Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola F&M Sába s.r.o. - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly F&M Sába s.r.o.

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola F&M Sába s.r.o. < <


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkový kurz byl super. I když už na tom umíte, tak se ještě můžete zlepšit.
Doporučil bych to.
vloženo: 27. listopadu 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vše Ok jen doporučuji.

vloženo: 9. srpna 2017
vložil: Mylan , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Škoda slov. NIKDY VÍCE.
vloženo: 16. června 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   maximální spokojenost, instruktoři perfektní, vždy mi vyšli vstříc při mém nabitém časovém harmonogramu, dodělal jsem si k B A a T, kdy instruktoři předávali zkušenosti nabyté praxí, čehož si cením a je to jistě přínos, tak by to mělo vypadat
vloženo: 14. listopadu 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   skvelý prístup,teoretické hodiny skvele vysvetlené,jazdy perfektne naučené,vrele doporučujem,opravdu super autoškola..
vloženo: 21. září 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dodělával jsem řidičské oprávnění na velkou motorku. Jízdy jsem si mohl přispůsobit svým časovým požadavkům a vše fungovalo perfentně. Obzvlášť jsem si vážil rad opravdového motorkáře Pavla, který kromě obecných znalostí předával i zkušenosti své vlastní z praxe. Tady jsem poznal, že školitel na motorku by měl určitě být aktivní jezdec na ní a v této autoškole to přesně tak je. Instruktor při závěrečné zkoušce je bez komentáře, byl jsem z něho nadšený. Výsledek závěrečného testu v plném počtu bodů za čtyři minuty pak mluví za vše.
vloženo: 26. června 2012
vložil: Marek Cícha, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pokud si budu chtít někdy do budoucna rozšiřovat řidičák o C, tak jen tam. -teď sem tam dodělal velké A a musím říct, že takovej přístup, jakej maj lektoři, jmenovitě Pavel, to se hned tak nevidí. I ten nejnervosnější člověk si tam musí připadat jako v bavlně. Super přístup, maximální snaha vyjít vstříc, prostě bez chyby!
vloženo: 21. května 2012
vložil: Marcel Herbolt,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na autoškolu si nemohu ztěžovat. Cena velmi příznivá, hodiny teorie byly zábavné a také poučné no a samozřejmě zkušení instruktoři s kterýma nebyl problém. Doporučuji :)
vloženo: 22. července 2011
vložil: Marek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   vynikající přístup, vybavení, velmi slušné jednání, vše ok doporučuji všem.
vloženo: 26. ledna 2011
vložil: Stanislav Žalud,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   doporučuji
vloženo: 17. srpna 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   darebák ale prvotřídní vlastně sedmitřídní.
vloženo: 13. července 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   panuje naprostá spokojenost, vše bylo v klidu a pohodě, instruktorům patří dík za to, že to s náma vydrželi:) což se projevilo 100% úspěchem u zkoušek:)
vloženo: 17. prosince 2009
vložil: Kuře, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Perfektní autoškola, učitelé přístup, ale i cena. Všem mohu jen DOPORUČIT!!!
vloženo: 23. října 2009
vložil: Adam Dorňák,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   hrůza des bes
vloženo: 14. května 2009
vložil: Karel,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou F&M Sába s.r.o. osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola F&M Sába s.r.o. < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola F&M Sába s.r.o. - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje