Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Pohoda - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Pohoda

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Pohoda < <


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jak už vyplývá z názvu autoškola byla díky panu Doležalovi pohoda. Má nervy z oceli a je schopen vše vysvětlit a popřípadě i zopakovat. Díky tomu, že je pan Doležal klidný a trpělivý, je mnohem snazší připravit se pořádně na zkoušky a zvládnout je na první pokus. Tuto autoškolu rozhodně doporučuji.
vloženo: 30. srpna 2019
vložil: Jan Říha, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem byla nadmíru spokojená. Chtěla bych moc poděkovat mému instruktorovi,který se mnou měl svatou trpělivost.Děkuji :)
vloženo: 9. srpna 2018
vložil: Wioletta,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Snadná domluva termínů, výborný a trpělivý přístup při výuce.
vloženo: 16. října 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super autoškola. Klidný a vstřícný přístup učitele. Vše výborně vysvětleno, jízdy úplně bez stresu. Stoprocentní doporučení :)
vloženo: 30. srpna 2017
vložil: Zuzana,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Doležal je nesmírně klidný a trpělivý učitel. Vše v klidu vysvětlí, klidně i několikrát. Nemůžu si ho vynachválit a všem tuto autoškolu vřele doporučuji.
vloženo: 3. března 2017
vložil: Petra Kavalcová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Pohoda hodnotím velice kladně. Pan Doležal je výborný učitel, jakého by jste asi jinde těžko hledali. Je trpělivý, klidný, vše dobře a pochopitelně vysvětlí. Vyjde vám vstříc podle vašich určitých požadavků - např. místo odkud jízda začíná a končí, bez problémů jsou i pozdní odpolední jízdy. Přešel jsem z jedné autoškoly v Brně, kde už byly odpolední jízdy problém, časově. Navíc v Brně je velký stres, hned na začátek vás vrhnou do největšího provozu, v podstatě bez přípravy. Ani mě v Brně neučili parkovat couváním, což pan Doležal dělá s žáky snad na všech jízdách, a připraví vás tak dobře na závěrečnou zkoušku. Určitě je lepší učit se ze začátku v menším provozu, takže tuto autoškolu doporučuji i z tohoto důvodu (Zastávka, Rosice, Tetčice, Ivančice) a teprve potom např. do Brna... Takže doporučuji všem klidným a slušným lidem, kteří chtějí udělat "řidičak" poctivě a v klidu ;-)
vloženo: 27. května 2016
vložil: Michal Procházka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zdravím všechny,i já se připojuji k ostatním kladným komentářům a hodnocením.Profesionální přístup,pan Doležal naprostý kliďas,podle mě člověk na správném místě,který i uspěchaného stresmena dokáže vnitřně uklidnit.Takže pokud hledáte autoškolu....hurá do autoškoly Pohoda.Denisa
vloženo: 17. března 2016
vložil: Denisa,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Můžu se jen připojit k pozitivním hodnocením. Až v této autoškole jsem (po přestoupení od jiné) pochopila, že výuka nemusí být spojena se stresem, křikem a slzami. Tady byla s panem Doležalem při jízdách v autě dobrá atmosféra, hodina a půl uběhla jako nic. Je opravdu neskutečně trpělivý a klidný. Ale také důsledný, protože pokud mi něco i opakovaně nešlo, tak se to prostě trénovalo o to víc. Díky přístupu a podpoře p. Doležala jsem udělala zkoušky napoprvé :-) Tuto autoškolu mohu opravdu jen vřele doporučit.
vloženo: 14. března 2016
vložil: Jana Kopecká,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Když jsem se do autoškoly přihlásila tak jsem si myslela, že se nikdy nenaučím řídit, ale pan Doležal dokázal nemožné :D Je to moc hodný instruktor co něco naučí, je s ním sranda a jak už zmiňovali recenzenti předemnou má nervy z oceli. Doporučuji si udělat řidičák v autoškole Pohoda protože je to vážně pohoda :).
vloženo: 31. července 2015
vložil: Fukanová Simona,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byl jsem velmi spokojen s touto Autoškolou. Autoškola se jmenuje oprávněně Autoškola Pohoda, protože průběh celého kurzu byl opravdu pohodoví a jízdy mě bavily. Pan Doležal je dobrý instruktor, klidný, nemusíte se bát udělat chybu všechno vysvětlí a naučí. Kurz jsem splnil na první pokus byl jsem maximálně spokojený. Můžu jen doporučit.
vloženo: 24. ledna 2015
vložil: Jan Vaverka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   

vloženo: 29. listopadu 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla jsem velmi spokojená s touto Autoškolou. Pan Doležal je velmi kompetentní, jak co do znalostí o autech, provozu a zkouškách, tak jako učitel. Našla jsem u něj velmi vstřícný postoj vůči tomu, co jsem potřebovala se naučit a v jakém časovém rámci. Myslím, že mě výborně připravil na zkoušku i do normálního provozu. Pohodový a citlivý přístup, solidní jednání, dobré výsledky - můžu jen doporučit.
vloženo: 21. září 2014
vložil: Eva Gloserová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skoro nic jsem se nenaučil nebýt štěstí tak zkoušky jsem neudělal a co se týče teoretických znalostí jsem se jen tipě naučil testy nic mi nebylo pořádně vysvětleno
vloženo: 26. května 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Nedivím se, že se nepodepsal...rád bych aby mi to řekl do očí...


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Můžu jenom potvrdit hodnocení ostatních.Tato autoškola je poctivá ve všech směrech a pan Doležal zaslouží řád zlaté autoškoly.Je mi 40 let,takže rozhodnutí udělat si řidičák bylo těžké,tak jak se potom do toho dostat.Pan Doležal byl neuvěřitelně klidný a pohodový.Upřímně.mě by ze mě tekly nervy.Nakonec jsme se úspěšně projezdili ke zkouškám,které jsem na poprvé zvládla a to opravdu díky němu,jeho trpělivosti a lidskému přístupu.Takže panu Doležalovi ještě jednou dík..Doporučuji všem,kdo chtějí autoškolu zvládnout v pohodě..Klašková Dita.
vloženo: 1. dubna 2014
vložil: ditaklaskova,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Název AŠ je pravdivý. Jízdy byly pohodové a bavily mě (ne jako v předchozí AŠ, z níž jsem přestoupila) díky výbornému a klidnému lektorovi p. Doležalovi. Nebojte se zde zkoušek, p. Doležal vás k nim připraví tak jak je to třeba, udělala jsem je napoprvé. Jízdy probíhaly v kuse 90 min. Konečně jsem si přišla jako zákazník autoškoly a ne jako taxi. Nemám co bych vytkla. Maximální spokojenost, tuto AŠ jen doporučuji ;)
vloženo: 15. září 2013
vložil: Karolína Bittnerová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Název AŠ je pravdivý. Jízdy byly pohodové a bavily mě (ne jako v předchozí AŠ, z níž jsem přestoupila) díky výbornému a klidnému lektorovi p. Doležalovi. Nebojte se zde zkoušek, p. Doležal vás k nim připraví tak jak je to třeba, udělala jsem je napoprvé. Jízdy probíhaly v kuse 90 min. Konečně jsem si přišla jako zákazník autoškoly a ne jako taxi. Nemám co bych vytkla. Maximální spokojenost, tuto AŠ jen doporučuji ;)
vloženo: 15. září 2013
vložil: Karolína Bittnerová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Některé autoškoly lákají nové žáky na "super slevy" nebo je straší, že "levné" autoškoly vás dostatečně nepřipraví/okradou a sami si zaúčtují 10,000 a pak si z vás dělají třeba taxík.

Jako člověk, který služby této autoškoly využil mohu říci, že u ní vás žádný z těchto podvodů nečeká.
Jízdy jsou poctivé, instruktor je velice příjemný člověk, který má nejspíš nervy z kamene, protože celou dobu zachovává nesmírně uklidňující klid.
Je zde jasně vidět snaha instruktora, aby zkoušky proběhli úspěšně a co nejlépe vás na ně připravil. Oceňuji velice lidský přístup, kterým k výuce přistupuje.
Na každou jízdu jsem se velice těšil a užil si ji.
Když slyším u spolužáků, co si často vytrpěli od instruktorů stresování atd. nedokážu si to ani pořádně představit po tak skvělé zkušenosti tady.
Zkoušky jsem zvládnul napoprvé a jsem si jistý, že nebýt poctivé přípravy, které se mi dostalo v této autoškole,tak by to mohlo dopadnout úplně jinak.




vloženo: 12. září 2013
vložil: Ladislav Šindelka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Příjemná spolupráce, na zkoušky jsem byla pipravena kvalitně.
vloženo: 11. června 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Pohoda osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Pohoda < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Pohoda - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje