Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Roubal - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Roubal

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Roubal < <


   Prošla jsem kuzrem už v roce 1995 a vše bylo úplně v pohodě. Jelikož pocházím z menšího města na Moravě, trochu jsem byla vyděšená z tramvají apod., ale jinak to bylo v klidu. I co se přístupu týče. Takže za mně spokojenost. A i jako žena většinou slýchávám, že "na ženskou řídím až moc dobře". Děkuji, Karin
vloženo: 23. listopadu 2021
vložil: Karin ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Roubal - poctivý, trpělivý a naprosto brilantní lektor. Doopravdy naučí vše, co má. Zkoušky díky němu byly pro mne lehké.Děkuji pozdrav z Německa :D Z.K
vloženo: 11. července 2019
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jediná výhoda je nízká cena. Úroveň výuky a přístupu - nula. Výuka probíhala v plesnivém sklepě s 100 let starým projektorem na diapozitivy, kde nebylo znát co je žlutá a co je červená barva. Při jízdě si pan Roubal vybíjel nějaké svoje mindráky na nevinných žácích. Jako přísnost musí být, to jo, ale to co předváděl už bylo mnohdy přes čáru. Sám jsem byl svědkem, že někteří slabší žáci měli i slzy v očích. Příklad za vše: na motorce Jawa 350 měl špatně seřízenou spojku a to tak, že při jejím vypnutí a zařazení rychlosti motor chcípnul. Samozřejmě veškerá vina šla bez důvodně na žáka, i když ten za to samozřejmě nemohl. Na upozornění na problém reagoval tak, že on je ing. a že tomu nejlíp rozumí. A o špatném dobíjení ani nemluvě. Ostatně to se mu jednou vymstilo, že ho motocykl i se žákem nechal na cestě.
vloženo: 29. prosince 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jediná výhoda je nízká cena. Úroveň výuky a přístupu - nula. Výuka probíhala v plesnivém sklepě s 100 let starým projektorem na diapozitivy, kde nebylo znát co je žlutá a co je červená barva. Při jízdě si pan Roubal vybíjel nějaké svoje mindráky na nevinných žácích. Jako přísnost musí být, to jo, ale to co předváděl už bylo mnohdy přes čáru. Sám jsem byl svědkem, že někteří slabší žáci měli i slzy v očích. Příklad za vše: na motorce Jawa 350 měl špatně seřízenou spojku a to tak, že při jejím vypnutí a zařazení rychlosti motor chcípnul. Samozřejmě veškerá vina šla bez důvodně na žáka, i když ten za to samozřejmě nemohl. Na upozornění na problém reagoval tak, že on je ing. a že tomu nejlíp rozumí. A o špatném dobíjení ani nemluvě. Ostatně to se mu jednou vymstilo, že ho motocykl i se žákem nechal na cestě.
vloženo: 29. prosince 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Sice krásná cena, ale to je tak všechno. Arogantní chování instruktora, neschopnost přiznat vlastní pochybení, posměšné poznámky, atd... A proč se vyučuje teorie ve shnilém sklepě, to je mi záhadou.
vloženo: 15. prosince 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Já Vám nechci pane Roubale moc lichotit, ale vy jste naprosté hovado. Tohoto člověka jako instruktora nebrat, je to naprostý cholerik! Ten pán by tuto práci vůbec neměl dělat, ubližuje žákům a konec koncům i sobě. Čekejte opravdu jen špatný přístup. U závěrečných zkouškách (jízdy) mi přišlo, že je proti mně nejen komisař , ale i pan Roubal. Nechápu.
vloženo: 13. října 2016
vložil: ing. Pavel Mareš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Roubal - poctivý, trpělivý a naprosto brilantní lektor. Doopravdy naučí vše, co má - naučil mě řídit, couvat i parkovat. Zkoušky díky němu byly pro mne lehké. :)
vloženo: 27. července 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprostá spokojenost! Závěrečky na první pokus a to jsem rozhodně nebyl jeden z nejšikovnějších! V běžném provozu už mám najeto přes 2000km a zatím (klepy klep) bez jakéhokoliv problému! Za to vděčím právě panu Roubalovi!! :-)
vloženo: 28. dubna 2012
vložil: Kuba,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   nenaučí nic,naláká lidi cenou ,co nejdál od něj
vloženo: 16. března 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Musím říct, že s panem Roubalem jsem byla nadmíru spokojená. Co se týče přístupu k žákům, nemám výhrad, snad jen mohl trochu více chválit:) ale chápu, že se snaží aby žáci neusnuli na vařínech:) jízdy se plánovaly podle toho, jak mohli žáci a vždycky byla možnost termín telefonicky změnit. První dvě jízdy proběhly v klidu na parkovišti, nezažila jsem, že by přeceňoval možnosti a úroveň řidičského umění žáků. Trvání jízd byla přesně hodina a půl, jak to má být a vyučování probíhalo v příjemné atmosféře, dokonce kolikrát zazněl i vtip. Rozhodně nám pan Roubal poskytl všechny důležité informace, u zkoušek psychicky podržel a kolikrát nám dal i nevšední tipy jak se vypořádat se silničním provozem.
Ode mě si zaslouží 5 hvězdiček.
vloženo: 26. srpna 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Roubal osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Roubal < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Roubal - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje