Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Pasecký - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Pasecký

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Pasecký < <


   Trpělivost, místo na vyzvednutí dohodou, čas taky, dají zpětnou vazbu když se někdo neučí &#128512; mně to pomohlo se dokopat k učení značek, dík y tomu, že jsem lempl, tak i přesto zkouška napoprvé, díky za dohled, super přístup&#128512; doporučuji
vloženo: 3. června 2019
vložil: Petra, emailová adresa nezveřejněna


   Dobrý den,
navštěvoval jsem autoškolu Pasecký. Teorii nemohu hodnotit jinak než kladně. Jízdy s Paní Machačkovou byly z mého pohledu neprofesionální. Při úvodní jízdě se podivila nad tím, že jsem předtím neseděl za volantem. Pokud je někdo zvyklý, že instruktor přijede k Vám domů, zde je tomu naopak - vy jezdíte za instruktorem až před barák! Nejednou se mi stalo, že hodina byla odvolána v den, kdy se měla uskutečnit. Vše vyvrcholilo tím, že jsem na instruktorku čekal před barákem (u jejího vchodu) a jízda se neuskutečnila s odůvodněním, že jsem nebyl na místě dle úmluvy. Když na jízdu nepřicházela, kontaktoval jsem ji a po jejím velice vulgárním proslovu, v němž mě počastovala nadávkami a ponížila, jsem s ní skončil. Tuto autoškolu nedoporučuji!!!!
vloženo: 28. ledna 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S manželkou jsme dělali autoškolu společně a oba jsme jezdili s paní Macháčovou. Nenapadá mě vůbec nic, co bych mohl vytknout. Přístup paní Macháčové ke studentům byl naprosto ukázkový. Trpělivost, ochota, profesionalita. Nejen, že nás naučila řídit, také jsme strávili hodiny živými diskuzemi, na které rád vzpomínám. Na každou lekci jsem se opravdu těšil a když jsem měl po zkouškách, bylo mi to vlastně líto.
Na naše doporučení oslovil paní Macháčovou náš kamarád, který také nešetřil chválou.
Naprosto spokojený jsem byl i s přístupem pana Paseckého, se kterým jsem se potkal na testech.
Tohle je autoškola, kterou s klidným svědomím doporučím.
vloženo: 6. února 2016
vložil: V. Prokůpek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nemám moc šanci srovnávat byla to moje první a jediná autoškola.

Ale pan Pasecký měl velkou trpělivost co se týče testů a velký dík patří mému instruktorovi panu Pštrosovi naučil mě skvěle jezdit.

Pan Pasecký je vstřícný, chápající, komunikativní, vyjde vždy vstříc.

Můžu jen doporučit :)
vloženo: 18. srpna 2015
vložil: Zuzka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Toto hodnocení platí pro práci pana Vilda, který jezdí na pobočce Autoškoly Pasecký na Praze 4, Družstevní ochoz 1659/3. Dělala jsem u něho přípravu na zkoušky na velkou motorku a můžu ho vřele každému zájemci doporučit. Je přátelský, pozitivní, naučí, povzbuzuje a je s ním legrace. Zvládá i starší žáky, kteří nemají s ježděním žádné zkušenosti. Já celý život jezdila na motorce jen jako spolujezdec. Přestože jsem nikdy v životě nejezdila ani na kole, dokázal mě pan Vild připravit k úspěšně složeným zkouškám. Nyní už jezdím sama a s moc ráda na pana instruktora vzpomínám.
vloženo: 6. července 2015
vložil: Iveta, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   hruza tato autoškola
vloženo: 3. dubna 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ceny autoskoly jsou celkem normalni vzhledem k cenam v Praze. Celkovy dojem na autoskolu ze zacatku byl uchazejici, ale postupem casu jsem zacal pochybovat kdyby nebylo meho vyborneho (nejmenovaneho pana instruktora) tak nevim jestli bych nezvazil prestup do jine AŠ. Chovani pana majitele autoskoly byl arogantni a nesnesitelny plny pretvarek. Do tet nechapu jak muze nekdo brat za hodiny teorie pousteni DVD trochu zvlastni!
Pristup k zakum opet plny pretvarek ovsem co se tyka muzu.
Co se tyka automobiloveho vybaveni tak si myslim ze jsou tak prumerni celkem nic nevytykat.
Zazemi autoskoly na prvni pohled celkem dobry a i interier uchazejici.
Kdyby intruktori z teto autoskoly meli moznost jineho majitele tak urcite doporucuji, ale v tomto pripade moc ne, ale zalezi na kazdem jak se na co citi.
vloženo: 30. března 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Já musím autoškolu R. Paseckého jen pochválit. Pan Radek je démon :-) Naučí Vás co a jak a nejdůležitější je to, že si to díky jeho démonickému a občas nekompromisnímu přístupu budete pamatovat i po složení zkoušek a začlenění do běžného autoprovozu. A o tom to přeci je! Mám v plánu se k němu přihlásit v budoucnu i na moto..
vloženo: 20. března 2015
vložil: Aneta, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Při absolvování kurzu na motorku jsem byla nadšená instruktorem. Hodiny byly v pohodě, bez stresu, skvělá nálada.
Doporučuji hlavně instruktora "Maso"-je to fakt žrádlo.
Helena
vloženo: 1. prosince 2014
vložil: Helena,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Pasecký jsem absolvoval před cca 3 lety, a jako asi žádný student autoškoly nemám příliš možnost srovnání s jinými. Nicméně vím, že na poznatky a zkušenosti načerpané během jízd s panem Švecem si vzpomenu i nyní, takřka 3 roky poté, co jsem tam získal řidičák. P. Švec dokázal, i co jsem viděl z toho, když jsem jezdil s jinými jeho žáky, odhadnout možnosti každého studenta a naučit ho to, co potřeboval - slečny, které se klepaly přilepené za volantem z každé zatáčky, aspoň co já jsem viděl, nijak zbytečně nestresoval, a mě (protože mi to šlo) zase naučil mnohé fígle a ještě jsme si v průběhu kurzu skvěle popovídali o mnoha věcech (vždy až do chvíle, kdy na mě v nějaké nečekané situaci vybafl "Ha, teď jsem vás zakecal, co bylo na té značce?"). Hodně jsem si z toho odnesl.

Takže s jízdami maximální spokojenost - naučil jsem se tam řídit.

Co bych vytknul
- teorie na začátku převážně z DVDčka (což ale bylo vykompenzované tím, že jsme předpisy, teorii i údržbu opakovaně probírali během jízd s panem Švecem)
- dlouhá čekací doba na zkoušky, včetně jedné zkoušky zrušené jen pár dní před jejím plánovaným konáním
- nepohodlné prostředí při čekání na vykonání zkoušky

Ale šel bych tam znovu.
vloženo: 23. prosince 2013
vložil: Jan Kaczor, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Musím reagovat na předchozí očerňující příspěvek. Souvislosti, ani fakta nejsou absolutně pravdivá, beru to jen jako očernění konkurencí, či někým, kdo nedokáže pochopit stav věcí i po vysvětlení(pokud se tedy opravdu stali). Stěžovatelka ani jednou neuvádí jméno majitele, neboť ho zřejmě nezná a jmenovaný učitel u nás nevykazuje činnost cca. rok nazpět. Mrzí mne snadná zneužitelnost takovýchto hodnocení.
Pasecký - majitel této "hrozné autoškoly"
vloženo: 4. září 2012
vložil: Pasecký, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Můj instruktor - trágédie. Myslím, že se jmenoval Podzemnský.Během jízdy do Vás cpe moudra,které těžko vstřebáte,jelikož se soutředíte na jízdu.Učení parkovat bylo strašné-u podélného parkování se divil,že nedokážu odhadnou 45C,byl nervozni,nepříjemný.Na začátku kurzu mi majitel sliboval,že budeme jezdit v mém okolí-nejezdili jsme ani jednou,nehledě na to,že jsem za ním musela dojíždět hodinu,abych vůbec mohla jezdit.Konečná zkouška mě dopálila ze všeho nejvíc!!!Pan Podzemnský a pan Majitel jsou naprosto nezodpovědní lidé!Podzemnský mi slíbil,že půjdu na zkoušku o týden dříve (jelikož jim vypadla jedna slečna ze zkoušek),kývla jsem..daný termín dorazím do autoškoly (cesta mi trvala opět hodinu),bylo to v sedm hodin rádno.tam mi majitel řekne (po tom,co JÁ jsem se zeptala,proč mě nečetl na seznamu zúčastněných-nic mi k tomu neřekl,jen at jdu s ním do kanceláře), že zkoušky dělat nemůžu,že nemám dopsanou složku,dozapsané jízdy apodobně.vysvětlovala jsem mu,že to takto bylo domluveno s mym cvičícím a že on (majitel) o tom věděl,že já příjdu o týden dříve.majitel mi řekl,že mu Podzemnský vůbec nevolal,že jeho sekretářka taky nic neví apodobně...takže jsem musela odejít a přijít za týden!!! když mi volal pan Podzemský (protože jsem jako náhradu dostala jednu jízdu zdarma - wow!),tak se mi ani neomluvil (to se mi neomluvil ani majitel) a okamžitě se začal objahovat,že on za to nemůže,že za to může majitel.Co je tohle proboha za jednání? Ani jeden z nich se neumí přiznat? Přehazují si problém jako horkou bramboru? ...opravdu katastrofální jednání, chování, přístup. Naprosto nedoporučuji. A pokud se i přes tuto výstrahu rozhodnete jít do téhle autoškola, tak ROZHODNĚ NE K PODZEMSKÝMU! A ještě ohledně ceny kurzu...v pruběhu normálního (4měsíce nebo tak nějak), jsem si kvůli škole chtěla kurz zkrátit na dva nebo tři měsíce...na stránkách psali,že to jde,bez problému..měli tam napsanou cen rychlokurzu, na který jsem se chtěla přepsat.zavolala jsem majiteli a on řekl,že ta cena neplatí,že podražil benzín.takže jsem nakonec musela platit vyšší částku.No opravdu tragické chování,jednání!
vloženo: 8. dubna 2012
vložil: Arweas,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zkoušky jsem dělala koncem ledna 2012. Jsem totální dřevo, ale udělala jsem je napoprvé (!) - samozřejmě hlavně díky perfektnímu přístupu pana instruktora Jaromíra Hrubého, i vedení autoškoly. Kdo se bojíte, váháte (hlavně ženy), s touto AŠ vůbec nemusíte, je tu pohoda, přátelská atmosféra, snaží se vám ve všem vyhovět a udělají maximum proto, aby jste kurz úspěšně zvládli. Já ji mohu jen doporučit! Jarka A.
vloženo: 7. března 2012
vložil: Jarka A., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velká spokojenost, díky.
vloženo: 4. prosince 2011
vložil: Tomáš Rosi, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kurz byl delší než jse původně předpokládal ale nakonec se ukázalo, že to je dobře. Čas na přípravu ke zkouškám byl adekvátní. Morální pomoc ze strany p. Paseckého před zkouškou byla výborná a pomohla mi projít zkouškou bez probléů.
vloženo: 4. prosince 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem čerstvá řidička! :) Líheň z Autoškoly Pasecký. Nesetkala jsem se s jediným momentem, který bych této autoškole mohla vytknout. Velice přátelský přístup, všechno probíhalo v té největší pohodě.
Jezdila jsem s panem Hrubým, což se hned od první hodiny jevilo jako parádní zábava - a byla až do konce!
Pokud uvažujete právě o této autoškole, vřele doporučuji včetně tohoto instruktora. A to říkám jako vohráblo, který se rozhodně s talentem na řízení nenarodilo. Jen vás možná, tak jako mě, potom bude mrzet, když po zkouškách celá tahle prča skončí.
Bylo to moc prima a rozhodně budu ráda vzpomínat. Moc děkuji všem, kteří se zasloužili o mojí mobilitu. ;)

vloženo: 13. září 2011
vložil: Alča,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   autoskolu mam jiz uspesne za sebou. kontakt jsem ostala od znameho a klidne doporucuji dal. jak skola, tak instruktor p.Hruby byli super.
vloženo: 21. ledna 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mohu jen doporučit. Právě dnes jsem měla závěrečné zkoušky, které jsem díky bohu úspěšně složila. Instruktor byl skvělý a myslím, že mě připravil jak nejlépe mohl. A cena? Není to nejlevnější autoškola, ale je kvalitní a opravdu stojí za to si ten tisíc navíc připlatit, není ani nejdražší. Myslím, že je to adekvátní cena za to, co dostanete.
vloženo: 17. srpna 2010
vložil: Katka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zatim za sebou nemam zkousky, ale dosavadni peci ze strany pana Paseckeho i meho instuktora pana Hrubeho si nemohu vynachvalit.
Jizda autem se pro me diky panu Hrubemu stava odpocinkem a zabavou.
VRELE DOPORUCUJI!
vloženo: 10. června 2010
vložil: Vladka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkově vše závisí na instruktorovi - toho si ale můžeme vybrat. Já jsem měla pana Hrubého, který sice často zvyšoval hlas, ale na druhou stranu s ním byla sranda a před i při zkoušce uměl psychicky podpořit. Jako další plus vidím nízkou cenu. Jediný minus bych dala asi za to, že autoškola nenabízí teoretické lekce, takže se techniku a testy musíte naučit sami.
vloženo: 26. února 2010
vložil: Lucie,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná autoškola!
vloženo: 3. října 2009
vložil: Michal Rendl,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Pasecký osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Pasecký < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Pasecký - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje