Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Jan Skřeček - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Jan Skřeček

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Jan Skřeček < <


   Praktické hodiny mě moc bavily a dobře jsem se naučila řídit. Pan učitel Jarek je skvělý, trpělivý a zvýší hlas jen, když je to opravdu nutné.
vloženo: 14. listopadu 2022
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Za mě je tohle snad nejlepší autoškola! Hlavně chci poděkovat panu učiteli Jarkovi. On by snad naučil řídit i strom&#128512;Vždy se s nim dalo na všem domluvit, dokáže vše vysvětlit, pomůže člověku cítit se za volantem dobře a kolik srandy s nim člověk zažije&#128512; Já jsem šílená trénistka, hrozné dřevo , ale jen díky němu jsem dokázala úspěšně dokončit autoškolu. Nikdy mu nepřestanu být vděčná a že to semnou měl opravdu hodně těžké&#128512;
vloženo: 9. června 2022
vložil: Miška N., emailová adresa nezveřejněna


   Nejlepší autoškola snad. Maximálně doporučuju. Jsem maximálně spokojená úplně ve všem. A hlavně chcu poděkovat panu učiteli Jarkovi, kterého jsem měla na jízdy za jeho trpělivost a vstřícnost . Vždy mi všechno dobře vysvětlil a poradil. Díky němu jsem se naučila perfektně řídit a taky si myslím že to semnou od úplného začátku dotáhl opravdu daleko. Řízení mě díky této autoškole opravdu hodně baví .
vloženo: 5. června 2022
vložil: Vanessa Dostálová,


   S autoškolou jsem moc spokojená. Všichni byli příjemní a na všem se dalo domluvit. Pan učitel byl trpělivý, ochotně mi vše vysvětlil a nikdy na mě nezvýšil hlas. V autě jsem se cítila komfortně a bezpečně a s panem učitelem Jarkem jsme se hodně nasmáli. Ze zkoušky jsem byla hodně nervózní, ale při druhém pokusu jsem se cítila více než připravená a klaplo to.
Jsem ráda, že jsem se rozhodla pro tuto autoškolu.
vloženo: 25. dubna 2022
vložil: Vendula, emailová adresa nezveřejněna


   S autoškolou jsem velmi spokojená. Líbil se mi celkový přístup a způsob výuky. Nečekala jsem, že by mě kdokoli dokázal za tak krátkou dobu naučit řídit. Díky učiteli u jízd jsem zjistila, na co si dát pozor a taky mě dostatečně připravil na závěrečné zkoušky. Jsem ráda, že jsem navštívila právě tuto autoškolu a ostatním bych ji rozhodně doporučila. Děkuju za tuto zkušenost:)
vloženo: 2. února 2022
vložil: Simona Bokišová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu opravdu doporučit s klidným svědomím všem, protože naučit řídit dřevo, jako jsem já, byl opravdu oříšek, nebo spíš ořech :-) Ale povedlo se! Autoškolu jsem si začala dělat až po třicítce a ze začátku to byl velký boj. Tak, jak někdo sedne do auta a jede, tak mě to spíš teda nejelo. V jiné autoškole bych to už dávno vzdala. Kvůli koroně jsme kurz museli několikrát přerušit a já tak byla něco jako věčný začátečník.
Především musím pochválit pana učitele, protože je velice trpělivý, když mi něco nešlo, mohla jsem to zopakovat tolikrát, dokud jsem si nebyla jistá, že to na 100% ovládám. I když jsem se ze začátku hodně bála a byla nejistá, díky němu jsem za volantem získala potřebné sebevědomí. Nikdy se mi nevysmál, nezvyšoval hlas apod, naopak jsem se vždy dočkala potřebné podpory. Když jsem si chtěla projet nový, jinak organizovaný kruhový objezd, jeli jsme tam. Když vypli na jedné větší křižovatce v Opavě semafory, nevadilo, že jsem si ji pro jistotu chtěla projet ze všech stran apod. Žádný můj dotaz mu nepřišel hloupý, vždy trpělivě odpovídal a vysvětlil, co mi nebylo jasné. Další plus je časová flexibilita a individuální,přátelský, ale profesionální přístup. Na zkoušky jsem byla připravená opravdu dobře. Hodně si cením toho, jak je celý kurz veden a že mě opravdu naučili řídit. Nezmatkovat, přemýšlet. Setkali jsme se se spoustou situací, které sice nejsou nestandardní, ale ne úplně obvyklé a tím jsem byla lépe připravena do provozu. Takže kdo ještě váháte, směle do toho, jako bonus si užijete i nějakou tu srandu :-)
vloženo: 7. září 2021
vložil: Hana, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Z autoškoly a celkově z jízdy autem jsem měla strach a byla jsem úplně nervózní. Taky jsem si ho začla dělat až ve 23 letech a můžu říct, že lituju že jsem nešla dřív opravdu není na co čekat. Po prvních jízdách jsem myslela že to vzdám, ale s panem učitelem byly jízdy zábavné, vždy mi vyhověl v časech a vše je jen o domluvě. Když se mi blížil termín zkoušky nervozita přicházela na scénu. Testy jsem napsala na plný počet na poprvé, ale jízdy už taková sláva nebyla. Nevadí, s panem učitelem jsme ještě potrénovali, dokoupili jsme pár jízd a nakonec vše dobře dopadlo. Opravdu se není čeho bát a za mě tato autoškola určitě ano. &#128522;
vloženo: 30. června 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   I během corona viru super a rychle
vloženo: 14. června 2021
vložil: Matěj Kubný,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Za mě perfektní autoškola. Testy i zkoušky jsem udělal na první pokus a to díky skvělého pana učitele. Kondiční jízdy proběhly v přátelském duchu a o zábavu bylo taky postaráno. Vždy mi vyšel časově vstříc a přijel pro mě až domů. Řízení mě začalo bavit díky něj. Jsem rád, že jsem se rozhodl pro tuto autoškolu a ne jinak.
vloženo: 21. května 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Za mne všechno v pořádku, nemůžu si stěžovat, vše proběhlo podle toho jak jsem chtěl a jak jsem si představoval. Učitelé jsou hodní a připravili mě na zkoušky tak, abych neudělal sebemenší chybu kterou bych si to mohl pokazit na závěrečnou jízdu. Na každou jízdu jsem se těšil a nebyl vůbec nervózní díky pana učitele. Za mne 100% spokojenost. Doporučuji.
vloženo: 19. května 2021
vložil: Tomáš Stoček,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do této autoškoly jsem přestupovala z nejmenované autoškoly v Opavě a ještěže jsem tak učinila.
Pan instruktor naprosto skvělý, trpělivý, nikdy nekřičel a naučil i mě i perfektní triky a taky je velice přátelský, kterými jsem si mohla pomoci při parkování.
Hodiny mě vždycky moc bavily a časem jsem si byla za volantem opravdu jistá a řízení mě začalo bavit. Zkoušky jsem zvládla na první pokus a šla jsem k nim opravdu skvěle připravena. Pokud hledáte dobrou autoškolu s lidským a individuálním přístupem, která vás naučí si věřit za volantem a jednat, pak neváhejte. Já opravdu nelituji a doporučuji každému.
vloženo: 29. dubna 2021
vložil: Veronika, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tato Autoškola pro mě byla perfektní. Nikdy jsem za volantem neseděl, až poprvé právě v autoškole. Jezdil jsem s Jarkem = dokonalý instruktor : všechny hodiny proběhly pohodově a v přátelském duchu mi naprosto všechno vysvětlil. Nepřipravil mě jen cíleně na zkoušky, ale naučil mě řídit a v tom je rozdíl. Právě díky takovému přístupu jsem ony zkoušky udělal na první pokus.

S pozdravem
Žižka
vloženo: 3. března 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu mohu jen doporučit, těžko bych hledala lepší autoškolu než tuto. Jak teoretické, tak i praktické části jsou úplně v pohodě, není se čeho bát. Pan učitel Jarek je jedním z nejlepších učitelů se skvělým smyslem pro humor. Vždy vám vyjde vstříc a se vším pomůže (+ má skvělé rady do života, je vtipný a je to zkrátka psycholog a učitel v jednom). Má obrovskou trpělivost a nervy. Díky němu mě řízení opravdu baví a nebojím se. Přístup je na velmi vysoké úrovni, velice profesionální. Je super, že na hodiny teorie můžete chodit pořád dokola, kolikrát chcete. Autoškolu jsem zvládla na první pokus a na jednu stranu mě i mrzí, že už to skončilo. Autoškolu hodnotím 11/10 a všem ji mohu doporučit. Dala bych za ně ruku do ohně. DS
vloženo: 1. března 2021
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem byla vážně spokojená. Přístup k žákům jak při teorii tak samotných jízdách byl super. Pan učitel Jarek je snad jeden z nejpříjemnějších lidí jaké jsem kdy poznala. Všechno vždy v klidu vysvětlil a vyřešil. Jízdy s ním byly pak vážně zážitek a často spousta srandy. Rozhodně doporučuji přihlásit se sem. Zkoušky i test jsem s nimi zvládla napoprvé. KK
vloženo: 4. února 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   My name is Edward Powell (www.edwardpowell.com) and I am a musician from Vancouver, Canada who has been living in the Opava area for more than 15 years. In 2020 I decided to get a Czech drivers license and had to go through the full Auto Skola even though I have been driving without any problems for many years.
My Czech speaking is not very good so I was nervous about taking the Auto Skola and trying to pass the drivers' tests. However as it turned out my driving instructor Jaroslav Losert spoke English well and finally gave me the whole instruction in English.
I am very grateful for this because I finally I passed the drivers' tests on the first attempt. I am sure that the reason why it was so easy for me to pass was because Jaroslav was able to communicate with me in English during the lessons. The driving rules in Czech are in many ways totally opposite to the driving rules in Canada, and this needs a lot of detailed explanation - without which it can be very difficult to pass the exam.
Not only were Jaroslav's explanations clear and easy to understand, his lessons were very enjoyable and fun. I highly recommend him as a driving teacher, especially if you speak English and your Czech is weak.

PS- Feel free to contact me directly for any questions regarding my experience with the Auto Skola and taking the Tests.
epowell2007@gmail.com

Edward Powell
Jan. 17, 2021
Bolatice, CZ

vloženo: 17. ledna 2021
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou Pana Skřečka jsem byla velmi spokojená, hlavně díky Panu učiteli Jarkovi, který semnou měl trpělivost a nervy, protože jsem měla z řízení strach (Po prvních jízdách jsem i brečela i když jsem řídila dobře. Měla jsem strach z provozu a že někomu ublížím.). Pan učitel mě uklidnil, že je to normální a že si na řízení určitě zvyknu a taky jsem si zvykla. Řidičák jsem nikdy nechtěla a teď jsem vděčná, že ho mám. Autoškola byla fajn, myslím si že mě Pan učitel naučil řídit fakt dobře a řídím ráda pořád. Jízdy jsem si mohla domluvit kdy jsem chtěla a po překonání strachu už to byla sranda. Teoretická část byla taky v pohodě.
Tímto bych chtěla poděkovat za dobrou přípravu ke zkouškám a za nervy, které se mnou Pán učitel měl. :D TN
vloženo: 29. října 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem velmi spokojená, na teoretické jsem mohla přijít kolikrát jsem chtěla nebo vubec, kromě zdravovědy ta je povinná. Jízdy taky byly v pohodě, mám kámošku, která dělala autoškolu v Ostravě a vím jak z toho byla vytsresová, že po ní učitel řve, když něco udělá špatně, ale mně, i když jsem něco udělala špatně, to normálně vysvětlil a vše bylo v pohodě. Mužů jen doporučit.
vloženo: 6. srpna 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem byla opravdu spokojená. Velmi dobrý přístup ze strany učitele autoškoly Jaroslava, který má skvělé reflexy :D, a také od pana Skřečka, který vyhověl mým požadavkům.
Nejenže vás zde naučí jezdit, naučí vás také vmímat okolí, a také vás obohatí o spoustu zkušeností z minulých let.
Co se týče teorie, tak byla taktéž velmi užitečná, ale samozřejmě se vše nenaučíte z jedné hodiny, je potřeba si koupit knihu a učit se testové otázky atd., dělat testy na internetu. Kdo bude toto ovládat tam i zpět pochopí řízení mnohem lépe.
Touto recenzí bych jim chtěla moc poděkovat, jelikož jsem se řízení na začátku bála, ale díky panu učiteli jsem to zvládla bez jakýchkoli komplikací. Vše je hlavně o myšlení a přemýšlení za druhé. Děkuji! :)

vloženo: 10. června 2020
vložil: Daniela, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu hodnotím kladně. Bývám nervózní, když se něco učím poprvé. Proto mě překvapilo, že jsem všechny jízdy absolvovala s naprostým klidem. Za to můžu být vděčná mému učiteli panu Losertovi a jeho vtipu. Jízdy jsme vždy naplánovali tak, aby to časově sedělo oběma. Teorie zábavné nejsou asi nikde, jenom byste si jich pár měli odsedět. Další plus je, že teoretické hodiny nejsou povinné. ;)
vloženo: 5. února 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Musím říct, že jsem člověk který je opravdu nervózní. Proto jsem také byla nervózní před první teoretickou hodinou, ale také před prvními jízdy. No vůbec jsem se nemusela ale bát, teoretická část pěkně vysvětlena, podána tak ať všichni chápou, no a jízdy za mě nejlepší autoškola kde jsem mohla jít. Všechno jsem dostala vysvětlené, parkování ukázané. Moc děkuji za tuhle autoškolu, a určitě doporučuji!
vloženo: 10. ledna 2020
vložil: Sabina Halodová, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi ochotní, milí. Za mě celková spokojenost. Ikdyž jsem zde přestoupila až ke konci, naučila jsem spoustu nových věcí a zdokonalila se v řízení. Pan učitel Losert je hrozně hodný a příjemný, vše vám v klidu vysvětlí.
vloženo: 3. října 2019
vložil: Michaela Javorská, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Teoretická příprava v pohodě, nejasnosti vysvětlí. Praktická část v provozu s nejlepším instruktorem panem Losertem úplně nejpohodovější. :) Je trpělivý, vše vysvětlí, poradí, humorem vás zbaví nervozity a hlavně ochotně vyjde vstříc s plánováním jízd. Autoškolu mohu vřele doporučit.
vloženo: 22. května 2019
vložil: Jana Franková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Teoretická příprava v pohodě, s nejasnostmi poradí, praktická část za provozu s nejlepším panem instruktorem Losertem super. :) Je trpělivý, vše vysvětlí, poradí, humorem vás baví nervozity a hlavně ochotně vyjde vstříc s plánováním jízd. Autoškolu mohu vřele doporučit, tady se nemusíte bát, že by jste to nezvládli. :)
Jana Franková
vloženo: 22. května 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Za mě velmi vlídný přístup p. Loserta. Vše vysvětlil srozumitelně a jednoduše. S klidnou hlavou mi objasňoval všechny chyby které jsem v půběhu kurzu dělal. Za mě mohu doporučit :)
vloženo: 10. března 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Musím říct, že jsem se ze začátku bála jezdit. Ale s přibývajícími jízdami a zkušenostmi mě to začalo bavit. Jízdy jsem měla s panem Losertem, který mi všechno lehce vysvětlil, nestresoval mě a celkově byl příjemný a pohodový. Během jízd jsem se i skvěle pobavila.
Za mě můžu tuto autoškolu jen doporučit.
vloženo: 21. února 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Perfektní přístup ze strany p. Loserta celý kurz probíhal vždy tak jak jsme se domluvili, proto jsem kurzem prošla nejen rychle, ale i kvalitně vždy bylo vše vysvětleno. Velmi doporučuji.
vloženo: 9. prosince 2018
vložil: Klára Vanková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu jsem si vybrala na základě doporučení ostatních a vyplatilo se. Jezdila jsem s panem instruktorem Losertem a musím říct, že jsem byla nadmíru spokojená. Vše mi bylo vysvětleno a co se týče domluvy a přístupu, neměla jsem sebemenší problém. V autoškole nic zbytečně neprodlužovali a chovali se mile a vstřícně. Dále mohu jen doporučit.
vloženo: 20. listopadu 2018
vložil: Tereza , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Učitel výborný a přátelský, naučil a vysvětlil mi vše, co neznám nebo v čem si nejsem jistá aniž by se nějak rozčiloval či byl nepříjemný. Určitě každému doporučuji
vloženo: 16. listopadu 2018
vložil: Nikol, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskolu mohu jen doporucit. Skvely pristup, hodiny jizd s panem Losertem byly vzdy plne energie, srandy, ale hlavne plne dostatecnych informaci k nauceni se jezdit.
vloženo: 29. srpna 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S instruktorem autoškoly Jaroslavem Losertem jsem byla velmi spokojená. Skvěle mě připravil na závěrečné zkoušky jak po straně praktické tak i teoretické. Proto bych autoškolu Jan Skřeček všem doporučila.
vloženo: 20. července 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Perfektní autoškola, jízdy s p.Losertem byly skvělé.Vše mi ukazal,vysvětlil a na zkoušky jsem byla díky němu dobře připravena.
vloženo: 5. května 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všechno perfektní. Jak přístup, tak i rady a způsob učení. Za mě super!
vloženo: 7. března 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskolu Skrecek vrele doporucuji super jednani skvela domluva na vsem jak na teorii tak na jizdy s uzasnym ucitelem Jarkem Losertem &#128512;strasne prijemny a klidny clovek ktery vsechno vysvetli a jeste je snim v aute sranda. Na zkousky me pripravil uplne perfektne podporil me psychicky i fyzicky za me tahle autoskola je Top!!!
vloženo: 31. ledna 2018
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pokud někdo váhá, autoškolu Jan Skřeček, mohu jen doporučit. Velmi dobře se mi jezdilo s panem učitelem Losertem, který mě na závěrečnou praktickou zkoušku připravil, jak nejlíp mohl. Kromě toho je s ním výborná domluva a taky spousta srandy. :-))
vloženo: 19. ledna 2018
vložil: Natálie Pflegrová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou žádný problém, skvělá domluva, naučí, nemusí se dlouho čekat. Rozhodně doporučuji
vloženo: 12. ledna 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Skreček nejlepší z okolí opavy
Skvělí přístup z žákům, hodně toho naučí
Všem moc doporučuji
vloženo: 10. ledna 2018
vložil: Jirka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělá domluva s panem Lozertem a výborná příprava na zkoušky.
vloženo: 10. ledna 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mohu jen doporučit, skvělá příprava na zkoušky, výborná domluva s p. Losertem na hodiny, i jízdy byly skvělé.
vloženo: 22. listopadu 2017
vložil: Jakub, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskolu Jan Skrecek mohu jen a jen doporucit. Skvely pristup, skvela priprava na zaverecnou zkousku, velmi dobre se mi jezdilo s panem ucitelem Jaroslavem Losertem, vzdy se dalo domluvit, kdy mi to vyhovovalo, nikdy nebyl zadny problem. Vse dokazal perfektne vysvetlit, naucit a pritom i pobavit, takze za me tuto autoskolu doporucuju :-)
vloženo: 11. listopadu 2017
vložil: Vendula, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super přístup jak v teoretické části tak části praktické. Připravili mně na závěrečnou zkoušku výborně a s panem Jaroslavem Losertem se jezdilo prostě úžasně. Za mně doporučuji.
vloženo: 30. října 2017
vložil: Lukáš, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Jan Skřeček mě příjemně překvapila, jak s přípravou na zkoušky, domluvou termínů jízd, tak i s přístupem učitele (Jaroslav Losert). Tuto autoškolu mohu jen doporučit.
vloženo: 30. října 2017
vložil: Kača, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu můžu jen doporučit skvělá domluva z instruktorem panem losertem a celkový průběh můžu jen doporučit
vloženo: 16. října 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Skřeček
Tato autoškola mě velmi překvapila a strašně moc naučila.
Pan Losert je velmi profesionální a je s ním sranda, pěkně si s ním pobavíte v autě a ještě vás při tom učí.
Kdo má před zkouškami strach tak jej mít nemusí ,protože s panem Losertem jste na zkoušky 100% připraveni.
Vřele tuto autoškolu doporučuji a přeji mnoho štěstí novým řidičům.
vloženo: 9. října 2017
vložil: Patrik Lischka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola Skřeček mě příjemně překvapila. Výborná domluva na termíny jízd, cena a pan učitel Losert velice dobře všechno naučí.
Doporučuju tuto autoškolu všem z Kravař i okolí.
vloženo: 31. července 2017
vložil: Tereza, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   s autoškolou jsem byl velice spokojený, příjemný učitel, jízdy o domluvě skoro vždycky jak sem měl volno. Doporučuji
vloženo: 4. července 2017
vložil: Matěj, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Z autoškoly Skřeček jsem měl nejprve obavy, slyšel jsem různé negativní ohlasy, ale když jsem nastoupil, všechny jsem si je vyvrátil a nelitoval jsem. Jízdy jsem měl s panem Losertem, což je naprosto příjemný, pohodový člověk, který v klidu všechno vysvětlí a s člověkem se i pobaví. Projezdili jsme nesčetněkrát celou Opavu, byli jsme i v Ostravě, řízení mě opravdu začalo bavit. Na zkoušku jsem byl díky němu připraven, řekl bych, velmi dobře a tak i zkouška dopadla.
Pokud jste z Kravař nebo okolí, jednoznačně doporučuji tuto autoškolu, myslím si, že v okolí nemá konkurenci. Cena, domluva termínů a kvalita naučení toho, co je dnes pro mnohé samozřejmostí - s tím vším jsem byl opravdu spokojen.
vloženo: 10. května 2017
vložil: Honza Dehner, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem byla nad míru spokojená. Pro mne to byla taková škola hrou - přátelský přístup, vstřícné vystupování, úžasná domluva mezi učitelem a žákem, hodiny protkány zábavnými příklady - probírané učivo se lépe pamatovalo. Nejvíce mne však bavily jízdy s panem Losertem, skvělý školitel, nebyl s ním prostor na nervozitu. Jízdy jsme plánovali podle mých možností... Opravdu doporučuji!!!!
vloženo: 9. května 2017
vložil: Lucie O., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Jan Skřeček vřele doporučuji. P. Losert je velmi vstřícný a trpělivý. Vše umí vysvětlit, dává věci do souvislosti. Domluvit se na jízdách nebyl žádný problém, navíc jezdí o víkendech, od rána do večera. Byla jsem nadmíru spokojena.
vloženo: 23. března 2017
vložil: Iveta Staňková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobra autoškola super domluva rychlost kurzu paradní jednaní a super instruktor p. Losert
vloženo: 21. března 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Bezproblémová autoškola,skvělá domluva s instruktorem,výuka na vysoké úrovni. Veliká spokojenost s vyučujícím instruktorem p. Losertem!!
vloženo: 20. března 2017
vložil: Marek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   byla jsem velmi spokojena. Jak majitel tak můj učitel byli velmi milí a vycházeli mi vstříc co se lekci týče a podobně. Tuto autoškolu rada doporučím:)
vloženo: 10. září 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan majitel i jeho kolega vyučující byli v pohodě, kdykoli jsem potřeboval přehodit termín jsem zavolal a domluvil. V pohodě mě vyzvedli před školou třeba i mezi vyučováním. Před zkouškama jsem mohl kdykoli dojít, když jsem něco potřeboval. Nyní mám řidičák přes 5 let a říkám, že mě dobře připravili.
vloženo: 26. listopadu 2012
vložil: Jakub Heider, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   nemám slo, byl jsem úplňe nadšený
vloženo: 4. července 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Je to dost dobrá autoškola, nemusím daleko dojíždět a dá se s nima vždy domluvit na jízdách a mají také dobrý přístup k jednotlivým absolventům autoškoly.

vloženo: 22. října 2009
vložil: Kolečkář Antonín,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Jan Skřeček osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Jan Skřeček < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Jan Skřeček - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje