Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Šimana - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Šimana

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Šimana < <


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super autoškola perfektní učitel velmi dobrý přístup k žákúm.
vloženo: 21. června 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S panem Gašem jsem byla velice spokojená, je na vás hodný, nikam nespěchá cítíte se s ním dobře, nestalo se mi že by se mi něco nepovedlo a pan Gaš by po mě řval.. Vynikající autoškola se skvělým člověkem:) Vřele doporučuji.
vloženo: 21. července 2014
vložil: Nikola Bařinová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprostá spokojenost se vším
vloženo: 30. června 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všem doporučuji, instruktor Pan Gaš vše ochotně vysvětlí, ukáže.. připraví vás výborně na závěrečné zkoušky !! Není nervózní i když uděláte chybu a neřve po vás.. Výborná domluva s žákem, super cena.

Řidičák jsem udělal na poprvé a šel bych jedině tam.
vloženo: 24. dubna 2012
vložil: ŠK, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vše skvělé,jsem spokojená
vloženo: 27. března 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola je super, pan učitel Šimana, je ochotný, vše vysvětlí a hlavně trpělivý.

Pokud hledáte autoškolu můžu vřele doporučit.
vloženo: 1. srpna 2011
vložil: Dominik R., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Učitel autoškoly je ochotný,vše dobře vysvětlí a snaží se každému pomoct jak to jde.Byla jsem spokojena s přístupem se zkouškama sem problémy neměla,takže vřele doporučuji.
vloženo: 30. července 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zkoušku jsem udělal hned na poprvé. Instruktor byl vždy klidný a nikdy po mě nevyjel, když jsem udělal chybu. Cena kurzu na auto mě stála pouhých 6600Kč !!
vloženo: 5. května 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu opravdu doporučuji, instruktor byl výborný, velice klidný, uměl vše perfektně vysvětlit, jak po technické, tak i praktické stránce. Opravdu solidní vztahy s žáky, proto jsem při závěrečných zkouškách neměla sebemenší problém. Co se týče ceny tohoto kurzu, tak jsem byla také příjemně překvapena, oproti Opavy třeba...
DOPORUČUJI!
vloženo: 30. března 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pokaždé když jsem nasedl do auta, byl cítit zápach potu a cigaret.Jelikoz jsem nekurak, bylo mi to krajne neprijemne. Podle me, by mel ucitel autoskoly brat ohledy na vsechny, predevsim na ty, co se TEPRVE uci ovladat vozidlo. Na zkousky jsem nebyl pripraven dobre, protoze me nenaucil parkovat mezi dve stojici auta couvanim. Toto bylo take duvodem mych neuspesnych zkousek!!!!!! Pevne nervy
vloženo: 20. března 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna

Reakce provozovatele autoškoly na toho hodnocení: Každy ma názor jiný a nechávám to na vás žáci udělejte si obrazek o naší autoškole každy sám . Jsem nekuřák !!!!!


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   proč ne
vloženo: 19. října 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Samozřejmě doporučuji všem, kteří váhají s výběrem autoškoly.
vloženo: 31. srpna 2010
vložil: Anna Malinová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   všem doporučuji, přístup učitele bezvadný, šla bych do toho klidě znovu. Řidičák mám 4 týdny a jezdí se mi super.....Nebojte se a s chutí do toho....
vloženo: 16. července 2010
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkem dobré.
vloženo: 23. října 2009
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   všem doporučuji, měl jsem veliké zábrany sednout poprvé za volant, na rozmýšlení nebyl čas, zábrany se proměnily v nadšení. Na zkoušky jsem byl připravován velice dobře, však hlavně záleží na každém z nás.
vloženo: 7. října 2009
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Šimana osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Šimana < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Šimana - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje