Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola PIMES - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly PIMES

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola PIMES < <


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem byla velice spokojená. Ocenila jsem hlavně to, že nebyl problém se domluvit na termínech jízd. Zrovna tak nebyl problém přihlášení k závěrečné zkoušce. Přístup je velice profesionální a student opravdu získá vše co si v kurzovném zaplatil. Oproti zážitkům mých známých z jiných autoškol musím říct, že já jsem měla při výběru autoškoly opravdu štěstí.
Mohu všem jedině doporučit.
vloženo: 27. srpna 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Časová flexibilita a profesionalita. Auto jsem zde řídil naprosto poprvé a za měsíc jsem měl vše i se splněnými zkouškami. Dobrá dopravní dostupnost je také výhoda
vloženo: 1. března 2017
vložil: Tomáš Halama, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V této autoškole jsem ocenil především časovou flexibilitu. S instruktorem panem Boškem jsme se vždy a na všem bez problému domluvili. Doporučuji všem, kteří chtějí zvládnout zkoušky hned na první dobrou. Filip Dolinský
vloženo: 2. května 2016
vložil: Filip Dolinský,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V teto autoskole jsem neabsolvovala cely vycvik ale i to mi stacilo k tomu, abych si udelala nazor, prestoupila jsem totiz z jine autoskoly.
Pristup vsech v autoskole byl velice pratelsky a i kdyz jsem do autoskoly prisla jen parkrat, clovek odchazel spokojeny s dobrou naladou. Mela jsem ucitele pana Boska, ktery je jednoznacne profik v oboru a je s nim i legrace. Diky nemu se mi podarilo uspesne udelat zaverecnou zkousku z jizd.
Urcite doporucuji :-)
vloženo: 22. června 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Absolovoval jsem v této autoškole rozšířění řidičského oprávnění z C+E na D.Musím říct,že jsem byl velmi spokojen.Přístup istruktora pana Zdeňka Boška byl vynikající.Je to profík a v pohodě člověk.Tímto bych mu chtěl poděkovat.David Koplík
vloženo: 12. dubna 2013
vložil: David Koplík,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den.
V dubnu letošního roku jsem pod dohledem auotoškoly PIMES úspěšně dokončila své rozšíření řidičských schopností. Ze skupiby B jsem si udělala C + E + PROFESNÍ PRŮKAZ.(všechny zkoušky na plný počet)
Tímto bych chtěla poděkovat a KLADNĚ ohodnotit výše uvedenou autoškolu, ale předevší pana učitele ZDEŇKA BOŠKA, za profesionální přístup, vstřícnost ,trpělivost a především znalost v oboru problematiky dopravy + techniky vozidel.
Dnes díky této autoškole jezdím kamionouvou dopravu po CZ a časem se podívámi i do světa.

S poděkováním všem Kvapilová Líba
vloženo: 26. července 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dnes jsem dokončil kurz - rozšírění z C na D.Je mi 56 let,jezdím od 18.Za tu dobu jsem poznal mnoho lidí pohybujících se okolo aut.Jenom o pár z nich můžu říct že svému řemeslu rozumí.Jedním je učitel p.Zdeněk Bošek ze zmíněné autoškoli.Ať svým přístupem k žákům,nebo výuce samé.Vnese klid a pohodu do dnešní hrozné doby.Mohu doporučit. Děkuji.Carda Marcel.
vloženo: 28. června 2012
vložil: Marcel Carda,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Přijata jsem byla panem Svobodou,slušně,věcně,vstřícně.Vzhledem ke svým ostatním povinnostem jsem velice uvítala dálkové teoretické studium.Jako naprostý autoanalfabet jsem byla po opakovaném virtuálním zavaření motoru autotrenažéru svěřena do rukou instruktora,pana Čekana.Jeho profesionální přístup,nadhled a trpělivost nakonec přemohly mou nervozitu,pochyby a strach.
Zkoušku ŘP skupiny B jsem absolvovala cca před rokem,po neblahé "kauze komisařů".
Ovšem i v těchto ztížených podmínkách byla autoškola schopna uskutečnit řádné zkoušky, čímž potvrdila svoji kvalitu. PIMES doporučuji.






vloženo: 1. června 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   VYJÁDŘENÍ K PŘÍSPĚVKU ZE DNE 6.4.2012.

Je smutné, že se náš bývalý žák nedokázal pod tento příspěvek podepsat, či uvést emailovou adresu.

Celý příspěvek je smyšlený a nepravdivý a to z několika důvodů.
1) Instruktor pan Čadek u naší autoškoly nepracuje od 1.2.2011.
2) Součástí výcviku je i výuka pravidel silničního provozu. Pokud instruktor zjistí, že žák nezná tato pravidla, tak samozřejmě omezí jízdní hodiny do doby, než se pravidla žák doučí.
3) Každý žák autoškoly při zahájení výcviku dostane telefonní číslo buď moje(spolumajitel autoškoly) nebo na ředitele autoškoly (pan Svoboda) s tím, aby v případě jakékoliv nespokojenosti s formou výcviku či chováním instruktora nám toto ihned oznámil.
4) Další nepravda je ta, že další výcvik probíhal se spolumajitelem autoškoly. Autoškolu vlastní čtyři spolumajitelé a ani jeden z nás výcvik neprovádí.
5) Dále jsem přesvědčen, že výcvik probíhal naprosto standardně a správně. Svědčí o tom ta okolnost, že podle tvrzení autora zkoušky proběhly v naprostém pořádku. A dále je velmi divné, že stížnost na pana Čadka byla podána v době, kdy pan Čadek již rok a tři měsíce neučí v naší autoškole.

V Praze 16.4.2012
Ivan Thelen
spolumajitel autoškoly


vloženo: 16. dubna 2012
vložil: Ivan Thelen (spolumajitel auto,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   První instruktor byl p. Čadek - naprostá katastrofa. Po několika jízdách mě nutil již k testům a když jsem sdělil, že bych si rád odjezdil všechny zaplacené hodiny, bylo zle. Bohužel bylo zle i na koberečku u majitele autoškoly. Začal jsem jezdit se spolumajitelem autoškoly (obézní pán). Ten na mě neměl čas, proto mě přidělili k třetím instruktorovi, se kterým vše proběhlo již v pořádku. Průběh testů a zkoušek ok.
vloženo: 6. dubna 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Pimes bych určitě doporučovala. V autoškole jsem se připravovala na ŘP pro skupinu B. S přístupem učitele - jmenovitě pana Čekana - jsem byla spokojená. Jeho chování bylo velmi slušné. Řidičským talentem zrovna neoplývám a jízdy se mnou byly docela napínavé, ale pan Čekan vždy zachoval klid a hodinu se mnou přetrpěl, vše znovu vysvětlil a pomohl. Projížděli jsme trasy, kde se jezdí zkoušky, a tak jsem díky jeho poznámkám věděla, kde si mám dát na co pozor.

Domácí příprava na teoretické zkoušky mi vyhovovala víc, než kdybych měla na teorii dojíždět do učebny.

Na webu mi chyběly informace o průběhu studia a zkoušek.

Zkoušky jsem nakonec zvládla napoprvé, i když o té praktické jsem pochybovala nejen já :).

vloženo: 24. ledna 2012
vložil: Bendová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   naprosto profesionální přístup,vozový park na úrovni,učebna dobře vybavená,cena byl první důvod,proč jsem se na ně obrátila,byli nejlevnější,a přístup k žákům-naprosto ochotní,vstřícní a také rychlost,kterou vše vyřídili-zaslouží sto procent.
vloženo: 2. listopadu 2011
vložil: sovová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Je to již pár let, co jsem navštěvovala tuto autoškolu, ale vždy jsem byla spokojená. Pan Svoboda, se kterým jsem tehdy absolvovala jízdy byl vždy klidný, slušný, na všechny otázky odpovídal nebývale detailně. Nikdy si na nic nehrál a nepovyšoval se. Vzhledem k tomu, že jsem byla tak spokojená, obrátila jsem se na tuto autoškolu i před časem, když moje dcera hledala, kde by si udělala řidičák. Je dobře, že tuto autoškolu nyní vede právě pan Svoboda, protože svým nebývale slušným jednáním jde alespoň příkladem svým podřízeným. Bohužel s nimi při hodinách v autě nesedí. Faktem, je, že pokud jsou někteří lidé nespokojeni s chováním instruktorů již během výcviku, bylo by lepší jít právě za vedením autoškoly a tuto skutečnost s nimi prodiskutovat, než si následně stěžovat a pomlouvat. Bohužel tímto jednáním se opět ukazuje "česká" povaha, kdy ve strachu nic neřešit, abychom nebyli potrestáni, raději následně hodíme špínu tam, kam vůbec nepatří. Vřele doporučuji tuto autoškolu !!!
vloženo: 13. února 2011
vložil: Acky, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Pimes jsem navštěvovala sice již před několika lety, dokonce jsem se učila u pana Čadka a musím říct, že na tu dobu ráda vzpomínám. Můj přítel si dodělával nedávno C u stejný autoškoly a s podobným vulgárním chováním se teda rozhodně nesetkal. Neměla jsem s touto autoškolou sebemenší problém. Taky nechápu komentář níže uvedený, že slečna neumí nic, natož základy. Všechno to je o praxi a kde je plyn, brzda a spojka se každý naučí během pár hodin. Jediný ,,háček,, vidím pouze to, že po získání řidičáku na mě doma čekala stará Škoda 105 a to teprve byla škola jízdy.

vloženo: 1. února 2011
vložil: Štěrbová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Pimes jsem navštěvovala sice již před několika lety, dokonce jsem se učila u pana Čadka a musím říct, že na tu dobu ráda vzpomínám. Můj přítel si dodělával nedávno C u stejný autoškoly a s podobným vulgárním chováním se teda rozhodně nesetkal. Neměla jsem s touto autoškolou sebemenší problém. Taky nechápu komentář níže uvedený, že slečna neumí nic, natož základy. Všechno to je o praxi a kde je plyn, brzda a spojka se každý naučí během pár hodin. Jediný ,,háček,, vidím pouze to, že po získání řidičáku na mě doma čekala stará Škoda 105 a to teprve byla škola jízdy.
S pozdravem M. Štěrbová
vloženo: 1. února 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   U této autoškoly jsem rozšiřoval ŘP a PPZŘ a neměl jsem naprosto s níkým problémy,jmenovitě pánové Bošek, Nejedlý a Novotný. Všechno bylo v pořádku, jak teorie, tak praxe a mohu tuto školu doporučit.
vloženo: 9. ledna 2011
vložil: Šejvl,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   U této autoškoly jsem rozšiřoval ŘP a PPZŘ a neměl jsem naprosto s níkým problémy,jmenovitě pánové Bošek, Nejedlý a Novotný. Všechno bylo v pořádku, jak teorie, tak praxe a mohu tuto školu doporučit.
Šejvl
vloženo: 9. ledna 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou spolupracuji již řadu let a vždy jsem s jejich službami byl naprosto spokojen!
vloženo: 8. ledna 2011
vložil: S.Neuman, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Absolovoval jsem v této autoškole kurz na řidiče skupiny D a profesní průkaz pro skupiny C a D který jsem absolovoval pod vedením pana Božka jehož přístup byl vždy kladný a na každou otázku odpovědel bez problému, byl jsem velmi spokojen s jeho vstřícným chováním a tímto mu děkuji za příjenou spolupráci a trpělivost díky které jsem složil zkoušky s téměř plným počtem bodů a získal tak řiďičské oprávnění a profesní průkaz
vloženo: 8. ledna 2011
vložil: Zdeněk Krejbich,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na negativní hodnocení jsme reagovali vyšetřením celých záležitostí a byla vyvozena tvrdá personální opatření u všech negativně hodnocených lektorů. Po těchto opatřeních bylo dosaženo opět velmi dobré úrovně výuky i praktického výcviku. Naši klienti nám to jen potvrzují a úspěšnost při zkouškách také.

Za autoškolu PIMES

Petr Svoboda
ředitel autoškoly
vloženo: 5. ledna 2011
vložil: Petr Svoboda,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V této autoškole jsem absolvoval výcvik na skupiny C a C+E, včetně školení na profesní průkaz. Od počátku jsem se setkával s velice dobrým přístupem ze strany autoškoly, ale hlavně lidským přístupem p.Boška. Pro tohoto učitele snad neexistuje žádný problém, se kterým se na něj obrátíte. Nevíte-li si s něčím rady, bez problému podá odborné vysvětlení a názorné příklady. Na druhou stranu zase očekává, že to co do vás vloží, bude náležitě využito. Dá se říci, že v žácích dokáže vybudit zdravou soutěživost, aby při zkouškách každý dopadl co nejlépe. Já sám jsem absolvoval všechny kurzy na plné počty bodů. Díky této zkušenosti můžu tuto autoškolu vřele doporučit.
vloženo: 3. ledna 2011
vložil: Rybář Vlastimil,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   dělal jsem v autoškole ŘP sk. C, teorie byla u p. Boška což je bezva a pohodový chlap, který řeší vše v klidu či p. Novotný byl sice uřvanější,ale dalo se s ním normálně vyjít. Horší to bylo na jízdách, kde úřaduje p. Nejedlý a s s ním jsem si opravdu "nesedl", což mi poté pěkně oplatil při závěrečných zkouškách na technice, takže mu tímto dodatečně DĚKUJI!!!
Jezdí se na 15 let starém Ivecu s nájezdem cca 700 000 km - ve srovnání s ostatními průměr.
Je škoda, že kvůli jednomu člověku mám na tuto autoškolu špatné vzpomínky.

Takže na C-čko si běžte udělat ŘP někam jinam, možná k méně afektovanému učiteli !!
R. Polanecky

vloženo: 5. listopadu 2010
vložil: R. Polanecky,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nikdy více!!!Hlavně jízdy s panem ČADKEM stojí opravdu za to. Nejdřív vás ženou na trenažer, kde narazíte na hulváta č.1 např.p.NOVOTNÉHO, starej hrubej dědek, kterej vám nadává a uráží, jedná s vámi jak s nějakým usmrkancem. Pak vyfasujete hulváta č.2 např. p.ČADKA, on se nezdá, asi když se dobře vyspí, tak je kliďas, nasvačí se během jízdy, vyřídí telefonáty, vy v tom sedíte poprvé a nevíte, co máte pořádně dělat, když narazíte na překážku, nebo vůbec kam máte jet. Pak vozíte jeho přítelkyni, se kterou tam celou dobu cukruje. Jediné, co vás naučí je, že po 12 jízdách relativně dobře zvládnete projet trasu, L - Průběžná - Hostivař - Záběhlice - Michle - Vršovice - L. Tuhle trasu jezdíte pořád dokola, takže ji po 3 jízdách znáte zpaměti a nemusíte koukat na značky, víte, která je hlavní atd.Když se ozvete, a že byste chtěli naučit odbočování v křižovatkách, ukázat couvání, tak vás protáhne takovýma myšíma dírama a dostanete 45min ceres nadávek, začal si plést levou pravou a nadával, že jedu doleva, když on prý řikal doprava, nesmíte ani pípnout, za každou další obranu budete náležitě "odměněni". Je to hulvát a buran, jakého jsem dlouho nepotkala a na to, že tahle "sranda" stojí přes 10 tisíc, vy domluvenou zkouškou, aby se vás zbavil, uděláte závěrečky a umíte kulový, na to teda klobouk dolů.Učebnu jsem nikdy neviděla, strčí vám cd a všechno se naučte, když něco nebudete vědět, zeptejte se, já bych potřebovala vysvětlit půlku učebnice.Mám papíry 2,5 měsíce a dodnes neznám základy, nebo spíš neumím je používat, načíst si to sice můžete, ale když vás to nikdo nenaučí, tak se to aplikuje docela těžko a všechno se tam taky nepíše, něco jsou prostě nepsaná pravidla.Zatím jsem nebourala, ale peklo na silnicích zažívám i tak. S. 26let
vloženo: 21. září 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do autoškoly Pimes jsem se přihlásila jen díky dostupnosti(mám to hned pod barákem),jenže jsem netušila,do čeho jdu.Dostala jsem "pana učitele",který se na první pohled zdál být v pohodě,ovšem po první jízdě jsem poznala opak.Nikdy předtím jsem auto neřídila a on hned první jízdu na mě řval,že jsme blbá apod.Druhou jízdu mě nechal vydusit na semaforech 10 minut a psal si sms,naprostá ignorace.Po této hodině jsem přišla domů s brekem.Bylo a je to pro mě strašně deprimující jezdit s penm ČADKEM.Po té,co jsem si na něj stěžovala,už tolik nekřičel.Nyní mi zbývají 2 poslední jízdy a on mi vyhrožuje,že mě na zkoušky nepustí, že si musím dokoupit další jízdy!Celou mou autoškolu mě jen podceňuje,nic nenaučí a směřuje to k tomu, aby Vás donutil si koupit dalších 5-6 jízd (cena jedné jízdy navíc je 400,-kč).Když mu říkám, že si nic dokupovat nechci a že ty zkoušky chci zkusit,nezajímá ho to. Nemyslím si,že jsem tak špatná,aby mě nemohl pustit ke zkouškám,ale jde mu jen o peníze. Navíc je to bývalý policista.
Hlavně, že na stránách o sobě píší, jak jsou trpěliví!!!
Neudělějte nikdo takovou chybu jako já a raději si zvolte jinou autoškolu,nebo alespoň jiného učitele, ne pana ČADKA!!!!
vloženo: 31. srpna 2010
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   chvání učitele naprosto bez problémů a na to, jak to bylo semnou časově náročné, tak se pan učitel přizpůsobil suprově. po oboustranné dohodě časově perfektní výcvik. i vozový park perfektní, nato jak jinde učí na Liazkách, tak tady vcelku moderní a zachovalé Iveco. já za sebe můžu říct, že jsem byl spokojený a můžu doporučit tuto autoškolu všem ostatním.
vloženo: 25. března 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jednim slovem nespokojenost. Kdyby jsem mohla vratit cas zpatky, nikdy bych se do teto autoskoly neprihlasila. Zak zde neni klientem, neprizpusobivost, vulgarne chovani lektoru, koureni lektoru v prostorech ucebny v prubehu zkousek. Teorie a technika vubec nevysvetlena, vsechno zustava na individualnim samostudiu. Taka byla moje zkusenost. Nedoporucuji!
vloženo: 2. března 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou PIMES osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola PIMES < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola PIMES - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje