Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola PIKOLEDO - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly PIKOLEDO

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola PIKOLEDO < <


   Tuto autoškolu jsem si vybrala po delším zvážení a jsem moc moc ráda, za to, že jsme tak udělala. Za mě nejlepší autoškola v Ostravě s úžasným přístupem. Autoškola mi pomohla překonat strach z řízení, byla ohleduplná a vždy se dalo na čemkoliv v pořádku domluvit. Určitě tuto autoškolu doporučuji všem, kteří se chtějí naučit jezdit!
vloženo: 2. května 2021
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Pikoledo vrelo doporučujem. Mimoriadna spokojnosť. Mala som príjemnú, milú inštruktorku, ktorá so mnou nestratila trpezlivosť. Nie je čo vytknúť.
vloženo: 20. února 2020
vložil: Marta, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tímto chci poděkovat autoškole ,ale největší díky si zaslouží paní Ilona .Připravila mě na vše a měla semnou vždy pevné nervy. Autoškolu jsem dal na první pokus a určitě autoškolu budu doporučovat všem známým. D.Forst
vloženo: 11. října 2019
vložil: David,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem si vybrala po doporučení známé. S autoškolou jsem byla velmi spokojená paní Alena, ale vlastně i všichni instruktoři, je velmi milá, vtipná a chápavá. Všechno všichni vysvětlí, když jsem koholiv poprosila, že si chci něco zkusit (rozjíždění do kopce, podélné parkování, ...), vždy se snaží maximálně vyhovět. Určitě tuto autoškolu doporučuji. Za takovou cenu a s touto kvalitou určitě nebudete litovat.
vloženo: 20. května 2019
vložil: Dominika, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskolu jsem vybirala na zaklade hodnoceni a doporučení, ktere bylo na jednicku. A ja mohu toto jenom potvrdit.
Byla jsem velice nejisty a bazlivy zak, do autoskoly se mi vubec nechtelo, ale stacilo par hodin vycviku a muj pristup se zacal menit v sama pozitiva. Za me &#128285;&#128285;&#128285;
Velice dekuji celemu tymu za ochotu a trpelivost, hlavne me pani instruktorce Pavle, krera byla naprosto perfektni&#128077;&#128077;&#128077;
vloženo: 30. března 2019
vložil: Kamila, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dnes jsem měl možnost setkání s magorem řídícím vinove červenou fabku polepenou reklamou na tuto pochybnou firmu ,plnou decek ve sjezdu ze Starých Hamru do Celadne.
Na plne čáře auto v protisměru se vydal předjíždět.. .pokud bych nezabrzdil,Tak uz byl tam kam patri..Takze pokud tento polotovar někoho učí jezdit tak potes koště
vloženo: 14. října 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola, která nabízí jak kvalitní teoretické základy, tak i praktické lekce uzpůsobené individuálním potřebám každého žáka, navíc za velmi příjemnou cenu. Určitě budu doporučovat dále.

Vždy skvělá domluva, žádné dlouhé pauzy mezi jízdama, plánování i lekce na míru individuálním potřebám, trpělivé vysvětlování techniky, předpisů i dopravních situací.

Musím ocenit také to, že instruktoři nikdy dobu jízdy nezkracovali a pokud došlo ke zpoždění nebo k nějaké naléhavé situaci, lekci jsme protáhli nebo nahradili.

Díky za vše!:)
Eva



vloženo: 4. června 2018
vložil: Eva, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jedním slovem VÝBORNÁ autoškola!!! Děkuji za profesionální,přátelský přístup. Plánování jízd bylo naprosto bez problémů a vše bylo na domluvě. Nejvíce chci poděkovat p. Aleně P. Skvělá učitelka i ženská. Ještě dlouho budu vzpomínat. Vřele doporučuji!!
vloženo: 27. listopadu 2017
vložil: Lucie Bačová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zůstala jsem celkově spokojená, učitelka měla na mě dost trpelivosti, vždy chyby byly vysvetlené. Děkuji ještě jednou autoškolě za dobrou přípravu na cestu.
vloženo: 17. srpna 2017
vložil: Anastasia, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Moc ráda všem doporučuji tuhle autiškolu . Moc tímto dekuji Alence , Haničce , Břeťovi za pevné nervy a trpělivost pŕi jízdách. Nikdy bych neřekla , že i já budu vlastnit řidičák &#65533;Proto velké díííky všem ! Budu ráda vzpomínat , přeji pevné zdraví a spoustu spokojených žáků . Někdy na cestách se budu těšit . Z.
vloženo: 9. srpna 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den.....myslím, že stačí napsat pár slov....lidský, přátelský, profesionální a také kvalitní přístup.....dala jsem to :-).....jednoznačně doporučuji! Hanka Blahovcová....Pikoledové holky....zdravím :-).
vloženo: 15. července 2017
vložil: Hana Blahovcová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do této autoškoly jsem se přihlásila na doporučení známého a ani na vteřinu jsem nelitovala!
Ocenila jsem především příjemný, vstřícný a profesionální přístup. Při jízdách byla vždy skvělá atmosféra, tímto děkuji hlavě paní Alence, která mě vždy na chyby upozornila a vše ochotně vysvětlila a to se mnou opravdu někdy neměla jednoduché.:)
Tuto autoškolu všem vřele DOPORUČUJI!
vloženo: 14. května 2017
vložil: Jana R.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Měla jsem velké štěstí , když jsem narazila pravé na tu to autoskolu !
Skvělý přístup , ochota , profesionalita. &#128522;
Jak p. Alenka, tak p. Pavla jsou ženy na svém místě , vždy s sebou přinášeli výbornou náladu.
Hlavně děkuji p. Alence , která mi pomohla odbourat stres a navodit v autě bajecnou atmosféru a všechno potřebné do provozu mě naučila.

Budu na těch par měsíců rada vzpomínat a Všem mohu tuto autoskolu jenom doporučit !
Veronika S.

vloženo: 1. února 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná autoškola, skvělý a profesionální přístup paní instruktorek, které umí u žáka odbourat stres i odlehčit atmosféru a hlavně vše vysvětlit když se něco nepovede jak má. Mohu jedině doporučit.
Ještě jednou za vše děkuji. Matěj Kubačák
vloženo: 1. prosince 2016
vložil: Matěj Kubačák,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den, tímto bych chtěl poděkovat celému týmu instruktorů autoškoly Pikoledo. Řidičský průkaz na osobní automobil v Ostravě je záležitost,která jistě trápí mnoho lidí a mnoho dalších se buďto spálilo, vzdalo to a nebo mají při nejmenším špatnou zkušenost s výcvikem a následnými zkouškami.
Právě z tohoto důvodu bych chtěl říct, že tato autoškola mi opravdu otevřela oči a udělala mi neskutečný rohlík na tváři a to právě svým odborným,přátelským a neskutečně profesionálním přístupem.
Každý, kdo přemýšlí, ve které autoškole v Ostravě a okolí bude dělat řidičák skupiny B, pak již nepřemýšlejte a volejte Pikoledo !!!
Celý výcvik utekl hrozně rychle a nakonec dne 30.11.2016 jsem úspěšně složil závěrečné zkoušky hned na 1.pokus a byl jsem opravdu dojatý, s jakou lehkostí a pohodou jsem to zakončil.

Cena: Jedna z nejlevnějších !!
Dostupnost: Obrovská v rámci Ostravy a okolí
Výcvik a přístup: Profesionálové!!!

Není co dodat!! Ještě jednou mnohokrát děkuji této autoškole :)
S pozdravem Adam B.

vloženo: 30. listopadu 2016
vložil: Adam Brückner,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Hrůza už nikdy ženu!!
Žena patří za plotnu a né do autoškoly. 0 autorita = nedochvilnost instroktorky. nedokáže vám říct jaké děláte chyby nic žádná kritika... škoda už jsem u jiné autoškoly a tam mi aspoň řeknou mé chyby a zapracujeme na nich. tady to je nemastné neslané prostě si svoje odjedeš a nic ani slovo
vloženo: 2. srpna 2016
vložil: Daniel, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou PIKOLEDO osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola PIKOLEDO < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola PIKOLEDO - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje