Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Route 66 - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Route 66

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Route 66 < <


   Tato autoškola nejde po Vašich penězích, ale snaží se vychovat z dalších lidí ohleduplné řidiče, vůči sobě i ostatním.
Výuka probíhá v klidném prostředí s lektory, kteří s nesmírnou trpělivostí vše znovu a znovu vysvětlují, aby se Vám teorie i praxe v řízení automobilu dostaly pod kůži a závěrečná zkouška byla už jen tečka za Vaše úsilí.
Jestli máte doma dítko, které trpí nějakou formou poruchou učení (hlavně čtení a hyperaktivita), tak „jste doma“ zde, v autoškole Route 66.
Ještě jednou děkuji za mého syna, který tu „závěrečnou tečku“ zvládnul hned napoprvé.

Dagmar Šimonová
vloženo: 9. září 2019
vložil: Dagmar Šimonová,


   Autoškolu Route 66 doporučuji všem. Vstřícný přístup instruktorů a velká trpělivost. Nemám co vytknout.
vloženo: 13. července 2019
vložil: Bára Pošvářová,


   Pokud bych měl někomu doporučit autoškolu, určitě by to byla tahle. Všichni instruktoři jsou nejen naprosto profesionální, ale taky velice milí a nesmírně trpěliví. Jak během teorie, tak i jízd je atmosféra velice uvolněná a příjemná. Prostě když něco zkazíte podesáté, vyučující Vám Vaši chybu objasní se stejným klidem, jako když Vám danou věc vysvětloval poprvé. Občas jsem měl pocit, že by instruktory nerozhodilo, ani kdybych vjel pod vlak:)
Kladně hodnotím i systém objednávání jízd online, stejně jako povinnost psát průběžně testy z probrané teorie.
Pokud tedy náhodou striktně netrváte na tom, že Volkswagen nikdy řídit nebudete, je tahle autoškola z mého pohledu jasná volba :)
vloženo: 29. listopadu 2018
vložil: Jiří Turoň, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuhle autoškolu jsem si vybrala na doporučení kamarádky a ani náhodou toho nelituji! Příjemný personal a fajn atmosféra! Vřele doporučují!


vloženo: 5. června 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná autoškola, která vás skvěle připraví na zkoušky. Instruktoři jsou trpěliví a vše v klidu vysvětlí. Všem doporučuji!
vloženo: 23. května 2018
vložil: Kateřina Tučková ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nic vás nenaučí a od zkoušek vyhodí, protože za to maji peníze. Nechoďte tam.
vloženo: 12. dubna 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu můžu jednoznačně doporučit! Byla jsem 100% spokojená. Pan Lewith je velice vstřícný, hodný a velmi trpělivý, což mi jako začátečníkovi hodně pomohlo. Nemám nic, co bych vytkla :)
vloženo: 10. dubna 2018
vložil: Anna Mědílková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu můžu jen doporučit, kurz jsem absolvovala a nestalo se mi, aby na mě v průběhu jízdy někdo křičel nebo se ke mně nevhodně choval. Vše se dalo vyřešit v klidu. Zkoušky jsem udělala napoprvé díky p. Lewithovi.
R.N.
vloženo: 26. února 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu můžu jen doporučit. Teoretické hodiny i jízdy probíhaly v přátelské atmosféře a na zkoušky jsem byla dobře připravená.
vloženo: 30. listopadu 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Za mě naprosto úžasná autoškola, která vám toho tolik dá. Oba instruktoři jsou užasní s jejich trpělivostí a snahou vás co nejlépe naučit řídit auto. V autě bylo málo kdy ticho, pořád se bylo o čem bavit.
Jsem ráda, že jsem mohla poznat a vyzkoušet si tuto autoškolu a také, že jsem mohla poznat pana Lewitha, který mi občas dělal druhého tátu a pana Kočího,který byl vždy v dobré náladě.
Tuto autoškolu vřele doporučuji :)
vloženo: 19. června 2017
vložil: Michaela, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola je bezkonkurenční ve všech ohledech. Skvělá akční cena, milí a trpěliví instruktoři, plánování jízd přes internet je přehledné a pan Lewith se snaží vyjít vstříc ve všem co je třeba. Na závěrečné zkoušky jsem byla díky skvělému přístupu autoškole dobře připravena! Mohu všem jedině doporučit!!!! :)
vloženo: 21. května 2017
vložil: Andrea Hartmanová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem ráda, že jsem mohla chodit do této autoškoly. Děkuji panu Lewithovi za trpělivost, porozumění, vstřícnost. Autoškola byla pro mě zábavou :) doporučuju !
vloženo: 21. května 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem našla na internetu s vynikajicím hodnocením a to mužu jen potvrdit
vloženo: 20. května 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola super. Jak celkový průběh autoškoly, tak vstřícný přístup k žákům, určitě bych neměnila. Pan učitel je navic velmi milý a je s nim sranda!:) všem doporučuji!
vloženo: 20. května 2017
vložil: Tereza Richtrová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu můžu jen doporučit. Učitelé k nám byli vlídní, trpěliví, přátelští, nepamatuju si, že by na mě někdo zvýšil hlas. Celkově průběh byl v pohodě. Byla jsem hotová během dvou měsíců a závěrečné zkoušky jsem udělala napoprvé. Takže kdybych si měla vybrat autoškolu v Hradci znova, neváhala bych s vývěrem.
vloženo: 3. dubna 2017
vložil: Denisa Semeráková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola. Mohu jen doporučit. Vše proběhlo absolutně v pořádku. Ve všem se mi snažili vyjít maximálně vstříc. Řidičák jsem dostala na poprvé.
vloženo: 31. března 2017
vložil: Kristýna,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborný přístup, který jsem u autoškoly Dudek zcela postrádal, mi pomohl získat řidičský průkaz. Cenově se jedná o jednu z nejlevnějších autoškol a v kombinaci se zkušeným lektorem je to snad nejlepší autoškola v HK.
vloženo: 4. března 2017
vložil: Lukáš Belza,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Z mých zkušeností si na tuto autoškolu nemohu stěžovat. Jsem rád, že jsem mohl dělat autoškolu právě u pana Lewitha, který se mnou měl svatou trpělivost i při mých častých chybách. Velkou výhodou této autoškoly je flexibilita při plánování jízd, auta (byla radost je řídit) a samozřejmě přátelská atmosféra byla podle mého názoru hlavním faktorem získání ŘP. Tuto autoškolu můžu všem jen doporučit. Děkuji.
vloženo: 12. ledna 2017
vložil: Jan Horejš , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvela autoskola skvely přístup. Pokazde pozitivni nalada...pri jízdách probíhá komunikace...kdyz udelate nejakou chybu pan Lewith Vas upozorni vzdy s usmevem...bez řevu a nalehani! Vsem doporucuji Route 66 skvela autoskola!
vloženo: 12. ledna 2017
vložil: Kateřina Hucková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Z této autoškoly mám velice dobrý dojem, tým který vas učí jak řídit je velice pohodovy a velice komunikativni. Na zkoušky sem byl velice dobře pripraven. A tuto autoskolu mohou je doporucit!!
vloženo: 12. ledna 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejsem zrovna velký pisálek, ale mohu vám říci,že lepší autoškolu jsem si nemohl vybrat. Instruktoři vše řádně s klidem vysvetli, se v šim pomohou, jsou trpěliví a zábavní což vám dodá větší klid a nemáte pak pocit jako by jste byli ve škole. 100% doporučuji všem !!!
vloženo: 7. ledna 2017
vložil: Michal Tvardák,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolu jsem byla velmi spokojená. Výcvik probíhal v klidu, nikdo na mě nekricel, když se mi něco nepovedlo a v klidu mi vysvětlil, co jsem udělala špatně. Za celou dobu výcviku jsem s nikým neměla žádný problem. Vždycky jsem si během jízdy pěkně popovídala a výcvik utekl jak voda. Určitě všem doporučuji.
vloženo: 7. ledna 2017
vložil: Tereza,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolu jsem byla velmi spokojená. Výcvik probíhal v klidu, nikdo na mě nekricel, když se mi něco nepovedlo a v klidu mi vysvětlil, co jsem udělala špatně. Za celou dobu výcviku jsem s nikým neměla žádný problem. Vždycky jsem si během jízdy pěkně popovídala a výcvik utekl jak voda. Určitě všem doporučuji.
vloženo: 7. ledna 2017
vložil: Tereza,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou route66 jsem byla moc spokojená. Pan Lewith mi vždy vyšel maximálně vstříc co se týče časů jízd. Jízdy i výuka probíhali dosti zábavnou formou :-), což mi hrozně pomohlo se nestresovat.
Oba instruktoři vždy poradili, i když jsem se na totéž zeptala několikrát. DOPORUČUJI
vloženo: 5. prosince 2016
vložil: Kamila, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Moderní vozový park, přátelské prostředí, flexibilní plánování a skvělá příprava na budoucí ježdění. To vše za rozumnou cenu. Mohu vřele doporučit.
vloženo: 3. prosince 2016
vložil: Jan Bouzek ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprostá spokojenost, při jízdách panuje skvělá přátelská atmosféra a při plánování jízd Vám pan Lewith vyjde vždy vstříc.
vloženo: 3. prosince 2016
vložil: Štěpán,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Instruktoři jsou maximálně vstřícní a trpěliví, skvěle připraví na závěrečné zkoušky. Byl jsem moc spokojen s elektrickým kalendářem pro plánování jízd, protože to usnadnilo domluvu. Kladně také hodnotím komunikaci přes fb a typ auta. Můžu určitě jen doporučit.
vloženo: 3. prosince 2016
vložil: Dominik, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tahle autoškola je naprosto super :) Nikdo na vás neřve za chyby když nějakou uděláte a v klidu se vám to vysvětlí co jste udělal/a špatně. Atmosféra při jízdách byla klidná a tak sem si pokaždý i dobře popovídala. Tuhle autoškolu doporučuji všem. Pan Lewith má zlatý nervy a nikdy se nerozčílí :)
vloženo: 3. prosince 2016
vložil: Kristýna Čemanová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu ROUTE 66 vřele doporučuji všem, co se chtějí bezpečně naučit řídit a ovládat motorová vozidla dané skupiny. Dokončil jsem zde výcvik a jsem nadmíru spokojený s tím, co mě zde naučili. Instruktoři jsou vstřícní, trpěliví a je s nimi sranda:D.. Nemám nic, co bych mohl vytknout!!
vloženo: 4. listopadu 2016
vložil: Dušan Hampl, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělý přístup a trpělivost učitele a dokonalá příprava k závěrečkám !!! Cena patří spíše k těm nižším takže jedině doporučuji !!
vloženo: 4. září 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vstřícnost personálu a čistota vozů byla nadstandartní.
vloženo: 21. srpna 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná autoškola se skvělým přístupem a kvalitními službami. Auto idealní pro naučení. Rozhodně bych doporučil pro kohokoli, kdo se chce naučit řídit v klidu a v super společnosti Instruktora. ;) 11/10
vloženo: 21. srpna 2016
vložil: Robin,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Prima autoškola, vstřícní a trpěliví instruktoři. Můžu jen doporučit.
vloženo: 21. srpna 2016
vložil: Kateřina Svatoňová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprosta spokojenost! Přátelský přístup, vstřícnost, spolehlivost, spousta humoru.
Priprava na zkousky parádní.

Nemám co vytknout! Az mi bylo lito, ze kurz končí.
Mohu doporucit!
vloženo: 9. srpna 2016
vložil: Blanka Dost., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná autoškola v centru HK. Skvělý přístup instruktorů, super auto na naučení, bezvadné plánování jízd a komunikace s učitely po internetu. Určitě doporučuji, za mě plný počet a spokojenost!
vloženo: 26. června 2016
vložil: Tomáš Derner, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělé vysvětlení všech pravidel a trpělivost při řízení. Hodiny teorie můžu taky jen doporučit - některá témata je mnohem lepší si poslechnout, než-li se je snažit naučit z knížky!
vloženo: 3. května 2016
vložil: Martin, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Osobitý přístup, skvělá spolupráce a ochota. Mohu jen doporučit :) .
vloženo: 18. dubna 2016
vložil: Eva, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super přístup, jak na hodinách teorie tak i na jízdách.
vloženo: 17. dubna 2016
vložil: Miroslav Šťastný ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Můžu jenom doporučit))
vloženo: 17. dubna 2016
vložil: Honza,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Hodiny teorie moc super, vsichni rikaji ze chodit na hodiny teorie je strata casu, naopak....pan Lewith vysvetluje jasne a strucne a rad poradi, takze z kazde hodiny jsem si odnesl hodne. Kdyz jsem chtel jizdy, vysel mi vstric. Neni jeden z tech choleriku kteri po padesate otazce na vas &amp;quot;vyjedou&amp;quot; ze to mate vedet. Co rict, rozhodne zvolte tuto autoskolu ! Spokojenost velika :)
vloženo: 4. dubna 2016
vložil: Lukáš Háze,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byla velmi spokojena, neměla jsem žádný problém, vše bylo plynulé a pohodové, beze spěchu.
vloženo: 20. prosince 2015
vložil: Michaela Preclíková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vřele doporučuji tuto autoškolu :)!
vloženo: 20. prosince 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Úžasná autoškola, doporučuji :D
vloženo: 20. prosince 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Určitě bych tuto autoškolu doporučil ostatním, za různou cenu vás naučí to samé a tady je to navíc zábava a bere se to vážně, a přesto s humorem :D
vloženo: 20. prosince 2015
vložil: Jan Skopal, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Já jsem byla naprosto spokojena. Pan Lewith je velmi ochotný a chápavý. Rozhodně bych autoškolu doporučila.
vloženo: 20. prosince 2015
vložil: Kristýna Sýkorová, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Route 66 osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Route 66 < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Route 66 - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje