Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Miroslav Polidar - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Miroslav Polidar

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Miroslav Polidar < <


   Skvělá autoškola !!! Trvale bydlím v Německu, kde stojí skupina B v přepočtu 70.000,- Kč, tak byla volba jasná a vrátit se na krátký čas domů a dělat řidičák tady.
Autoškola mě vyšla vždy vstříc i o víkendu a to bez příplatku, což je v Německu nevýdané :-)
Asi nejsem žádný retard a dřevák, protože jsem zkoušky dal na poprvé a v rekordním čase.
Ještě jednou děkuji za skvělý přístup :-)
vloženo: 6. ledna 2021
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Hodnotím pouze Polidara seniora a to je nejarogantnější člověk co jsem znal , vulgarity a ponižování na denním pořadku. Nemluvě o tom že při chybě slyšíte : Mám chuť ti za to dát facku tak to vás rozhodně neuklidní. Ponižování u zkoušek to stejné. Doufám že Polidar mladší je pravý opak otce , vyjadřovaní v diskuzi slušné . Pokud je fotřík už v domově důchodců tak bude snad klid. Já jsem to musel dokončit u jiné Autoškoly a dost dlouho jsem měl díky Polidarovi seniorovi blok a strach. A ne nejsem od konkurence , jezdil jsem ještě s Fordem Focusem. Pavel
vloženo: 5. ledna 2021
vložil: Pavel, emailová adresa nezveřejněna


   můžu doporučit, zkoušky jsem udělala na první pokus
vloženo: 15. prosince 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Bezvadna autoskola

Vyucujici chova se velice slusne a dokaze vse pochopitelne vysvetlit
10/10 :)
vloženo: 13. prosince 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Výborný.
vloženo: 16. října 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Skvělá autoškola !!! Jelikož nejsem žádný dřevák a něco málo mě naučil i táta a vlastně i jeho kdysi učil můj děda :), tak jsem dal závěrečky na poprvé a dokonce s plným počtem bodů.
Moc děkuji a budub jen doporučovat.
Z těch zamindrákovaných blábolu tady si doufám nic neděláte :)
David M.
vloženo: 24. července 2020
vložil: David, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškola Polidar patří mezi nejlevnější autoškoly v okrese, což je její hlavní plus. Bohužel přístup pana Polidara staršího k žákům je trochu zvláštní. Působí velice zmateně, takže je těžké se během výuky soustředit. Vybavení má dobré ale na zkoušku nepřipraví, bohužel....
vloženo: 23. července 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Odpověď na reakci provozovatele (hodnocení z 1.1.2020)
Ano, řídit umím, ale ne díky vaší autoškole. Nevím, proč se tu váš otec nevyjádří někdy sám.. ale pokud by to bylo na úrovni jeho verbální komunikace, tak to radši za něj dál pište vy. Jestliže je zákazník ochoten vám dát peníze, tak vy byste ho za to měli naučit řídit, ale zároveň se i slušně chovat. Nikdo učený z nebe nespadl, a umět perfektně ovládat auto po první jízdě jaksi není samozřejmost. Pokud tohle váš fotr za celou dobu provozu autoškoly nebyl schopnej pochopit a každá chyba ho vytáčí, (což se jaksi dá předpokládat, že ze začátku budou studenti chybovat), tak by se na to měl vážně vybodnout. A pro ostatní kdo to čte - to "ostřejší" chování Polidara staršího je ve skutečnosti neustálé stresování, nebo přímo ponižování studentů a nadávky za každou hovadinu. Mimochodem, opravdu mě baví ta paranoia provozovatelů autoškol, když za každým negativním hodnocením vidí svou konkurenci. Ve svojí nadutosti a nedostatku sebereflexe si vůbec nejste ochotni připustit, že by někdo mohl být s vašimi službami nespokojen. Takže pokud by se měl někdo zamyslet, tak jste to v prvé řadě vy. Jo a nebýt vaší drzé reakce, tak už sem nepíšu, za tohle si můžete sám. A jen tak na okraj - hodnotit se může kdykoliv a ne bezprostředně poté.


vloženo: 10. dubna 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Vzdávám se :-) Ted už urážíte i mě a to jste mi nikdy neviděl. Myslím že učit Vás bylo stejné peklo jako poslouchat mého otce :-) Otázkou je, kdo si začal.. Těším se na další negativní hodnocení.


   Polidar stari je vocas co by se na to mel uz daaaavno vysrat. Jeho vyjadrovani je na urovni ditete coz je super hlavne pri jizdach pri kterejch vetsinou telefonuje a vubec se nevenuje tomu co se deje na silnici. Casto bezeslova hrabe do rizeni nebo nesmysle macka brzdu, treba pred krizovatkou zastavi tak ze clovek stejne nevidi jestli neco jede. A domluva s panem Polidarem? Zapomente na cokoli co vam slibi nebo na cem se domluvite, nic neplati. Jizdu vam klidne zrusi deset minut predem. A to dela pravidelne. Cachruje s odjezdenejma hodinama tak neuveritelne ze mi tvrdi po treti jizde ze uz mam skoro dojezdenej kurz. Vubec nevysvetluje ovladani vozidla, znacky ani prednosti (v tech ma i on sam zmatek). Proste nedoporucuju!!! A pane Polidar uz se na to vykaslete tohle je fakt ostuda a vubec na tom nic nezmeni vas komentar ze to neni pravda, vsechny ty negativni komenatre jsou pravdivy a ty pozitivni si asi pisete sam jinak si to nedovedu vysvetlit
vloženo: 8. března 2020
vložil: Pan nespokojeny, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Prosím každého kdo by měl zájem o kurz v naší autoškole, aby si přečetl toto hodnocení. POKUD MÁTE POCIT ŽE BY VÁM NEMĚL UČITEL ZASAHOVAT DO ŘÍZENÍ KDYŽ TÉMĚŘ ZPŮSOBÍTE DOPRAVNÍ NEHODU, NEBO ŽE CHÁPETE KŘIŽOVATKY LÍP NEŽ UČITEL AUTOŠKOLY, ZVOLTE PROSÍM JINOU AUTOŠKOLU. Toto hodnocení bereme jako úsměvné a příklad toho, kdo všechno se k nám hlásí. Samozřejmě nás mrzí nespokojený zákazník. Ale tento pán již píše několikáté hodnocení (proto je s těmi předchozími tolik spokojen) a dává si záležet na pomstě. Ostatně co si myslet o člověku, který již získal řidičské oprávnění a pořád si myslí, že mu bylo nějak ublíženo, přestože neměl pravdu. Ano můj otec je při výuce dejme tomu "ostřejší" ale dělá to jen pro Vaše dobro. Má zájem aby lidé, kteří projdou jeho výcvikem na konci uměli správně ovládat automobil a zároveň chápali provoz. Bohužel si několik lidí ročně myslí, že si zaplatí řidičák a není potřeba pro to nic udělat. A kdyby se něco rozbilo, tak se tomu asi hlasitě zasmějeme, že? Občas je dobré se zamyslet nejdřív nad sebou a až kolem sebe metat nenávist.


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dle mého názoru skvělý přístup a výborná domluva.Pan Polidar st.je profesionál,který opravdu naučí a skvěle připraví na závěrečnou zkoušku.
vloženo: 11. ledna 2020
vložil: Jitka Olianková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jezdil jsem s Polidarem starším a jedním slovem katastrofa. Je to už hodně let, ale dodnes na to vzpomínám nerad, tenhle kretén neuměl nic jinýho než řvát a nadávat, i když jste udělali drobnou chybu. Pro začínajícího řidiče fakt super pocit. Jak je na tom mladej nevím, ale jestli je v tomhle po fotrovi, tak to potěš.
vloženo: 1. ledna 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Je už to hodně let a Vy na 1. ledna píšete recenzi? Ale pravděpodobně řídit umíte a možná i dobře. Ale chápu, hrdost na prvnim místě, bezpečnsot provozu až na místě druhém. A děkuji za všechna Vaše hodnocení, napište jich pro jistotu ještě víc, jinak ta pomsta nebude tak sladká.


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Namyšlenějšího učitele jsem snad nezažila,nedokáži pochopit jak může vyučovat.Arogantní blb s prominutím ale jinak to nelze nazvat.To co předvádí každou hodinu je očistec a peklo je dle mého předpeklí.Pokud se chcete něco naučit tak prosím jinde.Děkuji Martina
vloženo: 2. října 2019
vložil: Martina Otáhalová, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den,
je podivné že tu píše jakási Martina Otáhalová, ačkoliv do naší autoškoly nikdo s tím to jménem nechodil. Když už píšete negativní referenci, tak prosím at je pravdivá a můžete využít např. možnosti annonymního hodnocení. I to má větší hodnotu, než to, že si vše vymyslíte. Jinak k tomu co píšete, možná jsem blb, ale rozhodně nejsem namyšlený :-)


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celý kurz proběhl naprosto v klidu, pohodě a bez komplikací. Přístup p. Polidara ml. během jízd byl maximálně profesionální. Na zkoušky jsem byl připraven skvěle. Tuto autoškolu rozhodně doporučuji ostatním zájemcům.
Pan Polidar ml. je profesionál, kliďas a pohodář.
Tímto ještě jednou díky za řidičák. :)
Petr Kostohryz
vloženo: 21. května 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Polidar mladší se minul povolání, protože je nespolehlivý a lidem jen lže. Před zaplacením kurzu je milý, příjemný, ale jakmile dostane peníze tak úplně otočí a je z něj hyena. Lidé co bydlí na vesnici a večer se nemají dostat jak domů tak i po předchozí domluvě s ním že bude končit svou jízdu v místě bydliště Vám řekne že to nejde že nestíhá.V polovině kurzu jsem to zabalila, protože vám po jízdě ani neřekne co děláte špatně. jen mlčí.Nejvíc mě vytočilo to že mi řekl že po mě jede pro 20-letou slečnu mimo Kladno, a to mě vytočilo úplně nejvíc a rovnou jsemn mu řekla od plic co si o něm myslím.ROZHODNĚ NEDOPORUČUJI!!!!
---------------------------
:-) Další anonymní "hrdina"
Nespletla jste si náhodou autoškolu s o moc dražší taxislužbou ?!? Nedovedu si představit žádnou autoškolu, která by pravidelně rozvážela své žáky domů po vesnicích, když tak vyjímečně, jako bonus...to by totiž víc projezdila kilometrů bez žáků, než s žáky a o promarněném času instruktora ani nemluvě...
Co je na tom špatného, že Vám řekl, že jede pro 20 letou slečnu a nestíhá? Kdyby jste se střídaly rovnou u auta, tak taky by jste byla naštvaná na instruktora při pohledu na mladší ženu?
Teď jde o to, jestli autoškola není nadšená víc Vašim odchodem, než Vy :-)

vloženo: 8. května 2019
vložil: Pavel, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Polidar mladší se minul povolání, protože je nespolehlivý a lidem jen lže. Před zaplacením kurzu je milý, příjemný, ale jakmile dostane peníze tak úplně otočí a je z něj hyena. Lidé co bydlí na vesnici a večer se nemají dostat jak domů tak i po předchozí domluvě s ním že bude končit svou jízdu v místě bydliště Vám řekne že to nejde že nestíhá.V polovině kurzu jsem to zabalila, protože vám po jízdě ani neřekne co děláte špatně. jen mlčí.Nejvíc mě vytočilo to že mi řekl že po mě jede pro 20-letou slečnu mimo Kladno, a to mě vytočilo úplně nejvíc a rovnou jsemn mu řekla od plic co si o něm myslím.ROZHODNĚ NEDOPORUČUJI!!!!
vloženo: 7. května 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den,
samozřejmě že naši autoškolu a mě mrzí že jste u nás nebyl(a) spokojen(a). Každá reference i ta záporná nás nutí k zamyšlení, zda není potřeba dělat svou práci lépe.
Ovšem rád bych reagoval na obsah této reference. Běžně na ně reaguji, protože respektuji názor, at už je jakýkoliv. Bohužel musím konstatovat, že obsah této reference je v podstatě lživý. Začal bych u toho, že z naší autoškoly žádná žena nepřestupovala v polovině kurzu minimálně 3 roky. Ale DEN PŘED VLOŽENÍM této reference přecházel od nás jeden zřejmě velmi nespokojený pán, který shodou okolností bydlel na vesnici a shodou okolností jednou musel po jízdách čekat dlouho na autobus. At už se jedná a tu samou osobu nebo ne, chtěl bych uvést na pravou míru, že jsem nikomu nikdy nesliboval že ho budu vozit po VŠECH jízdách do jeho vesnice a jasně VŽDY ŘÍKÁM že to není v mých časových možnostech. Nicméně pokud mi paměť slouží dobře, tak jsem tohoto jednou přeci jen domů vezl. Dále jsem předpokládal že v dobu, kdy končil jízdy byla do jeho vesnice pořád dobrá dostupnost veřejnou dopravou. A také, jak správně dále uvádí, opravdu jsou lidé kteří mají s dopravou na jízdy problém, a pro ty tedy jezdím. A jedno kolik je jim let, jestli 20 nebo 50. Vše je totiž otázkou domluvy a já opravdu nenosím v hlavě jízdní řády do Vaší vesnice. Pokud byl toto jediný důvod Vaší nespokojenosti tak mi opravdu nemrzí že jste přešel(a) do jiné autoškoly. Dále si nevzpomínám, že by mi někdy v historii nějaký žák vynadal za to, že jsem ho po jízdě neodvezl domů a ještě mi k tomu řekl jak píšete od plic svůj názor. To bylo asi jen Vaše přání ale myslím, že Vám vyhovuje spíš to anonymní sdílení názorů.
No, přejí Vám hodně úspěchu jinde.
Autoškola Polidar.


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu jsem si našel na internetu a vřele ji doporučuji všem! Jezdil jsem s panem Polidarem mladším a jako instruktor je trpělivý a velmi příjemný. Dokonale mě připravil na závěrečnou zkoušku, kterou jsem udělal napoprvé, ale domácí priprava a vlastní iniciativa je nutností jako všude. Vždy se snažil přizpůsobit mým časovým možnostem i dostupností.Při jízdách jsem nebyl nervózní, pokecali jsme si a i zasmáli. V neposlední řadě je příjemná i cena výcviku, která na Kladně zatím nemá konkurenci. Automobil je moderní a udržovaný.
vloženo: 14. ledna 2019
vložil: Jan Pešek,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Polidar jsem byla moc spokojená. Jezdila jsem s panem Polidarem st., který měl trpělivý, milý a klidný přístup a to i přesto, že to se mnou nebylo vždycky jednoduché. Když jsem během jízdy udělala nějakou chybu, vždy mi bylo v klidu vysvětleno, jak se tomu příště vyvarovat a na co si dát pozor. Při domlouvání jízd se mi snažil pan Polidar vyjít maximálně vstříc. Hodiny teorie vedl pan Polidar ml., vše skvěle vysvětlil a poradil. Poskytnutá učebnice byla pěkně zpracovaná a jsem ráda, že mi zůstala a pokud budu potřebovat, mohu do ní kdykoli ještě nakouknout. I přesto, že jsem tuto autoškolu neznala a zvolila jsem si jí z důvodu, že poskytují výcvik i s automatickou převodovkou, byla jsem velice spokojená. Děkuji za milý přístup a cenné rady a tuto autoškolu můžu jen doporučit!: )
vloženo: 2. prosince 2018
vložil: Tereza Z., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Za mě top autoškola.. Naučí co má dávám 10z10 pro tuto autoškolu
vloženo: 24. září 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   U autoskoly Polidar mam velmi dobrou zkušenost. Instruktor byl velice suprovy jak na kominikaci tak i na uceni, vse jsem diky tomu jak to vysvetloval velmi rychle a dobre pochopil a to bylo znat i u zkousek. Autoškola polidar bych doporučil všem kteří si chtějí dělat na Kladně řidičský průkaz. Byl jsem s touto autoškolou velice spokojen.

vloženo: 13. srpna 2018
vložil: Josef Hakszer , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nemůžu si svojí volbu vynachválit. Doporučil jsem ji komu se jen dalo. Všechno bylo skvělé. Přístup pana Polidara mi plně vyhovoval a velice kvalitně mě připravil ke zkouškám. Navíc jízdy nebyly nudné a monotónní ale nejen že byly zábavné ale navíc se i střídaly místa kam jsme jezdili. Autoškolu Polidar můžu s čistým svědomím doporučit všem co chtějí kvalitní přípravu ke zkouškám.
vloženo: 26. července 2018
vložil: Jáchym Kučera, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu jsem vůbec neznala, vybrala jsem si ji hlavně kvůli nízké a příjemné ceně kurzu. První setkání s Panem Polidarem ml. bylo příjemné popsal jak zhruba bude výcvik probíhat. Dále, jízdy byli super Pan Polidar nebyl nepříjemný ani agresivní, občas jsme se i zasmáli. Zkoušku jsem udelala na poprvé. Zároveň je jasne,že domácí příprava je nutná! Jsem rada ,že jsem si vybrala prave tuto autoškolu.
vloženo: 2. července 2018
vložil: Kateřina Dobřichovská,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mohu doporučit
vloženo: 9. května 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výcvik byl rychly,pristup pratelsky , cena oproti jinym autoskolam velmi prizniva takze nemam co vytknout :) .
vloženo: 30. dubna 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu vřele doporučit. Výuka i výcvik probíhali v pohodové a přátelské atmosféře. Pan Polidar je člověk na svém místě. V klidu vše vysvětlí a rozhodně kvůli každé začátečnické chybě nezačne být nepříjemný, naopak poradí, jak to příště udělat správně. Naučí, co řidič potřebuje znát, a pokud je člověk pozorný a doslova se na to nevykašle, tak i nervóza jako já má velmi vysokou pravděpodobnost, že zkoušky udělá napoprvé. Vyjde vstříc časovým možnostem člověka a vždy se snaží vše vyřešit ke spokojenosti obou stran. Nikdy se mi nestalo, že bych na jízdy nebo teorie šla s nechutí. Také bych měla zmínit opravdu rychlé zařazení do kurzu a přívětivou cenu. Auto, kterým se jezdí, je na ježdění příjemné a s takovým autem je hned větší radost jezdit. Jsem velmi ráda, že jsem se přihlásila právě k panu Polidarovi a je mi skoro až líto, že už to mám za sebou, a to právě díky skvělému lidskému přístupu, kterého se mi v této autoškole dostalo.
vloženo: 13. března 2018
vložil: Barbora Langová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pana Polidara bych určitě doporučil ostatním. Svým žákům dokáže vyjít vstříc, jízdy jsou uvolněné a zaručeně dokáže naučit.

vloženo: 19. ledna 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vřele doporučuji všem co se rozhodují k absolvování autoškoly. Pan Polidar je skvělý učitel. Připraví vás jak na jízdy tak teorii na 1*. Co zní i za zmínku je: Nebojte se když bydlíte ve vesnici, kam třeba ani autobusy nejezdí, pro pana Polidara není problém někam dojet. Celkově bych výcvik zhodnotila tak, že jízdy byly skvělé a s úžasnou atmosférou.
Takže pokud se ještě rozhodujete ... Neváhejte a honem do Autoškoly Polidar :-)
vloženo: 10. ledna 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   POLIDAR je dle mého namyšlený blbec který si o sobě myslí že je nejlepší řidič na světě a proto si může dovolit ponižovat ty co se to učí, nejenom u mě ale vím to i od ostatních žáků , autoškolu jsem nakonec dokončil někde jinde protože u něj to nejde. Pozitivní recenze sem si stejně asi taky píše on sám takže si udělejte o tom obrázek sami :)
vloženo: 17. prosince 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Polidar je namyšlený blbeček který si myslí že mu patří celá zeměkoule , vyřizuje si při jízdách osobní věci ( typu : zavez mě tam a pak hodinu čekej ) nemluvě o jeho vysmívání nejenom mě ale i žákům s kterými jsem jel v autě. Jak tento namyšlený člověk může mít autoškolu to nepochopím...
vloženo: 17. prosince 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Polidar byla skvělá volba.Mohu vřele doporučit.Pan učitel byl skvělý,vtipný a hlavne se mnou trpělivý, a ke zkouškám jsem byla skvěle připravena.
vloženo: 12. září 2017
vložil: Markéta Simandlova, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem neměl problém. Přístup bez problémů. Na termínu jízd jsme se s panem Polidarem vždy domluvil k mé spokojenosti. Vše mi bylo vysvětleno a na zkoušku jsem byl dobře připraven. Cena přívětivá. Doporučuji
vloženo: 10. května 2017
vložil: Ondřej Šára, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem rád, že jsem si vybral tuto autoškolu, protože kromě toho, že zde je velmi slušná cena a jste ihned bez čekání zařazeni do kurzu, jsem se toho díky panu Polidarovi hodně naučil a byl jsem velmi dobře připravený na zkoušky, které jsem udělal hned napoprvé. Pan Polidar učí výborně jak teorii tak i jízdy, téměř vždy si udělá na vás čas, případně se s ním dá rozumně domluvit a má přátelský přístup ke svým žákům, takže se nemusíte bát, že když něco zkazíte, tak dostanete vynadáno, protože pan učitel vše bere s klidem a je vám řečeno, na co si máte dávat příště pozor. Prostě tuto autoškolu mohu všem ostatním jednoduše doporučit :)
vloženo: 20. května 2015
vložil: kamil, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    Nemám co vytknout. Skvělá domluva, přístup k žákům a hlavně ta zlatá trpělivost. Za mě super. :-)
vloženo: 18. května 2015
vložil: Tereza, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu bych chtěla všem jedině doporučit. Doporučila mě ji kamarádka a jsem za to velice vděčná. Cena kurzu je velice dobrá. Pan učitel byl velice příjemný a všechno v klidu vysvětloval. Naučila jsem se od něj hodně a zkoušky jsem složila napoprvé. Opravdu jsem byla s touto autoškolou moc spokojená. Přístup, hodiny, jízdy či chování toto všechno bylo velice dobré.
vloženo: 28. dubna 2015
vložil: Kiki, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autškola Polidar mi byla doporučena jedním z bývalých žáků této autoškoly. Cena byla výhodná oproti jiným místním autoškolám, a při samotném kurzu jsem objevila další kvality, a to: příjemné a trpělivé vystupování instruktora. Testy i zkoušky jsem udělala na poprvé. Mohu tuto autoškolu jen doporučit.
vloženo: 31. března 2015
vložil: Kudlanka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pěkný den,
s touto autoškolou jsem byla velice spokojená! Pan učitel byl hrozně milý a ochotný, nepříjemný na mě nikdy nebyl.....býval i vcelku zábavný a na jízdy jsem se často těšila. Vše uměl s ochotou vysvětlit a na jízdách se s nim dalo vždy bez problémů domluvit. Na zkoušky jsem byla dobře připravena a udělala je na poprvé....jsem opravdu ráda, že jsem si vybrala tuto autoškolu.
Jednoznačně doporučuji.
vloženo: 31. března 2015
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Miroslav polidar starší je velmi špatný charakter člověk.
vloženo: 9. března 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nechápu hodnocení tady kdo to píše ale je to děs a nedoporucuji nikomu.
vloženo: 3. března 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Největší kokot na Kladně, rozhodně nedoporučuju.
vloženo: 27. února 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Polidar - ceny nízké lidem blízké. Kvalita výuky perfektní.
Učitelé: opravdu bezva kamarádský přístup - nikdy se mi nestalo že bych za nějakou chybičku byl seřván jak možná bývá zvykem u instruktorů ostatních autoškol. Na závěrečnou zkoušku jsem byl velmi kvalitně připraven a hned na poprvé jsem dal jak testy (100%) tak i jízdy. Autoškolu bych na 100% dopuručil komukoliv. Při registraci do autoškoly nečekáte na zahájení řidičského kurzu - prostě jste idividuálně zařazen do výuky což je velmi přívětivé.
To že někdo píše o vyřizování soukromých záležitostí pana Polidara a nevěnování se jízdě je prachsprostá pomluva - protože kdyby se jízdě nevěnoval tak jak má, tak by každou chvilku měl auto v servisu. Což mě se osobně nikdy nestalo že by přijel s havarovaným vozem.
Tato autoškola je opravdu na úrovni.
Toť vše.
vloženo: 17. června 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Polidar mě velmi nadchla svým přátelským a ve všem solidním přístupem. Výuka proběhla přímo bleskově a precizně, takže jsem byl více, než velmi dobře na vše připraven a ve zkouškách jsem v pohodě prošel. Cena je také výborná a v kombinaci s kvalitními službami a fér jednáním bych doporučil hlavně tuto autoškolu. A POZOR. Šíří se pomluvy, že pan Polidar se chová rasisticky a nevhodně k některým jedincům. Není to pravda. Patřím k národnostní menšině a bylo se mnou jednáno velice slušně, přátelsky a především profesionálně !!!
vloženo: 14. června 2013
vložil: Michal, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Drahý pane Anonyme z 29. března. Jsem syn pana Polidara a od loňského ledna jsem i učitelem. Zajímalo by mi, jak jste mohl u mě absolvovat autoškolu a neuspět, když za posledního ROK A ČTVRT u nás všichni!!! žáci kurz úspěšně dokončili a řidičské oprávnění získali. Dále nechápu jak můžete o mě napsat, že se nevěnuji výcviku. To bych měl každý týden nabourané auto kdybych to dělal tak jak píšete. Věnuji se tomu mnohem víc, než si dokáže uchazeč vůbec uvědomit. A o aroganci a nevhodnym chování, at si každý udělá svůj vlastní názor. Ono od Vás to chování bylo asi hodně na úrovni, když tady píšete pomluvy. Já se snažim s každým vyjít přátelsky a myslím, že s 95% lidí co s přihlásí přátelský vztah mám. Navíc silně nabírám pocit, že stojíte za většinou negativních hodnocení a to na popud konkurenčních autoškol. Aspon napište jméno, nebo si libujete v anonymních pomluvách? Opravdu odvážné.
PS hvězdičky jsem vyplnil abych mohl vložit hodnocení
vloženo: 15. dubna 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu jsem absolvoval a neprošel jsem.. kvalita výuky nedostačující a nekvalitní... Polidarové si vyřizují svoje kšefty v průběhu výuky a nevěnují se řízení.. jsou arogantní i agresivní...
NEDOPORUČUJI TUTO AUTOŠKOLU!!!!
vloženo: 29. března 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mohu jen a jen doporučit, protože přístup, výuka i připravenost na zkoušky byla opravdu výborná =) Určitě se nemusíte bát do této autoškoly přihlásit, budete spokojení =)
vloženo: 16. ledna 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělý přístup, dobrá cena a výuka. Oba učitelé jsou moc fajn.
vloženo: 16. října 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den,neměnila bych nic,osobní přístup je fantastický,Všem tuto autoškolu doporučuji.
vloženo: 8. října 2012
vložil: Lenka Pokorná, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Přátelský, klidný a individuální přístup a zároveň velmi profesionální výuka. Po absolvování cvičných jízd jsem se po 10ti letech přestala bát sednout si za volant. Hodně zdaru všem!
vloženo: 3. září 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu bych určitě všem doporučila. Zkoušky jsem udělala bez problémů. Individuální přístup, dobrá cena, hodní instruktoři jsou také velké plus, proč si vybrat tuto autoškolu.
vloženo: 11. června 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pana Polidara bych určitě doporučila ostatním. Svým žákům dokáže vyjít vstříc, jízdy jsou uvolněné a zaručeně dokáže naučit.
vloženo: 3. května 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporucuji Autoskolu p.Polidara,dobry pristup casove flexibilni,myslim,ze nauci dobre zaklady rizeni a ten kdo to u nej nedodelal,a ztezuje si pak na netu,tak je peknej Vul.Kazdej by chtel ridicak hned, bez prace a bez uceni.Je trosku vybusnej,ale neni to tak hrozny.Polozit jenom prachy na stul a neco vic umi kazdej.Potom to na tech silnicich vypada.J.V
vloženo: 25. dubna 2012
vložil: Jakub Vrchota, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporučuju:) Přístup je výborný taktéž kvalita výuky a připravenost na zkoušky.

vloženo: 12. března 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola. Všem doporučuji i přes zakomplexované žadatele o řidičák, kteří píšou blbosti na pana Polidara, i tak jsem s ním byla spokojena! :) Zkouška na poprvé a zkušenosti k nezaplacení.. Doporučuji
PS: nejsem blondýna a couvat umím.
Nenechte se oklamat komentama na, p. Polidara, ten Vás naučí řídit za dobrou cenu a k tomu máte knížku zadarmo..Konkurence umí jen shazovat na tomto serveru..se ani nedivím. Pana Polidara doporučím určitě a to každému!!
vloženo: 20. února 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Já si na tuto autoškolu nemůžu jakkoliv stěžovat. Vše probíhalo naprosto v klidu a v pohodě. Cena příznivá.
Když jsem přečetl předešlé příspěvky, tak jsem se musel smát. Asi nějaký osobní boj, od týpka, co neposlouchal instruktora. :-D Za mě v pohodě. ;-)

Editace: Okamžitá odpověď příspěvku nade mnou. Asi jsi si řádně nepřečetl pravidla. Hodnotit smíš pouze jednou (případně upravit svůj jedne příspěvek), už tu máš 3. nebo 4. příspěvek ve stejném duchu. To postrádá smysl těchto stránek. Vyjádřit se máš pouze JEDNOU, když se tu jeden člověk vyjadřuje opakovaně, tak to ztrácí na objektivitě - tohle není diskuzní fórum. Tak to tu nespamuj. Pokud jsi se pohádal, tak dobrý, vyvztekej se, ale piš jen jednou.
Nevědět, že ty příspěvky jsou od jednoho člověka, tak bych do té autoškoly nešel a asi bych udělal chybu, páč jsem si ji užil.

Nech hodnotit také jiné ostatní lidi prosím, ať je to objektivní a dále se k tomuto příspěvku nevyjadřuj. Jistě jsi inteligentní člověk a pochopíš to.
vloženo: 9. ledna 2012
vložil: Jiří Lacina, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jistě mne napadjí i pozitiva, ale ta byla nejspíš převálcována těmi negativy.

Během kurzu se ukázalo, že pan Polidar je hodně zaujatý rasista a zřejmě je i xenofobní. Za všechny chyby vás penalizuje a přehání a pokud má svůj den tak vás dokáže dost hodně seřvat a ponížit. Na internetu má, že závěrečná zkouška je v ceně, ale ve skutečně je to jeho obchodní tah - stejně si je budete muset zaplatit na úřadě. Na zkoušky vás nejspíš připraví k absolvování kurzu pouze u jeho známého inspektora.

Studenty mezi sebou pomlouvá - opravdu profesionální. A často křičí, když nevíte něco, co vám sám neřekl - předpokládá, že se děti rodí s volantem v ruce a všechno mají umět.
vloženo: 8. ledna 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   T. Bernard - nevím kde bereš tu drzost tady napadat ty, co mají s Polidarem špatný zkušenosti? Je jich spousta, a s úrovní jejich IQ to nemá nic společnýho, to spíš s IQ Polidara, kterej na provozování autoškoly vůbec nemá vlohy. Takže se zklidni.
vloženo: 7. prosince 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mohu jen doporučit,přístup a kvalita výuky a přístup k žákům je prostě nejlepší..Připravenost na zkoušky na hodně vysoké úrovni...Jsem nad míru spokojen a ty,kteří tady píšou,že to stálo za hovno,at napřed zhodnotí stupen svého IQ a svůj přístup k řízení vozidel..Tomáš Bernard
vloženo: 28. listopadu 2011
vložil: Tomáš Bernard, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Cena byla super, řidičák jsem udělal hned na poprvé, ale ne že by mě něco naučil do autoškoly jsem chodil jen proto aby mě připustili ke zkouškám. Jinak Polidar je kretén, který se může posrat při sebemenší chybě. Při výuce si vyřizuje své soukromé záležitosti a nevěnuje se jízdě.
vloženo: 10. února 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   slušné jednání a na zkoušky sem byla perfektně připravená... sama už sem dopuručila a spokojenost byla i tam...
vloženo: 1. srpna 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Polidar je kretén, co umí jenom nadávat a ponižovat, a přitom nenaučí vůbec nic. Je to idiot.
vloženo: 3. června 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zajímavá cena, individuální přístup, rychlé získání řidičského průkazu
vloženo: 27. září 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Kladno Miroslav Polidar je opravdu fajn.
Hodně jsem se naučila a vše bylo snadné. Velmi slušné jednání.
vloženo: 10. září 2009
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Miroslav Polidar osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Miroslav Polidar < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Miroslav Polidar - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje