Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Nobe Praha - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Nobe Praha

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Nobe Praha < <


   Všichni v Autoškole NOBE (Praha) byli vždy milí, zábavní a snažili se mi vycházet vstříc (hlavně p. Kolárský - časově mi přes prázdniny nabídl více jízd v jeden den, takže jsem nemusela tak často dojíždět). Navíc prostředí budovy, kde se vyučuje teorie je dostupné a velmi příjemné. To platí i pro auto, kterým jsem jezdila. Ne každá autoškola Vám nabídne takové pohodlí. Za mě velká spokojenost a určitě doporučuji dál!

vloženo: 1. srpna 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Na první teoretickou hodinu jsem šla hned druhý týden po tom, co jsem se telefonicky objednala do kurzu. 3 týdny na to jsem už měla první jízdu.
Teoretické hodiny byly zábavné a připravily nás dobře i na testy.
Autoškola využívá dobré webovky, ze kterých se dozvíte, kdy máte další jízdu. K dispozici jsou vám i stránky, na kterých jsou k všechny testové otázky a na testy se tak můžete hodně dobře připravit a udělat je, je pak brnkačka.
Jezdila jsem s panem Kolárským, byla s ním sranda, byl v pohodě, žádný stresař a hodina tak vždycky rychle utekla.
Vybrala jsem si 90denní kurz, který je sice dražší než ostatní, ale za to jsem měla garanci jízd 2x v týdnu.
Doporučuji a přeji všem budoucím řidičům hodně štěstí :)
vloženo: 28. července 2019
vložil: Marcela, emailová adresa nezveřejněna


   Naprostá spokojenost - zábavná forma teoretických hodin, přehledný interní systém se všemi údaji, kvalitní a pohodlná auta, přátelská domluva a v neposlední řadě super instruktoři! (Slávek na hrad &#128081;)

Doporučuji všem a zároveň moc děkuji všem z autoškoly za nadstandardní přístup! &#128077;
vloženo: 25. července 2019
vložil: Jan Gregor,


   Velmi neformální přístup k žákům (při teoretických hodinách i na jízdách), pokud Vám vyhovuje, budete se při výcviku cítit v pohodě.
vloženo: 18. července 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Skvělá Autoškola . Vše bez chyby!
Skvělý přístup a vysoká kvalita výuky . DOPORUČUJI ! &#128076;
vloženo: 18. července 2019
vložil: Kevin Princo, emailová adresa nezveřejněna


   Do autoškoly Nobe jsem přecházela z autoškoly Student s velmi špatnými zkušenostmi.
Musím říct, že jsem si vybrala dobře. Teorie se tu učí tak, že si ji zapamatujete, díky jedinečnému přístupu pana Noska.
Neočekávejte ale, že si sednete do auta a teprve se začnete učit. Studium tady vyžaduje přípravu. Jak jinak udělat zkoušky na poprvé a cítit se bezpečně v autě i bez doprovodu?

Co se týká jízd nemůžu si stěžovat. Naopak. S panem Kolárským se dá vždy dohodnout. Pokud si nejsem jistá, hodinu upravíme tak, abych nabrala sebevědomí, případně si ujasnila, co je potřeba. Pan učitel je klidný a neřve! Vše klidně a občas znovu vysvětlí. A je trpělivý, kdy si někde popletu pravou a levou stranu &#128517;.
Tato autoškola má hodně individuální přístup, což je super.

Karin Bifferová
vloženo: 17. července 2019
vložil: Karin Bifferová,


   Jsem ráda, že jsem si vybrala autoškolu Nobe. Hrozně to uteklo. Na jízdy jsem se vždy těšila a bavily mě. :)
vloženo: 25. června 2019
vložil: Lucie Polášková, emailová adresa nezveřejněna


   Super autoškola s bezvadným přístupem k žákum.
Cena je spíš na dražší straně ale dá se to překousnout.

vloženo: 29. května 2019
vložil: Maxim Bogoslavec,


   Skvělý osobní přístup. Důkladně vysvětlena teorie. Měla jsem ze začátku strach vůbec auto řídit, ale pod mou lektorkou jsem se ho během pár jízd zbavila. Nikdo na me nekricel, ani jsem se necitila špatně, když mi něco nešlo. Určitě doporučuji všem, co jsou na tom podobně jako já i všem ostatním. &#128522;
vloženo: 23. května 2019
vložil: Jarka Nytrová ,


   Tato autoškola je perfektní jak teorie tak jízdy auto ve výborném stavu a můj lektor Petr Kolárský na jízdy tem mě naučil hodně a chtěl bych mu poděkovat i celé autoškole děkuji Zdeněk Janda
vloženo: 17. dubna 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Moc dobra autoskola a svekla pani ucitelka!
vloženo: 27. března 2019
vložil: Anwer,


   Můj učitel Réné Zikmund přísný,ale přívětivý,vždy dokáže všechno vysvětlit. jsem rád, že mě učil. HOnza Frohlich
vloženo: 22. března 2019
vložil: Jan Frohlich,


   Jsem ráda že vybrala Autoškolu Nobe . Jsem spokojená maximálně. Výuka je na skvělé úrovni, jinou autoškolu bych si asi nevybrala. Určitě doporučuji.
vloženo: 13. března 2019
vložil: Vitaliya,


   Super autoskola, lektor mel neskutecnou trpelivost a vzdy vysel vstric s terminem vyuky! Skvela volba:)
vloženo: 13. března 2019
vložil: Marina, emailová adresa nezveřejněna


   Jsem moc ráda, že jsem přestoupila zrovna do této autoškoly - bohužel kdyby člověk věděl dříve, jdu do této autoškoly rovnou a nevybírám podle bydliště... Měla jsem toho nejlepšího instruktora (můžu říct na 100% sama za sebe, protože mám srovnání) konkrétně p. učitel Tomáš Hormanski a moc mu děkuji za jeho přístup k výuce - když jsem udělala něco špatně, všechno vysvětlil a běhěm krátké doby mě naučil a vysvětlil tolik, co bohužel v jiné autoškole za celý výcvik ne.
Nic nebyl problém, moc milý, trpělivý a hlavně se žákovi opravdu věnuje.
Tuto autoškolu a pana učitele mohu jedině DOPORUČIT !!
vloženo: 7. února 2019
vložil: Kateřina Šišková, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu NOBE můžu vřele doporučit. Vyuka teoreticke části o kterou se staral Patrik Nosek byla uplne super. Vysvětlil nám vše a to zabavnou formou. Žádné nudné hodiny něj nehrozí.Pak přišli jízdy, kterých jsem se fakt obával, protože jsem to neuměl. Ale díky panu učiteli Slávkovi, který měl se mnou obrovskou trpělivost jsem řídit lehce naučil. Klidně mi to samé dokázal vysvětloval pořád dokola a za to mu moc děkuji. Za mě autoškola NOBE nejlepší volba. Rozhodně doporučuji.
vloženo: 29. prosince 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Autoškolu NOBE můžu vřele doporučit. Vyuka teoreticke části o kterou se staral Patrik Nosek byla uplne super. Vysvětlil nám vše a to zabavnou formou. Žádné nudné hodiny něj nehrozí.Pak přišli jízdy, kterých jsem se fakt obával, protože jsem to neuměl. Ale díky panu učiteli Slávkovi, který měl se mnou obrovskou trpělivost jsem řídit lehce naučil. Klidně mi to samé dokázal vysvětloval pořád dokola a za to mu moc děkuji. Za mě autoškola NOBE nejlepší volba. Rozhodně doporučuji.
vloženo: 29. prosince 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Naprosto skvělá autoškola, skvělý přístup na teoriích i na jízdách a rychlá komunikace, jsem neskutečně ráda že jsem si vybrala takhle dobře :)
vloženo: 27. prosince 2018
vložil: Petra Dlouhá , emailová adresa nezveřejněna


   Moc děkuji, bylo to fajn. Je ze mě řidička a to díky této autoškole. Můžu jen doporučit. Děkuji pí. Noskové za trpělivost.
vloženo: 7. září 2018
vložil: Eva,


   Túto autoškolu som si vybrala na základe kladného hodnotenia. Musím povedať, že som s výberom veľmi spokojná. Najviac oceňujem profesionálny prístup pani inštruktorky Dagmar Noskovej. Je to ta najtrpezlivejšia učiteľka, akú som kedy poznala. Všetko mi postupne vysvetlila, má pochopenie a vždy vie podporiť, keď už strácate nádej, že z vás bude dobrý vodič. :)
vloženo: 4. září 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou NOBE jsem velmi spokojena. Jsem se strašně bála jezdit autem))) Ale paní lektorka Dagmar má skvělý přistup k žákům, vždy trpělivá. Děkuji. Autoškolu určitě doporučuji:)
vloženo: 26. července 2018
vložil: Ekaterina,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nemůžu být víc spokojenější s výběrem, tato autoškola mi vždy vyšla maximálně vstříc. Rodinná firma - s dlouholetou tradicí, která učí lidi s láskou a velice jim záleží na tom, aby mladí lidé uměli perfektně řídit! Btw pan Vitouš - nejelpší učitel! Díky
vloženo: 12. července 2018
vložil: Kristýna, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Určitě bych Autoškolu Nobe doporučila , jak jejich přístup a vycházení vstříc . Naučili mě rychle jezdit a zkoušky na jedničku na poprvé .
vloženo: 12. června 2018
vložil: Andrea Freisslerová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Určitě bych Autoškolu Nobe doporučila , jak jejich přístup a vycházení vstříc . Naučili mě rychle jezdit a zkoušky na jedničku na poprvé .
vloženo: 12. června 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělé a hlavně bez stresu! Flexibilní časy učitelů. :)
vloženo: 8. května 2018
vložil: Tom Vot, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole se mi líbilo a s instruktorkou Dagmar jsem byla velmi spokojená
vloženo: 10. dubna 2018
vložil: Jaroslava Týmalová ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Udělal jsem si u NOBE profesní průkaz a byla to skvělá zkušenost. Nedokážu si představit, že by nás někdo dokázal lépe připravit na všechny záludnosti provozu a chytáky komisařů. Totéž myslím platí (dle toho co jsem měl možnost vidět a slyšet) také pro žadatele o řidičák sk.B. Učitelé tu jsou skvělí trpěliví a důslední profesionálové. Přesvědčte se sami, vřele doporučuji.
vloženo: 30. března 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu sem si vybíral dlouho. Sem velmi rád, že sem si vybral zrovna autoškolu Nobe. Je tam velmi výborný přístup. Hned na první hodině od Pana Patrika Noska šlo vidět, že zájem ke svým žákům má a náležitě tak vedl hodinu nee jen, že si to odříkal a pak nás rychle vyhodil to vůbec, ale vzal to humorným projevem a taky vtipnýma historkama. To pak ta hodina utíká úplně jinak a je pak vetší pozornost. Takže jako teoretické hodiny byly vtipné a hodně se dalo naučit za mě 100%. Na jízdy mě byl přidělen pan Slávek výborný instruktor nemám ani jedno slovo co bych mu mohl vytknout. Při jízdě byla sranda hodně jsme se bavili, ale také mě vysvětlil v klidu když sem něco udělal špatně a důkladně jsme to probrali. Naučil mě velmi dobře řídit. Když sem šel na písemné zkoušky tak paní Dagmar vše vysvětlila co dělat a nedělat a čemu se nejvíce vyhýbat a dala takovou tu odvahu :) Za mě perfektní autoškola a velmi ji doporučuji nevím jak v ostatních městech, ale v Praze úplně TOP. Děkuji autoškole za velmi kladný přístup.
vloženo: 27. března 2018
vložil: Martin Dvořák,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprosto výborná autoškola! Byla jsem nadšená z milého a zodpovědného přístupu. Lektorka mi vždy vyšla vstříc, byla trpělivá a ochotná. Do autoškoly jsem se bála přihlásit, ale zde ze mě obavy hned opadly, ke zkoušce jsem byla připravena výborně a do autoškoly se dokonce těšila. Mohu jedině doporučit! :)
vloženo: 23. března 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   naprosto skvělá vynikajici autoškola. skvělý tým hlavně paní učitelko Dagmar. ano dám velký plus a doporučuji.
vloženo: 7. března 2018
vložil: hatem marouf,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byla spokojena, jak hodiny teorie, tak jízdy s Dagmar byly super, ve všem vycházeli vstříc, doporučuji :)
vloženo: 18. prosince 2017
vložil: Alex Šulcová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola, kterou bych se nebála doporučit přátelům. Profesionální přístup s pochopením k začátečníkům a velmi snadnou komunikací ohledně plánování lekcí.
vloženo: 17. prosince 2017
vložil: Lucie, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem spokojená,p. Kolárský je dobrý učitel a pani Dagmar je anděl .Dohromady jsou všichni učitelé dobrý tým.Tuto autoškolu doporučuji všem.
vloženo: 2. prosince 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborný prístup, rýchle jednanie, dalo sa dohodnúť, príjemná teoria aj jazdy
vloženo: 15. září 2017
vložil: Adam Macejka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou NOBE mám velmi dobrou zkušenost! Skvělý přístup od paní lektorky Dagmar. Vždy mi ve všem vyšla vstříc a oceňuji, že byla vždy trpělivá. Je to skvělá lektorka. Určitě autoškolu NOBE doporučuji!!!
vloženo: 15. září 2017
vložil: Jana Šuterová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Bezkonkurenční kvalita ve všech ohledech. Velice oceňuji možnost zvolit si délku kurzu podle vlastních potřeb i s ohledem na cenu (17-ti denní kurz 13 800,-), která je v podstatě srovnatelná s cenami kurzů jiných autoškol, kde je však doba trvání kurzu minimálně dvakrát delší a dle mého názoru méně efektivní kvůli dlouhým pauzám mezi jednotlivými jízdami. Zároveň naprosto klidný a chápající přístup paní Dagmar, která vše vysvětlí a naučí každého dle jeho potřeb. Při výběru znovu bych neváhal ;-)
vloženo: 10. května 2017
vložil: Jiří Vondra,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super kurzy! Skvele lektory (za celou doby jizd mel jsem zkusenost se 4 lektory), vstricne, klidne, umeji vsechno dobre a pochopitelne vysvetlit. Vubec zadny problem v komunikaci i pres to, ze jsem cizinec. Zkousku jsem udelal na 1. pokus. Doporucuji vsem)

&#1057;&#1091;&#1087;&#1077;&#1088; &#1082;&#1091;&#1088;&#1089;&#1099;! &#1053;&#1080;&#1082;&#1072;&#1082;&#1080;&#1093; &#1087;&#1088;&#1086;&#1073;&#1083;&#1077;&#1084; &#1074; &#1082;&#1086;&#1084;&#1084;&#1091;&#1085;&#1080;&#1082;&#1072;&#1094;&#1080;&#1080; &#1089; &#1083;&#1077;&#1082;&#1090;&#1086;&#1088;&#1072;&#1084;&#1080; &#1080; &#1089;&#1072;&#1084;&#1086;&#1081; &#1096;&#1082;&#1086;&#1083;&#1086;&#1081;. &#1054;&#1073;&#1098;&#1103;&#1089;&#1085;&#1103;&#1102;&#1090; &#1074;&#1089;&#1077; &#1076;&#1086;&#1089;&#1090;&#1091;&#1087;&#1085;&#1086;, &#1087;&#1086;&#1085;&#1103;&#1090;&#1085;&#1086; &#1080;, &#1075;&#1083;&#1072;&#1074;&#1085;&#1086;&#1077;, &#1089;&#1087;&#1086;&#1082;&#1086;&#1081;&#1085;&#1086;. &#1056;&#1091;&#1089;&#1089;&#1082;&#1086;&#1103;&#1079;&#1099;&#1095;&#1085;&#1099;&#1084; &#1076;&#1088;&#1091;&#1079;&#1100;&#1103;&#1084; &#1087;&#1088;&#1077;&#1076;&#1083;&#1072;&#1075;&#1072;&#1102;&#1090; &#1080; &#1072;&#1089;&#1089;&#1080;&#1089;&#1090;&#1077;&#1085;&#1094;&#1080;&#1102; &#1087;&#1077;&#1088;&#1077;&#1074;&#1086;&#1076;&#1095;&#1080;&#1082;&#1072;,&#1074; &#1089;&#1083;&#1091;&#1095;&#1072;&#1077; &#1085;&#1077;&#1086;&#1073;&#1093;&#1086;&#1076;&#1080;&#1084;&#1086;&#1089;&#1090;&#1080;!)) &#1051;&#1080;&#1095;&#1085;&#1086; &#1103; &#1089;&#1076;&#1072;&#1083; &#1101;&#1082;&#1079;&#1072;&#1084;&#1077;&#1085;, &#1074; &#1080;&#1090;&#1086;&#1075;&#1077;, &#1089; &#1087;&#1077;&#1088;&#1074;&#1086;&#1075;&#1086; &#1088;&#1072;&#1079;&#1072;.
vloženo: 1. března 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velice doporučuji, paní učitelka, kterou jsem měla byla velice milá a ochotná se mnou cokoli zařídit či domluvit, a co je nejdůležitější, naučila ! Ostatní učitelé byli také velice milí.
vloženo: 4. února 2017
vložil: Irena R., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvela autoskola!!! :)

Cely priebeh, od pociatocnej komunikacie, cez vyuku a skusky si neviem vynachvalit.

Skvela organizacia, ludsky pristup - (podpora, pozitivna motivacia, pochvala), a pre mna osobne - najlepsia mozna ucitelka Dagmar: vsetko vysvetlene tak, aby to pochopil aj uplny zaciatocnik, trpezlivost za desiatich, pochopenie, perfektne planovanie, zrozumitelny postup a navazovanie roznych krokov vyuky a, na rozdiel od toho, co som pocula, ze sa v autoskolach deje velmi casto - nikdy sa nestalo, ze by na mna zvysila hlas. Dagmar je naozaj skvela - skvela zena, ridicka, ucitelka a manazerka!

Autoskoly som sa bala od puberty, s NOBE to bol skvely zazitok! Na hodiny som sa tesila, po hodinach som odchadzala nadsena a tesila som sa dokonca aj na skusky - ktore som v Prahe dala na prvykrat :)

Za vsetko velmi dakujem a prajem autoskole len to najlepsie!
Mila R.
vloženo: 4. února 2017
vložil: Mila R, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná autoškola! Žádný stres,nikdo na vás neřve.Super přístup a domluva. Zkoušky jsem udělal hned na poprvé bez problémů. Doporučuji! Líp jsem si vybrat nemohl.
vloženo: 11. listopadu 2016
vložil: Blahovec, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vždy jsem se bála vstupu do autoškoly, ale hned při první hodině teorie v této autoškole ze mě vše opadlo a odcházela jsem plná pozitivní energie. Všichni učitelé jsou přívětiví a zodpovědní. Kvalita výuky je opravdu vysoká. Děkuji. :-)
vloženo: 19. srpna 2016
vložil: Kateřina Šindelářová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Učitelé dobrý, ale auta maj jak z pravěku.
vloženo: 25. června 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná autoškola, výborný přístup a příprava na zkoušku a přizpůsobení se časovým možnostem.Paní Nosková výborná instruktorka. Vřele doporučuji.
vloženo: 6. června 2016
vložil: Eva Opelova, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všichni učitelé Autoškoly Nobe jsou moc milí a výuka i jízdy se nesou ve velmi přátelském, pohodovém duchu. Byl jsem překvapen, že na mě při jízdách nikdo nekřičí. Počet hodin teorie i jízd je dodržován, tzn. že za vámi zaplacenou částku se vám dostane vše, co bylo inzerováno. Z mojí strany naprostá spokojenost.
vloženo: 28. května 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Nobe Praha osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Nobe Praha < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Nobe Praha - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje