Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Josef Petrůj - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Josef Petrůj

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Josef Petrůj < <


    Autoškola Petrůj - faktické zjištění :
Průběh kurzu porušuje zákonné pravidla (č.247/2000 Sb.
Zákon o získávání a zdokonalování odborné způsobilosti k řízení motorových vozidel) a v této souvislosti je třeba upozornit, že proběhne řízení o odnětí registrace k provozování autoškoly, advokátní kancelář v součinnosti s příslušnými orgány již učinily potřebné právní kroky.
------------------------------
:-) A řekla Vám ta advokátní kancelář, že do případného soudního jednání a jeho výsledku, pokud se dotyčný neodvolá je na každého pohlíženo, jako na NEVINNÉHO ?!?
Takže v tomto případě je tento blábol nutno považovat za pomluvu a poškození dobrého jména firmy s možnou právní dohrou :-)
vloženo: 12. června 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškola Petrůj - faktické zjištění :
Průběh kurzu porušuje zákonné pravidla (č.247/2000 Sb.
Zákon o získávání a zdokonalování odborné způsobilosti k řízení motorových vozidel) a v této souvislosti je třeba upozornit, že proběhne řízení o odnětí registrace k provozování autoškoly, advokátní kancelář v součinnosti s příslušnými orgány již učinily potřebné právní kroky.
vloženo: 11. června 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola u pana Petruje je dobrá komunikuje s vám na rovinu a je prostě vtipný i při jízdách je sice pravda ze na semaforu stojíte na spojce a nedavate tam neutral ale je to kvůli tomu ze máte o 1 operaci méně když uvidíte zelenou a do kopce rozjezd bez ruční brzdy učí proto co kdyby jste mne li moc povolenou ruční brzdu ze neudrží auto stád jsem spokojen a řidičák jsem s panem petřínem udělal a testy to záleží na vás jak je připravujete
vloženo: 20. prosince 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Včera jsem udělala napoprvé řidičák skupiny B :-) pan Petrůj je klidný,nenervující se člověk :-) Veronika
vloženo: 10. srpna 2013
vložil: Veronika,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pana Petrůje, můžu jenom doporučit :) Nikdy na mě nezvyšoval hlas, vždy mě pouze hezky upozorňoval a mým chybám se spíše smál :D což dělalo hodiny mnohem příjemnější. Pokud zkoušky nezvládnete na poprvé, je to pouze vaše vina. Na testy se musíte učit sami doma, což je na jednu stranu příjemné, nemusíte vysedávat v autoškole, ale na druhou stranu, pokuď jste líní a nedonutíte se, tak z testů neprospějete. Zuzana
vloženo: 1. února 2013
vložil: Zuzana, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobry den, kurz autoskoly u P.Petruje jsem zvladla napoprve!!!!!!!!Je to presne tak ,jak pan ucitel rikal,nekdo na to ma a nekdo na to nema!!!!!P.Petruj i P.Hanka jsou vyrovnani a sebevedomi lide,nechapu,jak si nekdo vubec muze DOVOLIT tady psat,ze je vulgarni atd.....Mesicni kurz u P.Petruje byl klidny a vesely,proste moc velka pohoda!!!!!Tak klidneho a veseleho cloveka jsem v Havirove uz dlouho nepotkala a timto BYCH MU MOOOOOOOOC CHTELA PODEKOVAT!!!!!!!S pozdravem WOJACZKOVA.M.
vloženo: 21. února 2012
vložil: Wojaczkova Michaela,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den , zdravím vás z Detschlandu. Jen stručně , p. Petruj a paní Hanka, jsou úžasní učitelé. Díky nim mám řidičák a překonala jsem totalní paniku z řízení auta. Všem doporuřuji a i má sestřička. Není pravda ,že budete dělat zkošky na dvakrat,to zaleží na to řidiči samotném ,na nervozitě a je to hodně o štestí.Také to ,že má hodně žáku svědčí o dobré pověsti asi néééé!!!!Lidi jsou v Havířově v posledni době zavistiví a sobečtí.Doporučuji Přeji Vám všem pěkný den ..... Andrea
vloženo: 20. února 2012
vložil: Andrea, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Někdo má na řízení auta buňky a někdo ne. Ale vzpomete si na tento příspěvek, až budete stát v kopci, za váma auto a vy si začnete uvědomovat, že pan Petrůj vás nenaučil rozjíždět do kopce :)
Já jsem u něj autoškolu udělal na první pokus a taky jsem si myslel, že je to všechno super. Ale po vyjetí na silnici zjistíte realitu. Na křižovatce se nestojí na brzdě a na spojce, tak, jak to pan Petrůj učí.
Určitě existují v havířově kvalitnější autoškoly.
vloženo: 24. ledna 2012
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nemá to chybu a to že to někomu nejde, není chybou pana Petrůje, hold někdo na to buňky má a někdo ne. Celý život jsem měla z řízení hrůzu, ale pod vedením pana Petrůje ze mě strach opadl.Takže děkuji a doporučuji.

vloženo: 13. ledna 2012
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jen fakta:
pan Petruj Vás nebude učit rozjíždění se do kopce s ruční brzdou. Nikdy nebudete smět zařadit neutrál. Na křižovatkách budete vždy muset stát na brzdě a na SPOJCE!. Pan Petruj je klidný, nekřičí, ale jde mu hlavně o to, abyste odjezdili co máte odjezdit. Má spoustu žáků a bere to "jak na páse" :)
Po dokončení autoškoly zjistíte, že řídíte špatně. Spoustu věcí vám budou muset vysvětlit jiní zkušení řidič.
Není ale pravda, že byste zkoušky dělali vždy napodruhé a další pomluvy, které jsou níže. Pan Petruj vám v podstatě propůjčí své auto, abyste se naučili jezdit sami. Na upřesnující otázky, kdy žádáte něco vysvětlit, odpovídá stylem "toto musíš vědět" apod.
vloženo: 19. prosince 2011
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Po přečtení negativních hodnocení musí být každému, kdo chodil do autoškoly k panu Petrůjovi, hned jasné, že jde jenom o trapné pomluvy, které jsou založeny na lžích a výmyslech. Kvalita, přátelské a klidné jednání, profesionální přístup- to jsou slova která vystihují tuto autoškolu. Jsem šťastný, že jsem autoškolu absolvoval zrovna u pana Petrůje. Pankrác Pavelek
vloženo: 8. února 2011
vložil: Pankrác Pavelek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zkoušku jsem udělal na poprvé, vše bylo bez problémů. Po celou dobu skvělý přístup. A taky jsem měl hotovo asi po měsíci, což je dobré. :)
vloženo: 24. prosince 2010
vložil: Dominik Koval,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Petrůj nemůže za to,že někteří jedinci nejsou schopni zvládnout tento kurz. Po přečtení negativních komentářů, mi došlo, že tito jedinci neumí ani psát. Já jsem dnes uspěla na poprvé a to jen proto,že jsem se učila u opravdového profesionála. Jeho trpělivost,ochota a podpora neznamená, že vám to nasype do hlavy. Panu Petrůjovi chci mockrát poděkovat a doporučuji ho i všem ostatním. Švábová N.
vloženo: 15. října 2010
vložil: Švábová Nikola,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tímto vás všechny dotičné čtenáře zdravím.
Rád bych vam podal refence o této autoškole jakožto boužel sem tuto autoškolu neabsolvoval z duvodu a ted vam doporučuji číst.

Jak už tady pan Vojnar uvedl že * Pan Petrůj je arogantní, drzí , a hlávně vás nic nenaučí, hodiny které máte odjezdit neodjezdíte, a testy budete dělat nejméně 2krát to je na 100%*
řekl bych že má pravdu ve všech bodech tohoto obvinění a setkal sem se ze všemi više uvedenými problémy pan Petruj byl ke mě velice lhostejný drzi a když sem se potřeboval ujistit v některých ohledech řízení tak se vysmal a to mě jako člověka velmy znepokojilo.

Jeho chování je VELMY neprofesionální chování a neadekvátní přístup mě doslova znechutily protože peníze za tuto autoškolu byly jak se řika lidově VYHOZENY OKNEM.

Absolutní neznalost některých pravidel silničního provozu mě doslova ŠOKOVALY a to jakym zpusobem svami jedná je velmy až bych si troufl říct odporné.

Nehodlám tady zveřejnovat svuj email ani jméno protože jsem z blízkeho kruhu jeho přátel a vím že by to mělo následky na naše přátelství jen bych timto chtěl upozornit všechny dotičné aby tuto autoškolu za žádných okolonosti nezkoušely.
A byl bych moc rád aby pan Petruj spitoval své svědomí.

Ovšem pokud tedy nechtějí příjít o své težce vydělané peníze.je to na vás jak se rozhodnete ale ja vam to nedoporučuji.

Děkuji a zaroven blahopřeji pokud někdo muj komentař četl a vzal si zněj přiklad.

vloženo: 1. června 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den, předem bych chtěl vyjádřit poděkování panu Petrůjovi za přípravu na zkoušky k řidičskému oprávnění skupiny B. Příprava probíhala na plně profesionální úrovni s velkou mírou trpělivosti a lidského přístupu, jelikož nejsem zrovna talent od přírody. Pan Petrůj je absolutní kliďas, který dokáže perfektně vysvětlit teorii a hlavně naučit praxi. Nechápu negativní komentář, protože za celou dobu své výuky jsem nepocítil ani náznak toho, co se v předešlem komentáři píše. Určitě bych Autoškolu všem doporučil. Já se o ní dozvěděl od známých a ujistil jsem se v tom, že osobní zkušenosti jsou lepší, než nákladná reklama. Ještě jednou díky. Pavel
vloženo: 1. června 2010
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Po přečtení těchto komentářu,mě napadá že Pan Petrůj jsi tady vkládá příspěvky sám.Mám hodně známích co šli do téhle autoškoly a hodně toho litovali,i já sám. Pan Petrůj je arogantní, drzí , a hlávně vás nic nenaučí, hodiny které máte odjezdit neodjezdíte, a testy budete dělat nejméně 2krát to je na 100%. Rozhodně nedoporučuji jestli nechcete litova,
vloženo: 22. dubna 2010
vložil: Jakub,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Petrůj je vynikající. Dobrý učitel a je s ním velká legrace. Fakt bomba. Všem velmi doporučuju právě tuto autoškolu!!!!!!!!!!!
vloženo: 20. dubna 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rozhodně souhlasím se vším,co je tady doposud napsano :-)Já jsem byla MaX se vším Moc spokojená.Od kamarádů poslouchám komentáře některých učitelů z jiných autoškol a říkám,že pan Petruj je pro mě prostě jednička!Vysvětlí,nekřičí a hlavně naučí!!!!Děkuju Vám pane Petruj za Všechno!!!!Jste Nej!!:-)
vloženo: 20. dubna 2010
vložil: Petra G.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Souhlasím se všemi předchozími názory, zvlášť bych ocenil jeho způsob učení, donutí vás uvažovat logicky, ne se všechno učit naspaměť.
Prostě používá ten pověstný selský rozum.
Na druhou stranu vás, ale připravuje právě ke splnění zkoušek, ne tak uplně k dalšímu ježdění, to ale záleží na každém co si z toho vezme.
vloženo: 8. dubna 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Lepší autoškolu bych si nemohl vybrat... pan Petrůj je velice dobrý učitel... jsem spokojen, jelikož jsem udělal autoškolu hned na poprvé a myslím, že má na tom větší přičinění zrovna pan Petrůj...všechno Vás naučí... jedině mohu doporučit tuto autoškolu...Děkují pane Petrůj
vloženo: 13. prosince 2009
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Josef Petruj no prostě bomba.Přístup výborný.Vřelé doporučuji všem kdo chce řidičák.
vloženo: 19. listopadu 2009
vložil: Petr Kretek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškou jsem byla velice spokojená... Instruktor pan Petruj je velice přijemný, přátelský, a umí naučit.. Pokud bych měla dělat znova autoškolu tak jedině u něho!! Byla jsem velice spokojená... Vřele doporučuji!!
vloženo: 14. října 2009
vložil: Denisa,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Josef Petrůj osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Josef Petrůj < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Josef Petrůj - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje