Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola PROFI 2000 - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly PROFI 2000

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola PROFI 2000 < <


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Je tomu 10 let, co jsem delal RP, tak jsem zavzpominal na moje stresujici obdobi.

Do autoskoly jsem se prihlasil jako kluk, co od mala jezdil s autem a motorkama po polnich cestach, vesnici a na rovinu receno i mimo ni. Ocekaval jsem tedy bezproblemovy prubeh kurzu. Opak byl pravdou.

Uz samotna ucebna bylo zlo. Jelikoz cast ucebny byla sdilena a nejakym papouskem, byl radiator, okno a dalsi veci podelane od vykalu. Do toho smrad a hluk.

Prvni 3 jizdy me nechal autem popojizdet na parkovisti dopredu a dozadu s nekolika minutovymi intervaly na vydychani. Dalsi tak 3 jizdy jsme jezdili po borskych polich max 20 km/h. Neustale ponizovani, sahani do rizeni, kdyz jsem nevedel znacku, ktera byla pred 200m, nechal me vystoupit a jit zpet. Stale jen kecy o jeho sportovnich uspesich, ze ma svaly z triatlonu a podobne.
Pri dalsich jizdach mimo mesto zacalo placani pres ruce, rev, at pustim volant, ze to bez drzeni pojede lip. Jednou jsem se podle jeho slov nedostatecne podival vpravo a nasledovaly nadavky a vyhozeni z auta. (Po 10 letech zkusenosti tvrdim, ze to dostatecne bylo)
Dohnal me do takoveho stresu, ze jsem ztratil chut ridit. Nebyl jsem si uz vubec jisty sam sebou. Pozadal jsem tedy zname, zda bych s jejich autem nemohl jezdit po casti mesta a prilehle vesnici. Tim jsem si potvrdil, ze to tak zly neni a nabyte sebevedomi vyuzil k tomu, abych v sobe naleznul odvahu a pozadal o jineho instruktora(rekl mi o nem spoluzak se stejnymi zkusenostmi). Posledni asi 3 jizdy jsem mel s nim a bez jedineho problemu. Zkousky jsem i pres Hradkovo bezduvodne slapani na pedaly splnil a toho zmetka uz nikdy nepotkal.

Hradku, ty bestie, ty jsi poslapal psychiku tolika lidem. Pred autoskolou jsem mluvil s nekolika holkama s nervama v haji. Jedna se mi tam i rozbrecela. Ti lidi mozna dodnes neridi nebo se z toho hrabou.

A ridicak na motorku? Srot, kterej jsme museli roztahavat. Hradek, kterej se umyslne nahybal na druhou stranu. Zmetek, kterej zjistil, ze kdyz mam na motorce mozna vic zkusenosti jak on, tak si koupil rano Sport a nechal me asi 3 lekce ucit jednoho klucinu, takze moje jizdy byly vlastne jeho lekce. Toho jsem pak potkal. Auto dal napotreti, motorku zrusil uplne. On ani nemohl spat, jaky mel nervy z kurzu.

Me jen mrzi, ze jsem byl vyjukanej 18 letej kluk, co tehda nemel silu se vzeprit nebo to medializovat.

Doufam, ze na tuhle svini se uz uvarila voda...
vloženo: 24. července 2016
vložil: Jarda Hajduk,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tahle autoškola mi absolutně zničila život, nejen, že jsem se nenaučila ppořádně jezdit, odjezdila jsem sotva polovinu jízd a šla ke zkouškám, ty jsem udělala díky panu Hrádkovi napotřetí a díky němu jsem ztratila absolutně chuť jezdit. Už je tomu 9 let co nejezdím jen díky němu. Už mám strach sednout za volant a jet. Nejezdit je v životě docela dost velký problém a ten mám já.
vloženo: 16. srpna 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Hrůza, děs a já nevim, co ještě. Takovéhle zacházení nemá žádný člověk zapotřebí. Tahle autoškola je jen pro otrlé a silné nátury.
vloženo: 31. srpna 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Před touto autoškolou bych Vás chtěla varovat. Do autoškoly jsem chodila vystresovaná, na jízdách jsem se nedokázala soustředit, protože ať už jsem udělala co chtěla, panu Hrádkovi jsem se nikdy nezavděčila. Výsledkem bylo, že jsem si odjezdila své jízdy, naučila se na testy a zkouškové otázky, které jsem úspěšně složila a přešla k jiné autoškole, kde mě pořádně naučili jezdit. Obvykle se říká, že nemáte dávat na první dojem. Teď Vám však radím, přejděte do jiné autoškoly dokud je čas a pan Hrádek Vám pocit z řizení automobilu doposud nezkazil.
vloženo: 3. dubna 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zdravím všechny zájemce o tuto autoškolu,
bohužel nemohu jinak, než před touto autoškolou varovat. Nenechte se zlákat nízkou cenou kurzu, nestojí to za to. Krátce popíšu své dojmy. Nejprve mě zarazilo auto - špinavé a zanedbané.
Jízdy: jezdí se na Borských polích, pořád dokola po dobu 10 jízd. Možná kdybych furt neremcala, že už by bylo načase vyjet taky do města, jezdila bych tam doteď. "Hezky na dvojku, do 20km/hod...Nepřidávejte!Proč furt přidáváte?!", když jsem zvýšila rychlost na 21km/hod. Co mě dost překvapilo je to,že instruktor se docela divil, že si chci seřídit sedadlo, prý je nastaveno univerzálně, inu při mých 154cm se o nějaké univerzálnosti mluvit nedá, tak jsem si sedadlo prostě vyhádala :-) zrcátka mě seřídit nenechal (ty byly také nastaveny univerzálně :-)).To jsem si vydobyla až při druhé jízdě ve městě,a to jen levé zrcátko. U pravého mi řekl."Nechte mi hoooo". Do kopce jsme se neučili rozjíždět, přehmatávat na volantu se nesmělo. Trojku jsem si zařadila až asi po 11.jízdách.Při rozjezdech mi instruktor neustále šlapal na spojku,což jsem pak musela taky vyhádat, aby to nedělal,jinak se rozjíždět nenaučím. Stejně jsem se nenaučila. Zajímavé je, že když jsem to zkoušela u našeho auta doma, tak mi to šlo bez problémů. Abych to neprotahovala.Odjezdila jsem u něj 14 jízd(po 45min.),tehdy mi prostě došla trpělivost a autoškolu jsem zrušila.Instruktor, zároveň i majitel,mi vrátil 70%částky a teď půjdu do nové autoškoly a budu začínat od nuly. Nj, patří mi to, když jsem si před tím ani nepřečetla žádné recenze.
S pozdravem,

N.Krasnakova
vloženo: 20. prosince 2011
vložil: N.Krasňaková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoskolu jsem absolvovala v roce 2002, zkousky jsem udelala ale od te doby za volant nesedla, vyuka v teto autoskole je opravdu hrozna, plne souhlasim s ostatnimi prispevky. Jedine, na co laka zaky je pomerne nizka cena oproti konkurenci, ale ta opravdu nestoji za to, za usetrene penize si stejne budete muset zaplatit kondicni jizdy jinde. Taktez se "chlubi" vysokym poctem uspesne zvladnutych zkousek na 1. pokus. Temto udajum verim, protoze i pri zaverecnych testech vam instruktor slape na pedaly a nenecha vas jet samotnyho. S inspektorama se zna, takze ty mu problemy nedelaji.
Jedine komu bych tuto autoskolu doporusila je klukum, co uz ridit umi a ted jen potrebuji ten papir. Nikomu, kdo se to chce opravdu naucit!
vloženo: 3. října 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuhle autoškolu vůbec nedoporučuji!!! Pan Hrádek je sprostý, nadává, když něco nevíte, tak z vás udělá úplnýho blbce a celková úroveň chování k žákům autoškoly je dost hrozná!
vloženo: 26. dubna 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nedoporučuji tuhle autoškolu přístup otřesný, na instruktora si musíte umět otevřít "hubu" aby se k vám začal chovat jako k svéprávnému člověku.. Autoškola spíš pro otrlé...
vloženo: 5. dubna 2011
vložil: Petra Nováková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tak tuhle autoškolu bych nikomu nedoporučila. Udělala jsem velkou chybu, když jsem si nepřečetla žádné reference na ni. Naštěstí jsem odešla dřív než jsem se z pana Instruktoru zbláznila. Absolvovala jsem tam sice jen jednu teoretickou hodinu a jednu jízdu, ale byl to děs. Při jízdě pořád posloucha historky o jiných lidech, o tom že nic nevím jak je to hrozný.

Děsssssssssss nikdo tam radši nechoďte!
vloženo: 2. února 2011
vložil: Paní X, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla jsem s autoškolou i s přístupem pana Hrádka spokojená. Naučila jsem se řídit automobil. Testy jsem splnila na poprvé a jízdy na druhý pokus. Nebylo problém zrušit hodinu jízdy, nebo ji přeložit. Nemůžu si na nic stěžovat. Před deseti lety jsem dělala autoškolu u pana Valenty, který se nechal pokaždé odvést do hospody a zpátky. Zkoušky jsem samozřejmě u něj neudělala.
vloženo: 27. srpna 2010
vložil: Veronika,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vloženo: 14. srpna 2010
vložil: Sandra,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Hrádek má opravdu svérázný přístup k vyučování. Celou autoškolu jsem projezdila na 40 km/h, s tím ,že já jako žena nemám na víc nárok, když jsem sedala do auta vítal mne se slovy: Ježiš to jste zase Vy, to budou jízdy, hmm tak to si jdu koupit doutníky ... takže Vás odrovnal ještě než jste vůbec sedl za volant. Celé roky po absolvování autoškoly jsem nebyla schopna za volant vůbec vlézt, protože už dopředu mi bylo špatně, zvracela jsem a třásla se, jen díky psychickému "teroru" pana Hrádka. Takže: Mockrát děkuji pane Hrádek, díky Vám jsem se naučila, že levná věc (cena výuky) může stát mnohem víc než se zdá.

Upřímně řečeno, vůbec jsem netušila, že tato autoškola ještě funguje, s jeho přístupem jsem myslela, že nanejvýš do 2 let krachne. Bohužel ...
vloženo: 12. srpna 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola vedená dosti amatérsky jediným člověkem s otřesnou úrovní vystupování a velmi netradičním přístupem, který je zvláštní směsicí nepřetržité "přátelské" kritiky, shazování a nikdy neustávajícího žvanění o čemkoliv.
vloženo: 9. srpna 2010
vložil: Petr, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tak tuhle autoskolu bych nikomu nedoporucoval.Instruktor je opravdu hodne nervni a velmi sprosty!nejvice me zarazilo,kdyz mi pan instruktor nedovolil si posunout sedadlo tak jak mi vyhovovalo.(pry mame neutralni polohu sedadla...)....nehlede na to,ze temer vzdy velka cast zaku z jednohu kurzu neudelala testy na poprve....
vloženo: 29. července 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   ...
vloženo: 8. září 2009
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou PROFI 2000 osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola PROFI 2000 < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola PROFI 2000 - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje