Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Pavel Burian - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Pavel Burian

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Pavel Burian < <


   Na teoriích celkem sympatický, na první jízdě taky, ale zbytek byl jako ze špatnýho filmu. Za sebe menší prkotinu řval. Kvalita vozového parku strašná. Na motorce nešlo řadit, spojka se nevracela. Helmy měl pouze 2, hrozně velké, takže jsme museli mít čepice i v 30°C, abychom se do nich vešli. Interkom taky strašný, nebylo v něm nic slyšet, ale panu Burianovi to bylo jedno. Na cvičišti si odešel a vůbec se nám nevěnoval. Po více nezdařených pokusech byl dost naštvaný a dával vám to sežrat. Doporučím vám zde nedělat ŘP sk. A2
vloženo: 29. června 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   I když za skupinu měl na stránkách cenu 4200Kč, ale požadoval 8000Kč. I když se na teoriích tvářil jako sympaťák, jízdy s ním byly horor. Furt na mě řval, nic nevysvětlil. Na cvičišti mi zadal úkol a pak se někam ztratil a vůbec se mi nevěnoval, pak na konci přišel a samozřejmě mě musel ještě seřvat. Protože jsem se za 6 jízd kvůli tomuto přístupu samozřejmě nestihl naučit vše, musel jsem si připlatit ještě za 3 jízdy po 600Kč. I tak jsem si ale na zkoušku připadal nepřipravený a říkal jsem si když jí neudělám, tak přestoupím, protože jsem už toho idiota nemohl ani vidět, nakonec jsem jí ale udělal na 1. pokus.
I tak vám ale tuto autoškolu nedopručuju, protože mě kurz za 4200,- nakonec na 10 800,- a protože pan instruktor je s prominutím debil.
vloženo: 14. listopadu 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejsem už nejmladší, řidičák sice mám, ale neřídila jsem. U pana Buriana jsem absolvovala kondiční jízdy – v podstatě jsem začínala opět od nuly. Mohu každému jen doporučit. Jsem docela nervák a zmatkař ale po několika jízdách se to zlepšilo, naučila jsem se nejen řadit ale především vnímat věci kolem sebe, bez kterých prostě řídit auto nejde. Ještě si pár kondičních jízd přidám a věřím, že díky panu Burianovi budu v budoucnu autem jezdit. Řízení auta byla pro mne noční můra ale teď začínám pomalu věřit, že to půjde.
vloženo: 26. června 2019
vložil: Monika Machová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Burian rozhodně není kliďas. Při jízdách hledá chyby kde se dá, jednu jízdu chybu neřeší a při další jizde vás za tu samou chybu hrozně sprdne a mate výklad na čtvrt hodiny. Zvyšuje hlas a to v dost blbych situacích (křižovatky) a neustále opakuje slovo VNÍMAT! Totálně vás za jízdu tak vystresuje, že ani nemáte chuť na další jízdy. Teorie byla celkem v pohodě, jen škoda, že neprobira víc otázky k testům, řekne jen co je v učebnici a pustí DVD a tím to hasne.
Připravena jsem se vůbec necitila, měla jsem pocit, že řídit ani trochu neumím, ale dala jsem to. Ale Buriana nedoporučuji!!!
vloženo: 12. května 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Burian rozhodně není typ klidného spolujezdce (i zkušeného řidiče by určitě dokázal parádně vytočit).Zřejmě si neuvědomuje, že do autoškoly se jdeme naučit auto řídit a ne že už to umíme. Nemá trpělivost s touto výukou, myslí si že, když to umí on, tak to musí umět každý hned na poprvé. Nemá absolutně žádnou trpělivost se žáky. Když na vás při jízdě někdo zvýší hlas a hlasitě vám říká „uklidněte se“! Co uděláte? Samozřejmě budete nervózní ještě víc a začnete dělat ještě více chyb a o to asi panu Burianovi jde. Mám pocit jako by mu to dělalo radost. Bylo mi divné, když nám první hodinu řekl, že to 50% z nás neudělá napoprvé – nevěřila jsem mu. Teď už tomu opravdu věřím. Ale není to jen chyba žáků. Rozjezd do velkého kopce jsme netrénovali v kurzu ani jednou. Ale když si připlatíte hodiny navíc tak vás to pan Burian rád naučí. Ve finále tento kurz vyjde dráž než ta nejdražší autoškola ve městě. Protože si neustále připlácíte hodiny navíc. Teorie ujde, i když tam probíráte jen křižovatky, pár značek a koukáte na DVD. Testové otázky? Nemá ani jeden počítač, takže trénujete sami doma. Tato autoškola je pouze pro ty co chtějí zažít pořádný adrenalin. A co jsem se opravdu naučila perfektně, je slovo „VNÍMAT“.
vloženo: 9. dubna 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    Zesměšňování, ponižování, strach, klient nemůže být v klidu na jízdu, nesnáší ženy!!!
vloženo: 9. června 2016
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Některé jízdy s obrovským přínosem, ze kterých si člověk vážně něco odnese. Některé plné stresu, vysmívání se (začátečníkům!!) a podobně. Nebylo nás málo, kdo se necítil na zkoušku dobře připraven.
vloženo: 1. října 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nic moc
vloženo: 12. listopadu 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   super super bylo to ja procházka ružovím..... určitě doporučuji
vloženo: 16. ledna 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Burian je nejen srandista, ale taky člověk co vážně něco naučí. :)Souhlasím se všemi v předchozích příspěvcích. Daniela .O
vloženo: 12. ledna 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto Autoškolu jsem dělala v roce 1998, a byla jsem velmi spokojena. Vřele doporučuji. Romana Beritová
vloženo: 26. října 2010
vložil: Romana Beritova, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ve svejch 34 letech moje první autoškola(skupina B)
Jsem rád, že jsem byl právě u pana Buriana a tímto mu děkuji za přípravu praktickou i teoretickou.
Pan Burian je i velkej srandista, takže se často máte čemu zasmát.
Vřele tuto autoškolu všem doporučuji, pokud chcete být dobře připraveni a udělat testy i jízdy hned napoprvé!
S pozdravem Radek Gebr
vloženo: 27. října 2009
vložil: Radek Gebr,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Prubjech autuskoli super,priprava na skousky super byl jsem perfektne pripraven a skolici je taky super docela v poho a srandista,a cenovje levnej,delal jsem si u teto autoskoli skupiny B a A1,obje uspjesne bes opakovani jake koli skousky.

Muzu vsem doporuci je to opravdu super,dobre jednani se zaky.
vloženo: 19. září 2009
vložil: jméno nezveřejněno,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Pavel Burian osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Pavel Burian < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Pavel Burian - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje