Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Josef Pátek - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Josef Pátek

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Josef Pátek < <


   Rozhodně jsem ráda, že jsem vybrala tuhle autoškolu.. Učitelé jsou moc trpělivý, kazdy z učitelů najde přístup k žákovi..
Komisaři jsou v pohodě &#128077;&#128077;&#128077;&#128077;(i když mě viděli často &#128514;)
vloženo: 4. května 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Bála jsem se toho ale měla jsem tu nejlepší instruktorku která to nebere jako práci ale jako radost a pomoct novému řidiči vše dobře vysvětlila a důkladně popsala co dělám špatně a také čemu se vyvarovat všeobecně na silnicích
Jsem rada ze jsem byla v této autoskole dost mě to naučilo díky &#128519;&#128522;
L.D.
vloženo: 24. února 2021
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Maximálně vstřícní, nesmírně trpěliví, paní učitelka Zorničková je velmi laskavá a skvělá.
vloženo: 24. února 2021
vložil: Helena Toniková,


   Zdravím vás jsem velice spokojen učí mě Paní Zorníčková nemohu si stěžovat všem doporučují instruktorku Paní Zorníčkovou za mě velmi dobře
vloženo: 24. února 2021
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Bohužel mám s autoškolou velmi špatnou zkušenost. Učila mě paní Pátková, nevím, jak jsou na tom ostatní lektoři, ale vyučovala naprosto bez zaujetí, jen aby si tam očividně odseděla, co má a bylo hotovo. Nenaučila mě skoro nic. Zkoušky jsem udělala už díky jinému lektorovi, u kterého jsem lze koupit kondiční jízdy.
Na silnici jsem se necítila bezpečně, neuměla jsem parkovat, nechtěla jsem ani jít ke zkoušce. Na teoretické výuce Pátek jen pár hodin nadával na politiku. Brilantní.
No na zkouškách nás nahrnuli na úřad v Kutné Hoře, kde jsme museli čekat půl dne na jízdy, kde jsem měla možnost debatovat se spolužáky a názor na autoškolu byly stejné - hlavně ať je toto peklo za námi.
Komisař byl s prominutím naprostý sexistický buran, který měl velkou zálibu se v ženách rýpat. Po autoškole jsem se ještě dlouhou dobu učila. Teď už naštěstí jezdím v pohodě, ale rozhodně autoškolu nedoporučuji někomu, kdo chce mít kvalitní základy!!

vloženo: 5. října 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu jsem si vybrala, protože jsem ji měla nejblíž k domovu a také jako jedni z mála zareagovali na první email s mými otázkami. Dělala jsem ŘP na motorku. Domluva s učitelem vždy skvělá, vychází vstříc, nikdy na mě nekřičel, když jsem udělala blbost tak mi to pořád dokola vysvětlovat a měl se mnou svatou trpělivost. Díky Pepo. I přes to, že jsem mu motorku několikrát položila, nikdy mi to nedával "sežrat" .. Vždy byla na hodinách fajn atmosféra. Co se týče teorie, učil ji pan Pátek starší a musím říci, že bylo hodně poučné ho poslouchat. Je opravdovým odborníkem a hodiny probíhaly skvěle a poutavě. Nikdy se o žádných úplatcích nemluvilo a to, jestli někdo autoškolu udělá je jen a jen na něm. Dají vám vše, co potřebujete a zbytek je už jen na vás.. Za mě velké díky a rozhodně doporučuju! :)
vloženo: 25. října 2018
vložil: Krizkova, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Přístup k žákům super, vše dobře vysvětlil, je to seriózní autoškola. Všem tuto autoškolu doporučuji.
vloženo: 19. května 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Pátek jezdí v pátek, svátek. A já jsem Robinson...
vloženo: 4. února 2012
vložil: Robinson Crusoe, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celý kurz probíhal bez problémů, ba naopak... Pan Pátek mladší my díky mému časově náročnému zaměstnání vždy vyšel vztříc,prostě super...
A jedna poznámka pro anonimy... Nikdo mi žádné podplacení komisaře nenabízel... Zkoušku jsem sice neudělal napoprvé,ale nebylo to ani z jízd,ani z techniky,na kterou mě připravil perfektně,ale z testů díky mojí blbosti,protože jsem se to neučil...
XD
vloženo: 2. ledna 2012
vložil: M.Vitner,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

Text vložený provozovatelem autoškoly: Dovolte mi reagovat na dva příspěvky v hodnocení moji autoškoly.Na dva příspěvky anonymní a oba dva bývalý žáci nemají tolik cti v sobě aby se podepsali.Vím o koho se jedná a tak je sám zveřejním. Na oba dva příspěvky reaguji tak opožděně protože na internet chodím málo a do této sekce vůbec né.a toto jsem se dozvěděl nyní od svého žáka,který mi na to upozornil. Založil jsem tuto autoškolu před 10roky a za celou dobu vychovala stovky žákú křeří jezdí po pozemních komunikacích a někteří i profesionálně.Za celou dobu nemáme ani jedno úmrtí.Potkávám se se žáky po letech a jejich,,naučil jste nás jezdit dobře,, je moji největší odměnou. Rodiče posílaji svoje děti a končíci svoje kamarády a známě. Učíme svědomitě a náročně ,tak jak to vyžaduje náročnost zkoušek a následně náročnost silnice.Prosím proto sl.Annu Rečkovou z Ondřejova ,přepošlete tu Vaši SMS z minulého týdne ,adresovanou mě, do této diskuze. A nyní k pisatelúm. Začnu od Vás p.Lukáši Vlachu z Prahy 9 Černý Most Hlaďova ul. Přišel jste do moji autoškoly na doporučení v r.2003. Musím potvrdit že jste byl žák šikovný ,učenlivý a jízda Vám šla a tak jste bez problému dne 20.1.2004 zkoušky udělal bez opravek. Za sedm let jste věak na silnici zdivočel a chytil jste ,,ovčí syndrom,,a tak jste o řidič.průkaz přišel. přišel jste opět za mnou abych Vám Ř.P.vrátil.Přijal jsem Vás a při zk.jízdě se mnou jste jel jak prase.Jezdíte vynikajícně ,ale vyhlášku a zákon nedodržujete vůbec.teoreticky víte co máte dělat,ale v praxi to neděláte. Začal jste se zk.bát a cosi jste po mě chtěl ,víte dobře co.Upozornil jsem Vás na co si máte dát pozor při jízdě a tím zkouš.z OZ uděláte.Ke zkoušce jste přišel a neměl jste ani na státní poplatek 700kč.Aby jste zkoušku mohl dělat tak jsem Vám půjčil. K Vaší cti ,jste mi to vrátil. Průběh Vaší zkoušky.-držení volantu jednou rukou,nedodržování přednosti z prava,směrovky,nerozhlédnutí na železničním přejezdu.Zkouška Vám byla ukončena. Požádal jste o opravnou zk.znova u mě.Průběh-vše se opakovalo a ještě jste to rozšířil o zaparkování na silniční zeleni.Tak jste neprospěl ani u opr.zk. Vše jste se od komisaře dozvěděl na místě. Rozčiloval jste se na všechny, jen né na sebe. Okamžitě jste vyhrožoval SMS./byly předány úřadu/. Píšete ,že jste to udělal jinde-nechci spekulovat o tom. jak a kdo se pod to podepsal.Možná jste to udělal tak jak jste to chtěl tady.A vaše jakési,,svědky,, vystavujete tomu že budou mít odebráný ŘP.Vaše anonymní zprávy jsem vytiskl a předal Mú ať si zváží vaše obvinění.
a teď k Vám p.Petro P. ze Říčan. Tady Vaše plné jméno neuvedu protože chci sybolizovat, že jsem na Vás zapoměl.Přešla jste ke mě od syna s plnou papulou chvály ,jak jste si naši autoškolu vybrala.Falešné že?Zapoměla jste napsat do kritiky, že jsem pro Vás jezdil domů a doma jste každou hodinu končila.takovou výsadu jsem Vám udělal. Na ježdění jste neměla ,nic jste nechápala a ovládat vozidlo už vůbec né.Jak takž jste jela rovně a to s moji pomocí. Ano byl jsem na Vás náročný,ale to Vám neladilo.Chtěla jste jenom chválit ,ale nebylo za co. Autoškola Vás ani moc nezajímala ,spíš Vás zajímolo jestli nepocházím z jižních krajů,že jsem opálený, jestli se umím modlit,a že svého přítele to po večerech učíte,protože to neumí a jiné nesmysly,které jsem nehodlal posloucht.Hodiny jste si popletla vy a Vaše kamarádka se kterou jste se o tom bavila na učebně.Pro osvěžení paměti.Je to ta ,která má na internetu to úžasné porno,kde účinkuje. Byl jsem rád ,že jste odešla.
Víc s Vámi o tom na internetu diskutovat nebudu.
Těším se na každého slušného žáka a na žaky kteří se chtějí naučit jezdit. Josef Pátek autoškola
vloženo: 12. listopadu 2011


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoskolu zasadne nedoporucuji.Pan ucitel patek je domluveny z komisarem ktery vas vyhodi z jizd,duvod vam ale nerekne.Vy pak zase platite patkovy za autoskolu,znovu uradu atd.Tahaji z vas jenom penize.Premyslim ze podam trestni oznameni jak na jozefa patka tak na komisare!!!!
vloženo: 18. října 2011
vložil: luccky, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan patek si klidne rekl o uplatek jestli to chci mit na 100% to jsem ignoroval a u zaverecnych zkousek me vyhodil z jizd kvuli tomu ze jsem dal pozde smerovku kdyz jsem objizdel auto zaparkovane na vozovce.Po te mi rekl ze si za to muzu sam ze jsem si to mel zaplatit.U druhych jizd me opet komisar vyhodil stim,ze jsem nedal prednost z prava coz vubec nebyla pravda,a na dotaz kde se tak stalo,mi ucitel rekl ze jsem neprosel a tudis uz nemam co delat ve vozidle.Presel jsem k jine autoskole a bezpromblemu jsem zkouskou prosel.A vim o nekolika lidi co maji stejnou zkusenost.Dokud nezaplatily uplatek meli smulu.Takhle si pan ucitel udelal dobry byznys!!!!!!
vloženo: 9. října 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskolu bych urcite nedoporucila, je tam syn a otec, syn je fajn, ale zmateny a stava se mu, ze spatne zapise cas jizd, prukazku vubec neukazuje. Jeho otec je ze zacatku mily, ale pozdeji se ukaze jako neprijemny pedant, ktery uci jen, co uzna za vhodne a po svem, nedba na prosby zaka a chova se jako reditel zemekoule. Neprijemna zkusenost!
vloženo: 22. srpna 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   doporučuji
vloženo: 14. července 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celý kurz probíhal dle mých představ. S výukou jsem byla velmi velmi spokojená. S přístupem pana učitele taktéž. Je velmi trpělivý což se v autoškole určitě moc hodí. Přeju jí co nejvíc vyškolených řidičů a co nejmíň kolapsů na silnicích.
vloženo: 19. ledna 2010
vložil: Miroslava Stárková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   nemohla jsem si vybrat lepe
vloženo: 6. prosince 2009
vložil: petra vankova,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Josef Pátek osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Josef Pátek < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Josef Pátek - navigace

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje