Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Slezská - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Slezská

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Slezská < <


    Tuto autoškolu bych nedoporučila ani nejvěšímu nepříteli téměř nic mě tady nenaučili a to nejen mě ale i dalších mnoho žáků kteří byli ve stejném období tady se mnou.Jestli máte zájem o info. jak to zde probíhá klidně mi zavolejte a já vám popovídám jak to je.Myslím že by tuto autoškolu měli pořádně prověřit.telefon mám 603791059
---------------------------------------------
Je zajímavé, že si na těchto stránkách stěžují na autoškoly z 90% jen ženy...Čím to asi bude ?!?
Autoškola není nic jiného, než škola a jako v normální škole jsou žáci nadaní, průměrní a podprůměrní.
Průměrnému žákovi stačí, když si připlatí doučování a v tomto případě jízdy navíc. Podprůměrnému žákovi nestačí mnohdy ani doučování a měl by se radši na celou autoškolu vykašlat a jezdit "sockou", než být nebezpečný pro sebe a hlavně pro ostatní účastníky provozu.
Ale chápu, že na někoho se to svést musí...
Dovedu si živě představit reakci autoškoly, když se zbaví podprůměrného žáka a místo něho přijde nadaný, nebo i průměrný žák a to za stejné peníze a bez nervů.

vloženo: 14. září 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Tuto autoškolu bych nedoporučila ani nejvěšímu nepříteli téměř nic mě tady nenaučili a to nejen mě ale i dalších mnoho žáků kteří byli ve stejném období tady se mnou.Jestli máte zájem o info. jak to zde probíhá klidně mi zavolejte a já vám popovídám jak to je.Myslím že by tuto autoškolu měli pořádně prověřit.telefon mám 603791059
vloženo: 12. září 2019
vložil: Miroslava Rodová,


   Přečetla jsem si spoustu kladných,ale i záporných recenzí. Všechny jsou už staršího data, a tak jsem se rozhodla napsat vlastní aktuální zkušenost pro ty, kteří hledají jakou zvolit autoškolu a rozhodují se (stejně jako já) pomocí internetových recenzí. Autoškolu jsem si vybrala vzhledem k tomu, že ji mám blízko bydliště. Byl mi přidělen pan učitel David,na kterého si tady můžete přečíst hromadu kritiky. Já se nestačím divit. Jeho přístup je perfektní, profesionální, vždy se mi časově přizpůsobil, naučil mě tak dobře řídit a tím i získat sebejistotu, že jsem měla odvahu hned po vyzvednutí ŘP sednout do auta a jet sama do práce. Vždy se mi maximálně věnoval tak dlouhou dobu, jak bylo stanoveno. Nikdy mi nezkrátil vyučovací hodinu, navíc byl ochotný jezdit se mnou i o víkendu v čase, který jsem si sama zvolila. Pokud někdo řekne, že pan David nenaučil, je to pouze o přístupu dotyčného, ne o učiteli. Já doporučuji...:)
vloženo: 28. května 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Delam na ridicskem prukazu A a mohu jenom doporucit. Jezdim s Davidem Papalou a je to parada. David je dobry chlap, komunikace s nim je super, uci me vsechno postupne ze se fakt na masine citim bezpecne a pohodlne a za to mu moc vdecim.
Rozhodne doporucuji pro vsechny co se rozhoduji udelat si ridicak a mohu posoudit s jinyma autoskolama, protoze uz mam 8 let ridicak na auto.
Ondra
vloženo: 24. května 2018
vložil: Ondra, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den
jako provozovatel Autoškoly Slezská musím ragovat na neustále napadání mého lektora Davida Papaly. Po několika měsíční spolupráci mohu pouze říci, ža jako lektor je dobrý, kdy nemám k jeho výkonům žádné výhrady. Klienti jsou spokojeni a výsledky u zkoušek jsou uspokojivé. A to jak pro skupinu ŘO B tak i pro skupinu ŘO A. Většina klientů má úspěšnost na první zkoušce. Nechápu tedy stálé napadání jeho, jako konkrétní osoby, když v naší autoškole působí sedum aktivních lektorů. Takže pokud by klient měl výhrady k výkonu p. Papaly, může si zvolit jiného lektora.
Hodnocení jsem dal nejvyšší, taková je naše snaha v přístupu, nejsem tedy schopen hodnotit výsledky, to mohou pouze naši klienti, kteří u nás opravdu byli a mají jména.
Miluji tedy anonymní hodnocení, určitě jim můžeme všichni věřit.

Živný Jan - Autoškola Slezská
vloženo: 14. prosince 2015
vložil: Autoškola Slezská,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    Dobrý den,jsem žákem vaší autoškoly a jsem z pana učitele PAPALY nešťastná a proto budu hledat asi jinou autoškolu.Při hledání jiné autoškoly jsem čirou náhodou narazila v recenzích u jiné autoškoly na komenty a nestačím se divit co tady čtu.Utvrzuje mě to v tom že mě učí nějaké uplné blbosti a né věci potřebné ke zkouškám,celou dobu do mě mluvi nesmysly které se netýkají ani jízdy ani ničeho podobného.A teď tady čtu že jej dokonce vyhodili z této autoškoly a on tady píše za to negativní recenze teto autoškole pod jménem Denis.To je trapné a bez úrovně.Zmiňovaná autoškola pana Papalu vyhodila a nechápu na co pán Živný čeká.Podle řečí svých kolegů co dělají semnou kurz,tak si všichni na pana učitele Papalu stěžují,ale asi to nikdo panu Živnému neřekl osobně.Pokud mi pan Živný nepřidělí jiného učitele,tak přecházím k jiné autoškole.Za mne určitě tutot autoškolu nedoporučuji.Nikol

vloženo: 3. prosince 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Slezská nemohu hodnotit, protože ji neznám. Chci jen reagovat na nehorázné lži Petry Malcové z 5.6. 2015, že z AŠ, ze které odešla ji nic nenaučili a ve Slezské to šlo hned. Petro, že Tě ruka nebolí a hanba nefackuje, pokud je to vůbec z Tvé hlavinky. Víš moc dobře, jak Ti to NEŠLO. Převážně jezdila s p. Davidem, který JI NIC NENAUČIL a nic neumí naučit ani ostatní žáky. Postupně se u zkoušek zlepšovala, byť pomalu. Ostatní učitelé doháněli Davidovu neschopnost. 19.5. jezdila 4. zkoušku a jednoznačně nemohla být vpuštěna do provozu, i když se to oproti 3. zk. o dosti zlepšilo. Pak šla k 5. zkoušce a zase nic. V té době byl p. David z této AŠ odejít a začala anabáze s přetahováním žáků a naváděním ke psaní negativ a pomluv. Petru by to samotnou ani nenapadlo. Na 6. pokus už to konečně dala , ale to vůbec nebyla zásluha AŠ Slezská, ale pět zkoušek vč. kondiček u AŠ Mácha, kdy už se na výuce nepodílel p. David. Po 6. to už většinou dá i cvičená opice a dokonce bez banánu. Celý učitelský sbor z AŠ Mácha si oddechl, když zjistil, že se p. Mácha s p. Davidem rozloučil. Napravovat jeho laxnost a "vožení si prdele" je už opravdu nebavilo. Faktem je také to, že 28 hod. praktického výcviku je v dnešní době pro většinu žáčků málo, s tím se potýká každá AŠ. Ti, co píší negativa na jakoukoli AŠ jsou povětšinou rozmazlení fracci, kteří ke všemu přicházejí díky rodičům (kteří svou výchovu suplují penězi)velmi snadno, ničeho si neváží... . A své nedostatky umí jen přehazovat na jiné. Mirka Čermáková
vloženo: 20. června 2015
vložil: Mirka Čermáková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem byl velice spokojen.Jízdy jsem zvládl během 5týdnů díky panu Davidovi,který mě připravil opravdu perfektně a díky panu Živnému,který ti vysvětlí na teorii co potřebuješ.Dal jsem to na první pokus i se závěrečným náporem ve škole a můžu jen doporučit a potvrdit,že mají nejvyšší úspěšnost u zkoušek.Přihlásili se po mém doporučení i moji spolužáci,i holky a moc si pochvalují solidnost, slušnost a vstřícnost učitele vyhovět nám časově při jízdách a hlavně,nemají drahé kondičky.Řidičák už mám,ale přikoupil jsem si na rozježdění po té čekací pauze ještě kondičky a nyní už jezdím autem rodičů.Otec mě pochválil,zbytek už je jen o praxi.
Dennis.
vloženo: 19. června 2015
vložil: Dennis, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do autoškolz slezská jsem přestoupila z jiné autoškoly kde mě nic nenaučili.V autoškole slezská vše stihli během pár hodin a zkoušku jsem zvládla ihned!! Doporučuju!!!
vloženo: 5. června 2015
vložil: Petra, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Slezská osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Slezská < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Slezská - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje