Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Popelka - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Popelka

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Popelka < <


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoskolou Popelka jsem byla velmi spokojena a rozhodne bych doporucila. Dokoncila jsem pred dvema dny (skupina B). Pan Popelka je sice prisny a malokdy pochvali, ale je profesionalni, nauci jezdit kvalitne a podporuje sve zaky v uspesnem dokonceni.

Vybirala jsem podle hodnoceni a obepsala asi 20-30 autoskol, v Hradci i v jinem meste (kamaradka me vydesila velmi spatnou zkusenosti z jeji autoskoly). Nakonec jsem vybrala skvele. Byla jsem omezena jen na cca 2 mesice v lete, protoze studuji v zahranici (a mela jsem jeste mnoho jinych povinnosti/omezeni). Zejmena pro to pro me byla nedocenitelna vstricnost autoskoly s planovanim jizd (po e-mailu to bylo pred zacatkem kurzu slozitejsi, ale po telefonu nikdy nebyl problem cokoliv vyridit, rozhodne doporucuju volat. Kalendar i platby zarizuje pani Popelkova a ma vse dobre zorganizovane). Pred zouskou jsem dokonce jezdila pres tyden kazdy vsedni den - take vubec nebyl problem s cekanim na termin zkousek. Na pana Popelku se dalo spolehnout, ze domluvene jizdy dodrzi , pokud by nebyl vazny duvod (nikdy mi osobne nebyla, ani s predstihem, zrusena/zmenena).

Myslim, ze vyuka byla vyvazena, byla jsem ve meste i mimo a cvicili jsme docela i parkovani. Kdyz jsme treba na neco zapomneli, nebyl problem se dohodnout na vetsim procviceni. Velmi prijemny bonus je, ze se da domluvit na zacatku i konci jizdy vsemozne po Hradci (predchoziho studenta vetsinou odveze domu ten nadledujici). Take se pan Popelka opravdu venuje behem jizdy zakovi a jizde (krome kratkeho vyrizeni, kdyz vola jiny zak, ale i tak sleduje provoz).
Teorie byla k dispozici v pondeli a stredu odpoledne a nebyl problem se ptat na otazky. Dostali jsme pristup k elektronickym materialum Autoskola Pohodlne, coz nahradilo ucebnici.

Kurz byl vzhledem ke sve kvalite i velmi vyhodny cenove (a pritom velmi flexibilni casove, coz je mnohdy za priplatek). I prikoupeni dalsich jizd bylo za privetivou cenu.
vloženo: 27. srpna 2021
vložil: Lucie S, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   skupina A...

naprostá spokojenost s panem Popelkou i jeho manželkou, která mu dost často dělá diář. Bezproblémová domluva, vycházejí vstříc.

Co se týče vozového parku tak, motorky už jsou trošku staršího ražení a mají středový stojan (takže dívky u zkoušek musej bejt hodně namakané, aby motorku zvedly), ale dobře se ovládají a na učení jsou perfektní.

Doporučuju ;)
vloženo: 1. června 2017
vložil: pacholek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělala jsem ŘP na velkou motorku podle nových pravidel. Příprava byla opravdu velmi důkladná. Cena kurzu byla celkem vysoká, ale to bylo dáno velkým počtem odježděných hodin (dvojnásobek). Zároveň jsem však získala jistotu v ovládání motocyklu a poznala líp jeho chování. Trénování figur probíhalo na letišti, zároveň jsme i najezdili dost kilometrů v provozu (ve městě i mimo něj).
Pan Popelka je velmi vstřícný a plánování jízd bylo vždy v pohodě, vč. ježdění o víkendu.
Motorka je sice starší, ale dobře opečovávaná a nemá příliš vysoké sedlo (výhoda pro ženy).
Rozhodně doporučuji tuto autoškolu a chválím kudy chodím!
vloženo: 10. listopadu 2016
vložil: Martina, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu pana Popelky a jeho manželky mohu vřele doporučit!!! Pan Popelka je jako instruktor velice klidný a vše perfektně vysvětlí, naučí a i se s vámi zasměje a odbourá nervozitu.Víkendové jízdy též nebyly problém. Závěrečné zkoušky jsem zvládla tedy výborně a bez problémů.
vloženo: 28. června 2016
vložil: Jarmila, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu pana Popelky všem, kteří si vybírají autoškolu mohu vřele doporučit. Chválím profesionální přístup, ochotu a připravenost k závěrečným zkouškám.

vloženo: 8. června 2016
vložil: David, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu pana Popelky všem vřele doporučuji !! :)
vloženo: 25. prosince 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na zkoušky jsem byl dobře připraven.Jsou ochotní a vždy jsme se dokázali domluvit na hodinách jízdy k mé časově náročné práci.Vřele doporučuji.
vloženo: 2. října 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mám z pana Popelky a vlastně také z jeho ženy, která funguje jako správce manželova diáře, opravdu moc dobrý pocit. Tento pár funguje na pracovní úrovni, z mého pohledu, perfektně. K panu Popelkovi: Je to srdečný, vyrovnaný, pohodový ale důsledný člověk a hlavně: má svoji práci rád. Za cenu kurzu dávám plný počet hvězdiček, ne proto, že by byl levný, ale proto, že těch peněz vůbec nelituji. Tuto autoškolu doporučuji. RK.
radka.krejcova@gmail.com
vloženo: 25. září 2013
vložil: Radka Krejčová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu pana Popelky můžu všem vřele doporučit!!! :) Vždycky jsem se bála sednout za volant, ale pan Popelka mě tohoto strachu zbavil. Závěrečky jsem udělala napoprvé a ještě jsem byla pochválena komisařem (prý tím nejhorším v HK :D ). Takže pokud se někdo bojíte sednout za volant a chcete hodného a milého instruktora, Autoškola Popelka je jasná volba! :)

vloženo: 1. července 2013
vložil: Ilča, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Neměla jsem tam žádný problém, jejich přístup byl profesionální a člověk se potom za volantem cítí jistě. Závěrečky jsem dala bez problému na poprvé. Proto vřele doporučuji.
vloženo: 10. června 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zodpovědný přístup a perfektní příprava.

J.Hrubý
vloženo: 21. května 2012
vložil: Jindřich Hrubý,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celé vyučování v naprostém pořádku, jízdy perfektní. Pan Popelka vše řešil v klidu a nezapomněl na žádný aspekt, který může řidiče při ježdění potkat. Příprava na závěrečné zkoušky byla oprvadu perfektní. Nemám žádných vítek.
vloženo: 29. června 2011
vložil: Petr, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší autoškola v Hradci, dnes jsem zvládla závěrečky na poprvé, byla jsem velmi spokojená s přístupem p. Popelky, svoji trpělivost by si měl nechat patentovat:-))Doporučuji všem. Na závěrečné zkoušky jsem byla připravená na 100%, nervozita mě dala zabrat, ale se skvělým učitelem vedle sebe jsem to dokázala.
vloženo: 24. srpna 2010
vložil: Hana Hrochová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem velmi spokojená,že jsem chodila do těto autoškoly,na jízdy jsem se vždy těšila, pak Popelka je velmi milý a hodný pán a nemám co dodat.Komunikace a domluva jízd suprová a závěrečky jsem bez problému dala na poprvé:)
Vyberte si tuto autoškolu je vážně super.
vloženo: 23. července 2010
vložil: Miška, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Začala jsem 29.6.2010. Jestli tedy zatím mohu hodnotit, tak jsem velmi spokojená.Je mi 38 let a vždycky jsem se řízení bála.p.Popelka je profesionál a má semnou opravdu trpělivost, jezdím v nejnovější klimatizovaný Fábii a na jízdy jsem se po 2 jízdě začala těšit.Proto doporučuji,a nebojím se napsat,zě s p.Popelkou zkoužky určitě zvládnu.
Takže dámy pokud se bojíte sednout za volant, tak seberte odvahu.Tahle autoškola je super.:-)
vloženo: 15. července 2010
vložil: Hana Hrochová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Příliš dlouhý
Cítili jste se dobře připraveni na zkoušky?teprve mě čekají a zatím se tak necítim
Co se Vám na autoškole líbilo a co byste naopak zlepšili? Vše bylo ok až na místnost, kde byly hodiny teorie
Doporučili byste autoškolu ostatním? Ano

vloženo: 7. června 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla jsem velmi spokojená! Při mém zbrklém chování pan Popelka prošel nervovým testem a uspěl, jako nakonec i já :)) Doporučuji
vloženo: 5. června 2010
vložil: Ivana,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Je to nejlepší autoškola v hradci určitě doporučuji, skvělý přístup,jsou milý a hodní
vloženo: 4. května 2010
vložil: ondra, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super autoškola,jsem naprosto spokojena:) ....skvělí instruktoři a jsou strašně milí...fakt jsem nadšená:)
vloženo: 14. března 2010
vložil: michaela, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   tuto autoskolu doporucuji nejen k cene ale i vozoveho parku ale sou tam nejlepsi instruktori
vloženo: 6. prosince 2009
vložil: lukas vit,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vše bez problémů vřele doporučuji.
vloženo: 26. října 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na testy sem byl připraven výborně,je dobré že si vybíráte ským jezdíte.ale jinak podle mojí zkušenosti DOPORUČUJI.
vloženo: 10. září 2009
vložil: Ondřej,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Popelka osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Popelka < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Popelka - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje