Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Ing. Šimek - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Ing. Šimek

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Ing. Šimek < <


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vše probíhalo v klidu, nikdo na mě nikdy nekřičel, vše jsem se učila od úplných začátků, a ačkoliv jsem před zkouškami měla velký strach, zvládla jsem je na poprvé, a to jen díky super přístupu a snaze nás to naučit.

Maximálně doporučuji.
vloženo: 8. července 2021
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Šimek je výborná a mohu ji jen vřele doporučit. Pan Šimek je velký profesionál s lidským přístupem a velkou trpělivostí, který vás naučí vše nutné ke splnění zkoušek. Autoškola si drží vysoký standard kvality, což dnes již není zcela běžné. Pokud budu někdy papíry rozšiřovat, rozhodně v této autoškole :)
vloženo: 13. srpna 2019
vložil: David, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Je to super autoškola testy jsem zvládla na plný počet. Měla jsem úžasného instruktora s kterým byla sranda a dokázal nas na kurz perfektně připravit. Autoškolu Šimek vřele doporučuji :)
vloženo: 27. dubna 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jestli jsem v posledních 6 týdnech z něčeho měla čirou radost, tak to byly jízdy s Petrem Šimkem. Neuvěřitelný pohodář, sympaťák a v neposlední řadě šikovný, trpělivý a zkušený instruktor, kterému opravdu záleží na tom, aby se člověk naučil jezdit. Při teoriích popsány a vysvětleny reálné situace ze silnic, ochotně zodpovězeny dotazy, dokolečka dokola procvičování těžších úseků na silnici, zkrátka, člověk by po kurzu měl být kvalitně připraven. A ještě k tomu s úsměvem na rtech celé pohodové party z Roudné!
vloženo: 31. března 2019
vložil: Lucie Šrámková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V době, kdy se akutně řeší kvalita autoškol v ČR, kde oproti ostatním státům jsou zde velice levné autoškoly, a to na úkor kvality, je tahle autoškola hotový zázrak. Lidem z této autoškoly totiž opravdu záleží, abyste byli dobrými řidiči. První dvě jízdy byly na cvičišti, dále už se jelo v provozu a ve městě. Dělal jsem od listopadu sk. B a jako instruktory jsem měl Petra Šimka s Vildou, a oba naprosto perfektní. Velice klidní, dokázali vysvětlit každou chybu a snažili se o to, abychom řídili dobře. Moc se mi na konci každé jízdy líbilo, že jsme dostali i zpětnou vazbu. Nikdy se nestalo, že by na nás zvýšili hlas, nebo že by byla jízda nějak výrazně zkrácená. Na to, že jsem se autoškoly děsil, jsem díky nim získal v řízení velikou důvěru, klid a cenné zkušenosti. Mohu vřele doporučit.
vloženo: 16. března 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jedna z mála autoškol, kde stále dbají i na kvalitní teoretickou výuku. Kvalitní personál, kvalitní vozový park, kvalitní výuka. Na závěrečné testy jsem byl 100% připraven.
vloženo: 30. listopadu 2018
vložil: Richard Svoboda,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporučuji!!!!
vloženo: 31. března 2018
vložil: Lucie Hauerová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola byla fajn, dělal jsem tedy jen rozšíření +E, ale stejně, bylo to fajn, lidský a profesionální přístup.
vloženo: 5. listopadu 2015
vložil: Rudolf Klusal,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   kurz online výborné,šetří čas,rychle dokončeno,maximální věnování žákovi,doporučuji ,nezpochybnuji kvality ostatních učitelu,ale učitel p,Končal-výborný,spolehlivý a hlavně strašně trpělivý člověk doporučuji
vloženo: 17. září 2015
vložil: Miroslava Hošková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Ing.Šimek je dle mého názoru tou nejlepší autoškolou v Plzni.
Moderně vybavený vozový park i učebny.
Co se týče instruktorů jezdila jsem zásadně s Péťou Šimkem, ale jednu jízdu jsem měla i s Františkem. I když jsem dělala ze začátku sebevětší fauly.
Vše bylo bez řevu a agrese ze stran obou lektorů. Spíše to funguje na principu "opakování je matka moudrosti"- např. udělala jsi chybu v této křižovatce, ok, projedeme si ji klidně 5x, aby se ti dostala do podvědomí. Petr je nejen skvělým lektorem, ale i psychlogem, z jehož vzdělávacích postupů by se mohlo poučit několik kantorů.
Byla jsem velký nervák a opravdu velký zmatkař, což se nevím jakým způsobem povedlo Petrovi odbourat.
Co se týče plánování jízd, vše bylo bezproblémové a bylo nám vycházeno vstříc, celý kurz trval cca 6 týdnů. Hodiny teorie plně pokryly zkušební testy. Zdravověda taktéž.
Cena adekvátní v poměru kvalita cena, mi přijde nízká.
Zkoušky jsem udělala na poprvé jako 90% celé skupiny.
Plně doporučuji a děkuji!! :-)
Ideální autoškola.

vloženo: 10. září 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jednoznačně nejlepší autoškola v Plzni. Pokud hledáte autoškolu, tak Šimek je ta správná volba. Pokud budete chodit na teorie, tak bez problému zvládnete testy. Za to, že jsem udělal závěrečky musím poděkovat hlavně Petrům Š a H :)
vloženo: 28. srpna 2014
vložil: Patrik, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Příjemný a trpělivý učitel,poutavá teoretická příprava,vše v pohodě.
vloženo: 9. června 2014
vložil: Petra Roškotová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Snad nejlepší autoškola v Plzni. Kurz trval zhruba 6 a půl týdne. Pan ing. Šimek je velice pohodový chlapík a celý kolektiv instruktorů jsou neskuteční pohodáři, díky zejména Jonášovi N., se kterým jsem měl jízdy ;) Vozový park - většinou jsem jezdil s Fábií, ale občas s p. Šimkem i se Superbem. Hodiny teorie probíhají přátelským přístupem, tak, že většinu opravdu pochytíte a nemusíte se šprtat doma, občas jsme si zašli i na pivko dolů do baru, kterým autoškola disponuje :)) Všichni instruktoři jsou neskuteční pohodáři a když uděláte nějakou chybu, tak Vám jí v klidu vysvětlí a nepřipadáte si, jak úplný vůl. Závěrečky jsme dělali vždycky po třech. Na závěrečky jsme dělali přípravy 2 dny před nimi, přimo v učebně, kde se závěrečky dělají. Za mě 1 s hvězdičkou a určitě doporučuji. ŘP jsem udělal v červnu na poprvé. Občas mi to i chybí :)
vloženo: 16. února 2014
vložil: Lukáš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vyborne
vloženo: 6. února 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   nemá to tady chybu,žádný strach a nervy z neúspěchu
perfektní instruktor,celkově super přístup
dělal jsem tam ,C,
vloženo: 20. října 2013
vložil: Jan Hrůza,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byl jsem velmi spokojený, byla tu přátelská atmosféra a na zkoušky nás připravili výborně :) Moc jsem si to užil.
vloženo: 2. května 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   AŠ ing.Šimek vřele doporučuji, úžasný lidský přístup, příjemné prostředí, žádné řvaní a nadávání, vše v naprostém klidu...prostě jedno veliké DÍKY.
vloženo: 14. února 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nikdy by mě nenapadlo, že bych se mohla do autoškoly těšit. Ale bylo tomu tak, před každou jízdou jsem se třásla, až zase sednu za volant. Hlavní podíl na tom měl Petr Šimek, z jehož pedagogicko-psychologického přístupu by si mohli (a měli) vzít příklad i někteří učitelé z katedry psychologie. Má trpělivost, je to kliďas, což se přenese i na vás, takže nejste za volantem pod tlakem, ale dokážete i vnímat to, co vám říká. Když něco vytýká, nepřipadáte si jako blbeček z pomocné školy, ale máte tendenci na sobě pracovat. Vlastně si s ním ani nepřipadáte jako při výuce, je to takový příjemný povídání za volantem - a přitom se naučíte všechno, co máte. I po měsíci od absolvování si při řízení doslovně vybavuju jeho rady, což mi pořád pomáhá.
Co se týče výuky teorie, ani zde se nemůžu na nic stěžovat, všechno jsme důkladně probrali a rovněž základy zdravovědy byly na velmi vysoké úrovni. Slečna přednášející působila sugestivně a opravdově. Všichni členové týmu se nám, žákům, snažili ve všem co nejvíce přizpůsobit, což také oceňuji.
Zkrátka a dobře, maximální spokojenost!
vloženo: 23. ledna 2013
vložil: Alena Šnajdrová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jedním slovem prostě super, super lidi, super přístup, super autoškola...
vloženo: 22. ledna 2013
vložil: Lucie,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Perfektní člověk, perfektní přístup, mohu jen doporučit. Dělal jsem u nich všechny řp /nemám pouze autobus/ a s ohlédnutím zpět mohu opravdu pouze doporučit.

vloženo: 17. prosince 2012
vložil: Petr Staněk,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   František je ten netrpělivější člověk kterého jsem poznala. Musí mít svatozář. Supr učitel a báječnej člověk.Děkuji. Bett.
vloženo: 31. října 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tak uz to mam za sebou. Kdyz jsem odchazela, chtelo se mi plakat :) Vzdy jsem se tesila na jizdy a na hodiny teorie. Muzu jen doporucit!!! Frantisku, (Končel)-dekuji Vam! Jste nejlepsi ucitel, jeste jednou dekuji.
vloženo: 16. května 2012
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den,
nejprve bych chtěla touto cestou poděkovat všem instruktorům této AŠ a panu Šimkovi za jejich bezvadný přístup a trpělivost (zejména p. František, se kterým jsem jezdila :-)) při vyučování a jízdách a perfektní průpravu ke zkouškám. Tímto také doporučuju tuto autoškolu všemi deseti!
Přestupovala jsem z jiné autoškoly (profi2000) a můžu říct, že jsou tyto dvě AŠ nesrovnatelné.
AŠ Ing.Šimek se vám opravdu věnuje a vyjde vám vstříc. Teoretické hodiny byly bezvadně zvládnuté, probrali jsme úplně všechno - značku po značce, všechny možné křižovatky a situace. I když teoretické hodiny byly poměrně dlouhé, tak v žádném případě nudné! Vše nám bylo vysvětleno tak, že to člověk v té hlavě i udržel. Byla při nich vždy sranda a vyloženě jsem se na ně těšila.
Cvičné jízdy byly pohodové. Pán instruktor František byl velice trpělivý, vstřícný, milý a velice pohodový člověk. Kdyby všichni byli takoví, možná by situace u nás na silnicích vypadala úplně jinak.
Při loučení mi bylo až smutno, že už tam nepůjdu a že je to vlastně naposledy. Takže ještě jednou děkuji a přeji AŠ Šimek mnoho takto spokojených žáků, jako jsem byla já.

S pozdravem,

Nina Krasňaková
vloženo: 8. března 2012
vložil: N. Krasňaková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou mám výborné zkušenosti. Instruktor Petr Šimek (syn majitele) je kliďas a pohodář, při jízdách si i povídal, mohla jsem se ho na cokoli zeptat. Vždycky jsem se na jízdy těšila :)
Na teoriích zase byla sranda :D
Zkoušky jsem dělala před pár týdny, a autoškola mi moc chybí :) klidně bych ji dělala znova (i když ty zkoušky už bych znovu dělat nemusela :D )

Tuto autoškolu bych všem doporučila - přátelské prostředí (cítila jsem se jako doma), uvolněná atmosféra; a majitel Franta Šimek je srandista a příjemný chlapík :)
vloženo: 2. října 2011
vložil: Martina Linhartová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Příjemné prostředí, výborně a kvalitně vedené kurzy, profesionální a zároveň přátelský přístup. Instruktor Franta Končel je bezkonkurenční, pohodář zároveň naučí a povzbudí.
vloženo: 30. srpna 2011
vložil: Efík, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprostá spokojenost, nemohla jsem si vybrat lépe. Výborná příprava na zkoušky, maximální přizpůsobení jízd pracovní době a pohodový instruktor Franta:)
vloženo: 8. července 2011
vložil: monika,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Myslím, že jsem si nemohl vybrat lépe. Skvělý přístup ze strany instruktora (p. Pešek), vše naučil a jízdy mi přizpůsobil podle mého volného času.
S touto autoškolou jsem neměl žádný problém...
vloženo: 19. června 2011
vložil: Petr Albrecht, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   - výuka probíhá velmi sympatickou formou
- instruktoři jsou nad míru flexibilní a příjemní
(kamarádský přístup)
- vozový park (nová vozidla)
- nadstandardní služby autoškoly
(bar pro žáky autoškoly s dumpingovými cenami
a příjemným vystupováním personálu)
vloženo: 6. června 2011
vložil: Miroslav Škarda,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná autoškola. Příjemné a pohodové jednání. Jsem velice spokojená absolventka této autoškoly:)
vloženo: 29. března 2011
vložil: Lucie,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Šimek bylo to nejlepší, co mě mohlo potkat. Nejen přímo p. Šimek super chlap, ale i učitelé jízd. Přizpůsobí se člověku při práci, což je opravdu skvělé.
vloženo: 7. března 2011
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoskolou ing. Šimka jsem byla nadevse spokojena, skvely pristup a vyborna priprava na testy. Jsem rada, ze jsem se rozhodla pro tuto autoskolu.
vloženo: 20. ledna 2011
vložil: Jana Vostrá,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu jde popsat je dvěma slovy...Dokonalost sama...
vloženo: 24. července 2010
vložil: Jiří,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   velmi seriozní a kvalitní
vloženo: 27. května 2010
vložil: Hornet,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělal jsem řidičák zde před rokem a něco a velice rád na autoškolu vzpomínám. Přístup instruktorů a celého kolektivu senzační. Zázemí vynikající, vč. takového baru autoškoly. Dokonce mě přišla SMS z pozvánkou na "slučák", velice potěší, mohu jen doporučit :-) Určitě, až budu potřebovat další skupiny, vím kam jet :-)
vloženo: 13. května 2010
vložil: Jiří Mrázek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuhle Autoskolu musim jen a jen doporucit,ucitele vyborni,vozovy park také a Franta Simek skvely.Udelal jsem na poprve bez sebemensich problemu(bez stresu a strachu z inspektora).
vloženo: 4. listopadu 2009
vložil: Vaclav Svitil,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   maximalně moc spokojen,udělal jsem to na poprvé,protože to výborně vše vysvětlí.Doporučuji všem.Standa TC
vloženo: 1. listopadu 2009
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola nemá v Plzeňském kraji konkurenci...Perfektní vybavení tříd, prfektní auta a hlavně perfektní lidi!!! Pokud při testech vedle vás nesedí váš kamarád tak nemáte dobrý pocit...Zde neexistuje že by vedle Vás kamarád neseděl..Všichni jsou skvělí,trpěliví a instruktoři bezvadní!...A pan Šimek??? Užasnej srandysta a gentleman.!!fakt paráááda
vloženo: 20. října 2009
vložil: Moooňa, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato autoškola mi velice dobře připravila na zkoušky, instruktoři byli velice zkušení, kamarádští a výklad od nich se velice dobře pamatoval a poslouchal. Navíc jsou třídy velice pěkně zařízené atd. prostě autoškola jak má být.
vloženo: 21. září 2009
vložil: Jiří Brož,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Klidně bych si ji udělala ještě jednou jenom kvůli těm lidem tam...všichni byli hrozně hodní, ochotní a trpěliví, a za to jim moc děkuju...
vloženo: 1. září 2009
vložil: Iwča, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkový přístup k žákům perfektní, moc milí lidi, beze stresu, byla to zábava:)
vloženo: 30. srpna 2009
vložil: Mája, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   I když na po 3tí ale byla sranda a umím to!!!SNAD:))))
vloženo: 28. července 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Ing. Šimek osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Ing. Šimek < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Ing. Šimek - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje