Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Red-Car - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Red-Car

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Red-Car < <


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den měla jsem tu zkušenost s touto autoškolou a hodnotím záporně ve všech směrech. V žádném případě hodnocení na této diskuzi neodpovídaly skutečnosti. Děkuji za Vaše názory které mně vedli k této autoškole.
vloženo: 5. srpna 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Red-Car hodnotim, ako jednu z najlepších autoškol v okoli Brna. Momentálne ide o autoškolu, kde je len jeden inštruktor a jeden automobil. To znamená, že inštruktor sa svedomite venuje svojím žiakom prispôsobuje sa im časovo a čo je najdôležitejšie neberie ich, ako tovar na pasovej výrobe. Pokiaľ si počas výcviku nie ste istý napríklad parkovaním, stači to len povedať a on ho s vami bude skúšať aj celý deň. Čo je obrovské +. Takže pokiaľ sa Vám nedarí uspieť na skúške a rozmýšľate o prestupe alebo neviete, kde začať výcvik je táto autoškola (RedCar) tou správnou voľbou. Za mňa určite 5 hviezdičiek !!! Oprava hviezd !!!

Róbert

vloženo: 26. května 2015
vložil: Róbert,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuhle tu autoškolu hodnotím velkou podtrženou jedničkou. Mladý a hlavně trpělivý instruktor, tudíž mě i autoškola bavila (Jak se říká, škola hrou :) ).. a hlavně, udělala jsem řidičák :-)
vloženo: 9. února 2015
vložil: Minis,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola na první pohled vypadá skvěle, mladý a sympatický instruktor. Tohle se ovšem změní. Instruktor je zaměřen na sebe a peníze. Jízdu vám zruší protože se mu nechce, chce být doma s dítětem a pokud chcete jízdu navíc tak se mu to nevyplatí a zruší to. Může se také stát že vám brzy ráno zavolá že máte zkoušku, ale nikdo se s vámi nedomluvil. Nebo se naopak domluvíte, ale on vás na ni nenapíše. Má v tom bordel, žádné vyukove lekce, cvičište 0. O zákonech atp. nemáte žádné tušení. A jakmile dojde na zkoušky, zjistíte že přísný komisař se s vaším instruktorem nesnáší. Takže se tady nenechte zchlácholit cenou. Auto se mu stejně sype.
vloženo: 8. února 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem si užila,
nechyběl přátelský přístup a dobrá časová dostupnost. Jezdila jsem kdy jsem chtěla a potřebovala a vždycky jsem se na to těšila. Určitě doporučuji :)
vloženo: 3. ledna 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   celkove urcite doporucuji
vloženo: 26. listopadu 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla jsem spokojená ;)
Dá se jednoduše domluvit na termíny.
Doporučuji :)
vloženo: 19. listopadu 2014
vložil: Andrea, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporučuji
vloženo: 11. února 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   mohu jen doporučit super !!!! :)

vloženo: 22. září 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vinikající instruktor naprostej klidas a navíc umí naučit.

A pokud vam něco skočí do jízd tak se dá v pohode domluvit.

Všem můžu doporučit.
vloženo: 18. června 2012
vložil: Tomáš, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Red-Car osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Red-Car < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Red-Car - navigace

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje