Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Novobilský - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Novobilský

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Novobilský < <


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dlouho jsem přemýšlela, co bych do tohoto hodnocení napsala. Celý rok jsem uvažovala, kterou autoškolu v Ostravě vybrat. Na doporučení mé kamarádky jsem zvolila právě Autoškolu Novobilský. A můžu říct, že jsem zvolila velmi dobře. Pan Novobilský je strašně hodný člověk, který je nesmírně ochotný k žáků a jejich potřebám. Když mi něco nešlo, vrátili jsme se k tomu, když nám odpadla hodina, pan Novobilský hned hledal nový termín, abychom mohli pokračovat. Proto vám i touto cestou moc děkuji, za celý výcvik a klidové zvládnutí zkoušky. :) Bára Pustková
vloženo: 24. dubna 2017
vložil: Bára Pustková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pani nebo slecno "D", nejsem si jista zda jste delala autoskolu u stejneho p.Novobilskeho, ktereho zde hodnotite. Bud jste slepa nebo hlucha, v nejhorsim pripade oboji. Docela me vytocil Vas nazor, jelikoz neznam jedinou chvili pri jizdach, kdy se pan Novobilsky neusmival nebo nevykladal vtipy. Ja, ktera jsem byla vystresovana jen pri pohledu na volant, jsem byla vdecna panu Novobilskemu, ze me dokazal rozesmat a dokazala jsem se uvolnit.
Co se tyce ucebny, nevim jestli jste si nespletla dvere, ale me prisla ucebna naprosto v poradku. Moderne vybavena, cisty stul, pohodlne zidle a velice "OCHOTNY" pan ucitel, ktery nabidl caj, vodu, kavu....
Mam pocit, ze jste si zde vybila vztek, ktery mate mozna sama na sebe.
Za me kazdopadne kladne hodnoceni.Pokud mate radi pohodu, vtipy a hlavne se chcete naucit jezdit a uspesne bez stresu udelat autoskolu, tak doporucuji pana Novobilskeho.
vloženo: 11. ledna 2017
vložil: Hanca, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškol je jak máků v Ostravě a tak jsem si řekla,že si vyberu první,která mě cvrnkla do nosu a navíc heslo autoškoly napovídalo,že by se mohlo jednat o skvělou autoškolu."tak trochu jiná autoškola" to má pan majitel pravdu.Je o několik stovek drachší jak ostatní a je doopravdy jiná a je to katastrofa.Učebna 1mx1m,jezdí se v takové staré modré popelnici a pan majitel je docela brouk pytlík.Všechno ví,všude byl ,ale věnovat se při jízdě vystresované holčině ho nenanapadlo.Nakonec jsem se rozhodla přejít k jiné autoškole a rozhodně nedoporučuju.Vyhýbejte se této autoškole mílovýmy kroky.Děkuji D
vloženo: 22. listopadu 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem volila po velmi špatné zkušenosti s nepříjemným učitelem z autoškoly Nobe. Pan Novobilský mi byl doporučen, a už při prvním setkání byl v pohodě a trpělivý. Snažil se v klidu zbavit mě strachu a stresu, když něco nešlo, ukázal, jak to udělat nebo se to naučit jinak. Bylo to pro něj jistě náročné, jako zmaktář nebyly všechny jízdy se mnou žádný med, ale přesto to bylo příjemné, byl na mě moc hodný. Doporučuji všem, kteří požadují pohodový přístup bez řvaní a urážek, a kteří potřebují trpělivost..:)
vloženo: 25. října 2016
vložil: Vendula J., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu jedině doporučit, pan Novobilský je velice příjemný, trpělivý a důsledný učitel. Dbá na individuální schopnosti každého žáka a vždy zajistí kladnou a velmi příjemnou atmosféru.

vloženo: 3. července 2015
vložil: Veronika Révayová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu jedině doporučit, pan Novobilský je velice příjemný, trpělivý a důsledný učitel. Dbá na individuální schopnosti každého žáka a vždy zajistí kladnou a velmi příjemnou atmosféru.

vloženo: 3. července 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu vřele všem doporučit. Skvělý přístup mnohdy i vtipnou formou vás naučí vše,co potřebujete. :)
vloženo: 1. března 2015
vložil: Martina Rašnerová , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělý přístup, pan Novobilský je velmi vtipný. Naučí to, co je opravdu důležité, připraví dobře na různé situace.
vloženo: 21. prosince 2014
vložil: Lea Šarková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkově jsem byl s kurzem spokojen. Zkoušky jsem zvádl na poprvé bez problémů. S autem, se kterým jsem jezdil jsem dělal i zkoušky. Auto bylo v super stavu a učitel jej před každou jízdou "uklidil" (otřel volant, palubovku, apod). Maximální spokojenost
vloženo: 1. prosince 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Novobilský osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Novobilský < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Novobilský - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje