Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Nonstop - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Nonstop

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Nonstop < <


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Bohužel jsem zklamaná výběrem autoškoly, ale vzhledem k tomu, že nemám nervy, čas a ani finance řešit přestup do jiné, plánují dokončit kurz zde. Nalákala jsem se na akci, kterou autoškola nabízí už asi delší dobu, a to je sleva na rychlokurzu za cenu klasického kurzu. Tz. příslib rychlokurzu byl, že za cenu 9900 Kč bude kurz probíhat každý den, rozsah 2 jízdy denně, Tz. rychlokurz by měl být ukončeny za 2 týdny a poté bych měla mít přednost i co se týče přihlášení ke zkouškám . Nakonec vysvitlo, že vše závisí od lektora, kterého jsem dostala. Každopádně, měl by mi dávat jízdy přednostně a neodkládat mě, i když je hodně vytížený a má čas na jízdy tak 1 x za týden, přinejhorším 1x za 2 týdny. Jízdy mám ve velkých časových rozestupech přibližně 1x dvojjizda (90 min.) za týden nebo i víc. Původně jsem se na kurz hlásila právě proto, že měl být rychlý a já jsem měla možnost se mu věnovat na 100% (zrovna jsem měla dovolenou + volno v práci). Teď jsem pracovně vytížena a stejně tak i můj lektor, takže je problém se domluvit na dalších jízdách. V ceně VIP kurzu mela byt i učebnice zdarma a nějaké teoretické lekce. Učebnici jsem dostala až po několikanásobném naléhání, že ji budu potřebovat na přípravu a teoretickou lekci jsme měli skupinovou jen jednou. Na kurz dojíždím už skoro 4 měsíce a mám za sebou jen polovinu jizd. Jinak s přístupem lektora - to jak učí, jaké je povahy a pod. jsem spokojená. Četla jsem i špatně recenze na jiné lektory, kteří po vás opravdu řvou nebo mají neadekvátní chovani. Můj lektor je bezproblémový, jediným problémem je jeho časová vytíženost. A dále možná jen že mi zkracuje jízdy, protože pravidelně chodí pozdě a stejně tak dřív konci jízdu. Takže každou jízdu mám ochuzenou tak o 10 min. Občas se taky stává, že si vyřizuje soukromé věci počas mé jízdy, takže v autě čekám např. 10 minut až si něco vyřídit (vyzvednout z obchodu objednávku, pokecat s kolegou z autoškoly a pod.). Jsem zklamaná. Teď se mi poprvé stalo, že jsem zrušila jízdu já, protože mi do toho přišli nějaké rodinné problémy, jinak jsem chodila poctivě a přizpůsobovala se lektorovym možnostem. Často jsem si přehazovala směny v práci nebo asi brala dovolenou na půl dne, abych mohla jít na jízdu. Předpokládám, že s tímto přístupem ukončím autoškolu za 3,4 měsíce, takže z původních 2 týdnu se klidně může stát více než půl roku čekání. Proto lidem tuto autoškolu nedoporučuji. Nebo minimálně ne lidem, kteří očekávají za nízkou cenu víc. Za zápor považuji taky fakt, že jsem si sama musela zařídit a zaplatit zdravotní kurz první pomoci pro řidiče, který není v ceně autoškoly a certifikát o absolvování kurzu musíte povinné odevzdat autoškole, jinak vás nepřipustí ke zkoušce.
vloženo: 22. července 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Z autoškoly nemám vůbec dobrý pocit, závěrečné jízdy dělat měsíc po poslední jízdě, navíc v autě ve kterém jsem neměla možnost vůbec jet. A V.I.P. kurz za 14dní ? ani omylem tak možná za 2měsíce . Akorát jsem vyhodila peníze do luftu a ještě jsem nic neuměla. Sice řidičák mám, ale tohle za to nestálo. 0 hodin teorie, 0 hodin o vozidle a jízd jsem něměla pomalu ani 2/3 odježděno :-/
vloženo: 2. března 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprostá spokojenost.
vloženo: 26. prosince 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Příjemná a kvalitní výuka, vyhovění termínu na jízdy, celkově profesionální přístup.
vloženo: 25. října 2015
vložil: Zdeněk Baláž,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Holky by měly mít zákaz chodit do této autoškoly. Pan instruktor místo vysvětlení co je spatně, švihá proutkem přes nohu, má nemístné poznámky a po hovoru s mým otcem se vymlouvá, že to byla sranda?! holky, fakt jděte jinam. Kdybych šla hned jinam, ušetřila bych spoustu slz a nervů.
vloženo: 22. července 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Před necelým měsícem jsem v autoškole Nonstop dokončil zdárně výcvik. Byl jsem vždy spokojen, jak s přístupem svého učitele, tak i s plánováním zkoušek. Řidičák jsem potřeboval rychle a to se mi splnilo. Určitě bych doporučil. Pavel B.
bubenicek.b@seznam.cz
vloženo: 8. dubna 2015
vložil: Pavel B.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola mi vyšla vstříc ze všemi memi požadavky. Jak s přípravou na pisemne testy, na které mě můj učitel skvěle připravil formou konzultaci tak i na jízdy. Pokud mi něco nešlo klidným hlasem a milými slovy mě uklidnil a vysvětlil znovu. Do tetoautoškoly jsem šla na doporučení mého přítele, který si zde udělal všechny řidičský průkazy. A vím že tohoto rozhodnuti nebudu nikdy litovat.
vloženo: 14. února 2015
vložil: Alice, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejhorsi vubec mozna Autoskola , spatny přístup k žákům , nedostatek času na výuku jízd , spatny stav aut ( co chvíli nemůžete dělat jízdy protože je auto v servisu) , žádná možnost udělat si kurz 1. Pomoci , celkove hodnocení 1/10
Jeden bod pouze za vřelý přístup pana Forsta
vloženo: 4. prosince 2014
vložil: Ano, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem si vybrala na doporučení, teď toho však cituji. V této autoškole mě totiž nenaučili řídit, jen se u toho co nejvíce vynervovat, a stále za všechno autoškole jen platit.
Výsledkem je, že teď hledám jinou autoškolu, kde chci absolvovat doplňkový výcvik a následně i závěrečnou zkoušku.
vloženo: 22. srpna 2014
vložil: Klára, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Bohužel, očekávala jsem poněkud víc. Byla mi doporučena paní Havlíčková, nicméně byla nespolehlivá, nechodila včas do hodin, rušila hodiny a nebo na ně zapomněla. Já bych rozhodně nedoporučovala.
vloženo: 4. prosince 2011
vložil: Adéla, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na této autoškole je výborné, že teoretická část testů je učena formou konzultací, pokud nechcete docházet na teorii, nemusíte. Jediné co musíte, je se dostavit na 4 vyučovací hodiny na výuku údržby vozidel
vloženo: 18. srpna 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Nonstop bych všem určitě vřele doporučil. Sám jsem hodně váhal při výběru autoškoly a s autoškolou Nonstop jsem byl zcela spokojen. Milý a profesionální přístup, vstřícní a chápaví instruktoři a v čele vždy skvěle naladěný pan Forst - to vše je Nonstop...
Paní instruktorka Havlíčková je jasná jednička, vklidu mě naučila řídit, byla milá obětavá a profesionální!
Vřele všem doporučuji!
vloženo: 19. července 2011
vložil: Marek Dvořák,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mohu napsat jen vše OK a super rychle. Určitě všem doporučuji.
seban3@seznam.cz
vloženo: 25. července 2010
vložil: Šebek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byla velmi spokojena. Doporučuji Jitka. jituskana email.cz
vloženo: 9. června 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   no teorie minimální,nejdřív jsem jezdila s panem Fořtem, to bylo takový divný a pak s pani instruktorkou a ta je super. komunikace fungovala jen s ni s autoškolou ne několikrát mi zrušili zkoušky a termín zkoušek vůbec nedodrželi. čekala jsem víc protože mi byli doporučeni. já bych doporučení nedala.
vloženo: 19. května 2010
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na autoškole Nonstop oceňuji především přátelský přístup k žákům a naprosto bezproblémové a profesionální jednání po celou dobu kurzu.

Na závěrečnou zkoušku po výcviku jsem se díky mému instruktorovi cítil naprosto připraven a zvládl jsem ji bez jakéhokoliv stresu a potíží.

K Autoškole Nonstop tedy nemám jedinou výtku, a tak mi na závěr nezbývá nic jiného, než ji vřele doporučit všem ostatním.
vloženo: 1. března 2010
vložil: Daniel,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu jsem si vybral po předchozí neblahé zkušenosti s jednou nejmenovanou pražskou autoškolu, překvapilo mě že já jakožto žák nejsem houska na krámě ale lidská osoba a že je se mnou podle toho jednáno, dále se mi líbí že není problém na čemkoliv se domluvit a termíny a čas jízd jsou dodržovány, ocenil bych také to že mě učitel s po mě jdoucím žákem přibližuje za Prahu. Celkově bych dal 90% a to hlavně proto že v názvu autoškoly je řečeno že se nachází v Jesenici, přestože sídlí na Hájích.Prý to není vina autoškoly ale Jesenického starosty...
vloženo: 15. února 2010
vložil: Vojtěch Kořalka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   výborný přístup a celkově vážně v klidu...spíš záleží na komisařích
vloženo: 8. února 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V celku všechno OK. Byl jsem spokojený !
vloženo: 5. ledna 2010
vložil: David Krbec,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tak určitě byly věci které by se ještě daly vychytat, ale moje zkušenost byla určitě pozitivní
vloženo: 18. listopadu 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla jsem naprosto spokojená
vloženo: 4. listopadu 2009
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   vyborne

vloženo: 4. listopadu 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu bych určitě všem doporučila. Instruktor, který se mnou jezdil byl naprosto skvělý! V klidu vše vysvětloval, upozorňoval na chyby, když byla nějaká zásadní bota, nedělal z toho tragédii a snažil se povzbudit k dalším úspěchům. Fakt super, jsem ráda, že jsem na tuto autoškolu narazila!
vloženo: 28. října 2009
vložil: Lenka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla jsem maximálně spokojená se svým instruktorem. Byl poctivý, přesný (co se týká času), férový a s klidem ustál i mé chyby:-) Na zkoušky mě naučil daleko víc, než jsem potřebovala. Doporučila bych ho každému. O ostatních instruktorech nic nevím.
vloženo: 17. října 2009
vložil: Kristýna Šulcová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V této autoškole jsou opravdu výborní učitelé jízd.
vloženo: 24. srpna 2009
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Nonstop osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Nonstop < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Nonstop - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje