kterou bych se nebála doporučit přátelům. Profesionální přístup s pochopením k začátečníkům a velmi snadnou komunikací ohledně plánování lekcí.
vloženo: 17. prosince 2017
vložil: Lucie, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem spokojená,p. Kolárský je dobrý učitel a pani Dagmar je anděl .Dohromady jsou všichni učitelé dobrý tým.Tuto autoškolu doporučuji všem.
vloženo: 2. prosince 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborný prístup, rýchle jednanie, dalo sa dohodnúť, príjemná teoria aj jazdy
vloženo: 15. září 2017
vložil: Adam Macejka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou NOBE mám velmi dobrou zkušenost! Skvělý přístup od paní lektorky Dagmar. Vždy mi ve všem vyšla vstříc a oceňuji, že byla vždy trpělivá. Je to skvělá lektorka. Určitě autoškolu NOBE doporučuji!!!
vloženo: 15. září 2017
vložil: Jana Šuterová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Bezkonkurenční kvalita ve všech ohledech. Velice oceňuji možnost zvolit si délku kurzu podle vlastních potřeb i s ohledem na cenu (17-ti denní kurz 13 800,-), která je v podstatě srovnatelná s cenami kurzů jiných autoškol, kde je však doba trvání kurzu minimálně dvakrát delší a dle mého názoru méně efektivní kvůli dlouhým pauzám mezi jednotlivými jízdami. Zároveň naprosto klidný a chápající přístup paní Dagmar, která vše vysvětlí a naučí každého dle jeho potřeb. Při výběru znovu bych neváhal ;-)
vloženo: 10. května 2017
vložil: Jiří Vondra,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super kurzy! Skvele lektory (za celou doby jizd mel jsem zkusenost se 4 lektory), vstricne, klidne, umeji vsechno dobre a pochopitelne vysvetlit. Vubec zadny problem v komunikaci i pres to, ze jsem cizinec. Zkousku jsem udelal na 1. pokus. Doporucuji vsem)

&#1057;&#1091;&#1087;&#1077;&#1088; &#1082;&#1091;&#1088;&#1089;&#1099;! &#1053;&#1080;&#1082;&#1072;&#1082;&#1080;&#1093; &#1087;&#1088;&#1086;&#1073;&#1083;&#1077;&#1084; &#1074; &#1082;&#1086;&#1084;&#1084;&#1091;&#1085;&#1080;&#1082;&#1072;&#1094;&#1080;&#1080; &#1089; &#1083;&#1077;&#1082;&#1090;&#1086;&#1088;&#1072;&#1084;&#1080; &#1080; &#1089;&#1072;&#1084;&#1086;&#1081; &#1096;&#1082;&#1086;&#1083;&#1086;&#1081;. &#1054;&#1073;&#1098;&#1103;&#1089;&#1085;&#1103;&#1102;&#1090; &#1074;&#1089;&#1077; &#1076;&#1086;&#1089;&#1090;&#1091;&#1087;&#1085;&#1086;, &#1087;&#1086;&#1085;&#1103;&#1090;&#1085;&#1086; &#1080;, &#1075;&#1083;&#1072;&#1074;&#1085;&#1086;&#1077;, &#1089;&#1087;&#1086;&#1082;&#1086;&#1081;&#1085;&#1086;. &#1056;&#1091;&#1089;&#1089;&#1082;&#1086;&#1103;&#1079;&#1099;&#1095;&#1085;&#1099;&#1084; &#1076;&#1088;&#1091;&#1079;&#1100;&#1103;&#1084; &#1087;&#1088;&#1077;&#1076;&#1083;&#1072;&#1075;&#1072;&#1102;&#1090; &#1080; &#1072;&#1089;&#1089;&#1080;&#1089;&#1090;&#1077;&#1085;&#1094;&#1080;&#1102; &#1087;&#1077;&#1088;&#1077;&#1074;&#1086;&#1076;&#1095;&#1080;&#1082;&#1072;,&#1074; &#1089;&#1083;&#1091;&#1095;&#1072;&#1077; &#1085;&#1077;&#1086;&#1073;&#1093;&#1086;&#1076;&#1080;&#1084;&#1086;&#1089;&#1090;&#1080;!)) &#1051;&#1080;&#1095;&#1085;&#1086; &#1103; &#1089;&#1076;&#1072;&#1083; &#1101;&#1082;&#1079;&#1072;&#1084;&#1077;&#1085;, &#1074; &#1080;&#1090;&#1086;&#1075;&#1077;, &#1089; &#1087;&#1077;&#1088;&#1074;&#1086;&#1075;&#1086; &#1088;&#1072;&#1079;&#1072;.
vloženo: 1. března 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velice doporučuji, paní učitelka, kterou jsem měla byla velice milá a ochotná se mnou cokoli zařídit či domluvit, a co je nejdůležitější, naučila ! Ostatní učitelé byli také velice milí.
vloženo: 4. února 2017
vložil: Irena R., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvela autoskola!!! :)

Cely priebeh, od pociatocnej komunikacie, cez vyuku a skusky si neviem vynachvalit.

Skvela organizacia, ludsky pristup - (podpora, pozitivna motivacia, pochvala), a pre mna osobne - najlepsia mozna ucitelka Dagmar: vsetko vysvetlene tak, aby to pochopil aj uplny zaciatocnik, trpezlivost za desiatich, pochopenie, perfektne planovanie, zrozumitelny postup a navazovanie roznych krokov vyuky a, na rozdiel od toho, co som pocula, ze sa v autoskolach deje velmi casto - nikdy sa nestalo, ze by na mna zvysila hlas. Dagmar je naozaj skvela - skvela zena, ridicka, ucitelka a manazerka!

Autoskoly som sa bala od puberty, s NOBE to bol skvely zazitok! Na hodiny som sa tesila, po hodinach som odchadzala nadsena a tesila som sa dokonca aj na skusky - ktore som v Prahe dala na prvykrat :)

Za vsetko velmi dakujem a prajem autoskole len to najlepsie!
Mila R.
vloženo: 4. února 2017
vložil: Mila R, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná autoškola! Žádný stres,nikdo na vás neřve.Super přístup a domluva. Zkoušky jsem udělal hned na poprvé bez problémů. Doporučuji! Líp jsem si vybrat nemohl.
vloženo: 11. listopadu 2016
vložil: Blahovec, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vždy jsem se bála vstupu do autoškoly, ale hned při první hodině teorie v této autoškole ze mě vše opadlo a odcházela jsem plná pozitivní energie. Všichni učitelé jsou přívětiví a zodpovědní. Kvalita výuky je opravdu vysoká. Děkuji. :-)
vloženo: 19. srpna 2016
vložil: Kateřina Šindelářová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Učitelé dobrý, ale auta maj jak z pravěku.
vloženo: 25. června 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná autoškola, výborný přístup a příprava na zkoušku a přizpůsobení se časovým možnostem.Paní Nosková výborná instruktorka. Vřele doporučuji.
vloženo: 6. června 2016
vložil: Eva Opelova, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všichni učitelé Autoškoly Nobe jsou moc milí a výuka i jízdy se nesou ve velmi přátelském, pohodovém duchu. Byl jsem překvapen, že na mě při jízdách nikdo nekřičí. Počet hodin teorie i jízd je dodržován, tzn. že za vámi zaplacenou částku se vám dostane vše, co bylo inzerováno. Z mojí strany naprostá spokojenost.
vloženo: 28. května 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Nobe Praha osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Nobe Praha < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Nobe Praha - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje