Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola RS - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly RS

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola RS < <


   Autoškolu RS jsem absolvovala během prázdnin. Nejvíce bych ocenila vstřícnost, trpělivost a flexibilitu všech lektorů, kteří mě učili. Při hodinách panovala přátelská atmosféra. Lektoři vždy vysvětlili, kde se stala chyba. Nikdy se za ni nezlobili. Naopak se mě snažili maximálně podpořit a uklidnit. Oceňuji i materiály, které jsme dostali k předvýjezdové kontrole. Teorie probíhala zábavnou formou a dokázala nás připravit na test. Tuto autoškolu všem vřele doporučuji.
vloženo: 20. října 2018
vložil: Eliška Seidlová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu jen doporučit, protože přístup k žákům je zde báječný. Pan Švrčula dokáže ve všem vyjít vstříc. Jízdy probíhají v naprostém klidu, v autě je příjemná atmosféra a nikdy se mi nestalo, že by na mě v autě někdo z učitelů křičel a nebo mi nadával. Na tuhle autoškolu budu vzpomínat jen v dobrém a určitě jí budu doporučovat.
Všem budoucím žákům tuto autoškolu rozhodně doporučuji.
vloženo: 20. července 2017
vložil: Michaela Chmelová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskolu RS muzu jen doporučit. Učitele jsou milý, vždy vyšli vstříc. Na závěrečné zkoušky me připravili výborně na to ze jsem nikdy předtim neridila auto. Byla jsem moc spokojena.
vloženo: 22. března 2017
vložil: Jarolímová Alena ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   mohu jen doporucit. Pan Svrcula je velmi prijemny a ochotny clovek, ktery nam vysel vstric.
Na zkousky jsem byla pripravena.
vloženo: 7. března 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskolu doporucuji vsem kteři jeste nevedi u koho se zapisou
Jednani je velmi dobre a vsichni ucitele jsou velice vstřicni
Cena je velice přijatelna
vloženo: 7. března 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Suprový přístup učitelů. Vyhovění času v kurzu. Na závěrečné zkoušky jsem byla plně připravena. Určitě doporučuji všem Autoškolu RS.
vloženo: 26. února 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do RS jsem zacal chodit po doporuceni bratrem a rozhodne nelituji. Jizdy se planuji, aby to vsem vyhovovalo. Atmosfera perfektni, clovek se neciti jak pri maturite. Prave ze naopak. V aute vladne pratelska nalada a pohoda, takze si clovek z toho tak vezme daleko vice. Pripravi na zkousky a na vsechny chytaky. Takze pokud me zase chyti jdu urcite zase sem. Mohu jen doporucit.
vloženo: 21. února 2017
vložil: Jan Peroutka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Bezva přístup, kvalitní příprava na závěrečné zkoušky.
Učitelé jsou ochotní důkladně vše vysvětlit a naučit! Nezvolil bych rozhodně jinou autoškolu než Autoškolu RS.
Vřele doporučuji!
vloženo: 14. února 2017
vložil: Honza , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem byl velice spokojený. Učitelé jsou velmi příjemní, vše dobře vysvětlí a 100% připraví na závěrečné zkoušky, se kterými jsme neměli žádný problém. Nejvíce jsem byl spokojený s učiteli, kteří z jízd udělali pohodovou a zábavnou jízdu a já jsem nebyl ani trochu nervozní a nebyl to pro mě horor.
vloženo: 12. ledna 2017
vložil: Jakub Vladyka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou RS jsem byla nad míru spokojená a určitě bych nevolila jinak. Vše skvěle vysvětlí a na závěrečky vás skvěle připraví. Pokud se mě někdy zeptají, jakou autoškolu bych doporučila, stoprocentně to bude Autoškola RS.
Děkuji za vše, co jste pro mě udělali. :)
vloženo: 12. ledna 2017
vložil: Nikola Vladyková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkový průběh hodnotím velice kladně. Líbil se mi přátelský přístup učitelů a efektivnost absolvování celého kurzu. Nemám, co bych vytknul. Výuka je zábavná, v příjemném prostředí a atmosféře. Nejen že skvěle připraví ke zkouškám, ale i do praktického života. Jesti hodláte dělat řidičský průkaz, rozhodně doporučuji Autoškolu RS.
vloženo: 14. prosince 2016
vložil: Honza Balát ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskolu RS jsem si vybrala na zaklade skveleho hodnoceni mych kamaradu. Byla jsem velmi spokojena! Ucitele prijemni, ochotni, trpelivy, komunikativni a pratelsti. Rozhodne doporucuji vsem, co si autoskolu v brzke dobe chteji udelat. Rychle, snadne, levne.
vloženo: 6. prosince 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pocit z autoškoly byl více než pozitivní, přístup učitelů kladný a příjemný, mohu doporučit :)
vloženo: 1. prosince 2016
vložil: Milan ( Milouš) Pavlásek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrá cena, skvělá komunikace a přístup, dostatečná příprava na závěrečné zkoušky
Doporučuji :)

vloženo: 23. listopadu 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola byla super. Moc mě to tady bavilo. Instruktoři super, komisařka byla úplně v pohodě, ne jak všichni říkají. Klidně bych si to zopakoval.
vloženo: 11. listopadu 2016
vložil: Hampl ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola probíhala v naprostem pořádku. Žádné zdlouhavé protahování výcviku, vše proběhlou rychle za 2 a pul měsíce. Byl jsem se vším spokojenej RS autoškolu bych doporučil.
vloženo: 11. listopadu 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do autoškoly jsem chodila ráda, s učiteli, s kterými jsem jezdila, jsem se cítila dobře. Na zkoušky me připravili perfektně...
vloženo: 17. srpna 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S Autoškolou RS jsem velmi spokojená. Teoretické hodiny jsou velmi přínosné a samotné jízdy taktéž. Je výborné, že si každý může jízdy naplánovat podle svého času. Učitelé jsou vstřícní a velmi dobře připraví na závěrečnou zkoušku. Tuto autoškolu mohu pouze doporučit.
vloženo: 28. června 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu můžu doporučit. Na zkoušky mě připravili dobře a nikdy nebyl žádný problém.
vloženo: 10. června 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    S Autoškolou RS jsem byla naprosto spokojená.
Určitě doporučuji tuto autoškolu.
vloženo: 9. června 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S Autoškolou RS jsem byla naprosto spokojená. Po odbytí několika hodin teorie jsme mohli začít jezdit, což mi přijde v pořádku.
Nikdy nebyl žádný problém s komunikací. Vše proběhlo po domluvě a vždy se všem účastníkům teorií i jízd časově vyhovělo.
Určitě doporučuji tuto autoškolu.

vloženo: 8. června 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolu jsem byla maximálně spokojená. Instruktoři jsou velice ochotní a trpělivý. S každým dotazem a nejasností jsem se na ně mohla s důvěrou obrátit. Do kurzu jsem nechodila s nechutí, ale se zájmem, kde jsem se nejen naučila něco nového, ale i pobavila. Na závěrečné zkoušky i do budoucího života řidičky jsem skvěle připravena. Všem tuto autoškolu vřele doporučuji.
vloženo: 4. června 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Školící učitelé byli příjemní, ochotní a chápaví. Celkové učeni mě bavilo a výborně připravilo na závěrečné zkoušky´, které jsem udělal na první pokus. Vřele tuto autoškolu doporučuji!
vloženo: 2. června 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S kurzy jsem byla velmi spokojená. Učitelé byli příjemní a pohotoví. Jízdy bylo možné si dohodnout podle mého časového rozvrhu a na zkoušku jsem byla velmi dobře připravena. Navíc byly kurzy cenově velmi výhodné. Mohu jedině doporučit.
vloženo: 11. května 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Líbila se mi flexibilita a přístup instruktorů. Doporučuji
vloženo: 14. dubna 2016
vložil: Kateřina Kozlová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S průběhem autoškoly jsem na 100% spokojená, instruktoři jsou přijemni a ochotni určitě doporučuji
vloženo: 14. dubna 2016
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celý kurz probíhal bez problémů. Zkoušku jsem zvládnul na první pokus, byl jsem výborně připravený! :)
vloženo: 3. dubna 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na zacatku jsem pomalu ani nevedel, jak se vleze do auta, a ted zkouzky jsem dal na poprve. S touto autoskolou jsem byl absolutne zpokojen ze vsech hledisek
vloženo: 31. března 2016
vložil: Radek Sedina,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu RS jsem si vybral na základě zkušeností ostatních a musím říct, že toho nelituji. V této cenové relaci těžko najdete lepší autoškolu na Kolínsku. Instruktoři jsou pohodoví, vše pečlivě vysvětlí a vůbec na vás nespěchají. V životě jsem neseděl za volantem, ale instruktoři mně pomohli k úspěšnému vykonání závěrečné zkoušky. Autoškolu bych určitě doporučil i ostatním, kteří se chtějí stát úspěšnými řidiči...
vloženo: 10. března 2016
vložil: Patrik Špoula,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Přátelští instruktoři v klidu vysvětlí každý problém, individuální domluva výuku řízení a dobrá příprava na zkoušky.
vloženo: 1. března 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi příjemný přístup instruktorů k žákům, na zkoušky jsem byla dobře připravena. Autoškolu RS doporučuji.
vloženo: 1. února 2016
vložil: Kateřina Novotná, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Plánování hodin bylo velice flexibilní, učitelé byli velice vstřícní a perfektně mě připravili nejenom na závěrečnou zkoušku. Jelikož je to již druhé řidičské oprávnění, o které jsem měl zájem, byl jsem (z důvodu špatných vzpomínek na jednu nejmenovanou autoškolu) trochu v obavách, ale ukázalo se, že Autoškola RS byla skvělá volba. Vřele všem doporučuji.
vloženo: 1. února 2016
vložil: Dominik Záliš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoskolou jsem velmi spokojena, pristup 'ucitelu' byl skvely. Na zaverecne zkousky jsem byla pripravena. Vrele vsem doporucuji!
vloženo: 14. ledna 2016
vložil: Zapletalova Michaela, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byl spokojený, závěrečné zkoušky jsem udělal bez problémů.
vloženo: 26. listopadu 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super autoškola, všem mohu vřele doporučit :)
vloženo: 18. listopadu 2015
vložil: Dominátor, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zdravím, s vyukou teto autoskoly jsem spokojeny, co nevite nebo kde si nejste jisti Vam zde vysvetli do podrobna a srozumitelne ( nebo jak se rika pro blbce :) ) . Nemel jsem sebemensi problem kdyz jsem se na neco zeptal. Jsou to klidni instruktori a jak rikam cemu nerozumite Vam v klidu vysvetli . Vsem vrele doporuci. Testy a jizdy jsem udelal na poprve a taky timto bych chtel podekovat RS AUTOSKOLE za ridicak :) Kuhn Michal
vloženo: 6. listopadu 2015
vložil: Michal Kuhn, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu RS mohu jen doporučit. Instruktoři jsou velmi milí, trpěliví a hlavně naučí vše, co by každý správný řidič měl umět a znát a to vše ve velmi příjemné a přátelské atmosféře. Díky profesionálnímu přístupu instruktorů nebyl při závěrečné zkoušce žádný problém :-)
vloženo: 30. října 2015
vložil: Jana Czeczinkarová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola RS je podle mě nejlepší v Kolíně cenově a i instruktoři jsou v pohodě naučí vás jezdit.. Doporučuji
vloženo: 30. října 2015
vložil: David, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkový průběh byl super, za instruktory tam jsem byl rád, protože vám vaše chyby doslova naflákají do hlavy (za to by měl být každý rád). Rozhodně bych tuto autoškolu doporučil, protože fakt naučí. Chyby dělaný při závěrečkách jsou pouze a jenom hloupost řidiče (s tím už mám zkušenost).
vloženo: 20. října 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Absolutně není co vytknout. Dobře mě připravili na zkoušky a nikdy nebyl problém v komunikaci.
vloženo: 9. října 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkový průběh kurzů hodnotím kladně. Na zkoušky jsem byla připravená dobře, akorát se strachem člověk hold nic neudělá.Tuto autoškolu mohu jen doporučit.
vloženo: 5. října 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou RS jsem byl velice spokojen, učitelé byli po všech stránkách příjemní a vše dokázali dobře a pochopitelně vysvětlit. Mohu jen a jen doporučit.
vloženo: 15. září 2015
vložil: Daniel Srp,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou RS jsem byl spokojen, velice jsem ji užil a zkoušky složil bez nejmenších problémů, mohu jen a jen doporučit.
vloženo: 15. září 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velice kvalitní autoškola.
vloženo: 20. srpna 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou RS jsem byla spokojena po všech stránkách. Organizace a přístup k žákům bezkonkurenční! 100% příprava ke zkouškám, bez stresu. Jízdy probíhali v příjemné atmosféře a byli plné zábavy. Pan instruktor je skvělý, vždy vše perfektně vysvětlí. Na tuto autoškolu budu vzpomínat jen v dobrém. Všem doporučuji! :)
vloženo: 31. července 2015
vložil: Štěpánka Belzová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zkoušky jsem zvládla na první pokus, doporučuji.
vloženo: 30. července 2015
vložil: Johana Koberová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu bych doporučila všem, co by si rádi udělali řidičské oprávnění. Není nic co bych vytkla.
vloženo: 28. července 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu RS jsem začala navštěvovat na doporučení mé kamarádky, která zde také absolvovala kurz. Autoškola RS mi vždy ve všem vyhověla a časově se přizpůsobila mým zájmům a koníčkům. Přístup byl vynikající, vše nám bylo s klidem vysvětlováno, žádné řvaní, a ani sranda v autě nechyběla. Víkendové jízdy s panem Prokopem jsou bezkonkurenční! A co se paní komisařky týče, napoprvé jsem z ní měla strach, ale pořád je to jenom člověk jako my. Teď už vím, že je zbytečné se strachovat, sama jsem tomu nevěřila, ale vždyť o nic přeci nejde.
vloženo: 29. června 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na doporučení od sestry, která byla na maximum spokojená. Nezbývá mi nic jiného než s ní ve všem souhasit. Přátelský profesionální přístup, skvělí instruktoři. Nebyl nikdy problém dojet pro mě domů nebo mě odvézt, ohromná vstřícnost při plánování jízd, nemohu si na nic stěžovat! Všem doporučuji!
vloženo: 24. června 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do autoškoly RS jsem šla na doporučení kamarádek a nelituji. Mohu jen a jen doporučit, jsem spokojená po všech stránkách.A co se týče paní komisařky tak jsem měla trochu strach, ale po dnešní jízdě po Kolíně s paní komisařkou za zády jsem zjistila že jsem se jí nemusela vůbec bát. Je to normální pohodová ženská
vloženo: 8. června 2015
vložil: Kohoutková Hana, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rozhodně mohu tuto autoškolu doporučit. Zejména díky přístupu k žákům, organizaci a trpělivým a zkušeným kantorům. I když úspěšně složit zkoušku je teď v Kolíně mnohem těžší, většina žáků je výborně připravena. Nervozita z Vás odpadne, hned jak vstoupíte s kantorem do vozu :))
vloženo: 29. května 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Učitelé byli trpěliví a když mi něco nebylo jasné, tak mi to vysvětlili. Zkoušky jsem udělal na první pokus. Určitě doporučuji.
vloženo: 25. května 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola byla dobrá, autoškoláci byli příjemní a spolehlivý tuto autoškolu bych doporučil.
vloženo: 25. května 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Profesionální přístup, časová přizpůsobivost, spolehlivé dovedení až k úspěšným zkouškám a to celé odlehčené přátelskou a uvolněnou atmosférou, díky které nemá nikdo důvod ke stresu. Na tuto autoškolu budu vzpomínat jen v dobrém. Všem vřele doporučuji!
vloženo: 13. dubna 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   příjemná atmosféra, milý přístup trpělivých instruktorů, perfektní příprava na zkoušky.
doporučuji! :)
vloženo: 11. dubna 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola, kde vás přátelští a příjemní instruktoři za poměrně krátkou dobu přes výuku řízení, kterou si domlouváte individuálně (vždy je snaha, aby vám bylo vyhověno), teoretické hodiny a závěrečnou zkoušku dostanou až k ŘP. Vřele doporučuji !
vloženo: 9. dubna 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nemam co vytknout, prijemni ucitele a dobry pristup k zakum.
vloženo: 16. března 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nemám co vytknout, velmi příjemný a zároveň profesionální přístup. Připravenost ke zkouškám výborná. Určitě všem doporučuji tuto autoškolu. :)
vloženo: 20. února 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pro mě bylo získání řidičáku velmi důležité. Ale nikdy jsem neočekávala, že by výuka autoškoly mohla být taková zábava. Přístup pana Švrčuly a dalších učitelů byl velmi příjemný a kamarádský, na každou jízdu jsem se vždy těšila. Za 14 jízd jsem jela se všemi učiteli a každý mi skvěle poradil a pomohl. Díky tomu si myslím, že jsem zvládla závěrečky v pohodě a hlavně bez stresu. A pokud např. nejste z Kolína, máte náročnou školu atd., pan Švrčula se s vámi dohodne na termíny jízd, které vám nejvíce vyhovují, ať už je to o víkendu nebo k večeru. ;)
vloženo: 29. ledna 2015
vložil: Petra Bartošová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   prubeh pripraveni pred skouskama a bylo to v vsechno v pohode nas vsechno naučil pan Švrčula Radek co jsme potrebovaly tak to nas naucil a timto chcem ohodnotit tuto autoškolu za nejlepší a hlavně jizdy byli super prijemne si se svemy pokecate a hlavne poradeji
vloženo: 28. ledna 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super instruktoři,parádní příprava ke zkouškám,výborná komunikace,vše se dá domluvit,cena uplně super...mohu vřele doporučit..autoškola RS může být i zábavou :) všichni a vše dokonalé :) Wolfová :D
vloženo: 11. prosince 2014
vložil: Wolfová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá příprava, skvělí intruktoři, řidičák snadno a rychle. Co víc dodat.
vloženo: 9. prosince 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nemám co říct než že tato autoškola vám může nabídnout všechny služby a naučit všechny dovednosti potřebné k dosažení řidičského průkazu
vloženo: 9. prosince 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem maximálně spokojen.Co dodat,rychlost kurzu velmi dobrá,přístup k žákům skvělý,komunikace výborná,jak auta tak motorky nové,dobře ovladatelné a hlavně zkušení učitelé :)
vloženo: 13. listopadu 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprosto skvělá autoškola, díky které jsem složila závěrečné zkoušky hned napoprvé a na 100%. Každému mohu jen doporučit! :)
vloženo: 22. října 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem byla maximálně spokojená a jsem moc ráda, že jsem si vybrala právě tuto. Je to naprosto pohodová autoškola. Jízdy se vždy přizpůsobovaly, tak aby mi vyhovovaly.
S přípravou k závěrečným zkouškám jsem byla velice spokojena.Nemám co vytknout.Pan instruktor je velmi vynikající učitel. Jízdy vždy probíhaly v pohodě.A všem budoucím i stávajícím řidičům a řidičkám ji vřele doporučuji!!


vloženo: 18. září 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S přípravou k závěrečným zkouškám jsem byla velice spokojena.Nemám co vytknout.Pan instruktor je velmi vynikající učitel. Jízdy vždy probíhaly v pohodě. Mohu jen doporučit.
Super autoškola! :)
vloženo: 18. září 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kurzy probíhaly v klidu a pohodě, příprava ke zkouškám perfektní. Oceňuji trpělivost a přístup instruktorů. Autoškolu můžu vřele doporučít :D
vloženo: 9. června 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kurzy probíhají skvěle. Jízdy i teorie nejsou strojené, většinou spíše zábavné a příjemné. Samozřejmě každý začátečník si musí projít krušnými začátky, ale moc se mi líbí vstřícnost instruktorů, se kterou se dá všechno překonat. Vždycky se dá na všem dohodnout. Jestli hledáte pohodovou autoškolu s dobrým přístupem instruktorů, tak RS vřele doporučuji.
vloženo: 27. dubna 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu RS jsem si vybral, kvůli skvělému hodnocení svých přátel a ničeho jsem nelitoval, jelikož mě skvěle připravili na závěrečné zkoušky a chovali se vždy slušně a ochotně. Všem vřele doporučuji.
vloženo: 22. dubna 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole se mi líbilo!! Zpočátku jsem se samozřejmě bála rozjet se, couvat, parkovat... :-D .... a řadící páka byla úhlavní nepřítel!!! :D Postupem času jsem si začala s autíčky rozumět a u řízení si s instruktorem užila hodně srandy... Dnes moc ráda vzpomínám na vtípky, které jsme si s instruktorem dělali, na svou první jízdu, dokonce se i směji začátečnickým chybám, které jsem prováděla a intruktor se na mne za ně mračil. Ale dlouho mu to nevydrželo a za chvíli jsme se zase smáli!! ;D
Je to moc dobrá autoškola a všem budoucím i stavajícím řidičům a řidičkám ji vřele doporučuji!!
vloženo: 22. dubna 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem byla maximálně spokojená a jsem moc ráda, že jsem si vybrala pávě tuto. Je to naprosto pohodová autoškola. Jízdy se vždy přizpůsobovaly, tak aby mi vyhovovaly.Doporučuji úplně všem, protože lepší autoškolu prostě neseženete. :)
vloženo: 22. dubna 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Každý se těší až bude mít řidičák ale netěší se do autoškoly. Já osobně jsem to měl taky tak, ale po pár jízdách jsem se sem ohromně těšil, protože všechny mé otázky byly jednoduše vysvětleny a s vstřícností a nemohu si ještě vynachválit zábavu jak při jízdách tak při teorii.

ps.: nesmíte se toho bát :))
vloženo: 15. dubna 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kvalitní zábavná a srozumitelná výuka, která Vám dá nejen základní znalosti ke složení zkoušek, ale také rady do života aut, která jinde neučí. Osobní zážitky a poznatky. Doporučuji.
vloženo: 5. února 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola mi vyhovovala po všech stránkách! :) Jsou velmi vstřícní a ochotní a na hodinách se s vámi domluví tak, aby vám to vyhovovalo. Taky vás často odveze až domů, což samozřejmě vůbec u autoškol není pravidlem. Kdybych mohla šla bych do této autoškoly znovu. Teorie i jízdy jsou absolutně v pohodě, nikdo na vás neřve a navíc si užijete i dost srandy! :) Kdo by takovou autoškolu nechtěl? :)
vloženo: 24. října 2013
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprosto super! Pohodový přístup, flexibilita. Pokud nemáte žádné zkušenosti za volantem jako já, tak se nemusíte bát, že půjdete hned do provozu. Navíc jízdy nejsou hned, ale až po pár hodinách teorie, takže člověk i rozumí značkám a křižovatkám :D Za mě fakt doporučuju!
vloženo: 23. června 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Maximální spokojenost. Vřele doporučuji i ostatním.
vloženo: 11. dubna 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   bylo mi spokojeny .
auto Skoleni bylo snadne rozumeni.
vloženo: 23. února 2012
vložil: Tung,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   tuto autoskolu doporucuju vsem, nevim o nicem co bych mohla vytknout, sla bych k nim znovu a moc rada;)
vloženo: 19. září 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pokud se chcete pouze naučit kroutit volantem, jděte do jiné autoškoly. Ale pokud potřebujete kvalitního instruktora, který se Vám snaží předat cenné informace, podejte přihlášku právě sem. Dále nabízí férové jednání, přátelský přístup, přizpůsobí se Vašim časovým možnostem, a vysvětluje a vysvětluje ... Výuka probíhá na frekventovaných silnicích, protože jedině tam se naučíte reagovat na nečekané situace v provozu.
vloženo: 12. července 2011
vložil: Daniela Pilerová, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou RS osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola RS < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola RS - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje