Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Šimonová - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Šimonová

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Šimonová < <


   Paní Šimonovou hodnotím jako velmi profesionální a schopnou. Řízení jsem se velmi bála. Pro auto nemám příliš cit a celkově je pro mě multitasking velmi náročný. Paní Šimonová mě velmi dobře připravila. Držela jsem se jejich rad, jak z teorie tak praktické části. Divy ní jsem zvládla obě zkoušky na poprvé. Nyní mi v autě moc chybí &amp;#128513; Je to správný tip parťáka, vždy měla vůz pod kontrolou a já se s ní cítila při jízdách velmi komfortně ( v rámci možností &amp;#128513; ) Autoškolu Šimonová velmi doporučuji. &amp;#128077;
vloženo: 6. února 2024
vložil: Daniela ,


   Paní Šimonovou jsem si vybrala na základě pozitivních recenzí na googlu. Jsem typ žáka, který má z řízení opravdu strach a potřebovala jsem, aby se mi instruktorka věnovala na 100 %. Bohužel naše jízdy obnášely pouze ezo povídání ze strany p. Šimonové a k provozu na silnici jsem se nedozvěděla téměř nic.
Další věcí, která by mohla spoustě lidem nevyhovovat je, že má naftový vůz v plné výbavě včetně rozjezdového asistenta. Toto jsem ovšem v té době netušila, proto jsem si nikdy nemyslela, že až vyjdu z autoškoly, nebudu umět rozjet benzínové vozidlo bez asistenta rozjezdu. Nyní, po absolvování autoškoly s p. Šimonovou, chodím na kondiční jízdy do jiné autoškoly a pokouším se překonat svůj strach z řízení, který se mi vytvořil po autoškole.
P. Šimonovou doopravdy nedoporučuji.
vloženo: 2. listopadu 2023
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Není co vytknout.
vloženo: 3. prosince 2022
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Teorie s paní Šimonovou byla výborná, to samé zdravověda. Přístup mého učitele v autoškole při jízdách byl horší a chodila jsem na jízdy pod velkým stresem. Byl velmi nepříjemný a jakožto učitel by měl mít větší trpělivost vzhledem k tomu, že většina z nás sedí za volantem poprvé.
vloženo: 2. srpna 2022
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá autoškola :) Trvale bydlím v Německu, kde stojí autoškola na SK.B v přepočtu 70.000,- Kč, tak byla volba jasná a vrátit se na chvíli do svého rodného města.
Autoškola mě vyšla ve všem vstříc a to i při jízdách o víkendu a to bez příplatku, což je v SRN nevýdané.
Asi nejsem žádný dřevák, nebo retard, protože jsem dal závěrečné zkoušky na poprvé :) budu všude jen doporučovat.
vloženo: 8. června 2022
vložil: Radim, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Paní Šimonová
neumí naučit řídit ještě vás potopí jak jí ničíte auto a kolik to stojí peněz, mluví jenom o ezoretice a o kravinách za takový peníze a ještě navíc nevíte jestli to vůbec uděláte
vloženo: 8. června 2022
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Paní Šimonová nemá profesionální přístup. Neumí učit.

Zkoušky se u ní průměrně dělají na 3. pokus. Během jízdy vypráví žvásty o ezoterice a očkování.

Rozhodně nedoporučuji, zbytečně vyhozené peníze...
vloženo: 8. června 2022
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý pristup
vloženo: 18. srpna 2021
vložil: Kateřina škvorova , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Přístup paní Šimonové byl skvělý. S časem mi vyhověla jak jsem potřeboval a neměla a tím nejmenší problém. Příprava na zkoušky byla skvělá a vše jsem udělal napoprvé.

Doporučuji všemi deseti.
vloženo: 28. prosince 2020
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kurz proběhl profesionálně, paní Šimonová je velice trpělivá, i když mi to nešlo zkoušely jsme to co nejvíc.

Ano na zkoušky jsem se cítila připravená za pouhé 4 tydny, měla jsem rychlokurz.

Autoškole bych asi nic nevytkla.

Rozhodně doporučuji &#128077;&#127995;
vloženo: 6. října 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola byla super, trochu jsem se bála testů ale ty jsem taky zvládla. Jízdy jsem se taky bála ale zbytečně.
vloženo: 23. ledna 2020
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Šimonová osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Šimonová < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Šimonová - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje