Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Rozehnal - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Rozehnal

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Rozehnal < <


   I přesto, že kurz probihal v období covidu a zkousky byly napříč tomu odložený, autoškola Rozehnal vždy dopředu plánovali jízdy, přizpůsobili se mému pracovnímu harmonogramu a komunikace s nimi byla na skvělé úrovni.
Na zkoušku mě dobře připravili, vše vysvětlili a vždy pomohli když bylo při jízdách potřeba.
Soustředili se na moje nedostatky, abych všechno zvládl než přišla zkouška.
Po zvládnutí testu jsem dal jízdy na 1. pokus. Rozhodně doporučuji! Lukáš
vloženo: 20. června 2021
vložil: Lukáš, emailová adresa nezveřejněna


   Celý kurz hodnotím velice kladně. Ochota, vstřícnost, rychlost a trpělivost. Zkoušky jsou úspěšně zamnou :-). Úžasná autoškola. Děkuji Lucka
vloženo: 28. prosince 2020
vložil: Lucka, emailová adresa nezveřejněna


   Zdravím. Tuhle autoškolu značně nedoporučuji. Myslím, že horší autoškolu jsem opravdu vybrat nemohla. Starší Pan Rozehnal řve po žácích, čímž způsobí ještě větší stres za volantem. Za celý výcvik mě téměř nic nenaučili. Zkoušky jsou na tom nejhůř... Komisaři vyhazují za úplné blbosti, jakoby vše naznačovalo tomu, že komisaři jsou s Rozehnalem domluvení, aby daný žák zkouškami neprošel, jelikož z toho jak autoškola, tak i komisaři vydělávají. Nechci tady nikoho vinit, ale opravdu mi to tak připadá. Rozhodně se vyplatí investovat do jiné dražší a větší autoškoly, protože ve skutečnosti za doplňkové jízdy a opravné zkoušky v této autoškole zaplatíte více peněz. A za arogantní a cholerické chování pánů Rozehnalů to nestojí (alespoň mně ne).
vloženo: 22. prosince 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Děkujeme za Vaši anonymní recenzi. Pokud byla vaše zkušenost taková, velice nás to mrzí, protože se neustále snažíme naši práci zlepšit.
Vaše zkušenost se zkouškami je ojedinělá. Podívali jsme se do našich statistik a z více než 100 žáků v r. 2020 pouze 6 dělalo zkoušky na 3 nebo více pokusů. To určitě nelze považovat za nějakou domluvu s komisaři ohledně neúspěšných zkoušek. Ani bychom na tuto “nějakou domluvu" nikdy nepřistoupili, protože jsme proti takovým praktikám.
Nyní naše autoškola nevybírá od svých žáků poplatky za opravné zkoušky. Poplatek býval vybírán u žáků, kteří nedali zkoušky na několikrát (4x a více), ale od jarní vlny pandemie COVID19, kdy je doba těžká pro všechny z nás, jsme od tohoto poplatku u naších žáků úplně upustili a poplatek jsme přestali vybírat. Opravné zkoušky našich žáků jsou zdarma a žadatel si platí pouze zákonem stanovený správní poplatek na Městském úřadě (autoškola z toho nic nemá). Tím, že si správní poplatky za zkoušky si platí žáci na pokladně Městského úřadu tudíž ani sami zkušební komisaři na tom nemohou nijak vydělávat. Teprve po zaplacení tohoto poplatku můžeme žáka přihlásit ke zkoušce.
Na "doplňkových" jízdách se nesnažíme nijak vydělávat, protože další jízdy po neúspěšných zkouškách jsou pouze na svobodném rozhodnutím žáků a ani žáky netlačíme k nákupu dalších jízd. Raději jsme, když žáci jsou úspěšní a mají radost a my s další byrokracií méně práce.
Pokud se vám zdálo chování arogantní a cholerické omlouváme se, určitě to není naše typické chování, ale jsme pouze lidé. Pan Rozehnal starší se od druhé vlny koronaviru v polovině října prakticky aktivně neúčastní výcviku žáků, věnuje se prioritně zkouškám, provozu autoškoly a administrativě vůči úřadu.
Pro žáky děláme, co můžeme v rámci našich sil a samozřejmě zákonných možností. V poslední době jsme třeba přihlásili žáky na zkoušky během vánočních svátků, i když se běžně nezkouší, a zkoušky se konaly ještě před Silvestrem. Radost nám dělá, že žáků obdržujeme děkovné a vděčné SMS a žáci se k nám vrací na rozšíření svého řidičáku o další skupiny.


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělal jsem kurz pro motorku a chtěl bych tímto poděkovat za přístup obou pánů Rozehnalů. Bez nich bych to nezvládl. Vše dobře vysvětlili a připravili mě ke zkoušce. Když jsem se necítil nebo když se něco stalo tak mi pan Rozehnal řekl, že to chce klid a po jízdě vše vklidu vysvětlil. Na doporučení jsem si připlatil dvě jízdy a zkoušku jsem měl hned za sebou. Ještě jednou velké díky a už se těším na rozšiřování!!! Marek
vloženo: 29. září 2020
vložil: Marek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkově nedoporučuji to... delal jsem A1 a učitele to co uměli je řvaní na své žáky, i když je například špatně slyšeli, žáci špatně zajeli nebo neudělali téměř žádnou chybu... Na autoškolu s autem možná to může být fajn, ale na motorku A1 určitě nedoporučuji..
vloženo: 22. září 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den,
Předem děkuji za recenzi, i když ne příliš pozitivní. Tato recenze je napsána anonymně, proto budu reagovat obecně.
Všechny kurzy motocyklu v naší autoškole učím sám osobně, a proto budu takto reagovat. Během výcviku opakuji žákům heslo „to chce klid“ a také se tímto heslem řídím. Po žádném žákovi určitě neřvu. Pokud dojde k situaci, že žák udělá nějakou chybu, tak motocykl ihned zastavím, čímž zabráním vzniku nebezpečné situace. Není potřeba na žáka řvát. V recenzi je napsáno, že jsem křičel po žákovi, který mě neslyšel = zvláštní výtka. Dále tvrdíte, že řvu při špatném zajetí motocyklu. Nicméně k této situaci nedochází, neboť pokud by žák chtěl zajet špatně, tak motocykl opět zastavím, aby nedošlo k nebezpečné situaci. Celkově mám z této recenze pocit, že Vám vadí to, když Vám někdo říká chyby. Nicméně od tohoto tam jsem. Mým úkolem je Vás naučit bezpečně a dobře řídit motocykl a upozornění na chyby a vysvětlení chyb k tomuto patří, abyste se naučil jezdit bez těchto chyb. Určitě nechci vidět žádného žáka se rozbít někde na cestě, ani jak způsobí nějakou jinou nehodu. Vzhledem k tomu, že jste očividně již zvládl/a zkoušky a na skupinu A1 (za poslední měsíc zvládli všichni na první pokus) tak Vám přeji mnoho ujetých kilometrů bez nehod neboť jízda na motocyklu je krásná věc.
Děkuji Petr Rozehnal


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vybavení i zázemí je v celku v pohodě, ale ti učitele... Dělal jsem řidičák na motorku A1 a ten instruktor na mě působí dost arogantně a cholericky, za mě tedy vůbec nedoporučuji.
--------------
Působí? Jen doufáme, že jste se tam nerozbrečel...:-)
vloženo: 11. července 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vybavení i zázemí je v celku v pohodě, ale ti učitele... Dělal jsem řidičák na motorku A1 a ten instruktor na mě působí dost arogantně a cholericky, za mě tedy vůbec nedoporučuji.
vloženo: 10. července 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den,
Předem děkuji za recenzi, i když ne moc pozitivní. Tato recenze je napsána anonymně tak mi delší dobu trvalo, kdo by mohl být nespokojený, neboť v době kdy tato recenze vznikla, nebyla v naší autoškole hotová žádná zkouška pro skupinu A1 v letošním roce.
Ze začátku recenze píšete o špatných učitelích a následně arogantním a cholerickém učiteli. Vzhledem k tomu, že motocykly učím hlavně já tak jsem přemýšlel, co jsem mohl udělat špatně a na koho jsem mohl takto působit, protože u výcviku se řídím heslem „to chce klid“ a také se tímto heslem řídím a opakuji ho i nervózním žákům. Přece jenom sedím na motorce s žáky a tyto věci by mohly být pro oba špatně. Proto jsem přemýšlel, o koho se může jednat. Vzhledem k tomu, že se jedná o anonymní recenzi zde na stránkách, tak budu anonymně pokračovat také i když se mi žák „pochlubil“, že to udělal on jen z toho důvodu, že nemůže udělat zkoušky. Obecně chápu, že se cítíte špatně, protože nemůžete zvládnout zkoušku. Nicméně u konce výcviku jsem Vám říkal, že zkoušku nezvládnete, neboť nezvládáte pravidla. Toto se potvrdilo tím, že jste testy napsal až na 3 pokus (výmluvou bylo, že jsme záměrně vybrali těžké otázky, abyste nenapsal test – testy se generuji automaticky ze stránek Ministerstva Dopravy a ani autoškola nebo zkušební komisař neovlivní test). Jízdy se snažíte zvládnout již na 3 pokus, přičemž jste ve výcviku byl naposled v půlce června a Vaše slabé znalosti pravidel spolu s dlouho prodlevou od posledních jízd se odráží ve Vašich jízdách. Jízdy jsme Vám nabídly, ale vy je nechcete s tím, že to umíte dostatečně.
Pokud tedy berete můj názor na to, že na zkoušku nemáte jako arogantnost popřípadě až choleričnost tak tak to bohužel není. Nepotřebuju vidět své žáky, jak se mi před očima rozstřelí nebo způsobí jinou nehodu. Osobně Vám přeji, ať zkoušku zvládnete a budu Vám moci poblahopřát k úspěšné zkoušce, ale bez Vaší snahy to nepůjde. V samotném provozu je jízda na motorce parádní věc, ale jak uděláte jednu chybu, může to mít fatální následky a pak už nebude možnost Vaši chybu na někoho svádět nebo se na něco vymlouvat.
Přeji Vám mnoho štěstí a budu se těšit na další zkoušce.
Děkuji Petr Rozehnal


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celý kurz byl v největším pořádku. Domluva vždy úžasná a vstřícná. Velmi dobrá zkušenost.
vloženo: 17. května 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V listopadu 2016 jsem já Bronislava Kvičalová učila v této autoškole a jestli stěžovatelka píše o nějaké učitelce která ji učila musí taky znát její jméno. Jestli stěžovatelka patřila mezi žáky autoškoly na učilišti tvz SKLENIK A její docházka na jízdy byla spíše nedocházka , nebo když už došla a byla po flámu ,tkzv nevyspalá,apod...COŽ SE NA TOMTO UČILIŠTI STÁVALO DENNĚ NA JÍZDÁCH, tak reakce učitele ve všech autoškolách je " takovým žákům zastavit jízdy " takhle se AŠ nedělá. Kdyby ta AŠ byla moje takového žáka vyloučím z AŠ. Proto na těchto stránkách neosočujte majitele této autoškoly , který vůbec nevěděl jak docházíte připravení na jízdy... Hezký den Bronislava Kvičalová učitelka AŠ s 18-ti letou praxi
vloženo: 23. září 2017
vložil: Bronislava Kvičalová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Hrozny pristup od pani,je velice neprijemna pokazde protivna.Vzdy pri jizde sni jsem chtela at uz je konec.Proste hruza.Pani ma asi problemy a vse si vylivala na me.
vloženo: 21. listopadu 2016
vložil: Iva,

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Dobrý den,
děkuji Vám za reakci na naší autoškolu avšak je mi líto, že tuto rekci nenapsal náš žák, neboť v provozovně žádná paní (slečna) s tímto jménem kurz neabsolvovala. Dalším faktem, který toto potvrzuje je, že v této provozovně ani nedisponujeme paní učitelkou. Máme zde pouze muže - učitele. Pokud si některý žák myslí, že se nějaký z učitelů chová nevhodně, rád budu, když se žáci s tímto problémem obrátí přímo na mě.
Z těchto důvodů žádáme žáky, aby tuto recenzi brali s rezervou.
Pro žáky děláme vše co je v našich silách, tak aby byli spokojeni a také aby byli dobrými řidiči.

Děkuji


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu vřele doporučuji. Vše je zde dopodrobna vysvětleno (teorie i praxe). Skvělý přístup instruktorů. Žádné řvaní nebo stres, vše probíhá v poklidu. Díky tomu jsem udělal řidičák napoprvé.
vloženo: 28. července 2016
vložil: Jindřich Liďák,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Oba učitelé mají výbornou metodiku výuky jízdy, jsou zkušení a dokáží žáka ke zkoušce kvalitně připravit. Se službami poskytovanými touto autoškolou jsme byli velmi spokojeni. Vstřícnost v komunikaci, respektování časových možností žáka při výcviku a celkový zájem o kvalitní průběh výcviku a jeho úspěšné zakončení přesahoval naše očekávání. Rozhodně tuto autoškolu doporučujeme ostatním zájemcům o získání kvalitních řidičských dovedností.
vloženo: 20. prosince 2015
vložil: Klára Apolena Kaděrová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprosto špičková autoškola!! Doporučuji naprosto všem. Bydlím už delší čas v Praze, kde jsem i autoškolu začala, skoro ke konci výuky jsem se rozhodla přestoupit po velmi špatných zkušenostech s vybranou pražskou autoškolou. Nechtěla jsem už nic riskovat, proto jsem zvolila autoškolu v rodném městě.Přestupovala jsem s naprosto podkopaným "řidičským sebevědomím" a s traumatem. Bála jsem se, že po takové zkušenosti už nikdy nebudu schopna sednout za volant. Ale díky úžasnému panu instruktorovi (p. Šmíra), který je velmi vstřícný, lidský a neuvěřitelně trpělivý, jsem po čase tento svůj blok naprosto odbourala. Ani nevím, jak moc bych mu mohla poděkovat. Tím, že jsem dojížděla, jsem dělala jízdy na etapy. Pan Šmíra byl vždy velmi ochotný a jezdil se mnou i o víkendech.
Zbavila jsem se nervozity a strachu z řízení a těším se na mnoho najetých kilometrů. Jestli se chcete dobře naučit řídit,jít tam kde je lidský a velmi přátelský přístup, autoškola pana Rozehnala je tím pravým místem :)
vloženo: 15. června 2015
vložil: Veronika, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kurz probíhal bez problémů. Můžu doporučit :)
vloženo: 28. května 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu chci všem doporučit, učitelé hodní a trpělivý,ochotni vyhovět potřebám.Sama jsem potřebovala několikrát změnit termín jízd a pan Rozehnal mi vždy vyhověl tak jak jsem potřebovala. Při samotných jízdách působí klidně a uklidňují. Jinak super jízdy jak po Frýdlantě, Frýdku-Místku a také jsem si zkusila jízdu po Ostravě s panem Rozehnalem mladším a úplně super. Proto mohu jen doporučit. Super autoškola. Lucka
vloženo: 29. prosince 2014
vložil: Lucka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu pana Ing. Rozehnala můžu Všem jen doporučit. Myslím si, že lepší autoškolu bych nenašla. Byla jsem nad míru spokojená, jak s profesionálním přístupem, tak s příjemným vystupováním a vstřícnosti při domluvě. Obdivuji jak pana Rozehnala mladšího, tak pana Rozehnala staršího za trpělivost :-) Ještě jednou DÍKY ...

vloženo: 4. září 2014
vložil: Markéta, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu pana Ing. Petra Rozehnala můžu všem jen a jen doporučit!!! Je to zaručeně nejlepší a nejlevnější autoškola v okolí.. Celý kurz proběhl velmi rychle, domlouvání na jízdy bylo bezproblémové.. Jízdy samotné probíhaly nejdříve na parkovišti, postupně po vesnicích, městěch (Frýdlant nad Ostravicí, Frýdek-Místek) a ke konci všech jízd Ostrava.. Oba lektoři jsou velice hodní, milí, trpěliví, vše dobře a s klidem vysvětlí a často baví žáky veselými historkami.. Velkým plusem byla možnost chodit na teorie i po splnění povinných hodin.. Pan komisař byl taky velice hodný a trpělivý.. Zde se člověk opravdu jezdit naučí.. Tato autoškola je zkrátka NEJLEPŠÍ VOLBA!!!!
vloženo: 16. července 2013
vložil: Krista Z., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu pana ing. Rozehnala mohu všem jenom doporučit. Přešla jsem k němu bohužel až poté, co mě dvakrát u zkoušek potkal neúspěch, v té době jsme bohužel jezdila s jinou autoškolou, jejíž název raději nebudu zmiňovat. Lituji, že jsem k panu Rozehnalovi nešla hned a místo toho trpěla dost podivný způsob výcviku jiné autoškoly. Při jízdách si užijete i spoustu vtipných chvil a hlavně se naučíte řídit a cítit se za volantem bezpečně. Pan instruktor je skutečně špičkový, umí vše vysvětlit a Vám díky tomu řízení bude připadat jako úplně jednoduchá věc :-)
vloženo: 15. dubna 2013
vložil: Veronika Hamelová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu ing. Petra Rozehnala bych doporučila všem zájemcům. Jsem naprosto spokojená s přístupem a lekcemi, které byly naprosto profesionální. Jízdy byly také skvělé. Myslím, že to mají velmi dobře naplánované, že první jízdy se odehrávají na vesnicích a potom ve Frýdlantě a druhou polovinu jízd jsem strávila ve Frýdku-Místku, kde jsem se naučila dobře jezdit. Jednu jízdu jsem byla i v Ostravě což je pro mě skvělá zkušenost a jsem moc ráda, že jsem měla tu možnost tam jet poprvé s dohledem. Myslím, že tato autoškola dokáže skvěle připravit na zkoušky, které jsem dala hned na poprvé. A co si budeme povídat, zažila jsem také mnoho srandy a vždy jsem to brala s nadhledem bez zbytečného stresu. :)
vloženo: 11. dubna 2013
vložil: Barbora Talová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Děkuji za skvělou přípravu ke zkouškám, přátelskou atmosféru... mohu jen doporučit.
vloženo: 6. listopadu 2012
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuhle autoškolu považují za dobrou a hlavně profesionální.Jelikož jsme přešla od autoškoly z Ostravy kde jsem si zaplatila to co mě měli naučit v Ostravě u p.Tiché a nestalo se tím. Jsem přešla do autoškoly p. Rozehnala na zkoušky z jízd. Tak můžu posoudit. Že autoškola ve Frýdlantě je na dobré úrovni. Shrnu to tím, že těm kdo chtějí mít z autoškoly úspěšnost a po skončení kurzu se nebát sednout za volant , být schopni samostatné jízdy Vřele doporučuji Autoškolu p.Rozehnala. Moc vám děkuji byla jsem s váma velmi spokojena
vloženo: 30. října 2012
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V této autoškole jsou velmi dobře vedena teoretická příprava. U praktického výcviku je dobrá trpělivost instruktorů a dobré rady, které váš připraví do provozu.
vloženo: 28. října 2012
vložil: David, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola vřele doporučuji všem nastávajícím řidičům.Pokud se chcete naučit řídit pravě jste našli to pravé místo profesionální jednaní,skvěla komunikace mezí žákem a učitelem co vice si přát.Dokonale vás připraví na zkoušky.Jsem rád ,že jsem si vybral zrovna tuhle autoškolu kdo nezažije neví!
vloženo: 25. září 2012
vložil: Josef Volný,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nikomu nedoporučuji. Lektoři maji mizerné zkušenosti s provozem na pozemních komunikacích,(vesnici zvládnou,ale do většiho města Vás nevezmou.) nevzbuzuji respekt tak si ho vydupou sprostými slovy. Sebrat licenci takovým to lidem a zakázat podnikat v tomto oboru.
vloženo: 18. září 2012
vložil: Pavel, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Děkujeme za reakci na naši autoškolu, avšak je nám líto, že tuto recenzi nenapsal žák naši autoškoly. Toto tvrzení dokazuje to, že od založení naší autoškoly, všichni žáci se jménem Pavel jezdili v Ostravě, což je velké město.
Pro upřesnění všichni naší žáci se projedou Frýdkem-Místkem, případně Frenštátem pod Radhoštěm a na přání také Ostravou.
Vzhledem k faktu, že máme pobočky ve Frýdku-Místku a také nově v Ostravě, tvrzení o "mizerných zkušenostech s provozem na pozemních komunikacích" našich lektorů bereme s rezervou. Naši lektoři jsou zkušenými učiteli i řidiči.
Pokud si někteří žáci myslí, že se chováme nevhodně budu rád, když se žáci s tímto problémem obrátí přímo na mě. Ovšem všichni učitelé v naší autoškole jsou profesionály a vulgární chovaní si nikdo z nich nedovolí. Žáky bereme jako sobě rovné klienty.
Žádáme žáky, aby brali toto hodnocení s patřičnou rezervou.

Pro nás jsou všichni žáci na prvním místě.


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výuka teorie:
Jednoznačně velmi dobře vedená, velice se mi líbí i to, že mohou žáci chodit na teorii i když už mají jízdy. Nevím, jak je to v jiných autoškolách, ale domnívám se, že ti mají vyčerpání teorie a pak již jen jízdy. Občas se při výuce člověk zasměje, či pousměje. :-) Výuce teorie bych dala 1.
Výuka jízd:
Kdybych nebyla emocionálně založená, dala bych 1. Ale jelikož jsem citlivá na některé věci, dala bych tak 1-. Nejhorší byly ty začátky, kdy se mi nedařilo, jednou jsem se po návratu domů rozbrečela, nebylo to ale vyučujícím, ale mnou. Špatně snáším, když se mi něco hrubě nedaří, připadám si pak jako absolutní antitalent a vždy si říkám: Ne, už NIKDY nepojedu, nejsem na to stavěná. Každopádně jsem zkoušku z jízdy udělala napodruhé, protože moje nervozita byla větší, než moje jistota v tom, že umím řídit...

Nechápu, jak tu může psát MR. anonymus (záměrně se tu neuvedl) nesmysly o tom, že uvedená autoškola nenaučí. Pokud spousta lidí zvládne autoškolu napoprvé, napodruhé, proč se člověk nepozastaví, jestli sám nedělá chyby při řízení. Sama jsem udělala zkoušky na podruhé, ale můžu si za to sama, nebudu tu svádět vinu na lidi, co se mě snaží naučit řídit. A pokud má někdo problém, ať si jde někam ke konkurenci, jen si nejsem jistá, zda si tím dotyčný pomůže. Předpisy jsou úplně stejné v každé autoškole.
vloženo: 12. července 2012
vložil: Míša H., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V této autoškole jsem byla velice spokojena s milým a trpělivých přístupem obou pánů Rozehnalů. Teoretické i praktické hodiny byly zpestřovány radami, které jsem později mnohokrát využila, informace byly podávány srozumitelně a často byly doprovázeny humornými příběhy z praxe. Rovněž jsem byla velmi potěšena psychickou podporou p. Rozehnala ml. při závěrečné zkoušce. Autoškolu Rozehnal vřele doporučuji!
vloženo: 11. července 2012
vložil: Barbora Z., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Musím poděkovat, této autoškole za profesionální a přátelský přístup. V teoretické hodiny byly vedeny velice dobře a zároveň vtipně vysvětlovány některé věci. V praktických jízdách bych chtěl poděkovat panu Rozehnalovi staršímu za výborné začátky jízd po cvičišti a zároveň také panu Rozehnalovi mladšímu za perfektní, klidné a trpělivé vedení při výuce v praktických jízd a to jak v okolí Frýdlantu, Frýdku-Místku, ale také Ostravy.Velice příjemné prostředí, profesionální a přátelský přístup. A u zkoušek velice perfektní výsledek a to nejenom u mě ale také u ostatních, protože jsme to všichni udělali.Z tohoto důvodu tuto autoškolu všem doporučuji a učitelům z této autoškoly velice děkuji.
vloženo: 11. července 2012
vložil: Pavel K., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jednoznačně nedoporučuji.Co se teorie týče v pořádku. Jezdit Vás bohužel nenaučí ani jeden z lektorů. Jak by taky mohli když nemají skoro nic najeto. Chybí jím roky praxe a taky slušné chování. Než začnete dělat autoškolu tak si zjistěte jakou má úspěšnost u zkoušek. Ale to už pány Rozehnaly nezajímá zda uděláte či nikoli. Oni svoji zákonnou povinnost splnili,ke zkouškám Vás dovedli. Pak už je nezajímáte. U konkurence je cena možná malinko vyšší,ale aspoň Vás něčemu naučí.
vloženo: 17. června 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Děkujeme za hodnocení naší autoškoly. Pokud
někdo nebyl spokojen, pak se omlouváme. Naši lektoři jsou zkušenými řidiči a také kvalifikovanými vyučujícími. Zkušenosti jednoho z lektorů podtrhuje 35 let řízení motorových vozidel a najetých přes milion kilometrů, druhý lektor má zkušenosti dané 9 lety řízení, při kterých ujel stovky tisíc kilometrů. Zajišťujeme kvalitní výuku a výcvik žáků ze zkušeností, které jsme získali při působení nejenom v naší autoškole, ale i v jiných autoškolách ve velkých městech.
Úspěšnost našich žáků u zkoušek nás také zajímá. Jenom v letošním roce tuto skutečnost dokazuje, že za 42 našich žáků uspělo při první zkoušce 38 žadatelů, ostatní uspěli na druhý pokus. Na opakovaných zkouškách nic nevyděláváme, jelikož jsou v naší autoškole zdarma.
Pro zkvalitnění našich služeb jsme nedávno přistavili nové výcvikové vozidlo. Pravidelně se účastníme školení v oblasti autoškolství pořádaného ministerstvem dopravy.


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola je velice výborná a to jak z hlediska teoretické přípravy tak i z praktické přípravy řízení vozidla. Hodiny teorie a jízd jsou klidné a srozumitelné. Učitel v teoretické výuce vše vysvětlí a doplní poznatky z praxe. Hodiny jsou doplněny také vtipně, takže jsme ve výuce se také pobavili. Praktické výuka v autoškole byla také výborná. Na začátku se využilo cvičiště, tak jsem se naučila parkovat a couvat mimo provoz. Hodiny v provozu byly výborné. Během výcviku jsme jezdili Ve Frenštátě, Frýdlantě, Frýdku-Místku a také v Ostravě. Na začátku se se bála, že to bude stresující, ale vůbec ne. Pan Rozehnal působí klidně a také po Ostravě byly jízdy v pohodě a zvládla jsem je si myslím dobře.

Z těchto důvodů vám všem tuto autoškolu vřele doporučuji tak jak byla doporučena mě. :-)
vloženo: 13. dubna 2012
vložil: Honza , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu považuji za skvělou a hlavně profesionální. Vyučují ji dva lektoři. Mám zkušenost pouze s jedním a toho hodnotím na výbornou. Jízdy nebyly vystresované, pokud jsem něco nechápala, hned jsem se zeptala a bylo mi velmi dobře vysvětleno, lidsky a polopaticky, tak aby to pochopil každý. Teoretické hodiny probíhají také dobře. Na své si přijdou všichni :). Hodina neprobíhá pouze vysvětlováním a nudným vyprávěním. Lektor vždy vtipně pronese nějakou poznámku či zkušenost k tématu, což beru za velké plus. Protože v dnešní době lze těžko narazit na učitele, který by dokázal podat látku zajímavě. Hodiny zdravotní přípravy byly taktéž na výbornou.

Důvody proč jsem si vybrala tuto autoškolu:
- dobré ohlasy mého okolí
- příznivá cena (z konkurenčního hlediska rozhodně)

vloženo: 8. února 2012
vložil: Andrea D., emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Rozehnal osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Rozehnal < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Rozehnal - navigace


upozornit na chybné údaje