Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Salva - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Salva

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Salva < <


    I když nemám moc času, tak se jako majitel této autoškoly musím vyjádřit k tomuto anonymnímu blábolu...
Kdyby mě dotyčný opravdu znal, nebo byl v mé autoškole, tak by věděl, že jsem sám a tím pádem NEJSEM žádná "BANDA podvodníků a vydřiduchů" a proto mám i nejlepší cenu široko-daleko :-)
Takže se mi zase potvrdilo, že si na těchto povedených stránkách může napsat i ten, kdo má IQ dlabaných necek anonymně co chce....:-(
Ale v tomto případě narazil, protože do konce týdne podávám trestní oznámení za ÚMYSLNÉ poškození dobrého jména firmy na neznámého pachatele s patřičným odškodněním :-)
Od tohoto trestního oznámení jsem ochoten upustit, jestliže dostanu omluvu s drobnou satisfakcí ve výši 3.000,- Kč na můj účet :-) číslo účtu najde na mých webovkách :-)

Jen pro informaci tady jsou recenze většinou žen ke kterým se podle tohoto anonyma nechovám správně :-)

https://renesalva.webnode.cz/reference/

Tyto reference NEJSOU anonymní !!! :-)


Čekám Autoškola Salva :-)

vloženo: 16. listopadu 2022
vložil: René Salva, emailová adresa nezveřejněna


   Banda podvodníků a vydřiduchů s narážkami na ženy
vloženo: 15. listopadu 2022
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jsem si vybrala na doporučení kamarádky a byla jsem maximálně spokojená - oceňuji hlavně vstřícný přístup při plánování jízd na FB a (nesmírnou) trpělivost instruktora. i tak nenadaného žáka, jako jsem byla já, dokázali připravit na úspěšné složení zkoušek na poprvé. Všude chválím. :) Pavla P.
vloženo: 21. ledna 2021
vložil: Pavla, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprosto špičková autoškola!! Doporučuji naprosto všem. Bydlím už delší čas v Plzni, kde jsem i autoškolu začala, skoro ke konci výuky jsem se rozhodla přestoupit po velmi špatných zkušenostech s vybranou Plzeňskou autoškolou.
Přestupovala jsem s naprosto podkopaným "řidičským sebevědomím" a s traumatem. Bála jsem se, že po takové zkušenosti už nikdy nebudu schopna sednout za volant. Ale díky úžasnému panu instruktorovi, který je velmi vstřícný, lidský a neuvěřitelně trpělivý, jsem po čase tento svůj blok naprosto odbourala.
Ani nevím, jak moc bych mu mohla poděkovat. Tím, že jsem dojížděla, jsem dělala jízdy na etapy. Pan Salva byl vždy velmi ochotný a jezdil se mnou i o víkendech.
Zbavila jsem se nervozity a strachu z řízení a těším se na mnoho najetých kilometrů. Jestli se chcete dobře naučit řídit, jít tam kde je lidský a velmi přátelský přístup tato autoškola je tím pravým místem :)
vloženo: 30. prosince 2020
vložil: Terka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola probíhala v pohodě. Komunikace a plánování jízd na vysoké úrovni.
Co musím, ale moc pochválit je pan učitel Salva, byl opravdu trpělivý a vše dokola vysvětloval. Ten klid, který z něj vyzařuje je k nezaplacení. Na vše vás připraví a každou křižovatku a že jsme jich projeli, vysvětlí přímo v praxi, což oceňuji asi nejvíc.
Ještě jednou moc děkuji :)
vloženo: 6. října 2020
vložil: Klára, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dnes jsem dokončila kondiční jízdy (15x 45min). Před začátkem první jízdy jsem měla obrovský strach (nejezdila jsem cca 10 let). Pan Salva je super! Ujistil mě, že to půjde! No a měl pravdu! Na každou další jízdu jsem se těšila, projela jsem centrum Domažlic křížem krážem a parkovala jsem. A myslím, že jsem vše zvládla, jsem si mnohem jistější a do auta se těším! Takže moc děkuji!
vloženo: 19. září 2020
vložil: Lenka M., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprostá spokojenost, mohu jen doporučit. Skvělý přístup i domluva.
vloženo: 18. června 2019
vložil: Michaela ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    Zkoušky jsem díky výborné autoškole zvládla na první pokus, byla jsem velmi dobře připravena. Zatímco slečny u jiných autoškol zkoušky dělaly až na po několikáté, protože nebyly dostatečně připravené. Jízda novou Audinkou mně doslova nadchla a je to suverénně nejlepší auto ze všech autoškol široko daleko :-) Ale jezdila jsem většinou Oktavkou, která nemá žádné elektronické pomocníky řízení, jako mé starší auto po rodičích a proto, byl přechod skoro bezbolestný :-) Jinou autoškolu už bych nikdy nezvolila, jsem velmi spokojena :)
vloženo: 22. srpna 2018
vložil: Petra, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    Jsem velice spokojená se službami této autoškoly. Příprava na zkoušku byla výborná, pan Salva si poradí s výcvikem každého typu řidiče a má nejlepší auta ze všech autoškol v okolí. Navíc je při jízdách příjemný, klidný, trpělivý a profesionální. Můžu jen vřele doporučit.
vloženo: 14. dubna 2018
vložil: Terka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kurz probíhal vždy ve velké pohodě a v klidu,což je důležité,žádný strach a zbytečné nervování.Pan Salva,vždy vše v klidu vysvětlí,poradí a pomůže.Nikdy se nerozčiluje,Jeho autoškolu mohu jen doporučit.Na zkoušky připravuje úplně super.Já mu moc děkuji,zkoušky jsem složila včera.Mnohokrát děkuji a přeji hodně spokojených žáků.
vloženo: 31. května 2016
vložil: M.Petříková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná rodinná autoškola! Do této autoškoly jsem šla na doporučení kamarádky a po přečtení nespočtu kladných referencích na webovkách autoškoly. Po vyplnění ON-LINE přihlášky se mě po pár hodinách ozvali a hned na to jsem začala. Takže žádné čekání i několika týdnů, jak jsem slyšela od kamarádek z jiných autoškol. Pan Salva je velice klidný, vše vysvětlí a má vždy dobrou náladu. Jízdy probíhaly většinou v městském provozu, kde jsem se toho naučila nejvíc a jak říká pan Salva a potvrdil mě to i táta – město tě naučí nejvíc, rovně mimo město umí jezdit každý. Cena kurzu byla zaplacená na číslo účtu, které má autoškola na svých webovkách a nám vyhovovala. Autoškolu Salva mohu jedině doporučit.
vloženo: 27. dubna 2016
vložil: Libuše,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola je super, byla jsem hodně spokojena co se týká úplně všeho :)
vloženo: 20. listopadu 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   potrefená husa zakejhá(ale pak už nekřičí osobní invektivy) myslím,že vám osobně může být celkem jedno jestli jezdím na kole nebo autem.já se nesnížím k osobním výpadům(u vás inspirovaným pouhou zápornou recenzí a žádostí o příjmový doklad).mimochodem ten máte vydávat automaticky.pokud vím příjmové doklady neposkytujete standartně.za vším co jsem napsala v minulé recenzi si stojím a je to snadno ověřitelné.neradím vám napodobit podpisy mých dcer na platebních dokladech protože po vašich invektivách provázených neochotou k osobní diskusi zvažuji podmět pro ČOI.mimochodem cituji"provozovatelé autoškol nesmějí vkládat hodnocení,komentáře a ani k tomu vybízet třetí osoby!"obojí jste učinil.a ještě k podpisu-myslím že se nejmenujete autoškola salva anebo máte řekněme netypické křestní jméno:-)Dita P
vloženo: 5. března 2015
vložil: Dita P., emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Tak jen v krátkosti, protože opravdu nemám čas a plno věcí jsem napsal níže. A vlastně ani nemůžu tady na těchto "povedených" webovkách reagovat, kopíruji: ("provozovatelé autoškol nesmějí vkládat hodnocení,komentáře a ani k tomu vybízet třetí osoby!").

- "potrefená husa zakejhá" - jako majitel a provozovatel autoškoly se snažím, "jen" reagovat na daný příspěvek.

- "neradím vám napodobit podpisy mých dcer na platebních dokladech" - platební doklady, stvrzenky, účtenky,atd....vystavuje zákazníkovi firma, podnikatel, živnostník, prodejna, internetová prodejna, supermarket, atd.... a není potřeba podpis zákazníka.


Autoškola Salva


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   čím začít.nedostanete potvrzení o přijatých obnosech,na stránkách autoškoly píšou"bez skrytých poplatků"-nepravda,před zkouškami málo jízd-těsně před nimi žádné,nemáte jakýkoli výkaz-přehled(jízd,školení čehokoli),před koncem po vás požadují kladnou recenzi,domluvíte se,že vám zavolá(např.kdy bude další zk.)nezavolá,telefon nebere atd.atd.myslím,že pro představu to už stačí.
vloženo: 2. března 2015
vložil: Dita P., emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: :-) Už jsem se tak dlouho nepobavil, tak se podíváme na ten Váš blábol, co jste napsala podrobněji...

- Cituji: "nedostanete potvrzení o přijatých
obnosech"
99,9% žáků, nebo jejich rodičů posílá
peníze na číslo účtu, které mám uvedeno na
svých webovkách, jako snad jediná autoškola a
na to nepotřebujete vystavovat
žádné potvrzení, které samozřejmě tomu
nepatrnému zbytku žáků během kurzu vystavuji.

- Cituji: "na stránkách autoškoly píšou"bez
skrytých poplatků"
Jako jedna z mála autoškol máme své webové
stránky, kde je cena kurzu jasně stanovena.

- Cituji: "před zkouškami málo jízd-těsně před
nimi žádné"
Koukám do diáře a Vaše dcera měla jízdu tři
dny před závěrečnou zkouškou a poslední v den
zkoušek jízdou do Stoda, takže zase vedle :-)

- Cituji: "nemáte jakýkoli výkaz-
přehled(jízd,školení čehokoli)"
:-) To Vám asi dcerunka zapomněla říct, že
každou jízdu se podepisovala ve vozidle
autoškoly do knihy jízd (přehled jízd) a
průkazku žáka měla
ve vozidle taky, takže zase vedle :-)

- Cituji: "před koncem po vás požadují kladnou
recenzi"
:-) Hned pod Váma napsala 02.10.2013 kladnou
recenzi Wally, která udělala zkoušky na
poprvé 28.09.2013, takže zase vedle :-)

- Cituji: "domluvíte se,že vám zavolá(např.kdy
bude další zk.)nezavolá,telefon nebere
atd.atd."
:-) Datum opravných zkoušek stanovuje úřad
města, na to jsou autoškoly malým pánem a když
to autoškola neví, tak nemůžou zavolat, jak
logické :-)
Je až z podivem, že jsem si dovolil Vám
nezvednout mobil o víkendu v půl desáté večer
:-)

:-) Mně to pro představu taky stačí "anonyme". V naší autoškole byly Vaše dvě dcery a obě dvě se u nás naučily výborně řídit, vídávám je za volantem skoro každý den.
Jestli máte, ještě jinou dceru dejte ji prosím do jiné autoškoly, třeba tam, kde jste chodila Vy a i v zimě jezdíte na do práce na nádraží radši na kole :-)




POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   DOPORUČUJI !
Hodně těžko byste hledali lepší autoškolu, myslím, že byste ani takovou nenašli.
Na hodiny jsem se vždy těšila, protože jsem věděla, že nejen, že se toho během té doby naučím tolik, ale samozřejmě jsme se vždy nasmáli.
Hodiny probíhaly bez stresu a napětí.
Stydět za to, v čem jezdíte se v téhle autoškole určitě nemusíte. Luxusní Octavka tu shrábla do kapsy kdekoho.
Co se týče •CENY• Takhle nízko se dostanete jen tady a to připomínám se vším všudy.
Blížily se závěrečky, věděli jsme, že jsme natolik připravené, že jsme nemuseli mít nijak velké obavy, podpora pana instruktora před zkouškou Vás uklidní ještě víc.
Kdybych si měla vybrat mezi autoškolami ?
__________________________________________
&#8594; &#8594; • !! AUTOŠKOLA SALVA BY BYLA JASNOU A JEDINOU VOLBOU ! !! • &#8592; &#8592;
__________________________________________
Tak neváhejte a jděte do toho !! =)
vloženo: 2. října 2013
vložil: Wally,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu plně doporučuji, super profesionální klidný přístup, bezvadná cena, nové moderní auto. Prostě vše tak jak má být. DOPORUČUJI !
vloženo: 7. července 2011
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    Osobní přistup, trpělivý a klidný instruktor no a v neposlední řadě skvělá cena. Mohu jedině doporučit.

vloženo: 11. března 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Salva osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Salva < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Salva - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje