Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola SBS - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly SBS

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola SBS < <


   Dobrý den, kurz hodnotím velmi dobře. Pan Stejskal dokáže žáka zaujmout a danou látku dobře vysvětlit. Jízd jsem se velmi bála, jsem stresař ale s panem Richterem se jezdilo dobře, každou jízdu jsme probrali jinou dobravní situaci. Vše vysvětleno srozumitelně. Autoškolu SBS doporučuji.
vloženo: 24. července 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


    Rozhodně nedoporučuji, instruktoři jsou neprofesionální, jen obírají o peníze! Nemají zájem vás něco naučit, chovají se až hnusně. Vybavení je podprůměrné.
----------------------------
Další anonymní mamánek. Čekáte, že s Váma budou jezdit zadarmo ?!? Nově vybavená klimatizovaná učebna a dvě dvojkové a jedna trojková Fábie se Škodou Yeti je u Vás podprůměr ?!?
Za tu almužnu, co platíte za kurz chcete jezdit AUDInou ?!?
vloženo: 29. května 2019
vložil: Tomáš, emailová adresa nezveřejněna


   Dlouhodobě žiji v Německu, kde jsem si chtěl udělat taky řidičák, ale když jsem se dozvěděl cenu, která je v přepočtu skoro 70.000,- Kč za skupinu B, tak jsem si to hned rozmyslel. A jelikož nejsem žádný dřevák a něco mně naučil i táta, tak jsem dal závěrečky na poprvé.
Autoškola SBS mně vždy vyšla vstříc co se týče plánování jízd a to i o víkendech. Ještě jednou děkuji.


vloženo: 29. května 2019
vložil: Petr, emailová adresa nezveřejněna


   Rozhodně nedoporučuji, instruktoři jsou neprofesionální, jen obírají o peníze! Nemají zájem vás něco naučit, chovají se až hnusně. Vybavení je podprůměrné.
vloženo: 29. května 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Tuhle autoškolu můžu jedině doporučit. Výuka je sice delší, ale za to vás dobře připraví na závěrečné zkoušky. Hlavně příjemní a vstřícní instruktoři. Byla jsem velice spokojena.
vloženo: 14. listopadu 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Teorie dlouhá avšak kvalitní. Samotný kurz trvá dosti dlouho oproti jiným autoškolám hlavně kvůli velkému náporu studentů ale to není chyba autoškoly právě naopak ukazuje že je kvalitní. Vozový park jev dobrém stavu sice oproti jiným má starší auta ale pořád v dobrém stavu.
vloženo: 3. října 2018
vložil: Jiří Schildner, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Průběh celého kurzu byl příjemný, teorie sice delší, ale zase připraví pořádně na následné zkoušky. Jízdy fungovali tak, že jste si na teorii, či případně telefonicky domluvili časy, které vám vyhovují. Jízda nejen po městě, ale i mimo obec. Instruktoři jsou hodní, ale zároveň i přísní, ale myslí to dobře. Dokáží vás připravit na závěrečnou zkoušku bez problémů!
vloženo: 13. června 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Průběh celého kurzu hodnotím velice kladně. Přístup lektorů byl velmi dobrý, byli ochotní a spolehlivý. Kvalitně mě připravili na zkoušky. Tuhle autoškolu bych doporučila všem!
vloženo: 18. dubna 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkový průběh kurzu hodnotím kladně jízdy po domluvě a teorie sice delší, ale vydržet se to dá.
Na zkoušky jsem se cítila připravená, ale nervozita tam samozřejmě byla.
Určitě bych autoškolu doporučila ostatním, skvělá domluva a příjemní lektoři.
vloženo: 18. dubna 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Absolutni špička co se týče autoškol v Šumperku! Strašně milého, a ochotného jsem měla pana instruktora. Něčemu sem nerozuměla všechno perfektně vysvetlil, ukázal. Všichni členové autoškoly nejvíc super. Původní autoškola mě zklamala tak sem přešla do SBS a udělala sem jedině dobře.Se vším ochotně pomohli.Maximálně doporučuju!!!
vloženo: 1. září 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celý kurz probíhal naprosto bez problému, všichni milí, hodní, ochotní, přátelští. Ačkoliv jsem do autoškoly šla s nulovými zkušenostmi a na zacatku netušila co je spojka a k čemu je řazení, po třech měsících výcviku jsem zvládla závěrečné zkoušky a jsem víc než spokojena. Férové jednání, bezkonkurenční cena a skutečný zájem o lidi :-) Vřele doporučuju všem zájemcům:)
vloženo: 24. února 2017
vložil: Aneta, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu SBS jsem navštěvovala skoro dva měsíce...jejich přístup byl opravy skvělý...všichni byli ochotní...milí...vtipní...podporovali nás a dokázali náš všechny perfektně připravit ke zkouškám,jak teorii tak i praxí!
Jestli hledáte autoškolu...rychle sem!!!

Nikdy bych svoji autoškolu neměnila a i přes to, jak jsem šťastná, že mám řidičkák...na druhou stranu mě mrzí že už svoji autoškolu nenavštívím.
Valerie.
vloženo: 1. srpna 2016
vložil: Valerie, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělý přístup po celou dobu průběhu autoškoly. Hodiny jsem si mohl plánovat jak se mi hodily, nebyl problém ani s ježděním pozdě večer či velmi brzy ráno.
Přístup učitele jak na vyučování tak v autě velmi profesionální a příjemný.
vloženo: 25. března 2016
vložil: Karel, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborný přístup učitelů. Každou jízdu jsem si mohl naplánovat na kdykoliv jsem chtěl a učitel přijel na dohodnuté místo, nemusel jsem chodit na druhou stranu města přímo do autoškoly.
Výukové hodiny byly v pořádku a vše se z nich dalo pochopit.
vloženo: 17. října 2015
vložil: Hanes, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ráda bych přidala i své hodnocení.Pochopitelně kladné.Kvalita služeb v této autoškole je na vysoké úrovni.Lidský přístup,ohleduplnost,ochota vyjít vstříc a chuť naučit byla samozřejmostí které si velice vážím.Zajisté nejlepší autoškola široko daleko :-) Děkuji
vloženo: 29. září 2015
vložil: Lucka Tabišová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nemuzu jinak nez udelit kladnou recenzi tato autoskola je jedna z nejlepsich a nejlevnejsich autoskol v Šumperku. Pristu ucitelu je skvely nauci vas a pripravi na 100% maji s vami trpelivost takze ani zeny a divky se nemusi bat nikdo jim hlavj neutrhne a jeste naopak ve svem uciteli najdete onrovskou oporu ktera je podporena az do posledniho zaverecneho dne a to zkouskoveho. Rozhodne kdybych lremyslela o vyberu autoskol nemenila bych a rozhodne bych si znovu vybrala SBS autoskolu v Sumperku!!!! Nikol.
vloženo: 24. září 2015
vložil: Nikol Voloszcuková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ráda bych napsala pár slov k autoškole, která mne mnoho naučila a dnes můžu hrdě říci, že jsem ráda, že jsem si vybrala právě ji. V úvodu bych asi zmínila kvalitu služeb, kterou autoškola nabízí, od výborných a zkušených učitelů až po zkušebny a také počáteční tréninky, je dobré mít si kde vyzkoušet jezdit, než se dostanete k tomu kroku, vyjet poprvé na silnici :) "papíry" jsem si udělala zhruba před půl rokem, ale věřím, že přístup učitelů k jejich práci, se za tu dobu nezměnil, ba naopak, snaží se dát žákům ještě více. DOPORUČUJI na 100%, není to jen o teorii a praskání hlavy, ale uvidíte sami, že nastanou i situace, kdy se s chutí v autě zasmějete :) Všem budoucím řidičům přeji ježdění bez nehod a komplikací, a těm, co teprve váhají: "UŽ NEVÁHEJTE"
vloženo: 18. srpna 2015
vložil: Gabriela Nosková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dnes jsem úspěšně udělal závěrky a to díky skvělé autoškole, které mě na všechno připravila, v hodinách teorie opravdu pohoda, necítíte se vůbec jak ve škole nebo tak, učitel maximální pohodář vše byly důkladně vysvětleno. Na jízdy jsem se pokaždé těšil, jelikož učitel, který se mnou jezdil byl opravdu v pohodě, žádný bručoun nebo nervák, žádné řvaní, veškeré situace mi byly vysvětleny v klidu a přesně. Opravdu kvalitní autoškola za dobré peníze, vše v naprostém pořádku, každému doporučuji. Kdybych hodnotil celkově tak hodnotím snad 6ti z 5ti hvězdiček. :D Každý, kdo se rozhodne zrovna pro tuhle autoškolu, určitě nebude litovat, tak všem přeji hodně štěstí při závěrečných zkouškách a samotných jízd. :-)
vloženo: 16. července 2015
vložil: Adam, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem spokojený, získal jsem všechny potřebné zkušenosti k udělání zkoušek s komisařem. Učitelé se snaží vám předat všechny zkušenosti, doporučuji tuto autoškolu.
vloženo: 25. ledna 2015
vložil: Marian, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem spokojený, získal jsem všechny potřebné zkušenosti k udělání zkoušek s komisařem. Učitelé se snaží vám předat všechny zkušenosti, doporučuji tuto autoškolu.
vloženo: 25. ledna 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškoly vřele doporučuji. Jsem naprosto spokojená jak s výukou teorie, tak s jízdami. Snaží se vyjít vstříc s plánováním jízd a ke každému přistupují individuálně. Když jsem něco nechápala, bylo mi to v klidu vysvětleno, žádné zbytečné řvaní. Tato autoškola mě skvěle připravila na zkoušku, kterou jsem udělala na první pokus. Jsem hrozně ráda, že jsem se rozhodla chodit právě sem. Na jízdy se skvělým učitelem jsem se vždy těšila a neměla jsem zbytečné stresy.
vloženo: 15. ledna 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu bych chtěla doporučit každému, kdo se rozmýšlí do jaké autoškoly zavítat. Instruktoři jsou velmi optimističtí a vstřícní, nebudou na Vás řvát, či Vám nadávat, ale všechno Vám vysvětlí přímo na místě v klidu. Na zkoušky Vás připraví bez větších problémů. Líbil se mi přístup instruktorů k nám jakožto začátečníkům, protože ne vždy jsme chápali úplně všechno co se týkalo zákona nebo i křižovatek. Jsou to opravdu trpěliví lidé a jsem ráda, že jsem mohla být v této autoškole. Děkuji
vloženo: 14. ledna 2015
vložil: Klárka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tak bylo to tam opravdu super cítil jsem se tam opravdu bezvadně :) Přístup ke všem byl ohleduplný... Pro mě byl nejlepší učitel se kterým jsem jezdil Vašek Richter. Jízdy byly klidné a učitel byl hodný a vše do detailu vysvětlil... Díky této autoškole jsem udělal závěrečné zkoušky... děkuju autoškole SBS a všem učitelům.... A pokud se někdo rozmýšlí mezi autoškolami, můžu říct jenom jedno DOPORUČUJI Autoškolu SBS Je super!!!! :)
vloženo: 22. října 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola je parádní jen skrz to jak se k nám přistupovalo a tak. :)) Cítila jsem se tam jak na super výletě kde se naučím řídit :DDD a ne jak ve škole :))) Učitelé byly pohodoví a naučily mě toho moooc :))) Děkuji za ně :)
vloženo: 22. října 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Oceňuji individuální přístup k žákovi. Maximálně Vám vyjdou vstříc, při plánování jízd. Pokud Vám styl výuky daného instruktora nevyhovuje můžete si požádat o jiného a nikdo Vám to nebude mít za zlé. Tuto autoškolu určitě doporučuji, i těm kteří z toho mají strach protože tady Vás přesvědčí o tom že není čeho se bát a že to zvládnete :) Žádné řvaní či výčitky, všechno se odehrává v klidu a pohodě, jak na učebně tak i v autě.
vloženo: 11. září 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   K ceně kurzu...určitě nelituji částky, kterou jsem zaplatila. Zjistila jsem , že u levnějších autoškol, neodjezdím počet stejný hodin. Lepšího učitele si neumím představit, tím díky pane Stýskal :-)! Nevěřila jsem, že řidičák někdy udělám a s vámi na poprvé. Takže všem vřele doporučuji. Zdena Kunderová
vloženo: 23. února 2014
vložil: Zdena Kunderová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nemůžu si ani jediným slovem stěžovat na výuku teorie ani na ochotu, flexibilitu a nezištnost instruktorů, ale bohužel jsem byl v jistém ohledu nespokojený. Zaprvé jsem nikdy nejezdil v jiném městě, pouze v Šumperku (což mi přijde docela nepraktické) a parkovat jsem začal až tak týden před jízdami. Nejhorší z celé autoškoly byl však přístup instruktora, který byl sice velice ochotný, vždycky si udělal čas kdy jsem potřeboval, ale nechoval se příliš taktně, empaticky nebo snad shovívavě. Je to škoda, protože jinak bych byla s autoškolou naprosto spokojená. Bohužel ve mně vzpomínky na autoškolu vyvolávají úzkostné stavy.
vloženo: 5. září 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělal jsem pouze vrácení ŘP skupiny B.
Jsem spokojený s rychlostí,jakou mi bylo umožněno udělat zkoušky,i s přístupem zaměstnanců autoškoly.
vloženo: 8. dubna 2013
vložil: Beran Jaromír, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsou v pohodě
vloženo: 28. května 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Přístup všech instruktorů velice profesionální,bezproblémový,trpělivý a milý-moc
jim všem děkuji.Autoškolu jsem doporučila i mnohým známým a syn už se tam také chystá.Je to super autoškola a super instruktoři.
vloženo: 29. dubna 2012
vložil: Dáša,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Bylo to super,všechny skupiny co mám jsem dělal v této autoškole.Mám na to jen dobré vzpomínky .Díky
Navíc je to autoškola,která tady fungovala před revolucí,tak mají výborné zázemí a vybavení.

vloženo: 29. února 2012
vložil: Jaroslav Krč,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jedna velká pohoda. Skvělá příprava na testy, výbava učeben (zázemí).
vloženo: 23. ledna 2012
vložil: Martin, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nemám co vytknout.15let jsem se nemohl odhodlat.Bál jsem se jízd,ale díky skvělému instruktorovi se to povedlo na první pokus.
Díky Jirka T.
vloženo: 11. ledna 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   byla sem velmi spokojená instruktoři byli fajn a myslím si že mě výborně připravili na zkoušky...
vloženo: 2. prosince 2011
vložil: barbora, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   OK :-)
vloženo: 17. srpna 2011
vložil: Dan,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkově bych ji doporučila všem.Znám i spousty lidí,kteří tuhle autoškolu zvolili až po špatných zkušenost s konkurencí a rozhodně nelitovali,možná jen toho,že sem nešli hned.Na začátku mně docela děsily hodiny výuky,které byly sice jednou za týden,ale docela dlouhé.Postupem času jsem byla za ně ráda,protože výuka mi hodně dala,je to jako v kině a člověk si vždy nějaké ty poznatky zapamatuje.Celkově patří poděkování všem za trpělivost a to hlavně za volantem,ale i v učebně.Zkoušky mám úspěšně za sebou,snažím se trávit co nejvíce času za volantem a dělat vše proto,abych se stala konečně třeba až za pár let opravdovou řidičkou.-))
vloženo: 26. března 2011
vložil: Lenka Kovaříková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V teto autoskole jsem delala ridicak na B,T vsechno bylo super, jizdy,teorie,zkousky.Takze muzu jedine doporucit a vsem v teto autoskole podekovat.
vloženo: 8. února 2011
vložil: lenka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Takže co bych napsal o teto autoškole ?
Dělal jsem v této autoškole skupiny A + B a musím říct že jsem spokojen ve všech ohledech. Přístup všech učitelů k žákům byl vynikající. Učitelé dělali vše za co jsou placení + mnoho pomoci navíc... Dalo se s nimi domluvit uplně na všem. I samotna autoškola je na velmi vysoké úrovni. Vřele doporučuji.
vloženo: 6. listopadu 2010
vložil: Metalsbuja,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jakaa hodnotíte celkový průběh kurzů?dobré,možná více jízd
Cítili jste se dobře připraveni na zkoušky?ano,ale stres se nedá naučit.
Co se Vám na autoškole líbilo a co byste naopak zlepšili?já byl spokojený,jen možná více jezdit
Doporučili byste autoškolu ostatním?ano

Prostě tady popište autoškolu vlastními slovy :)
vloženo: 20. září 2010
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   hodne dobra autoskola, dobry pristup k zakum, na zkousky sem byl maximalne pripraven, jedina nevyhoda teto autoskoly je trosku vyssi cena
vloženo: 6. září 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato atoskola patri proste na prvni misto a to ve vsech smerech..dopurucuji vsem,kteri vahaji s vyberem autoskoly a vahaji,tak s jistotou doporucuji SBS nauci vas tam vse a nic neuspechaji..Na zaver bych jeste jednou podekoval kolektivu SBS za jejich pristup a konkretne p.Hrivnakovi,ktery podle nas patri k nejlepsim instruktorum ne v spk,ale v celem okrese..s pozdravem Michal,Petra B.
vloženo: 24. srpna 2010
vložil: Michal Bludsky,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do autoškoly jsem se strašně těšila a jsem ráda,že jsem si sbs vybrala.Splnila mé očekávání,bylo to super a hlavně náš pan učitel S.jste třída:-)ke zkouškám jsem byla dostatečně naučena a mohu všem tuto autoškolu doporučit.Doufám,že se brzo uvidíme:-)
vloženo: 23. srpna 2010
vložil: Dáša, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělala jsem papíry na A bez omezení a nemůžu nic, než chválit. Instruktor nemá chybu, naučí i nemehlo a zkoušky už šly samy. :-)
Ilona
Shifft@seznam.cz
vloženo: 17. srpna 2010
vložil: Ilona,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   CELKOVÝ PRŮBĚH KURZU BYL VÝBORNÝ,CÍTIL JSEM SE VELMI DOBŘE A OPRAVDU BYCH TUTO AUTOŠKOLU DOPORUČIL VŠEM,KTEŘÍ SE CHTĚJÍ V KLIDU A POHODĚ NAUČIT ŘÍDIT JAKÉ KOLIV VOZIDLO.
vloženo: 15. srpna 2010
vložil: JIŘÍ PAVELKA,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem rád,že je možno vložit příspěvek na adresu autoškol.Já,samozřejmě píši jen za sebe jsem byl velmi potěšen.Vzhledem k tomu že jsem autoškolu dělal svým způsobem v pokročilém věku vůči ostatním žákům a dal jsem na doporučení své přítelkyně a sousedky dnes jen děkuji za to že jsem si vybral autoškolu SBS.To co slýchám od ostatních známých není zrovna ódou a chvalozpěvem na výuku jiných autoškol.Tímto chci poděkovat,nejen za to jak řídím,ale i čím..hlavou..díky a jen tak dále..Runták
vloženo: 29. července 2010
vložil: Dušan Runták,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na tuto autoškolu nedám dopustit tam mě naučili vše co ted znám.Samozdřejmě ji budu doporučovt protože tam vas nauči vše zakladni.
vloženo: 26. července 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zlepšila bych profesionální přístup některých vyučujících. Na vlastní kůži mohu potvrdit, co se o učitelích říká. Mám na mysli udržení svých choutek na uzdě, ne každému je to příjemné, což byl můj případ. Jinak zbytek byl ok.
vloženo: 24. června 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělal jsem v autoškole SBS řídičáky na skupiny A,B,C,CE,T všechno bylo super: jízdy, domluva, zkošky. Přemýšlel jsem ,že si nechám odebrat nějakou skupinu, abych mohl kurz absolvovat znova :-)
vloženo: 19. dubna 2010
vložil: Dan, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole SBS ke mne vždy přistupovali s klidem a pohodovým přístupem,jak při jízdách, tak při zkouškách.Byla jsem plně spokojena s celým obsahem,takže můžu touto cestou jen poděkovat.
vloženo: 12. února 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   po stránce teoretické to bylo fajn, docela to šlo i do hlavy a konce výuky byly spestřeny o uvolňovací videa
vloženo: 1. prosince 2009
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou SBS osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola SBS < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola SBS - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje