Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Tomáš Opařil - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Tomáš Opařil

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Tomáš Opařil < <


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super autoškola,všem mohu doporučit!Celý výcvik probíhal v klidu,vše bylo přehledně vysvětleno,při plánování jízd se všem vycházelo vstříc.Jsem ráda,že jsem tuto autoškolu absolvovala.Jěště jednou Vám moc za všechno děkuju!!!Gebhartová L.
vloženo: 1. července 2016
vložil: Lucie Gebhartová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu pana Opařila mohu jen doporučit, kvalitní výuka, vše přehledně vysvětleno. Obzvlášť jsem ocenila trpělivost a pohodovou atmosféru při jízdách. Ještě jednou Vám za vše děkuji.
vloženo: 14. března 2016
vložil: Gebhartová M.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

Text vložený provozovatelem autoškoly: Na svých kurzech vždy upozorňuji studenty, aby se na mě kdykoliv obrátili, pokud něčemu nerozumí nebo mají nějaký problém. Mrzí mě, že tato reakce přišla až po závěrečných zkouškách.
vloženo: 17. srpna 2015


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nebudu kritizovat komisaře, toho už tu bylo dost. Ale zajímalo by mě, proč se v ostatních autoškolách učí přezouvat pneumatiky, tankovat a podobné věci, jak se to má dělat podle předpisů a u pana Opařila se tak nekoná. Proč jsem kapotu vozidla viděla poprvé až u závěrečných zkoušek? A třeba když dělá pan Opařil školení řidičů, proč si neudělá i školení instruktorů, aby každý neříkal něco jiného. Možná tohle je důvod, proč v ostatních autoškolách jezdí po celou dobu jeden instruktor. Tohle mě fakt vytáčelo, když jsem parkovala podle jednoho tak jak mi říkal, tak to chválil, druhej den jsem jela s jiným instruktorem a ten nadával, že to nedělám podle něj. A taky proč se třeba vůbec v téhle autoškole neučí rozjíždět s ruční brzou? Autoškolu jsem přes nervy a stres zvládla dá se říct v pohodě, ale stále nevím, jak bych se nyní zachovala u různých dopravních situací. A také by to chtělo přidat nějakou tu základní výuku k úrdžbě vozidla. Měsíční čekání na závěrečné zkoušky taky není úplně ideální.

vloženo: 17. srpna 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ráda bych reagovala na příspěvek, který tu byl nedávno zveřejněn, že dotyčný/á by tuto autoškolu nedoporučoval .. je to rok, co jsem v této autoškole dělala řidičák já a VĚŘÍM, že na KVALITÁCH AUTOŠKOLY se nezměnilo nic! Já byla maximálně spokojená, tuto autoškolu doporučuji vřele každému,kdo má zájem na tom, naučit se perfektně a bezpečně řídit! dál ! S panem komisařem měl a má problémy asi téměř každý,ale to je jiná stránka věci, za kterou rozhodně nenese odpovědnost provozovatel autoškoly nebo její zaměstnanci! Věřím že i nadále je přístup k žákům více než perfektní a že hodiny jízd a teoretický výklad je podaný s tím nejlepším vědomím a svědomím,určitě není nic zanedbaného co by se dalo vytknout! Takže pokud chce někdo získat opravdu kvalitní vědomosti a zkušenosti v řízení, lze jen vřele doporučit právě tuto AUTOŠKOLU!
vloženo: 3. srpna 2015
vložil: Lucie, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všem budu doporučovat.
vloženo: 30. července 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V životě už bych nešla dělat autoškolu do Vysokého mýta a okolí. Je tam totiž pan komisař který si léčí své ego na žacích a všechny od zkoušek vyhazuje a neříká ani důvod proč dotyčného vyhodi. Boužel tuto autoškolu bych určitě nikomu nedoporucovala ani jinou ve Vysokém mýtě a naopak to budu všem rozmlouvat. Naposledy dělalo závěrečné zkoušky 6 žáků a neuspěl ani jeden, takže je jasné že chyba asi není v žácích
vloženo: 18. června 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Toto hodnocení by mělo být na autoškolu a ne na pana komisaře! Pokud jste byla nespokojená s naší prací, napište konkrétně, co se Vám nelíbilo a já se to budu snažit napravit, nebo se k tomu vyjádřím. Jestliže jste byla nespokojená s panem komisařem, tak ho musíte hodnotit nebo si stěžovat jinde.


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola, do které se vyplatí investovat. Vřele doporučuji. Výborný přístup k žákům.
vloženo: 12. června 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškole nechci dělat špatné hodnocení protože ta se žákům věnuje dobře, ale boužel jsem nenašel hodnocení přímo na pana komisaře. U kterého jsem 4 neuspěl u závěrečné zkoušky a nemyslím si že bych někdy udělal chybu takovou která by ohrozila bezpectnost nebo předpisy. Po přestupu do jiné autoškoly v jiném městě jsem závěrečné zkoušky zvládl na poprvé a pan komisař mi řekl že jsem odjel perfektní jízdu a že nechápe proč jsem to před tím dělal na tolik pokusu. Boužel toto hodnocení nepíši jen za sebe ale i za další kamarády kteří měli podobný problém s panem komisařem u této autoškoly

vloženo: 11. června 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celý výcvik probíhal v klidu a v pochodě ale co mě vadilo u závěrečných zkoušek nejvíce tak mezi jednotlivými opravnými zkouškami byla dlouhá čekací doba a to třeba i 1 měsíc. Potom také pan komisař který žáky vystresoval před jízdou otázkami z techniky vozidla,tak že žák pak ani neuspěl u zkoušky.
vloženo: 12. května 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola je výborná , vše je žákům dokonale vysvětleno. Ale problém nastává až s komisařem u závěrečných zkoušek který vás vyhodí za chyby které neuděláte a pokaždé vždy zkoušku složí 1 maximálně 2 lidé ze 6. Ale za to bohužel autoškola nemůže.
vloženo: 12. května 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší autoškola! pan učitel Tomáš Opařil je velmi milý, příjemný, ochotný, vše krásně vysvětlí. Bohužel, nechodila jsem k němu od začátku. Nejdřív jsem chodila do Mostku k panu Pavčovi, a to bylo příšerný! Jsem proto moc ráda, že jsem mohla přejít k panu Opařilovi, který mně dovysvětlil a doučil věci, které jsem z předchozí autoškoly neuměla.Mockrát Vám za vše děkuji a všem DOPORUČUJI!!! :)
vloženo: 31. března 2015
vložil: Michaela Vomáčková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pokud váhate nad výběrem autoškoly z mé vlastní zkušenosti můžu jen doporučit právě tuto .. proč ? celý kurz byl pro mě k nezaplacení! Řešení nějakého problému-v této autoškole žádný problém .. žádný stres, klid, podpora při hodinách jízd samozřejmostí! Žádné nudné žvásty v hodinách teorií, vždy skvěle podaný výklad, doplněný nějakým vtipným komentářem, nebo příhodou, kterou většinou napíše sám život .. podle mého názoru žádná jiná autoškola nedokáže své žáky lépe připravit, jedině s touto autoškolou se z vás mohou stát OPRAVDOVÍ ŘIDIČI s předpokladem bezpečných jízd bez nehod ! Profesionalita a kladný přístup na prvním místě - to je Autoškola Tomáš Opařil ! :) Lucie
vloženo: 26. září 2014
vložil: Lucie,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem velice spokojena, i když jsem tam nebyla od začátku. Nejdříve jsem chodila do KZP Mostek byla to moje nejhorší volba autoškoly, moje velká chyba. Po prvních neúspěšných zkouškách jsem přestoupila sem k panu Opařilovi, kde jsem byla velice spokojená a naučila jsem se ty věci, které mě v Mostku nenaučil. Jsem moc ráda, že jsem sem šla a naučila se všechno, co bylo potřeba a udělala zkoušky. Děkuji a ostatním doporučuji.
vloženo: 11. listopadu 2012
vložil: Eva, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola u pana Opařila Vás skvěle připraví na Vaši řidičskou dráhu. Nejen, že Vás řízení začne bavit, ale také po skončení kurzu si odnesete kupu nezapomenutelných vzpomínek. Karin H.
vloženo: 6. února 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Choceňská autoškola je jedna z autoškol, která Vás perfektně a bez stresu připraví ke zkouškám. Celá výuka techniky i jízd probíhala v přátelské atmosféře díky laskavému a vždy dobře naladěnému panu učiteli. Zcela individuální plánování jízd založené na vzájemné dohodě. Jsem ráda, že jsem si vybrala právě autoškolu pana Opařila. Příjemný, přátelský a profesionální přístup lektorů naučí jezdit snad každého. Rozhodně to za to stojí! Monika H.
vloženo: 6. února 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Sice už je to rok co jsem u pana Opařila dělal autoškolu ale vždy si na to moc rad vzpomenu. Byla to zábava,příjemný přístup instruktorů ke studentům.Celkové prostředí bylo výborné, klidně bych šel dělat znova řidičský průkaz.Rozhodně bych tuhle autoškolu všem doporučil
vloženo: 10. června 2011
vložil: Filip, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super autoškola!! Výborná komuniace, plánování jízd bezproblémové díky několika intruktorům, kteří se starají o plynulost v plánování jízd. Lepší autoškolu jsem si nemohl přát výborný i individuelní přístup.. Doporučuji všem obzvláště těm kteří se bojí usednout za volant nebo za nim nikdy neseděli..
vloženo: 18. února 2011
vložil: Patrik Čechlovský, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kurzy byly zajímavé a vtipně vedené. Jízdy pohodové, při plánování se vychází všem vstříc. Vše je možné si nechat kdykoliv znovu vysvětlit. Se záverečkama nebyl žádný problém. Prostě super autoškola.
vloženo: 17. února 2011
vložil: Viktor Smejkal, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Díky absolvování kondičních jízd v Choceňské autoškole jem znovu našla odvahu usednout samostatně za volant po mnoha letech od získání řidičáku. Majitel autoškoly pan Tomáš Opařil je výborný učitel, který se svým žákům skutečně poctivě, individuelně věnuje. Klidným a trpělivým přístupem dokáže vytvořit bezvadnou atmosféru - pohodu pro žáka za volantem. To považuji za velmi důležité zejména pro nás, dříve narozené, pro které zdaleka již není všechno brnkačka. Panu Opařilovi děkuji za cenné rady a za to, že si snad zase budu jízdu užívat. Těm, kdo hledají skutečně dobrého učitele jízdy, Choceňskou autoškolu Tomáše Opařila vřele doporučuji.




















vloženo: 11. listopadu 2010
vložil: Eva Ansorgová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mé poděkování patří panu Opařilovi za pohodový přístup k mému umění řídit a že mě dovedl k uspěšnému složení zkoušky.
vloženo: 20. října 2010
vložil: Kameníková Lenka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   vtipně vedené hodiny + jízdy beze stresu = k úspěšnému absolvování zkoušek dovedou i takové nemehlo jako jsem byla já :-) (Autoškola mne bavila, šla bych znova!)
vloženo: 20. září 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   bombova proste se na ucite vsechno

vloženo: 18. července 2010
vložil: jméno nezveřejněno,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Tomáš Opařil osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Tomáš Opařil < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Tomáš Opařil - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje