Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Shrek - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Shrek

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Shrek < <


   Pokud umíte řídit a chcete jen ř. průkaz, doporučuji... pokud se chcete naučit jezdit, těšit se na hodiny které jsou přínosem a neposlouchat sprostá slova pana Hrubeše (Šreka), ani se sem nehlaste. Trpělivost, slušnost a umění UČIT a ne urážet zde bohužel chybí..
vloženo: 29. března 2021
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Posílají nepřipravené žáky ke zkouškám , po logickém neúspěchu nabízejí kondiční jízdy , tady to něčím zavání. Majitel namyšlený egoista , heslo nelíbí se ti , jdi si jinam . Nedoporučuji !!!
-------------------
:-) Přesně takhle reagují ti největší dřeváci v kurzu, kterým by nepomohla ani zázračná autoškola a měli by radši jezdit sockou, než být nebezpečný pro ostatní účastníky silničního provozu.
Co je na tom egoistického? :-) Když se mi někde nelíbí, tak táhnu jinam a netýká se to jen autoškoly.
vloženo: 23. července 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Posílají nepřipravené žáky ke zkouškám , po logickém neúspěchu nabízejí kondiční jízdy , tady to něčím zavání. Majitel namyšlený egoista , heslo nelíbí se ti , jdi si jinam . Nedoporučuji !!!
vloženo: 22. července 2020
vložil: Petr Novák, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejvíc se mi líbil přístup učitelů a , že si můžu vybírat jizdy podle sebe.
vloženo: 16. února 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Prubeh kurzu byl super. Chovani instruktoru super. Pripraven na zkoušky 100%
vloženo: 27. prosince 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vřele doporučuji :)
vloženo: 5. prosince 2018
vložil: Michal K, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejvíce se mi líbil individuální přístup k mým časovým možnostem.

Zkoušky sk. "D" na první pokus.

Doporučuji.

vloženo: 12. února 2018
vložil: Tomáš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vřele doporučuji. Super přístup, učitel super. Žádné dlouhé přestávky na kouření během jízd. Chyby vysvětleny, běhm jízdy komunikace. cena taky super.
vloženo: 8. srpna 2017
vložil: Miroslav Čulík,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super přístup,jízdy,technika.Mohu jen doporučit!
Pavel Bruntál "D"
vloženo: 7. března 2016
vložil: pavel,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Prostě bezvadná autoškola. Jezdila jsem s panem Klosem...výborný učitel. Ostatní učitelé jsou taky moc prima. Všichni jsou moc přijemní, všechno vám jednoduše a pochopitelně vysvětlí. Vřele doporučuji!!! Zkoušky jsem udělala na poprvé. :)
vloženo: 8. července 2015
vložil: Alena T., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super autoškola s milýma a vstřícnýma učitelama. Vše pořádně vysvětlí, nikam nespěchají, na chyby upozorňují a snaží je s Vámi řešit.
Domluva jak s nima, tak s vedením naprosto bez problémů.

Jízdy jsem udělal napoprvé

Mohu doporučit ;-)
vloženo: 2. března 2015
vložil: Toby, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super autoškola, na všem se dá domluvit. Doporučuji všem...zkoušky v Ostravě na první pokus
vloženo: 12. března 2014
vložil: David, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporučuji,skvělý přístup,jednání,pohodička!!! No stres :D
vloženo: 9. září 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší, doporučuji naprosto všem !!!!Naprosto supr přístup. :)))
vloženo: 18. ledna 2013
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   velice doporučuji Shrek je skvělí učitel a vše zaleží na domluvě
vloženo: 18. března 2012
vložil: miki, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všechno bylo v pohodě :)Radim je skvělý učitel :)
vloženo: 1. prosince 2011
vložil: Nela, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Shrek osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Shrek < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Shrek - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje