Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Sekvard - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Sekvard

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Sekvard < <


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola mě zachránila po špatné zkušenosti u konkurence. Nesrovnatelný přístup. Pan Ing. Sekvard je učitel jak má být. Umí člověka skvěle přečíst, podpoří ho a dodá potřebné seběvědomí. Jízda probíhá v naprosté pohodě, chyby brány s humorem a vše trpělivě vysvětleno. Je to člověk, který má svou práci opravdu rád, snaží se jí dělat co nejlépe a rozhodně mu nejde jen o peníze. Takových je bohužel málo. Mohu všem naprosto doporučit!
vloženo: 20. listopadu 2018
vložil: Filip Přibyl,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola mě zachránila po špatné zkušenosti u konkurence. Nesrovnatelný přístup. Pan Ing. Sekvard je učitel jak má být. Umí člověka skvěle přečíst, podpoří ho a dodá potřebné seběvědomí. Jízda probíhá v naprosté pohodě, chyby brány s humorem a vše trpělivě vysvětleno. Je to člověk, který má svou práci opravdu rád, snaží se jí dělat co nejlépe a rozhodně mu nejde jen o peníze. Takových je bohužel málo. Mohu všem naprosto doporučit!

Filip Přibyl.
vloženo: 20. listopadu 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Přístup profesionální,výborný psycholog,svatá trpělivost a hlavně opravdu chce naučit vše od A-po Z poctivě,né -, jak na běžícím pásu a pro peníze.Formou legrace,které jsme si užili dost a v mých padesáti letech jako úplný antitalent a trémistku,dotáhl ke zkouškám -a řidičské oprávnění mám.DOPORUČUJI KAŽDÉMU. a m .
vloženo: 2. srpna 2015
vložil: Anna Klierová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   p,SEKVARD je profesionál,psycholog a vybavený trpělivostí,která se v dnešní době nevidí.Řidičák jsem si začala dělat v padesáti letech jako úplný laik a antitalent.Po první hodině u p.Sekvarda jsem zjistila-že jsem opravdu u profesionála.Po první schůzce zjistil že jsem trémistka,vyplašená a že se podcenuji.Zvolil taktiku psychologa a přístup profíka a světe-div se,řidičák jsem opravdu udělala.Tuto autoškolu doporučuji všem.Najdete tu trpělivost,naučí vás dopravní a řidičské věci od A až po Z a užijete si nenucenou legraci,slušné jednání,trpělivost,prostě přístup profíka. Anna Klierová
vloženo: 28. července 2015
vložil: Anna Klierová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pokud hledáte kvalitní autoškolu rozhodně zauvažujte právě o téhle. Vstřícné jednání a přístup k žákům jsou zde samozřejmostí. Můžu jedině doporučit. (závěrečky jsem dal na 1. pokus)
vloženo: 23. srpna 2013
vložil: Jan Schönfeld,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Můžu jedině doporučit. Vstřícné jednání a skvělý přístup. Pokud hledáte autoškolu, rozhodně zauvažujté právě o téhle. (závěrečky na 1. pokus)
Jan Schönfeld
vloženo: 23. srpna 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   časově flexibilní, automobil v perfektním stavu, přístup k jednotlivým žákům pohodový, nikam nespěchá, procvičuje, nedostatky bere s humorem. Doporučuju všem, kdo se chtějí naučit defenzivní způsob řízení.
vloženo: 3. června 2012
vložil: Markéta Přerovská, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   kladně hodnotím individuální přístup a přípravu řidiče do provozu.Já i moje děti zatím jezdíme bez nehod - díky.
vloženo: 17. listopadu 2011
vložil: Martina Hejnová,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Sekvard osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Sekvard < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Sekvard - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje