Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Pospíšil - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Pospíšil

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Pospíšil < <


   Tuto autoškolu moc doporučuju. Instruktoři, se kterými jsem měla možnost jezdit byli vždycky trpěliví, příjemní, a i když jsem jsem byla z jízd trochu ve stresu, tak to určitě nebylo kvůli nim. Jízdy byly pohodové, zábavné, v příjemné a uvolněné atmosféře a vždycky se mi vždy snažili vše vysvětlit, abych věděla co (ne)dělat a co zlepšit. Na zkoušky jsem byla ze strany autoškoly dobře připravená a cítila jsem podporu až do konce. Musím říct, že mi ty jízdy teď budou dokonce chybět, a kdybych si měla autoškolu vybírat znova, tak svou volbu nezměním.
vloženo: 26. února 2024
vložil: Klára, emailová adresa nezveřejněna


   Jsem velmi spokojen. S Panem Pospíšilem se výborně komunikovalo. Kladně hodnotím i větší počet instruktorů, kteří se střídali. Všichni jsou lidé na svém místě. Mohu vřele doporučit.
PS. Mám srovnání, byla to moje druhá autoškola.
vloženo: 14. února 2024
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu Pospíšil mohu všem jen srdečně doporučit!!!
Vždy všechno vysvětli, jízdy plánované podle vašich potřeb, skvěle a rychle jednání vždycky a všude!!!
Instruktoři byly naprosto perfentí, VŠICHNI!
Každou jízdu udělají instruktoři všechno proto aby jste nebyly nervózní!
NETŘEBA VÍCE SLOV, opravdu naprosto dokonale všechno!


Děkuji moc za vše! &#10084;
vloženo: 6. prosince 2023
vložil: Sisi , emailová adresa nezveřejněna


   Za mě nejvíc super!!! Na tuto autoškolu mi zůstanou už jen vzpomínky. Petr a Táňa jsou prostě top. Přednášky byly skvělý a jízdy ještě lepší. Tuto autoškolu mužů jen a jen doporučit. Lucka H
vloženo: 15. srpna 2023
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Super. Dobrý přístup. Ochotní instruktoři. Vtipni instruktoři. Prostě super.
vloženo: 10. července 2023
vložil: Naďa Spálená, emailová adresa nezveřejněna


   Teorie je učena zajímavě a prakticky, instruktoři jsou trpěliví, dokáží všechno dobře vysvětlit a dávají užitečné tipy ohledně řízení. Jízdy jsou vedeny přátelsky a většinou bez stresu, často jsem měla pocit, že tahle autoškola je vlastně taková větší rodina ;-). Rozhodně doporučuji.
vloženo: 7. července 2023
vložil: Elena Koukalová , emailová adresa nezveřejněna


   Přednášky nebyly nezáživné, jízdy v klidu, perfektní příprava na zkoušku i do života

vloženo: 23. června 2023
vložil: Daniel Fellner, emailová adresa nezveřejněna


   Učitelé jsou klidní a vysvětlí vám vše, co potřebujete vědět. Informace jsou včas a komunikace je také výborná. Naprostá spokojenost a doporučuji všem, co mají zájem o řidičák.
vloženo: 21. června 2023
vložil: Petr fišara, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškola Pospíšil byla pro mě ta nejlepší volba. Naprostá spokojenost s celým výcvikem a výborná příprava k závěrečným zkouškám. Jako důkaz jsem toho já, která je zvládla na poprvé a vůbec jsem si to nemyslela :)Velice oceňuji profesionální a trpělivý přístup instruktorů. Vše v klidu vysvětlí a poradí. Jak na teorii i při jízdách se cítíte příjemně. Všem moc moc díky. Dostala jsem kvalitní základ k řízení. Doporučuji nejvíc!!!
vloženo: 9. června 2023
vložil: Petra Včelaříková , emailová adresa nezveřejněna


   Instruktoři velmi milí a ochotní. Skvělá otevřená atmosféra. Dostačující příprava na zkoušky u komisaře. Chybí mi akorát lavička před autoskolou. Nedá se tam kde sedět :D
Stoprocentně doporučuji. Tým autoškoly se skládá ze skvělých lidí..
vloženo: 31. května 2023
vložil: Naďa Spálená, emailová adresa nezveřejněna


   Na tuto Autoškolu budu mít pěkné vzpomínky až dokonce života. Ze začátku jsem byla velice vyklepaná z řízení, ale díky skvělým instrokturům mě strach postupně opustil. Teorie byly podány dobrým způsobem a zdravověda, byla velmi zábavná, díky čemuž jsme si nejvíce zapamatovali. Jízdy byly velice zábavné a zajímavé. Instruktoři vám vše srozumitelně vysvětlili a pokud vám něco nešlo, klidně jste se mohli zeptat a oni to s vámi několikrát projeli v klidu, do té doby dokud jste to nechápali. Během samotných jízd jste navíc mohli být přínosné konverzace s nimi ať už o autoškole či jiném tématu. Budou vám co nejvíce napomocní se vším od začátku až dokonce. Proto bych tuhle autoškolu vřele doporučila úplně všem.

vloženo: 4. května 2023
vložil: Eliška Herinková ,


   Autoškolu můžu stoprocentně doporučit, všichni instruktoři byli během jízd milí, dokázali vše trpělivě vysvětlit, zároveň jste se častokrát zasmáli a pokecali. I u teoretických přednášek jste se nenudili, obzvlášť zdravověda byla podána zábavnou formou a dozvěděli jste se spoustu věcí, které se vám budou do života hodit. Celkově mě autoškola připravila skvěle nejen ke zkouškám, ale snad i na řízení v běžném provozu. Ještě jednou moc děkuji za všechno!
vloženo: 20. března 2023
vložil: Anna Šotková,


   Super přístup, a prostě všechno! Stihl jsem si udělat řidičák akorát tak, abych druhý den po vystavení papírů vezl partnerku do porodnice, což byl ambiciózní plán, který jsem díky této autoškole na poslední chvíli uskutečnil, děkuji!
vloženo: 10. března 2023
vložil: Jiří Korabečný , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V Autoškole Pospíšil jsem byla spokojená od začátku až do konce, přednášky byly podány zajímavou formou, na hodinu zdravotnické přípravy asi nikdy nezapomenu, ještě jsem nezažila, aby bylo učení první pomoci zábava. Pokud se autoškoly bojíte, u pana Pospíšila se budete cítit příjemně, nikdo na Vás při jízdě nebude zvyšovat hlas, povedete příjemné a zajímavé konverzace, taky s humorem. Přístup celého týmu je přátelský a profesionální. Naučili mě vše, co potřebuji, abych si byla jistá v řízení a i na silnici mezi ostatními řidiči. Osobně na sobě cítím pokrok od první do poslední jízdy a jsem moc ráda, že jsem se pro tuto autoškolu rozhodla. Takže ji vřele doporučuji všem, kteří hledáte kurz autoškoly pro sebe nebo pro své děti!
Přeji vám hodně štěstí při kurzu a závěrečné zkoušce!
vloženo: 14. února 2023
vložil: Adéla, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den chtěla bych moc poděkovat p.Pospišilovi za skvělý přístup a celkově jeho osobu ,už při prvním rozhovoru, když jsem přihlašovala k němu do autoškoly dceru jsem měla super pocit ,že to je to pravé ořechové jak se říká . Velmi příjemný hlas , se vším poradí fakt skvělá volba . Díky p.Pospišilovi moje dcera zvládla zkoušky na výbornou &#128077;&#128077;&#128077; cítila se velmi dobře jak s ním i s paní instruktorkou velmi dobře a byla v pohodě žádný stres ,zkratka naprostá spokojenost a dcera kdyby mohla jezdí tam i dále s ními moc ráda jejich jízdy si užívala. Vše ji naučili ,vysvětlili co bylo potřeba vyladili k tomu nejlepšímu výsledků . Byla velmi nadšená ,hodně se toho naučila a ten přístup fakt pecka &#128077; za mě naprosto nejlepší autoškola v celém Olomouci &#128077;&#128077;&#128077;&#9829;&#65039; závěrečnou jízdu si užila ikdyz byla nervózní ale díky p.Pospišilovi jízdu zvládla suprově a ještě si ji i užila ,vzpominek bylo určitě hodně, dcera se vždy usmívá jak měla super dny kdy mohla ve vaší autoškole možnost si udělat řidičky průkaz &#128077;&#128077;&#128077; po jejich vzpominkach se usmivam i já také . Takže bych chtěla vřele doporučit tu nejlepší autoškolu jakou jsem měla možnost poznat i z mé pozice maminky kde jsem viděla jak to skvěle funguje a také jak je má dcera nadšená &#9829;&#65039;&#128077;&#128077;&#128077;
Takže jste naprostá JEDNIČKA !!!!
Moc moc děkuji
S pozdravem paní S.
vloženo: 9. února 2023
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velký dobře zkušenosti a pohodové jízdy.
Ano cítila ale jako každý byla jsem nervózní ale dala jsem to.
Líbilo se my zde ze učitele vám dávají své zkušenosti a při jízdě vše vysvětluji tak aby jste pochopil a aby jste se nebál při cestě. Vysvětluji co je špatně a proč to tak je. Naučí té se zde vycházet s více auty což je velký plus a protože se střídají učitele tak získáváte různé zkušenosti od každého což je taky další velký plus. Učitele jsou i zde sympaticky a dobře učí. Určitě kdybych chtěla kondiční jízdy tak se zralosti vrátím. A mínusy žádné nemám protože nejde co vytknout.
Autoskolu bych 100% doporučila každému protože mu to moc pomůže. A když chce opravdu řidičák tak tohle je zprávě místo kde si ho udělat. Ale samozřejmě musí být snaha i z vaši strany. Ale jinak je to moc bezvadné a doporučila bych to každému.

vloženo: 8. února 2023
vložil: Gabriela, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem velmi spokojená. Přístup k žákům byl také skvělý. Instruktoři jsou přátelští, ale na druhou stranu profesionální. Neustále při jízdě vytýkají chyby a věnují se vám. Mohu doporučit.
vloženo: 21. ledna 2023
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vybrat si tuhle autoškolu na kondiční jízdy, byla ta nejlepší volba, kterou jsem mohla udělat. Už od prvního telefonátu jsem věděla, že pan Pospíšil bude pohodovej instruktor. První dvě jízdy jsem absolvovala s ním a i když jsem byla hodně nervózní, tak to během řízení ze mě spadlo. Potřebovala jsem hlavně někoho empatického a chápavého, kdo po mně nebude křičet, že jsem úplně neschopná (neřídila jsem totiž 10 let). A naštěstí v této autoškole jsem narazila přesně na ty instruktory, který jsem potřebovala. Už po deseti minutách jízdy prostě víte, že se na ně můžete spolehnout, že vás to naučí. Poslední jízdu jsem jela s paní Táňou, a to byla tak pohodová jízda. Paní Táňa je skvělá, strašně milá a během jízdy všechno krásně vysvětluje a nutí vás provoz sledovat na 100%, díky otázkám, které pokládá. Moc děkuju za skvělé tři kondiční jízdy. A všem, kdo váháte jakou autoškolu si vybrat, tak moc doporučuji právě autoškolu Pospíšil.
vloženo: 28. června 2022
vložil: Šárka Fejtová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Správný výběr autoškoly je dle mého názoru velmi důležitý pro sebedůvěru a jistotu za volantem, což je na silnicích potřeba, a to vám Autoškola Pospíšil dá. Celý kolektiv oplývá velmi lidským, přátelským, trpělivým a profesionálním přístupem. Budu doporučovat dál a dál. Moc děkuji za všechnu vaši snahu!
vloženo: 20. června 2022
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem neskutečně ráda za výběr této autoškoly … neměla jsem přehled o autoškolách v Olomouci… s výběrem mi pomohla mamča. Co se týče přístupu učitelů 12/10 nevytkla bych vůbec nic. Hrozně ráda jsem docházela na jízdy a určitě mi toto období bude chybět … je na čase se však posunout. Ještě jednou bych chtěla poděkovat panu Pospíšilovi a celému týmu jeho autoškoly za dokonalou přípravu ke zkouškám, díky které se nebudu bát účasti v provozu ve větších městech. Děkuji Vám &#129293;
vloženo: 10. února 2022
vložil: Veronika Lubrichová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem neskutečně rád za to, že jsem zvolil právě tuhle autoškolu. Všichni instruktoři mají profesionální, ale i lidský přístup. Jsou trpěliví, ochotní, ale hlavně klidní. Naučí vás nejen vše co potřebujete ke zkouškám, ale i to co potřebujete ke každodennímu provozu. Celkově tato autoškola byla pro mě super zážitkem, za který děkuji týmu lidí v autoškole Pospíšil.
vloženo: 14. ledna 2022
vložil: Roman Jahoda,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem opravdu spokojená s výběrem autoškoly. Snad na každou jízdu jsem se těšila! Skvělá auta a milý, přátelský přístup.
Jízdy s Táňou i s panem Pospíšilem byly úžasné. Doufám, že z toho ani jeden z nich nemá trauma a jen se mi po večerech spolu smějí&#128514; Vždy jsme si popovídali a hlavně jsme si vysvětlili a ukázali vše, v čem jsem si nebyla jistá. Několikrát jsem se učila opravovat parkování a vždy se mnou měli tolik trpělivosti, že to sama nechápu. Nikdy mi nikdo nenadával, když se mi něco nepovedlo. Právě naopak, dělali jsme si z toho srandu a udělali jsme vše proto, abych stejnou chybu už neudělala. Opravdu úžasná autoškola a skvělí lidé. Díky nim jsem překonala svůj strach z řízení auta a teď se těším, až papíry dostanu a budu jezdit. Doporučuji všem!
vloženo: 14. ledna 2022
vložil: Daniela Lužná,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pohodovou a ráznou výukou naučíte nejvíce. To právě autoškola Pospíšil nabízí. Opravdu se snaží vycházet vstříc a dbají na výuku. Nadávat vám také nikdo nebude když náhodou něco pokazíte
vloženo: 26. října 2021
vložil: Adam,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Pospíšil pro mě osobně byla jedna velká výhra ve všech směrech - skvělý přístup instruktorů, skvělé vybavení, soustředěnost a mnoho dalšího. Jedině doporučuji.
Děkuji

vloženo: 5. srpna 2021
vložil: Samuel , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Pospíšil pro mě osobně byla jedna velká výhra ve všech směrech - skvělý přístup instruktorů, skvělé vybavení, soustředěnost a mnoho dalšího. Jedině doporučuji.
Děkuji
Samuel
vloženo: 5. srpna 2021
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    Co napsat
Snad jen že je to úplně pohodová autoškola.
Děkuji všem v kurzu za vstřícný
Přístup,a hlavně velkou trpělivost s budoucími řidiči při praktickém výcviku.
Hlavně panu Pospíšilovi a paní
Táně.
Děkuji mockrát za tu trpělivost
Tonda T.

vloženo: 17. května 2021
vložil: Antonín Temlik, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoskolou jsem byla vic nez spokojena a mohu pouze doporucit!!
vloženo: 14. května 2021
vložil: Diana, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Hledáte skvělou autoškolu s rodinnou atmosférou? Pak je pro Vás Autoškola Pospíšil tou správnou volbou.
Poznáte opravdu skvělé učitele, kteří Vám pomůžou v sobě probudit i tu trochu řidičské schopnosti a zbavit se jakéhokoliv strachu z jízdy. Každý Vám předá něco ze sebe, každý jiným způsobem, ale tak že Vás posunou kupředu směrem k cíli v podobě něčeho nového a zdánlivě pro někoho nedosažitelného průkazky ve Vaší peněžence. Budou mi chybět ty zimní dny za volantem s neustále radostnými průvodci. Vzpomínat budu i na hodiny teorie, které se i v autoškole dají vyučovat zábavně a prakticky.
Autoškolu vřele doporučuji neváhejte je to krok správným směrem , protože je jednoduše skvělá i něco víc ale to později oceníte i Vy sami.
vloženo: 28. ledna 2021
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu jsem si našel na netu více méně z pohodlnosti k vůli dojíždění , a jelikož tato autoškola je asi pět minut od hl. vlakového nádraží tak mě to moc vyhovovalo a teď vím že jsem udělal moc dobře . Pracují tam učitelé neboli instruktoři jak po teoretické tak po praktické stránce na velice profesionální úrovni. Děkuji všem instruktorům co vyučují jízdy zvláště panu Pospíšilovi a paní Táně za pevné nervy co se mnou měly, i za dobré rady co mi dávaly. Moc Vám všem v autoškole Pospíšil děkuji a všem doporučuji. Zdeněk Š.
vloženo: 31. srpna 2020
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Můžu vřele doporučit.
Pro váhající přidám pár podstatných faktů proč ANO:
Velmi, velmi trpělivý kolektiv instruktorů, vstřícnost, pohodová atmosféra na teoriích, nejpohodovější atmosféra na jízdách, plno praktických a aktuálních informací, užitečné rady, rychlá a jasná komunikace, individuální přístup.
Prostě vás s jemnou elegancí naučí řídit i když se tomu váš strach pokusí zabránit :-)
vloženo: 12. března 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V Autoškole Pospíšil jsem se cítil velmi dobře, hlavně oceňuji profesionální přístup ke studentům - a to: jak při jízdách s instruktorem, tak i na odborných přednáškách (např. přednáška ze zdravovědy byla zprostředkována opravdovým příslušníkem záchranné služby). Autoškola disponuje více instruktory a má i dostatek aut, takže jsem měl možnost zvolit si termín jízd, který mi vyhovoval a díky více instruktorům jsem mohl čerpat znalosti a dovednosti od více lidí. Také jsem měl možnost vyzkoušet si více aut. Od všech instruktorů byl profesionální a pozitivní přístup, proto jsem se při jízdách cítil vždy uvolněně a bezpečně. Výsledek toho byl plný počet bodů získaných z testu a získání řidičského oprávnění na první pokus. Za což jim tímto chci všem poděkovat. Všem ostatním autoškolu doporučuji. Miroslav Krabec
vloženo: 30. ledna 2020
vložil: Miroslav Krabec, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu mohu na milion procent doporučit. Řidičák mám 12let. ale nejezdila jsem. Dostala jsem auto a bylo na mě, zda se naučím jezdit a nebo ho dáme tchýni....a samozřejmě, že jsem se rozhodla začít jezdit &#128521;Hledala jsem podle recenzí a objednala jsem si kondiční jízdy. Na první hodinu jsem se vůbec netěšila,měla jsem pocit, že prostě JÁ jsem jediná na světě, která se nikdy řídit nenaučí. Dostala jsem na první jízdu nejúžasnější Táňu....pro mě to byl a je převtělený anděl. Ta mi ukázala, že prostě na to mám....a její přístup mě tak pořádně nakopnul, že jsem si řekla, že všem v okolí ukážu "Já na to mám" !!!! Mé poděkování patří i panu Pospíšilovi....to je prostě týpek do nepohody a jako bonus fešák.....&#128512; a prostě všem. Nyní jezdím sama i se synem. Pro mě je tato autoškola Autoškolou snů....děkuji a mám Vás moc ráda...: Vážím si Vašeho přístupu, smekám a skláním se před Vámi &#128536;
vloženo: 4. listopadu 2019
vložil: Lucie, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Pospíšil jsem si vybrala mj. podle recenzí. A opravdu nelhaly. Zkušení instruktoři, kteří vás upozorní na všechny záludnosti (jak u zkoušky, tak v budoucí praxi). Zároveň v dnešní době až neuvěřitelně vstřícný a pohodový přístup. Ke konci kurzu vám na rovinu řeknou, jak na tom jste, což je dobré před zkouškami vědět a případně dokoupit jízdy.
A pan Pospíšil je prostě borec:-)
vloženo: 5. září 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vybrat si tuhle autoškolu bylo nejlepší rozhodnutí jaké jsem mohla udělat. Skvělý přístup k žákům, trpělivost a nervy ze železa &#128512; Všichni instruktoři výborní, snaží se člověka uklidnit, zbytečně nestresovat. Absolutní spokojenost, můžu jen doporučit &#128522;
vloženo: 1. srpna 2019
vložil: Zuzana Baranová , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dvěma slovy: zázraky na počkání! :D
Parádní instruktoři, přátelští, zkušení. Se vším dobře poradili, stačilo je poslouchat. Se škodovkama se jezdilo dobře a protože se každé auto chová úplně jinak, naučí vás to adaptovat se i na jiná auta. Na závěrečnou jízdu mě perfektně připravili, vše mě učili zábavnou, byť vážnou formou. Nevěřil bych, že se budu do autoškoly na každou jízdu tak těšit. Řidičák napoprvé. Stačilo se trochu snažit. Rozhodně doporučuji! Poměr cena/kvalita opravdu vynikající!
vloženo: 29. května 2019
vložil: Zdeněk Strakerle, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Pospíšil mohu vřele doporučit. Úžasné chování jak ze strany pana Pospíšila, tak i ostatních instruktorů. Vždy vám vyjdou vstříc. Na všechny otázky věcně a v klidu odpoví.
Moc si cením velice milého a přátelského přístupu. Ježdění s nimi mě moc bavilo. Výběrem této autoškoly jsem nemohla udělat lépe.
vloženo: 17. března 2019
vložil: Pavla Mazánková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všechny jízdy probíhaly v příjemné atmosféře, instruktoři všechno naučí a vysvětlí, projedou s Vámi největší nástrahy Olomouce. Pan Pospíšil se stará o naplánování Vašich jízd a zkoušek, aby všechno bylo co nejrychleji hotové. Navíc je s ním sranda. Určitě doporučuji všemi deseti, hlavně za přístup a kvalitu výcviku.
vloženo: 25. ledna 2019
vložil: Denisa Vaculíková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělý přístup učitelů - trpělivost, motivace, důkladnost. Přínosné teoretické přednášky, kde se jenom nepapouškuje učebnice, a perfektní zdravověda. Všichni lektoři jsou zkušení a mají vám co předat.
vloženo: 18. ledna 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Hledáte pohodovou autoškolu s rodinnou atmosférou? Pak je pro vás Autoškola Pospíšil tou pravou volbou.
Poznáte výjimečné učitele, kteří vám pomůžou v sobě probudit řidičské schopnosti a zbavit se strachu z jízdy. Každý vám předá něco ze sebe, každý jiným způsobem, ale tak že vás popostrčí kupředu směrem k cíli v podobě nové průkazky ve vaší peněžence. Budou mi chybět ty slunečné dny za volantem s veselými průvodci. Budu vzpomínat i na hodiny teorie, které se i v autoškole dají vyučovat zábavně a prakticky.
Autoškolu doporučuji všem váhavým, protože je jednoduše skvělá.
vloženo: 12. září 2018
vložil: Magdalena Kočiščáková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   K řízení jsem přistupoval se strachem a nedůvěrou, po několika lekcích bylo vše pryč. Pan Pospíšil i další instruktoři a instruktorky jsou profesionálové, co by dokázali naučit řídit i opici. Výuka teorie i praxe je zábavná, při řízení jsou všichni naprosto klidní a přátelští, za chyby nikdo nekřičí, ale zároveň vám je vysvětlí a naučí vás je příště nedělat. Nemohl jsem si vybrat lépe a všem mohu tuto autoškolu doporučit!
vloženo: 26. listopadu 2017
vložil: Honza Surý, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola u pana Pospíšila mi dala hodně (všichni mě teď chválí, jak skvěle řadím), je s ním během jízd hrozná sranda, na jakékoliv dotazy odpoví, nemohla jsem si vybrat líp!
vloženo: 22. května 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem hrozně nadšený,že jsem si vybral tuhle Autoškolu! Mohu ji doporučit každému! Hodiny teorie byly zábavné a zajímavé.První jízdu jsem měl trochu větší obavy,ale díky velmi trpělivým a ochotným instruktorům jsem to hravě zvládnul! Na každou jízdu jsem se velmi tešil,zvlášť,když jsem jel s panem Pospíšilem,nejenom,že vás naučí řídit! Ale odpoví na každou vaši otázku(i když se ho budete furt ptát,tak vám vždy odpoví rád a s úsměvem) a užijete si sním hodně srandy.Prostě veselý člověk! K závěrečným zkouškám mně připravil perfektně! Udělal jsem je samozřejmě napoprvé. Byl jsem hrozně rád,že jsem mohl strávit čas v téhle autoškole vůbec toho nelituji a budu na ni v dobrém vzpomínat.
vloženo: 23. března 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velice se mi líbil profesionální přístup instruktorů, nikdo na mě neřval ani mě nestresoval, všechno mi bylo i několikrát trpělivě vysvětleno, ale na druhou stranu zas nemají problém Vám říct Vaše chyby a umí podat skvělou formou zpětnou vazbu na Vaši jízdu, aby Vás to nevystresovalo, ale spíše namotivovalo jezdit co nejlépe a na zkouškách neudělat nějakou hloupou chybu. Přednášky byly super, zaslechla jsem na nich velice dobré rady a myslím, že informace z nich se mohou každému řidiči.
vloženo: 5. března 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu rozhodně doporučuji. Postupně: Cena kurzu je ve srovnání velmi výhodná (mají i slevy pro dvojice). Na teorii i jízdy se dochází téměř k nádraží - hned u tramvajové zastávky U Bystřičky - s dopravou není problém. Termín teorie se domlouvá dle možností skupiny a pro ty, kterým termín nevyhovuje je k dispozici výběr dalších termínů s jinou skupinou. Jízdy jsou zařazeny až po teorii, tak se nestane situace jako u některých jiných autoškol, kdy nejdřív vyrazíte na silnici a až potom vysvětlují značky nebo křižovatky. Jezdí se od úplného rána (6 h) až do odpoledne, tak si z termínu vybere jak studující, tak i pracující. Pravidelnější učitelé jsou 4, kteří povzbudí i když nějakou pitomou chybu zopakujete na potřetí. Upozorňují na možné nástrahy (i ty, co mají rádi komisaři). Takže z jízdy odcházíte i tak s dobrým pocitem, že to půjde. Je pravda, že mezi méně častými učiteli je i jeden, který svým přístupem nevyhovuje všem (starší pán, co to dle mého mínění nemyslí špatně, ale občas to u jízdy tak vyzní), ale pokud se stane, že Vám jízda s ním nesedne, tak není problém se domluvit a už s ním nepojedete. V této autoškole je totiž největší výhoda ve vstřícnosti a ochotě se bez jakýchkoli příplatků domluvit (samozřejmě pokud se neozvete na poslední chvíli :-)) a za celou dobu se mi ani jednou nestalo, že by se domluvit nedalo. A to se mi jednou na potřetí změnil rozvrh a tudíž jsem se na potřetí musela dohodnout na jiný termín přednášky :-D Shrnuto: Autoškolu rozhodně doporučuji. Na zkoušky mě skvěle připravili. Hotovo na první pokus s komisařem panem Peřinou.
vloženo: 27. ledna 2017
vložil: Pavlína,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všichni v autoškole jsou strašně skvělí lidé co srozumitelně a velmi trpělivě vše vysvětlují. Moc se mi na kurzu líbilo a určitě doporučuji!
vloženo: 8. prosince 2016
vložil: Kateřina,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Po přečtení různých komentářů, kde bylo psáno, jaké šílené věci si zažili v autoškole (křik, urážení..) jsem byla vyděšená z toho, co mě u učitelů čeká.. (obavy byly o to větší, protože jsem trpěla obrovským strachem z aut kvůli autonehodě v dětství..)
Pan Pospíšil a jeho skvělý tým mě toho strachu zbavil a dostala jsem skvělý základ pro to, abych se naučila dobře řídit..
Chválím lidský přístup a očividnou snahu své studenty naučit co nejvíce toho jde..
Pokud hledáte autoškolu v Olomouci, těžko najdete lepší..
vloženo: 26. září 2016
vložil: Petra,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Minulý týden jsem udělal zkoušky na řidičák na první pokus. Neuměl jsem řidit vůbec a ještě k tomů jsem cizinec který nemluví perfektně český. Autoškola pana Pospíšila je vynikající. Volil jsem autoškolu na zakladě dobrých recenzí a neudělal jsem chybu. Všechno proběhlo perfektně. V autě vždycky byl klid a dobrá nálada. A i přes to, že jsem občas dělal stupidní chyby. Pan Pospišíl a jeho tým vždy uměli vysvětlit to co nebylo jasno, a v klidu to několik krát zopakovat :) Nechyběli ani pořadné lekce teorie, dokonce lekci zdravovědy jsme měli od skutečného záchranáře. Kdý to bylo možné pan Pospíšil šel vstříc z terminámi jizd, a i přes to že má ten kalendář docela narvaný. Moc se mi všechno libilo, tak že moc krát děkuji. Doporučuju všem kdo hledá dobrou autoškolu v Olomouci.
vloženo: 27. června 2016
vložil: Vsevolod Mikulich, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

Text vložený provozovatelem autoškoly: https://www.facebook.com/PepePatapuf/reviews
vloženo: 27. března 2016


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Škoda, že mohu dát jen 5 hvězdiček, protože tato autoškola by si jich zasloužila minimálně 10!!! Pan Pospíšil je SKVĚLÝ a velmi trpělivý člověk , který vás naučí, vše jasně a srozumitelně vysvětlí (i když jste se ptali již 150x a jste úplně marní) a dokonale připraví ke zkouškám! Na přednášky jsem chodil rád (i zdánlivě "nudná" témata byla podána zábavnou a srozumitelnou formou, která by zaujme každého) a ještě raději jsem chodil na jízdy, které se pro mne staly nezapomenutelným zážitkem, takže pokud hledáte skvělou autoškolu, která vás zaručeně připraví, pak jedině Autoškolu Pospíšil Olomouc!
vloženo: 26. února 2016
vložil: Martin Zapletal,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola patří k nejlevnějším, má malou pobočku, takže nás lektoři znali a navíc byli hrozně v pohodě (žádný nervní instruktor). Hlavně chtěli, aby jsme se za volantem cítili dobře, tak nás zbytečně nestresovali. Naučili, co měli, vše trpělivě vysvětlili a nikdy nenadávali. Vždy jsem se na jízdy těšila a většinou si i psychicky odpočinula, žádný zbytečný stres. Fakt moc doporučuji!!! ;)
vloženo: 16. listopadu 2015
vložil: AŠA,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu jen vřele doporučit, uklidnil mě před zkouškou a i podržel u ni. Nikdy po vás neřve a stále se směje :D
vloženo: 3. dubna 2015
vložil: Lukáš, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Pospíšil osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Pospíšil < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Pospíšil - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje