Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Skalka - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Skalka

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Skalka < <


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Průběh kurzu hodnotím velmi kladně.
Na zkoušku jsem se cítila připravena.
Na autoškole se mi líbí přístup k žákům a ochota těch co Vás zaškolují.
Tuto autoškolu bych rozhodně doporučila do budoucna ostatní. Byla jsem s ní velice spokojena.

vloženo: 8. října 2014
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Perfektní instruktoři. Každý z nich má jiný přístup, oba však dobrý. Přátelské a domácí prostředí. Dobrá příprava na zkoušky - testy na každé hodině teorie. Legrace při výuce :)
vloženo: 2. července 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto Autoškolu můžu jen doporučit :)
vloženo: 5. listopadu 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   dobrá domluva s instruktory (jak teorie, tak jízdy)
osobní přístup, zpětná vazba při jízdách
vstřícnost instruktorů
cena odpovídající
trochu bych vylepšila náplň teoretické výuky, postrádala jsem více informací k technických otázkám
vloženo: 1. července 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ahoj všichni běžte do autoškoly Sklaka nejlepší autoškola co znám Rodiče Skalkovi to tam řádně vedou aje tam sranda běžte tam prosím dík žák Neuman Filip
vloženo: 10. června 2011
vložil: Neuman Filip,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Paradní domluva s instruktory. Závěrečné zkoušky nebyli po absolvování kurzu problém.
vloženo: 30. března 2011
vložil: Petr Palát,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi dobrá komunikace a domluva s instruktory a příprava na závěrečné zkoušky. Příjemné jízdy a celková postupná příprava a učení.
vloženo: 28. listopadu 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole se snaží, aby jejich žáci byli co možná nejlépe připraveni na závěrečnou zkoušku a je s nimi výborná spolupráce.
vloženo: 9. srpna 2010
vložil: Tomáš Votoupal,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporučuji, instruktoři s vámi jednají tak, aby žák neměl žádný stres, proto také žáci vše v pohodě chápají
vloženo: 6. ledna 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola dobrá, příjmené prostředí i ceny, individuální přístup k žákům, dobrá péče.. doporučuji
vloženo: 17. listopadu 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Určitě dobrá autoškola, dobré zázemí i zacházení
vloženo: 27. října 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V autoškole Skalka jsem se citil jak v domácím prostředí.Cena a instruktoři vše super.
vloženo: 11. října 2009
vložil: žakiněLD,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Skalka osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Skalka < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Skalka - navigace

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje