Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Pasecký - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Pasecký

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Pasecký < <


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S manželkou jsme dělali autoškolu společně a oba jsme jezdili s paní Macháčovou. Nenapadá mě vůbec nic, co bych mohl vytknout. Přístup paní Macháčové ke studentům byl naprosto ukázkový. Trpělivost, ochota, profesionalita. Nejen, že nás naučila řídit, také jsme strávili hodiny živými diskuzemi, na které rád vzpomínám. Na každou lekci jsem se opravdu těšil a když jsem měl po zkouškách, bylo mi to vlastně líto.
Na naše doporučení oslovil paní Macháčovou náš kamarád, který také nešetřil chválou.
Naprosto spokojený jsem byl i s přístupem pana Paseckého, se kterým jsem se potkal na testech.
Tohle je autoškola, kterou s klidným svědomím doporučím.
vloženo: 6. února 2016
vložil: V. Prokůpek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Korektní jednání, trpělivost, ochota! Dobrá volba pro každého kdo si chce udělat řidičák.
vloženo: 27. srpna 2013
vložil: Vojtěch, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vřele doporučuji všem ženám,které hledají úžasnou,trpělivou a hodnou paní která vás bude neustále povzbuzovat a zdárně vás dotáhne :-) až k řidičskému oprávnění.Tou je paní Macháčová.Pan majitel je též super a pokud je to alespoň trochu možné,vždy vám vyjde vstříc a pomůže.Děkuji moc oběma,už se proháním Prahou :-) Vychroňová Katka
vloženo: 25. listopadu 2012
vložil: Vychroňová Kateřina,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu vřele doporučit.Zejména p.instruktora Seidla, který mi vždy vyšel vstříc. Autoškoly jsem se bála jako čert kříže, díky ochotě, trpělivosti a milému přístupu mám konečně vše úspěšně za sebou.
vloženo: 23. října 2012
vložil: Lenka Joštová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Líbilo se mi, že teoretické hodiny, proběhly ve 2 tříhodinových lekcích. Pak už jen jezdíte a zbytek výuky je na Vás. Během teoretické části se můžete zeptat na cokoliv. Mají mnoho instruktorů.
vloženo: 31. srpna 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu vřele doporučit. Výborný přístup k lidem a ochota jim ve všem vyhovět. Jsem ráda, že jsem přišla s touto autoškolou do styku :)
vloženo: 6. června 2010
vložil: Kristina, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   líbilo se mi vše finančně je to na výborné a vyplatí se to akorát dostupnost mě trošku zarazila jinak chování všech na autoškole výborné hlavně můj instruktor byl vynikajcí nemůžu si stěžovat můžu tuto autoškolu všem doporučit
vloženo: 5. února 2010
vložil: Jana Sulková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   všem mužu doporučit tuto autoškolu musím řict že kvalita vyuky je velmi dobrá a cely přístup jak majitele tak meho instruktora byl suprovej v prubehu školení nebyl žadny problem vždy jsme se na všem dohodly
vloženo: 15. října 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Cena výborná, jenom je jejich pobočka trochu špatně přístupná pomocí MHD.
vloženo: 1. října 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole mi vždy vyhověli, podle toho, jak jsem měla čas já. A cenově byla taky přjatelná, takže já osobně si stěžovat nemůžu.
vloženo: 23. září 2009
vložil: Vanesa Merhoutová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Profesionální a milý přístup. Byla jsem velmi spokojená.
vloženo: 2. března 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Pasecký osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Pasecký < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Pasecký - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje