Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Říha - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Říha

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Říha < <


   Dle mé zkušenosti průměrná autoškola, teoretická výuka byla naprosto zbytečná, jediným důvodem návštěvy bylo naplánování příštích jízd. Teorii jsem se spíše naučil doma. Jízdy probíhali většinou v klidu (i když zvýšení hlasu od učitele se nevyhnete, hlavně za Kanály). Zkoušky jsem po výuce udělal napoprvé.
Autoškola pro toho kdo nemá příliš velké očekávání.
vloženo: 1. srpna 2022
vložil: Vojtěch,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kvůli koronavirové epidemii jsem dělal autoskolu zhruba 4 měsíce, jelikož si autoskola vzala moc žáků a nezvladala je rozepisovat na jizdy. Poté se to ale rozjelo a už to docela slo; paní instruktorka byla vstřícná a jizdy byly suprové. Cena je podobná těm ostatním v okolí.. a je i poměrně přijatelná (konkrétně 10k). Mohu hodnotit tuto autoskolu tedy kladně.
vloženo: 30. listopadu 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S toutou autoskolou mam negativni zkusenosti. Zadny profesionalni pristup od instruktera. Nenauci nic akorat vas okradou. Za pul roku dostat 6jizd a tedka nechteji nam vystavit jeden prastenej papir kdyz chce ma pritelkyne odstoupit od teto autoskoli a jit ji delat jinam jsou arogantni i na me do telefonu kdyz ten telefon po mesici konecne zvedli vcera jsem tam byl ze ty papiry chceme vystavot vypadalo to ze se me boji a dneska arogantni do telefonu mysli.si ze jsou mistri sveta a jsou to jen ubohy instruktori a jeste namysleny jiny vasi praci delaj mnohem lepe a vic profesionalne timhle tempem si odradite stofky zakazniku ale vase volba chovejte se dal jako burani a krovaci naschledanou pokud neco zde je muj email jarda.skvor@seznam.cz doufam ze na ty papiry nebo na odpoved nebudem cekat dalsi pul rok jak jste rychli instruktori od pana rihi
-------------------
:) Je vidět, že to funguje pořád stejně... přesně takhle se zbavovala autoškola těch největších dřeváků i za mě. Někteří se to prostě nikdy nenaučí a měli by radši jezdit sockou, než být nebezpeční pro ostatní účastníky silničního provozu.
A nejlepší na tom je, že si dotyčný myslí, že odchází sám a dotyčná autoškola toho bude strašně litovat :)
vloženo: 19. června 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S toutou autoskolou mam negativni zkusenosti. Zadny profesionalni pristup od instruktera. Nenauci nic akorat vas okradou. Za pul roku dostat 6jizd a tedka nechteji nam vystavit jeden prastenej papir kdyz chce ma pritelkyne odstoupit od teto autoskoli a jit ji delat jinam jsou arogantni i na me do telefonu kdyz ten telefon po mesici konecne zvedli vcera jsem tam byl ze ty papiry chceme vystavot vypadalo to ze se me boji a dneska arogantni do telefonu mysli.si ze jsou mistri sveta a jsou to jen ubohy instruktori a jeste namysleny jiny vasi praci delaj mnohem lepe a vic profesionalne timhle tempem si odradite stofky zakazniku ale vase volba chovejte se dal jako burani a krovaci naschledanou pokud neco zde je muj email jarda.skvor@seznam.cz doufam ze na ty papiry nebo na odpoved nebudem cekat dalsi pul rok jak jste rychli instruktori od pana rihi
vloženo: 16. června 2020
vložil: Jaroslav Škvor,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Anonymní recenze má smysluplnost jako když rom řekne že chce pracovat, ale trochu to i vypadá že to psal někdo s nevychozenou základkou a takového potkat na silnici? NE! Další zoufalá pomstychtivá akce nějaké zhrzené žákyně. Kvapil Tomáš.

****************************************
myslím že nenauci poradne jezdit nejake parkovani s couvanim vubec otočky v křizovatce T nikdy malo jizg a instruktorka arogantni a fabie neda s es ni jezdit spatna stav
vloženo: 15. listopadu 2018
vložil: Kvapil Tomáš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    myslím že nenauci poradne jezdit nejake parkovani s couvanim vubec otočky v křizovatce T nikdy malo jizg a instruktorka arogantni a fabie neda s es ni jezdit spatna stav
vloženo: 14. listopadu 2018
vložil: potvora ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Říha byla z mého pohledu hodně špatná volba, kor když se zpětně dívám na to, že v Benešově není jediná a ceny jsou dost podobné.
Jezdil jsem Škodou Fabia, která byla hezká možná tak zvenku... staré, zevnitř špinavé auto s vykloktanou řadící pákou a pedály. Když jsem s ním jel víc jak 80km/hod. tak se podivně třáslo.

Co bylo horší než auto byla ovšem instruktorka. Tak hroznou aroganci a nepříjemnost jsem nezažil už ani nepamatuji (a to není opoužívaná fráze, vážně co moje mysl sahá, tak jsem něco takového nezažil). Při každé mojí chybě si posměšně odfrkávala a kroutila hlavou. Na dotazy odpovídala, ale dost povýšeneckým tónem a obvykle ho zakončila frází typu "ale to-už byste měl-dávno-vědět" kde slova usekávala a nechávala mezi nimi pauzy jako by se bavila s postiženým člověkem. Na druhou stranu, kdo jí to může mít za zlé, že? Ptát se na něco v autoŠKOLE... jak nepřijatelné.

Z autoškoly Říha jsem si tak odnesl naprostý odpor k řízení... ano, řidičák mám, ale musel jsem si doplácet kondiční jízdy jinde, abych se toho odporu a strachu z ježdění vůbec zbavil.

Navíc jsem narazil na dost podobné historky od svých kamarádů, kteří tam autoškolu také dělali, takže se ani nedá říct, že bych byl výjimka... to už by ale nebyla moje recenze, nýbrž jejich. Za mě tedy naprosto hrozná autoškola a doporučuji vyhnout se jí obloukem.
vloženo: 10. května 2017
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vzhledem k tomu, že většina školitelů jsou muži, si myslím, že příprava na závěrečné zkoušky byla výborná. Pan Říha starší je sice trošku morous, ale těžko na cvičišti lehko na bojišti. Někdo vás na pana komisaře připravit musí.
vloženo: 18. ledna 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V ausoskole by ste se meli citit predevsim prijemne a beze stresu.V mem pripade tomu tak bylo.Pan instrukor Luďek Říha,hodnej,prijemnej velice trpelivej,coz je hodne dulezite.Ja osobne jsem si prisla,jako hrozne kopyto ale nakonec jsem vsechno zvladna,zkousky udelala napoprve:-DSamozrejme,bez pana instruktora bych to nezvladla a proto mu patri moje obrovske DIKY :-)Tuto autoskolu vrele doporucuju:-)
vloženo: 15. března 2015
vložil: Veronika Kankova,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělí lidi, skvělá atmosféra, prostě můžu jen vřele doporučit :)
vloženo: 29. ledna 2014
vložil: Marie Volšická, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V této autoškole jsem se hodně naučila. Jsem s ní velmi spokojena a autoškolu sem udělala hned napoprvé. Hodně mě poučili a Luděk Říha má trpělivost velkou :o) Je to vynikající učitel :o)
vloženo: 3. srpna 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola je výborná i páni Říhovi, ale další dva instruktoři, které jsem zažila v autoškole nejsou příliš profesionální.
vloženo: 19. března 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na zkoušky jsem šla že buď a nebo, jelikož jsem moc jízd z panem Říhou nezažila nemohu soudit ale u tohoto instruktora jezdí i instruktor pan Petřík ze kterého když jsem ho vyděla mezi dveřmi jsem měla vysloveně fobii, možná je vina ve mě ale díky tomuto instruktorovi se učím jezdit až ted nenaučil mě couvat parkovat vůbec nic
vloženo: 22. dubna 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem nad míru spokojen s přístupem instruktorů i s průběhem vyučovacích lekcí.Petr Novotny
vloženo: 28. února 2011
vložil: Petr Novotny, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem moc rada,ze jsem absolvovala autoskolu u pana Řihy i když jsem zaverecky neudelalala hned napoprve tak me hodne naucili.
vloženo: 25. ledna 2010
vložil: marketa,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kurs jsem dělal v pokročilejším věku. Během 1 měsíce jsem šel ke zkouškám a udělal je
úplně suverénně. Podotýkám, že jsem řídil auto
poprvé v životě. . Tuto autoškolu doporučuji.
vloženo: 27. listopadu 2009
vložil: Josef Hložek,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Říha osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Říha < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Říha - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje