Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Petr Procházka - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Petr Procházka

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Petr Procházka < <


   Celkově v pohodě pán se kterým jízda není nudná, pobaví se s váma snaží se naučit vás, hold pokud jste jantar a má to s vámi složité tak mu nervy povolí což se nedivím když mu jednu a tu samou kravinu uděláte několikrát za sebou. dnes jsme odjeli poslední jízdu a mohu říct že pan Procházka má velmy pevné nervy, a naprosto chápu že mě asi dva krát za celou dobu plácnul po pravé ruce která zůstávala na řadicí páce když měla být na volantu nehednalo se o žádné drastické mlácení jen plácnutí pač bych jinak bych si to asi netapamatoval. Mohu říct že je to správny pán se kterým se dá dobře i pobavit. dobře mě naučil jak přične tak i hlavně podélné parkování. jen je škoda že nedělá i autoškolu na skupinu C pač do budoucna plánuji rozšíření a rád bych se vrátil k němu. Dobře a zřetelně upozornuje na situace které by jste třeba ani nečekali. na zkoušky si myslím že mě připravil více než dostatečně. ted už je to jen na mě jak obstojím u zkoušek.
vloženo: 23. července 2019
vložil: Vladimír,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výrazně NEDOPORUČUJI!!!
Do této autoškoly jsem se přihlásila přes školu, kde probíhaly i hodiny teorie, které byly jediným kvalitním na této autoškole. Pan Procházka byl velmi nepříjemný, hrubý, nadával těmi nejsprostějšími slovy, používal fyzický kontakt, několikrát mi sahal na stehno. Naštěstí jsem s ním absolvovala pouze pár jízd. Nákupy instruktorů a u toho někdy i 15 min čekání, než se vrátí, se opakovaly téměř každou jízdu. Nejhorší ovšem bylo, že vás tam nic nenaučí. Za celou autoškolu mi např. nikdo neřekl, že mám na červené vyřadit. Ani jednou jsem neparkovala podélně, přestože jsem o to několikrát žádala. Nikdy jsem se nesetkala s jakýmkoliv komentářem nebo prohlídkou ohledně technických věcí, ani na zkoušce se po mně nechtěla obhlídka vozidla. Zkouška byla přímo směšná, 10 minut jízdy v Ivančicích max. rychlostí 30 km/h, bez jediného semaforu, parkování, instruktor se na vás ani nedíval. Jediné, co mě tato autoškola přinesla, jsou špatné vzpomínky. Řídit jsem se rozhodně nenaučila. Všichni na zkoušce jsme měli z této autoškoly podobné pocity. Dokonce jsem zvažovala o podání stížnosti za velmi hrubé chování. Později jsem si zaplatila tři hodiny u jiné autoškoly, kde mě naučily mnohem víc než u pana Procházky. A Vám pane Procházko bych doporučovala změnit profesi.
vloženo: 7. dubna 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla jsem celkem spokojená. Do této autoškoly jsem se zapsala na základě mnoha doporučení od známých.
Dobré je, že i když je to autoškola v malém městečku (s okolím plným dědin), učitel se žáky jezdí i do Brna, takže je zde i příprava na jízdy v centrech a na místech, kde je četnost MHD + velké parkoviště atd..
vloženo: 25. ledna 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Hrůza NEDOPORUČUJi!!!!!! Jednání katastrofa!!!!!
vloženo: 22. srpna 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Procházka byl velice nepříjemný,řval a používal i fyzický velmi nepříjemný kontakt.Dokonale umí vystresovat.
Rozhodně tuto autoškolu nedoporučuji.
vloženo: 18. srpna 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   K autoškole jsem se dostal přes školu na které studuji (Gymnázium třída Kpt. Jaroše) a musím říci, že jsem si vybral špatně.

Auto bylo ve velmi špatném stavu, obzvláště spojka. Při každém rozjezdu jsem musel zvednout nohu o minimálně 30 cm, jinak to prostě nezabíralo a auto se nerozjelo.

Při jízdách mi pan Procházka nikdy neřekl, abych třeba na semaforu vyřadil, dokonce jsem stál po celou dobu čekání na spojce a jemu to vůbec nevadilo (byl jsem tehdy absolutní začátečník a tyto věci jsem sám od sebe nevěděl, až v jiné autoškole mi pan instruktor řekl, že tohle je opravdu nesmysl a ptal se, který expert mě tohle učil). Navíc se instruktor často nevěnoval výuce a během mé jízdy třeba i telefonoval. Několikrát byl vulgární a přišlo mi, jako kdybych mu vlastně činil přítěž. Když jsme jej před závěrečnými zkouškami v Ivančicích se spolužáky poprosili, aby nám ještě naposledy zopakoval světla a věci na které se ptá komisař při předvýjezdové prohlídce vozidla, odpověděl nám, že jsme asi fakt blbí. Respekt k zákazníkovi byl absolutně na nule.

Když jsme se spolužákem závěrečné zkoušky v Ivančicích nezvládli (nutno dodat, že vlastními chybami, které však byli zapříčiněny i tím, že jsme se v autoškole skoro nic nenaučili.), rozhodli jsme se přejít do Autoškoly Račanský, která sídlí v Brně na Lidické a bylo to nejlepší rozhodnutí, které jsme mohli udělat.
Trpělivý pan instruktor nás po pár hodinách naučil více, než autoškola Procházka za celý výcvik. Oba jsme zkoušky v rušném Brně udělali, i přes to, že jsou daleko těžší než v Ivančicích.

Autoškolu Petr Procházka nedoporučuji, důvody jsem popsal, přijde mi, jako kdyby o své žáky ani nestála.
vloženo: 12. března 2016
vložil: Jakub Kropáček, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   
pan Procházka je idiot, nejenže vás na zkoušky vůbec nepřipraví, ona vás ani pořádně nenaučí řídit - vyřadit na semaforu, či brždění motorem mu nic neříká. Krom toho žákům sprostě nadává a používá fyzické násilí.

Doporučuju držet se od tohohle rádoby instruktora hodně daleko.
vloženo: 15. prosince 2015
vložil: Martin,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Následujicí recenze může vyznít vulgárně, avšak pan Procházka je na tento jazyk zvyklý.

Je to totální čůrák. Arogantní českej kretén. Zvyšování hlasu na studenty? Kdo si myslí, že je? Neprofesionální chování, možná to je student, ale pořád klient. "Náš klient, náš pán", to asi panu Procházkovi nic neříká.

A že někoho fackuje? To je absurdní. Kdybyste na mě šáhl, pane soudruh, prudce bych zastavil a vyrazil Vám zuby.

Tak se pěkně zamyslete, než vám to karma vrátí.

Přeji na piču den.
vloženo: 30. listopadu 2015
vložil: Hieu , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do autoškoly jsem se dostal přes školu,
opravdu by mě nenapadlo, že pan Procházka bude má noční můra.
Při jízdě vám hrubě nadává, či vás fyzicky kontaktuje. Je velmi neochotný a jeho péče o zákazníky je nulová.

Doufám, že už se s tím psychopatem nikdy nesetkám.
vloženo: 29. listopadu 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   katastrofa
vloženo: 15. listopadu 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Před úvahou, zda-li máte zájem o výběr této autoškoly, prohlédněte si tento článek: http://www.novinky.cz/domaci/374184-zkusebni-komisar-tak-dlouho-cachroval-s-ridicaky-az-prisel-o-misto.html

Ačkoliv se jedná o lokálního komisaře, dá se uvažovat, že zmíněná nejmenovaná autoškola je právě tato, když vezmeme v potaz všeobecně známý fakt, že pan Procházka a pan (díky bohu) bývalý komisař jsou letití přátelé.

Nebudu se tu zbytečně ohánět slovy, dost dalších studentů svůj názor vyjádřilo a čtenář hledající pravdu ji jistě našel v předchozích ohodnocení. Jen s dovolením dodám - pan Procházka je arogantní český buran, neznající ani novou teorii jízdy, přičemž stále tvrdohlavě učí tu starou. Jeho chování nejen jako instruktor, ale i jako člověk, je naprosto nevychované a neadekvátní k jeho profesi. Studenty s oblibou neučí, nýbrž jen a pouze kritizuje a nebojí se do očí urážet člověka, o kterém nic mimo auto neví.

Silně doufám, že mu jeho živnost brzy padne a že se bude chvíli aktivně podílet na procentu nezaměstnanosti, o které tak s láskou mluví.

Za nás obrovské NEDPORUČUJEME.

Klub rozhněvaných nepřátel autoškoly Petr Procházka

PS: Zdravíme pana Louckého a přejeme mu silné nervy, byl jste jediná příjemná věc, jež jsme v této autoškole prožili.
vloženo: 4. července 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   tento člověk ja naprostý psychopat který se neostýchá použít fyzické násilí- facky atd. je zralý do blázince, nebrat. Pokud Vás někdo dokáže opravdu vystresovat je to Procházka
vloženo: 17. května 2015
vložil: Pavel Martinec,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   tento člověk ja naprostý psychopat který se neostýchá použít fyzické násilí- facky atd. je zralý do blázince, nebrat. Pokud Vás někdo dokáže opravdu vystresovat je to Procházka
vloženo: 17. května 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem měl přes školu (gymnázium třída kapitána Jaroše Brno). Díky tomu jsem nemusel na hodiny teorie (které byly docela slušné) nikam jezdit. Stejně tak jízdy začínaly hned u školy. Když jsem jezdil s panem Procházkou, skoro vždycky mně vystresoval. Ve stresu jsem kvůli němu dělal mnohem víc chyb, než bych dělal, pokud by byl v klidu. Dokonce mně i několikrát praštil do nohy, kterou jsem měl na plynu, nebo do ruky na volantu. To už bylo opravdu moc.
Naštěstí jsem jezdil i s instruktorem z jiné autoškoly, který byl pohodový, a v klidu. Zkouška v Ivančicích byla jednoduchá, až primitivní. Trvala tak 5-10 minut a zkoušející se celou dobu koukal do telefonu. Udělalo nás ji všech 5 kteří jsme ji zároveň dělali napoprvé.
vloženo: 22. ledna 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   jistě a všichni Vám to pane Procházko věříme
vloženo: 22. září 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   P.S. Dotyčná mě upozornila na toto hodnocení a jelikož nemá internet, tak mi předala text abych ho prezentoval. Petr Procházka
vloženo: 13. září 2014
vložil: Petr Procházka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S dotyčnou, která tu píše jsem několikrát jela na zadním sedadle, když mě vezla domů a dost se divím, že pan Procházka ještě žije. Byla jsem vždy šťastná,když jsem vystoupila z auta. Myslím, že nebyla vystresovaná z pana Procházky ale ze své blbosti. Určitě by taky nebyla klidná kdyby ji v tom jejím obchodě někdo ohrožoval na životě nebo jej rozbíjel. Celkem pravidelně dávala na křižovatce blinkr na opačnou stranu než jela, zastavovala i když jela po hlavní nebo málem přejela chodce na přechodu. Pan Procházka naučil už hodně lidí řídit včetně mých rodičů - každou chvíli nás někdo mával nebo zdravil. Vžycky se ale najde někdo kdo svoje chyby svádí na druhé.
Já byla spokojena.
vloženo: 13. září 2014
vložil: Petr Procházka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   pan Procházka by rozhodně měl uvažovat nad prací, kde nemusí pracovat s lidmi. Byla jsem z něho po každé jízdě tak vystresovaná že jsem se velmi obávala jízdy další. I když jsem to vydržela a autoškolu u něj dodělala, rozhodně nedoporučuji. Měl by si uvědomit že zvyšovat hlas nesmí na svoje zákazníky v žádném případě. Taky by mu nebylo příjemné kdyby na něj někdo křičel např. v obchodě. Za mě rozhodně ně.
vloženo: 15. července 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Správci těchto stránek mě po právu jistě nechají reagovat na anonymní hodnocení. Pokud je žák 10x upozorněn (v klidu) na chybu a on ji po 15té udělá znovu jsou možné tři varianty. Ignorovat chybu,což v provozu moc nejde- jde sem tam o životy, upozorňovat ho stále - což u zkoušek není možné a až bude jezdit sám,tak mu nikdo nenapoví nebo udělat opatření aby se žák probudil - třeba zvýšit hlas. Ono řízení auta není počítačová hra a následky chyb za které mimochodem odpovídá instruktor jsou nenapravitelné. Zdravím K.S.
vloženo: 27. února 2014
vložil: Petr Procházka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla jsem velmi nespokojená s chovaním pana Procházky a jeho přistup se mi nezdál profesionální. Hodně na mě křičel vztekal se, tykal mi a stresoval mě i přes mé upozornění, že se mi to nelíbí. Před každou jídou jsem se klepala strachy. Nakonec jsem musela změnit autoškolu. NEDOPORUČUJI
vloženo: 24. dubna 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla jsem velmi nespokojena s chovanim pana Prochazky a jeho pristup se mi nezdal profesionalni. NEDOPORUCUJI
vloženo: 24. dubna 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   bila sem pripravena.a mi se dazilo na pro pirvni.a dekuj.mui bivali ucitel.
vloženo: 4. srpna 2011
vložil: marioara havlickova,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkový průběh autoškoly byl výborný.Instruktor pan Procházka byl velmi trpělivý.Ke zkouškám mě připravil výborně,takže jsem to zvládla na první pokus.Výuka s videem určitě pomohla.Autoškolu bych určitě doporučila.
vloženo: 12. ledna 2011
vložil: Helena Turoňová,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Petr Procházka osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Petr Procházka < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Petr Procházka - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje