Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola OLDA - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly OLDA

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola OLDA < <


   Dobrý den,
včera se mi podařilo zvládnout zkoušku skupiny B, a to hned na první pokus. Tímto bych Vám i celé autoškole chtěla moc poděkovat za skvělý přístup a bezproblémový průběh celého výcviku. Byla jsem velmi spokojena s výukou pana učitele Praise, kterému rovněž patří velké poděkování, zejména za jeho pohodový a vstřícný přístup, velmi přínosné a cenné rady a výbornou přípravu ke zkoušce.
Ještě jednou moc děkuji a určitě autoškolu doporučím všem v mém okolí.
S pozdravem, Kateřina Barnová
vloženo: 4. března 2021
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Dělám skupinu T přímo s p. Oldou, u traktoru čeká alespoň 5 minut před domluveným časem, vše dobře vysvětlí, na cokoliv se můžete zeptat, pokud chcete dělat autoškolu, jedině Olda.
vloženo: 25. února 2021
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Dobrý den,
chtěla jsem Vám všem, kteří vedete autoškolu, poděkovat za její absolvování.
Už při podávání přihlášky mě potěšilo příjemné vystupování p. sekretářky, která mi vše vysvětlila a na mé dotazy trpělivě odpověděla. Povzbudila mě, že i když nejsem nejmladší, měla bych to zvládnout. I ona byla přibližně ve stejném věku jako já, takže moje obavy chápala.
Během výcviku jsem několikrát kontaktovala p. Patera i jeho ženu Lenku a vždy jsem se setkala se vstřícným přístupem a pochopením.
Samozřejmě největší dík patří p. Praisovi, který se mi po celou dobu maximálně věnoval a vše mi opakovaně vysvětloval a se mnou procvičoval.
Jen díky jeho obrovské trpělivosti, empatii, povzbuzení a velkému počtu pochval, když se mi cokoli podařilo, jsem to nevzdala a úspěšně autoškolu dokončila.
Moooooc Vám děkuji !!!!!!!
Přeji celému kolektivu autoškoly hodně pracovních i osobních úspěchů, hodně spokojených žáků a samé SUPER UČITELE jako je P. PRAIS !!!!!
Mějte se krásně a ať se vám daří!
Lenka Trávníčková
vloženo: 16. února 2021
vložil: Lenka Trávníčková, emailová adresa nezveřejněna


   Zkoušku z jízd jsem dělala 2x.
Absolutně nechápu důvod, proč mi to pan komisař nedal napoprvé, když jsem žádnou chybu neudělala nebo aspoň si ji nejsem vědoma.
Jeho argumenty zněly tak, že jsem nepustila paní na přechodu pro chodce, když tam žádný přechod nebyl a paní stala na trávě u cesty, takže nebyl důvod paní pouštět. Dále jela jsem delší dobu, než by se mělo na první rychlostní stupeň, což mi nepřijde jako nějaká velká chyba.
Těch chyb co mi pan komisař řekl bylo víc, ale asi není třeba to zde všechno vypisovat, jsou to zkrátka totální blbosti co nikoho neohrožují ani nijak neomezují.
Na konci jízdy Vám řekne jela jste dobře, ale nedám vám to. Hodnocení je podle nálady.
Instruktoři se společně s komisaři domlouvají zda vám zkoušku dát mají nebo ne. Mi to bohužel nevyšlo, protože jsem poprvé neměla zaplacenou kondiční jízdu a to mi i sám pan komisař řekl, že je to tak nějak hlavní důvod, proč mi to nemůže dát.
S panem instruktorem Praisem jsem také nebyla spokojená. Téměř nic mě nenaučil a musel mě to doučovat přítel po dodělání zkoušek. Absolutně co jsem od něho nepochopila byla naše asi 3 jízda, která probíhala na Hlučínské Štěrkovně, kdy si mě pan Prais fotil na osobní telefon s argumentem, že to má pro pracovní účely, a že až se jednou potkáme a taková krásná slečna ho pozdraví a on nebude vědět kdo to je tak se koukne do telefonu a bude vědět. Po focení odešel někde za Lagunu a vrátil se asi po 10 minutách. Podotýkám, že mé známe s kterými jsem do autoškoly chodila nefotil.
Naše jízdy mu byly úplně ukradené.
Často seděl při jízdě na telefonu nebo si telefonoval se známýma, vozila jsem ho domu za přítelkyni, aby ji mohl pozdravit, takže jsem třeba 15 minut jen tak seděla v autě a čekala až se vrátí místo toho, abych trénovala jízdu ( nic z toho co dělal nebylo pro pracovní účely).
Teorie stála taky za nic, protože z hodiny a půl co jsem tam seděla jsem si nic neodnesla a nebylo by to tak, že jsem neposlouchala.
Každá autoškola co vím dostává vypůjčené učebnice k přípravě, tahle autoškola nenabídne nic jen z vás tahá peníze za všechno a co nejvíc výuku zdržují.
Má autoškola trvala od 13.11. do 30.6., kdy jsem zkoušky úspěšně dodělala.
Autoškolu OLDA tedy nedoporučuji !!!!
vloženo: 10. listopadu 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Profesionální, přátelský a individuální přístup s výbornými instruktory ve všech skupinách. Včetně podpory při závěrečných zkouškách. Jedna z nejlepších autoškol v Ostravě.
vloženo: 10. listopadu 2020
vložil: Martin,


   Autoškola je stejná jako každá jiná. Záleží prostě na tom jakého dostanete instruktora. Velká pochvala panu Praisovi, který svou práci dělá opravdu dobře. Přednášky dělá sám pan Pater. Takže celkově autoškole jako takové nemám co vytknout.

Nicméně komisaři, obzvláště pan Matýsek, už jsou stejní jako v Ostravě. Pan Matýsek vás rozhodí jen tím, jak s vámi jedná. Pokud tedy zvažujete dělat zkoušku v Hlučíně a jste z Ostravy neinvestujte zbytečně peníze a čas vyjde to nastejno.
Na mé poslední zkoušce mi pan komisař dal otázku co je to aquaplaning, poté co jsem odpověď nevěděla se rozhodl, že už nemá smysl abych sedala do auta. Pak si všimnul, že za ním stojí můj přítel a rozhodnutí přehodnotil.
Pan Bílý má pocit, že se potřebujete ještě trochu vyjezdit i když jste na zkoušce neudělala žádnou zásadní chybu. Nicméně jezdíte moc opatrně.
Takže nějaké sliby jak uvádějí na stránkách. Hlučín tady je to v pohodě a podobně jsou úplně zbytečné!
V roce 2020 by vám to potvrdilo několik žáků, kteří tady zkoušky absolvovali. Komisaři totiž mají pocit, ze.. Komisaři mají pocit, že jste se nepodívala do zrcátka, že jste se nepodívala doprava, že si nejsem za volantem úplně jistá... Já jsem si stoprocentně jistá, že jsem se do zrcátek dívala vždy. Dokonce jsem při vyjíždění otočila hlavu ven z okýnka.

V období koronaviru jsem bohužel zkoušky zvládla zkusit pouze na tři pokusy. Řidičák jsem nedostala.

vloženo: 21. října 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Tak jsem řidičem a jsem za to vděčná autoškole Olda . Děkuji vám za trpělivost a že semnou ste jí potřebovali hodně. Přístup učitelů úžasný jejich trpělivost obrovská hlavně chci poděkovat panu učiteli Langovi a panu učiteli Juřicovi a samozřejmě i panu Paterovi za skvělou přípravu děkuji moc. Všem doporučuji. V téhle autoškole to zvládnou i blondýnky &#128514;&#128525;.
vloženo: 18. září 2020
vložil: Eva Kovacova , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Asi před 3 lety jsem se rozhodla, že si udělám řidičský průkaz skupiny B. Nemůžu říct, že bych si ho v té době opravdu udělat chtěla (strach), nicméně jsem do toho šla s tím, že se mi asi jednou bude hodit (ač jsem neměla v plánu pořizovat si auto a hned jezdit, šlo spíš o nátlak okolí). V té době se jednalo o nejmenovanou autoškolu působící ve městě Opava. Docházela jsem na teorie, kde jsem vůbec nepochopila, o co jde, respektive - o jakém tématu je řeč. Co se týká jízd, ty jsem nemohla absolvovat v čase, který by byl pro mě přijatelný, přístup vyučujících nelze komentovat - křik, vyžadování perfektního provedení úkonu, který jsem nikdy předtím nedělala (rozjezd do kopce s ruční brzdou). Autoskolu jsem ukončila po třech jízdách s tím, že to pro mě není.
Dnes jsem úspěšně vykonala závěrečné zkoušky napoprvé, a to v rámci Autoškoly Olda!
Tato autoškola je opravdu skvělá, chodíte na teorii, kde víte, že probíráte např. křižovatky, a že příště bude následovat další téma. Co se týká jízd (které jsem mimochodem mohla absolvovat v čase mně vyhovujícím), celý výcvik jsem absolvovala s panem učitelem Janem Praisem, který je opravdu člověk na místě, kam patří! S panem Praisem se mi jezdilo skvěle, na jízdu jsem se těšila, dokázal mě naučit opravdu hodně, vysvětlil úplně vše, co má žák vědět, znát. A rozjezdy s ruční brzdou? Opravdu to pro mě, po poslední zkušenosti, představovalo hrůzu, kterou nikdy nezvládnu. S trpělivým učitelem panem Praisem jsem se to naučila! Podle mě přístup učitelů = dobré jméno autoškoly. Samozřejmě další aspekty jako například to, že autoškola má své vlastní cvičiště, kde se v klidu naučíte rozjezd, řazení i parkování, a další.

Rada pro ostatní - pokud se na autoškolu necítíte, zkuste počkat, pak přijde den, kdy si uvědomíte, že to opravdu chcete, budete to dělat pro sebe, a ono to vyjde.

Pane učiteli Praisi - Děkuji za vše!
A celému týmu - pokračujte v tom, co děláte, děláte to dobře. &#128578;
vloženo: 4. února 2020
vložil: Bc. Nikola Slížová ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mockrát děkuji celému týmu autoškoly pana Pátera, za to co pro mě udělali a za super učitele Zdeňka Bregina. Maximalni spokojenost s výukou i jizdami. Prostě lidi na svém místě. Ještě jednou tedy velké DÍKY pane Páter.
Nejlepší autoškola
vloženo: 29. května 2019
vložil: Jiří Polák,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   MÁ CESTA K ZÍSKÁNÍ ŘIDIČSKÉHO PRŮKAZU nebyla krátká ani jednoduchá pro mě ani pro autoškolu Olda. Ve svých 57 letech jsem získala svůj první řidič. průkaz sk B – na automat.
Opravdu bez poctivé přípravy na mé straně a trpělivého, nadstandartního, přátelského a perfektního přístupu učitelů – ( p. Dolenka, Bregina, Praise, Trubače, Juřici), trpělivosti, empatie a porozumění pí Lenky Páterové a zejména jejího manžela – majitele autoškoly p. Oldřicha Pátera – nadšence pro tuto práci - bych svého cíle asi nedosáhla.
Autoškolu jsem dělala 2x – ano, nestydím se to nahlas přiznat. Naopak, tím jsem se stále zdokonalovala jako řidička. Že první autoškola nevyšla - (teor. zkouška na poprvé, praktická zkouška - 8x v Hlučíně), to mě však neodradilo i když mě to mrzelo – hlavně ty penízky za zkoušky, ale stále jsem věřila, že jednou to přijde a tak jsem v píli neustávala. Časem jsem pochopila, že na zkouškách nejde o zkoušení typu (vyjde – nevyjde), ale že je cesta k úspěchu na praktické zkoušce tkví v tom – být na ni velmi dobře připravená.
Mé poznání: jděte na zkoušku až ve fázi, kdy víte, že znáte…. . Pak je to jen otázka času… a psychické vyrovnanosti žáka… Využívala jsem při přípravě hodně i videa natočené p. Páterem.
Takže - móooooc, opravdu moc jsem vděčná této autoškole – jejímu vedení a jejím učitelům za přístup ke mně a za jejich poctivou výuku. Vždy zde existovala vůle najít pro mě optimální řešení i podporu.
ZA PÁR LET URČITĚ SVĚŘÍM SVÉHO SYNA těmto skvělým profesionálům. Jinde bych prostě už nešla!

K pánům inspektorům v Hlučíně – oba dva jak p. Bílý, tak p. Matýsek jsou opravdu spravedliví, skvělí a vězte, že Vás budou chránit před Vámi samotnými a nedopustí riziko, že byste šli do provozu nepřipraveni. Je jen na vás, kdy budete schopni jít do provozu…
Takže si jich za jejich neoblomnost a mnohdy psychicky těžkou práci opravdu vážím. Svou práci dělají opravdu poctivě … a hlavně zodpovědně k žákům i ostatním účastníkům silničního provozu!
Nikdy jsem neměla pocit, že si vyhazov nezasloužím a taky musím říci, že jsem si svých chyb při zkoušce byla vědoma a prohry jsem přijímala vcelku poklidně. Vždy mě to posunulo o kousek dále.
Doučila jsem to, co mi na zkoušce nešlo.
.
Slzy mi ukáply, až když jsem zkoušku udělala…. TAKŽE S OLDOU TO PŮJDE… na to pamatujte, když jsem i já to dala…..))))). MOJE DVĚ DOSPĚLÉ DCERY JSOU NYNÍ NA MÁMU HRDÉ, ŽE I PŘES TOLIK NEÚSPĚŠNÝCH POKUSŮ to nevzdala a DALA TO…))))))
Manžel, ten se jen usmíval a bral to jako mou dražší dlouhodobou zábavu.
Nezbývá mi zopakovat slovo …. DĚKUJI A DOPORUČUJI TUTO AUTOŠKOLU VŠEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ing. Pavlína Ranostajová



vloženo: 19. března 2019
vložil: Ing. Pavlína Ranostajová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělám zkoušku z jízd už po několikáté. Upřímně mám pocit ,že jde výhradně o finance. Přiznávám chybu ,že genius určitě nejsem ,ale to aby mi zkoušku nedal kvůli toho,že jedu na prvni rychlostní stupeň déle než se mu líbí to teda nevim zda je nějaká obrovská chyba. Na konci zkoušky mi řekne:Jela jste pěkně ale bohužel ne ....je to takové hodnocení podle nálady,protože je zvláštní ,že semnou ve skupině sedmi lidí, zloušku nikdo nezvládl. Nevím, žebychom všichni ve skupině tak špatní řidiči? Samotné výcvikové jízdy nebyly špatné. Ale bohužel díky panu komisaři, mám menší a menší energie zvládat další jízdy.
vloženo: 21. května 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Olda jsem si vybrala na základě výtečných recenzí, a mohu je jen potvrdit. S výukou teorie jsem byla velmi spokojená, učebna a přístup byl profesionální. Přihlášení probíhalo elektronickou cestou. Moto výcvik na skupinu A jsem absolvovala pod vedením pana Lukáše Machatého. Musím konstatovat, že je to učitel na pravém místě. Pečlivě mi vše vysvětlil, připravil mě na zkoušky. Pak vše záleží na daném člověku, jak umí rady posbírat a pracovat s nimi. Já jsem se snažila si vše vzít k srdci a vážím si přístupu. Za mne tedy 100 % spokojenost. A děkuji. Sylvie Szücsová
vloženo: 12. září 2017
vložil: Sylvie Szücsová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola OLDA super, doporučuji. Jízdy jsem měla s paní Slívovou, skvělá ženská, trpělivá, vše vysvětlí, dokáže člověka pochválit. Ke zkoušce mě připravila na jedničku. Děkuji :)
vloženo: 12. července 2017
vložil: Klára, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu si nemůžu vynachválit! Skvělý přístup učitelů i pana komisaře. Nejvíce si cením pana Pituchy, který mě výborně připravil na závěrečnou zkoušku. Domluva na 1*. Když jsem potřebovala, poradil, vysvětlil a vše s klidem. Na jízdy jsem se dokonce těšila, protože jezdit s p. Pituchou byla jedna radost. :-) zkoušky na první pokus! Všem z AŠ děkuji za nové zkušenosti a autoškolu bez stresu :-)
vloženo: 15. února 2017
vložil: Nikol,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporučuji! Přešla jsem z Ostravy od Tomáše Glatze, kde každá jízda pro mě byla stresujíci, když jsem přešla do Hlučína a poznala přístup pana Trubáče (učitele) začlo mě to řízení bavit a vše šlo vyřešit v klidu. Pan Trubač je příjemný a vždy se snaží vyjít vstřic. I zkouška byla mnohem příjemnější, než jsem byla zvyklá z Ostravy,. Jen lituji, že jsem nešla hned tady do autoškoly Olda a zbytečně se trápila v Ostravě
vloženo: 16. listopadu 2016
vložil: Barbora,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola všem můžu jen doporučit,výborní instruktoři, vstřícný přístup,a vše v pohodě a bez stresu prostě autoškola jak má být .Ve svých 35 letech jsem se rozhodl si rozšířit oprávnění na sk. A . Včera jsem složil zkoušky -testy-čvičiště -jízdy vše na 100% a na první pokus což svědčí o kvalitě přípravy žáka na zkoušku.Závěrem bych chtěl poděkovat majiteli autoškoly Oldovi Paterovi a mému instruktorovi Janu Hobzovi za vstřícný přístup a výbornou přípravu nejen ke zkoušce ale i k přežiti na silnici při jízdě na motocyklu. Ať se Vám daří jen tak dál. Radek K.
vloženo: 21. června 2016
vložil: Radek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Přihlásil jsem se na B+E. Tato autoškola spolupracuje s panem Parákem z Autoškoly Club, se kterým jsem absolvoval všechny jízdy i zkoušku. Pan Parák je velmi hodný a zkušený instruktor, myslím, že mě dobře připravil nejen na zkoušky, ale i na řidičskou kariéru. Jízdy i testy jsem udělal na poprvé. Dokonce mi nabídnul, že když nebudu ohledně jízdy s vozíkem v budoucnu něco vědět, můžu mu zavolat i po skončení kurzu. Velmi mi vyhovoval i způsob, jakým jsme se domlouvali na dalších jízdách. Teorii jsem absolvoval v této autoškole. Malé mínus bylo, že pan Trubač, který učil teorii si nebyl až tak úplně jistý co se týče vozíků a kamionů. Na teorie jsme chodili všichni společně s B-čkaři. Co mi nebylo zodpovězeno na teorii, to mi zodpověděl pan Parák při jízdách. Takže to moc nevadilo. Při výběru autoškoly jsem se rozhodoval podle hodnocení na tomto portále, proto takto přispívám i já.
vloženo: 21. února 2016
vložil: Václav Stuchlý, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byla velice spokojena. Pan Pater je velice vstřícny . Žadne problemy s naplanovanim jízd a domluva bezproblemu. Dokončovala jsem zavěrečne zkoušky na motorku v teto autoškole a taky tim bych poděkovala i instruktoru Honzovi :)
Velke dik Miluše
vloženo: 24. října 2015
vložil: Miluše, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   K autoškole jsem přestoupila pouze na závěrečnou zkoušku z jízdy z jiné Ostravské autoškoly. Jízdu jsem vykonala v Hlučíně. Přístup pana Patera byl skvělý, ochotně se mnou vše probral, pan Adamec na kondiční jízdě byl zábavný a v klidu mi vše ukázal a poradil. Na zkoušce jsem jela s jiným učitelem (jméno nepamatuju), avšak vše proběhlo v pohodě, zvládla jsem to hned napoprvé a celé autoškole patří velký dík za to, že mi vyšli vstříc a já mohla v klidu udělat řidičák!! Díky! Jste skvělí!
vloženo: 13. května 2014
vložil: Jana Laníková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Můžu jen doporučit!!!
Přístup velice profesionální,vstřícný,přátelský,pohodový prostě žádný stres.Seriozní autoškola.
vloženo: 15. dubna 2014
vložil: Radomír Lanzer, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všem doporučuji!!!Přístup v této autoškole je profesionální,přátelský,vstřícný,prostě pohodový žádný stres.Seriozní autoškola.Lanzer
vloženo: 15. dubna 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Spokojenost ve všech směrech.
vloženo: 25. prosince 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   jsem velice spokojen s kvalitou výcviku a přístupem jak učitelu tak pana majitele,který mi vyšel při mém zaměstnáni časově velmi vstříc,naučili mě to co jsem potřeboval k uspěšnému završení sveho řidičského oprávnění,a za to jim moc děkuji.tim pádem veškere negativní hodnocení zde je pouzenaštvaná konkurece.ješte jednou děkuji.
vloženo: 14. prosince 2013
vložil: patrikpavlíček,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Z počátku jsem byl nadšený, autoškola mě bavila a pan Kuča byl sympatický. Jenže poslední dvě hodiny už jsem absolvoval s jiným instruktorem a kdybych si neřekl, že prostě chci, aby mě naučil parkovat, tak to úplně vypustí.

Teoretické hodiny byly sice zábavné (vede je sám pan O. Pater), ale znalosti si odtamtud určitě neodnesete, byla to spíš taková OneManShow.

Většinu jednání s vámi vede paní L. Paterová, která sice vypadá příjemně, ale její arogantní chování odradí každého.

Přesto, že mě instruktoři ujišťovali, že jízdy prostě udělat musím, že jezdím skoro jako normální řidič, jsem už třikrát vyletěl za naprostou ptákovinu kde se jedná například o řešení sporných situací.. takových těch situací kde čekáte, že se Vás instruktor před komisařem zastane.

Můj dojem každopádně hodně špatný.
vloženo: 7. prosince 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   kvalitní autoškola,která hodně naučí,dost se dozvíte,a vše využijete.po jejich výcviku se mi povedlo udělat skoušky na poprvé,i s chválou vrchního komisaře.jsem moc ráda že jsem zvolila tuto autošlola a neměnila bych.
vloženo: 21. listopadu 2013
vložil: adelka veselá,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   holt když je někdo tupý,a ještě vul ,tak není divu že ho vyhodí od skoušek.....:-)
vloženo: 14. listopadu 2013
vložil: kateřina řučková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   celkové moje hodnocení je za 5!!! takže nedoporučuji. ten kdo chce tady jít delat ridičák tak at pocítá s tím že sice to budou mít za dobrou cenu, ale zkouškám budou muset jít minimálne alespon 7krát, což když si to človeek spocítá tak se to ješte prodraží! Nebot jsou domluveni s komisari a zkoušky nedávají.. hledají vyložene samé maličkosti za které vás můžou vyhodit ( Maličkosti: napr nervozita, váhavost atd) takže NEDOPORUČUJIIIIIII!!!!
vloženo: 14. listopadu 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   před pár dny jsem uspěšne ukončila kurz,mužu říct že ke skoučkám jsem byla skvěle připravena,přístup pana majitele oldy byl uplně perfektní.mužu vřele doporučit.
vloženo: 13. listopadu 2013
vložil: kateřina ručková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   supr autoškola ve všech směrech.pouze doporučuji.poznáte sami.....
vloženo: 5. listopadu 2013
vložil: david,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   spolehlivost,kavalita,osobní přístup a hlavně cena!!!!
vloženo: 18. září 2013
vložil: petra veliká,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   perfektní přístup instruktora-zaroven majitele oldy..:-),rychlost,spolehlivost,výsledek!!!!co dodat....
vloženo: 12. září 2013
vložil: martin vašut,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Řidičák jsem dělala u této autoškoly už pár let zpátky. Nemůžu říct žádné špatné slovo. Teoretické hodiny mě velmi bavily a usnadnily mi učení na závěrečné zkoušky. Pan Kuča má zlaté nervy a i s polenem jako jsem já si dokázal poradit na jedničku:) výcvik jsem absolvovala sice na druhý pokus, ale za to jsem si mohla sama. Celkově bych tuhle autoškolu doporučila každému. Vynikající!:)
vloženo: 11. září 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   zrovna jsem ukončil kurz.vše klaplo podle očekávání,abez problému.vycvik jsem absolvoval na skvělé motorce kawasaki.co dodat,příjemný kolektiv autoškoly,perfektní vozový park no prostě pecka.
vloženo: 8. září 2013
vložil: pavel hrbáč,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Oldřich Pater mi otevřela další dveře v mém zatím mladém věku když jsem se rozhodl že budu Kamioňák :) Kurz sk.C-E jsem tedy začal v této autoškole a ihned po první teoretické hodině jsem byl velice překvapen z přístupu vyučujícího z hodou okolnosti první mou hodinu vedl sám pán Oldřich Pater.Přístup a jeho profesionální postavení nemá v Ostravě konkurenci. takže není nad to odcházet z autoškoly s úsměvem a plnou hlavou vědomostí :)Učitele které tato autoškola zaměstnává bych krátce označil jako Nejlepší učitele na celém světě :) jsem opravdu nadšen z přístupu této autoškoly a velice rád tuto autoškolu doporučím všem kteří se například rozhodnou jako já. Děkuji všem v autoškole kteří mi svým přístupem splnily sen stát se řidičem Kamionu. Každopádně pokud navštívíte tuto autoškolu jak na místě v Ostravě Vítkovících tak V centru Ostravy budete maximálně spokojení ale zda mohu-doporučuji navštívit jejich pobočku v Centru Ostravy ulice Nádražní 344/33 Tam ná vás totiž čeká paní Paterová z nabídkou její autoškoly a také z nejlepší zmrzlinou na Ostravě :) Děkuji všem z autoškoly Oldřich Pater

Lukáš Cziharsch
vloženo: 1. září 2013
vložil: Lukáš Cziharsch,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   tak včera sem ukončil kurz na auto. a nemužu dodat nic jen slova chvály.Na jaře jdu dělat řidičak na motorku a kde? to je snad jasný.:-)
vloženo: 31. srpna 2013
vložil: radim makara,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   supr autoškola.dělal jsem všechny skupiny a mužu jen vychvalovat,perfektní a korektní jednání,možnost jakékoliv dohody,prostrě nej.pokud budu ješte někdy potřebovat řidičák nebo někdo mi blízký budu doporučovat pouze tuhle autoškolu.
vloženo: 30. srpna 2013
vložil: kamil durian,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   jsem velice spokojena, ochota,, flexibilita, ,profesionalita každým coulem. vřele tuto autoškolu DOPORUČUJI.:-)
vloženo: 30. srpna 2013
vložil: pavlína škanderová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ve svých 51 letech jsem se rozhodnul si rozšířit ŘP na skupinu A, nejsilnější motorky. Přesto, že jsem kdysi na pionýru najezdil tisíce kilometrů a již 35 let jezdím denně autem, dala mi výuka mnoho nových, či již dávno zapomenutých poznatků. Jízdy jsem absolvoval s p. Paterem a přesto, že mi občas bylo nepříjemné, že mě "školil" při cvičných jízdách, musím uznat, že to smysl mělo. Vždy zdůvodnil,jakou chybu jsem udělal a jaké by to mohlo mít následky. Jízdy jsem udělal napoprvé bez problémů. Jak zde již někdo dříve psal, platilo v tomto případě "těžko na cvičišti-lehko na bojišti. Neumím posoudit výuku pro osobní auta, ale na Áčko bych tam šel klidně znovu. Tímto p. Paterovi děkuji za jeho trpělivost při výuce již staršího a pomaleji chápajícího žáka :-)
I. Hercík
vloženo: 29. srpna 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do této autoškoly už nikdy! Opravdu jsou to vyhozené peníze. Berte na to ohled. Díky
vloženo: 13. srpna 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   AŠ mi byla doporučena kamarádem a sám se divil, jak to tam chodí Délka základního kurzu trvala 3,5 měsíce až pak jsem se dostal ke zkouškám. Měli tolik lidí, že jsem jezdil 1x za týden a ani čas jsem si nemohl vybírat. Na to jaké služby a jak se chovají je zvláštní kolik mají k žáků. Většinu jízd jsem odjezdil na okreskách nebo mimo centrum Ostravy, kde probíhá zkouška z jízd. Během jízd pravidelně instruktor telefonoval a smskoval a dělal jiné věci, než že by se mi věnoval. Pak jako by se vzbudil a začal po mě křičet a říkal mi vždycky, že ho chci zabít, že má rodinu, ženu a děti. Svou lásku k rodině demonstroval, tím, že když jsme stáli přechodu pro chodce, tak by si dal říct s tou či onou ženou na přechodě... Neučil mě parkovat, řadit nenaučil mě ani přejížďět z pruhu do pruhu. Později jsem se dověděl od jiného instruktora, že takových žáků je od něj více. Výuka teorie probíhá poměrně v klidu, mají to rozdělené na určité okruhy, ale jeden instruktor to doržuje a druhý ne, takže jsem na některá témata přišel vícekrát a učí to jeden z nějakého CD, což můžete dělat i doma, a prokládá to osobními zážitky některé jsem slyšel i 2x, ale někdy mi přišlo, že se jen vykecává a moc jsem toho nepobral. Poznal jsem i více instruktorů a někteří byli dobří. Po té, co jsem několikrát neudělal zkoušky slíbil, že se ozve do týdne, a pak jsem se už nemohl panu Páterovi ani dovolat ani sms nereag.oval. Během zkoušek jsem potkával stejné lidi, většina to dělala tak potřetí a někteří i pětkrát. Nejlepší žák jsem nebyl, ale přesto to mohlo dopadnout jinak. Odešel jsem k jiné autoškole, kde jsem se mnoho věcí přeučil a složil zkoušku úspěšně. Určitě tady nechoďte, i kdyby to bylo nejlevnější na světě, dejte radši nějakou korunu navíc a budete mít jistotu, že budete nejen na zkoušku, ale i do provozu.
vloženo: 13. srpna 2013
vložil: Martin,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mohu hodnotit jen praktický výcvik na velkou motorku a zkoušky. Před nástupem do autoškoly jsem motorku nikdy dříve neřídil. Průběh bych popsal citátem "Těžko na cvičišti - lehko na bojišti". Finální zkoušková jízda byla bez nějakých zásadních nástrah a skupinka mých spoluúčastníků byla taky úspěšná. Co na to říct, buď nám byly nakloněny planety a hvězdné mechanismy, nebo jsme se naučili vše co bylo třeba pro úspěšné absolvování. Já věřím v tu druhou variantu :-)
vloženo: 27. června 2013
vložil: Zdeněk,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pán Rosťa Pater si ze svýho podniku dělá vyloženě výnosnej byznys! Kvalita služeb neodpovídá ceně!Hlavní prioritou je zde zisk!
vloženo: 29. května 2013
vložil: petr, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mám velice podobnou zkušenost jako paní Tereza. Zkoušku jsem neudělala ani na podruhé a odmítla jsem platit další zkoušky. Nejvíc mě *pobavila* zkušenost, že jsem na zkouškách POPRVÉ sama parkovala. Instruktor během jízd neměl čas to se mnou nacvičit, ono bylo jednoduší zatočit volantem, sešlápnout spojku a mohl se jít na "něco" zeptat do restaurace (čti na oběd). Věřím, že instruktor a komisař jsou domluvení a je to jejich strategie si přivydělat bokem.
Během jízd mi nebylo nic vyčteno nebo doporučeno. Pokud instruktor věděl, že nejsem připravená (co jiného by proboha dělal během mých jízd?), tak proč mi to neřekl? Tato autoškola postrádá osobní přístup a nejsou profesionální.


vloženo: 19. května 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pokud chcete prožít celý kurz včetně zkoušek v klidu, beze stresu a mít na něj dobré vzpomínky, rozhodně nedoporučuji AUTOŠKOLU PATER. V oblasti praktického výcviku nemám žádné připomínky, vše probíhalo v pohodě. Instruktor (teda aspoň p. Adamec) je komunikativní, klidný, vše vysvětlí, vždycky včas na místě. Teoretický výcvik nebudu raději komentovat - hlavním programem je neúspěšnost u závěrečné zkoušky (obvykle to zde udělají 2 z 9 a to ještě na několikátý pokus). Po absolvování celého kurzu jsem se cítila být na zkoušky dobře připravená, ale neudělala jsem je ani na 3. pokus (ipřesto, že prý jezdím dobře jak z pohledu instruktora tak z pohledu p. Patera, ale po každých zkouškách mi bylo řečeno že si mám ještě pojezdit)Pan komisař z Hlučína je tak „hodný“, že vás vyhodí a sám vám není schopen říct důvod, anebo dokonce p. Pater místo toho, aby vás u zkoušky psychicky podpořil vás ještě podráží a na chyby upozorňuje komisaře, který se obvykle dívá ven z okna.. Takže pokud je někdo ve stejné situaci, jako jsem byla já doporučuji neztrácet čas a okamžitě změnit autoškolu. Je to opravdu zajímavé, že jsem 3x vypadla na cestě, kde jsem jezdila téměř celý kurz a znala ji zpaměti. Došla mi zde trpělivost a proto mě okolnosti donutily přestoupit do Ostravy k jiné AŠ u které jsem si dokoupila 2 kondičky a zkoušky v centru, Přívoze mezi tramvajemi a několika chytáky zvládla na poprvé. Mám pocit, že u AŠ p. Patera nezáleží na schopnostech „řidiče“ - z mého pohledu se zde řidičák rozdává podle toho jestli na vás „padne los“.. Sice jsem této autoškole jako studentka zaplatila 11.000 a řidičáku se nedočkala, ale věřte mi, že mám větší radost z toho, že jsem to zvládla v Ostravě a hlavně poznala férový přístup bez jakékoli arogance, povyšování…. Od autoškoly za takovou cenu, praxi, jsem čekala mnohem více. Jen by mě zajímalo odkud berou tu úspěšnost 83% jak mají napsané na webu. Tuto autoškolu bych prostě nedoporučila ani svému nepříteli!
vloženo: 26. dubna 2013
vložil: Tereza, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ridicak mam po mnoha pokusech nastesti ted uz par tydnu za sebou, co se tyka vycviku s intruktorem vse probihalo bezproblemove, spolehlive a skvele vysvetleno, komunikativni. Nemohu co vycist, ale to bylo asi pro me jedinou kladnou veci co me tady potkalo. cena a ucebna uz neni tak pekna a chovani komisare a pana patera vuci ne zrovna nejmladsim uchazecum hrozna. povysujici chovani, agorantni, skodolivy a neuprimny. Na teorii se nic nedovite krome neusepesnych zkousek a blbosti dnes bych tam nesl
vloženo: 26. března 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Věnovala jsem pozornost doporučení a mohu jen kladně hodnotit a doporučit ostatním .
Vtipné a příjemné vystupování všech Paterovců :-) vždy s dobrou náladou. Instruktoři :p.Bartošíková a p.Hobza všechno naučí,vysvětlí a připraví na zkoušky z jízdy. Především mají zlatou trpělivost i přesto že chyby žáka musí opakovat x krát. Tímto bych chtěla poděkovat a popřát mnoho spokojených uchazečů o ŘP
vloženo: 21. února 2013
vložil: Katka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Behem jizd me instruktor nenaucil ani couvat, ani parkovat. Poprve jsem parkovala az pri zkouskach.

Instruktor na me behem jizdy kricel. Casto jsem musela cekat v aute, nez si instruktor zasel na obed, pujcit dvd, nakoupit atd, atd.

Naprosto nespokojene, i kdyby cely kurz stal 100,- Kc, tak by me porad bylo lito kazde koruny.

NEDOPORUCUJI!!!!
vloženo: 24. ledna 2013
vložil: Kamila, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprostý nezajem o sve žáky,vše se musíte učit doma sami,nic vam nevysvětlí a posilaji vás na zkoušky nepřipravene,arogantní jednani,zkouzky z jizd se delaji na potřeti a vic krat,tahaj jen penize.Zasadně nedoporučuji !!!
vloženo: 22. října 2012
vložil: Roman,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Olda si vždy našel skulinu kdy já jako žák mohu přijít na hodinu,bez stresu a v klidu celá škola probíhala,mnoho vzácných rad pro jízdu na silném motocyklu což je mi dnes jen k užitku.Pevně věřím že z jeho školy vyjíždějí jen rozumní motorkáři.Za mne jen chvála.
vloženo: 14. října 2012
vložil: luboš,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělal jsem si v této autoškole řidičák na auto a hlavně na motorku. S instruktory jsem byl velmi spokojen-s panem Kučou byly cvičné jízdy zábavou, s panem Bajgarem sice o trochu méně, ovšem zato to je velice výborný instruktor jízdy na mašině a jsem mu vděčný za to že dnes umím dobře jezdit. Na závěrečné zkoušky jsem šel psychicky podpořen a dokonale připraven, jak prakticky tak teoreticky. Vždy když někde na cestách potkám bílou Pandu, rád vzpomínám na časy v autoškole. :-)

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me
vloženo: 20. února 2012
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Bohužel sem dostala hned na začátek na jízdy pana PITUCHU a s dovolením je to ohromný debil. Způsobil mi trauma, hned u první jízdy na mě opravdu nehorázně řval a nadával mi...poté jsem jezdila s panem Turánkem a to je strašně hodný člověk, děkuji za něj:) Zkouky jsem nakonec zvládla a vděčím za to hlavně p. Turánkovi. Jinak teorie fajn, prostředí autoškoly i atmosféra též:)
vloženo: 8. srpna 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělal jsem si zde řidičák na motorku a s přístupem jsem byl naprosto spokojen, můžu jen doporučit.
vloženo: 14. července 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pana Kačora jsem měla po celou dobu, co jsem dělala autoškolu. Můžu ho doporučit, je klidný a i když uděláte po páté stejnou chybu, po páté vám vysvětlí jak máte postupovat. Absolutně nesouhlasím s tvrzením, že nekomunikuje, vždy mi řekl co mám udělat. Je pravda, že se mi zpočátku jevil jako nespolehlivý, ale jinak se s ním dalo domluvit, doporučuju.
vloženo: 14. července 2010
vložil: Michaela Matýsková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pana Kačora jsem měla po celou dobu, co jsem dělala autoškolu. Můžu ho doporučit, je klidný a i když uděláte po páté stejnou chybu, po páté vám vysvětlí jak máte postupovat. Absolutně nesouhlasím s tvrzením, že nekomunikuje, vždy mi řekl co mám udělat. Je pravda, že se mi zpočátku jevil jako nespolehlivý, ale jinak se s ním dalo domluvit, doporučuju. Michaela Matýsková
vloženo: 14. července 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Lidský přístup, pohodové jízdy, které naučí, při finaální zkoušce instruktor navodil pozitivní atmosféru neformálním rozhovorem s komisařem a vše bylo OK. Doporučuji, v Ově není snad lepší autoškoly!

Vojtěch
vloženo: 23. června 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chtěla bych velmi poděkovat všem vyučujícím autoškoly Oldřich Pater.Konkrétně panu Kučovi za trpělivost při jízdách ,za teoretickou průpravu panu Paterovi a všem za psychickou podporu při závěrečných zkouškách.Tuto autoškolu bych každému DOPORUČILA!!!Tímto všechny zdravím a ještě jednou DÍKY!Tereza Mikšánková
tereza.mix@seznam.cz
vloženo: 17. června 2010
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nastoupila jsem do této autoškoly v únoru tohoto roku,dvacet mi bylo už dvakrát a měla jsem neskutečný strach jak to zvládnu,neuměla jsem nastartovat ani auto,nevěřila jsem že to dotáhnu až dokonce, sem tam ukápla i nějaká slzička,ale měla jsem štěsti na učitele. Pan Kuča byl pohodový učitel ráda jsem sním jezdila, největší poklona a pochvala byla když mi řekl,že nejsem na zabití a to já byla,kdejaký výmol byl můj zatáčky jsem jezdila stylem - Fitipaldi by mi mohl závidět, teorie s panem Paterou byla fajn celkem humornou formou nám ukazoval dopravní sitace do kterých jsme se mohli dostat a jak na to. Této autoškole se podařilo něco v co já nedoufala na začátku ani v nejbujnějších snech-získat řidičský průkaz. Tímto ještě jednou děkuji a doporučuji.Mikulášková
vloženo: 17. června 2010
vložil: Mirka Mikulášková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zdravím,tuto autoškolu rozhodně doporučuji byl jsem naprosto spokojen,vždy mi vyšli vstříc a nebyl problém se na čemkoliv domluvit.Testy jsem dal na poprve,jezdil jsem z autem i instruktorem z lekcí,ale mněl jsem i na vyběr.Cena kurzu je velice příznivá hlavně pro studenty.Neměl jsem z ničím problém.Rozhodně všem mohu DOPORUČIT!!!
vloženo: 16. června 2010
vložil: Radek Polášek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Z této autoškoly si odnáším pouze jedno velké zklamání. Při jízdách jsem měla jako instruktora p. Kačora, kterého tímto všem vřele NEdoporučuju. Nenaučil mě vůbec nic, nekomunikoval, neřekl mi ani tak základní věc, jako že si mám před jídzkou naštelovat zrcátka! Na zkoušky jsem proto přišla nepříliš připravena a několikrát je opakovala. Zde bych chtěla zmínit přístup p. Rostislava Patera, který s žáka jednal často povýšeně, neplnil sliby, apod. Zvláštní mi přišlo také to, že jsem u zkoušek nejezdila ani v autě, ve kterém jsem se učila, ale dokonce ani s instruktorem, který mě učil jezdit - to mě velice zklamalo. Celkově ve mě vzbudila tato autoškola pocit, že jim jde hlavně o peníze, ale kvalita tomu neodpovídá. Velmi lituji toho, že jsem zde šla, řidičák sice nakonec mám, ale o mnoho dražší. Autoškola Pater mě o svých kvalitách rozhodně nepřesvědčila a na zkoušky mě dobře nepřipravila. Příště bych volila jinak :-(
vloženo: 5. dubna 2010
vložil: Jana,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jednim slovem : Znate pohadku : Pat a Mat ?
Predpokladam ze vsichni. Nemam dal co bych rekl. Zasmal jsem se, neco mi i utklo v hlave a na zaver bych rekl.... Nikdo neni dokonaly, ale oni ano !
D O P O R U C U J I V S E M ! Hezky den.

Jarda K. Ostrava
vloženo: 6. ledna 2010
vložil: Jarda, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mám ŘP již 28 let a zde jsem si jen rozšiřoval ŘP.
Mohu hodnotit jen přístup pana Patera při výuce jak teorie tak i praktických jízdách a přístup paní Paterové Lenky při řešení administrativy - vše vždy s úsměvem a co možná nejvíce vyjít vstříc mým potřebám.
kurz proběhl velmi rychle, ale nikoliv na úkor kvality.
vloženo: 17. prosince 2009
vložil: Ing. Jan Šulák,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   velmi vstřícní a bezproblémoví.
P.Pater jedná na rovinu a snaží se maximálně vyjítz vstříc.
jiank díky za rychlost a ochotu
vloženo: 17. prosince 2009
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Přístup obou Paterovců za 1 ,ale instruktor... 3-.Jinak ok a moc děkuji za rychlost a přístup.
vloženo: 27. listopadu 2009
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Bezproblémové
vloženo: 5. listopadu 2009
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velice jsem byl spokojen s celkovým přístupem k výuce jak v teoretické tak praktické části. I cena odpovídala dnešní době. Díky moc.
vloženo: 25. října 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V pohodě :) řidičák mám 3 roky a když někdy potkávám modrou nebo žlutou Pandu rád vzpomínám :) Mužu doporučit,cela výuka se nesla v přátelském a příjemném duchu učitelů i instruktorů :)
vloženo: 17. října 2009
vložil: Petr G.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Proběhlo vše ok!
vloženo: 10. října 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Z autoškoly jsem měla nehorázný strach, ale díky skvělému přístupu jak učitelů, tak instruktorů jsem byla výborně připravena na testy i jízdy a řidičský průkaz jsem získala na první pokus!!!
Všem můžu jedině doporučit!
vloženo: 9. října 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola celkově je skvělá, problémem je selhávání jednotlivých lidských faktorů. Instruktor nebyl schopen 2 měsíce dát vědět termín, několikrát nepřišel na jízdy.Díky časovému tlaku jsem absolvoval pouze JEDNU jízdu před zkouškou (naštěstí úspěšnou). Takže Olda Pater ano, ale jen osobně!!!
vloženo: 29. září 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   jsou super. muzu je doporucit
vloženo: 1. září 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola byla super, s učitelem jsem byla spokojená, na zkoušky jsem byla připravena! Vše proběhlo super!
Spokojenost 100%!!!!!
Mohu jen doporučit! Auto je malé Panda Fiat, takže se dobře parkuje (=;!!!
vloženo: 30. srpna 2009
vložil: Lucie, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Lekce v této autoškole jsem absolvovala už před nějakou dobou. Byly celkem dobré, ale přesto: nejméně dvakrát se mi stalo, že jsem brzy ráno marně čekala na instruktora před zavřenou autoškolou, zaspal. To se může stát; horší byl incident, kdy jsem byla svědkem, jak instruktor donutil studenta vystoupit si běhěm jízd (na silnici, vedle kolejí tramvaje), protože ho "naštval" vyřazováním před křižovatkou. Pokud jste nervózní typ jako já, nedoporučuju. Nechci ale být nespravedlivá; mnoho spolužáků nemělo žádný problém. Kamaráda bych tam ale stejně neposlala!
Tereza Malčíková
vloženo: 8. srpna 2009
vložil: Tereza Malčíková, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou OLDA osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola OLDA < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola OLDA - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje