Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Sluka - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Sluka

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Sluka < <


   Touto cestou bych velice rád poděkoval Petrovi Slukovi za profesionální přístup a pohodovou atmosféru která probíhala jak přípravou tak celou dobu výcviku až po závěrečné zkoušky. Dobré zázemí a kvalitní technika jsou předností námi vybrané autoškoly, i přes dojíždění s Pacova vzdáleného 45km jsme velice rádi s kolegou pro tento výběr.
Přejeme hodně dalších spokojených studentů a všem doporučujeme.
František a Zdeněk s Pacova
vloženo: 10. června 2021
vložil: František Bareš, emailová adresa nezveřejněna


   Je to nejlepší autoškola, kterou jsem si mohla vybrat. Učila se zde moje mamka i sestra, takže tahle autoškola byla jasnou volbou. Je tady parádní přístup ke všem studentům. Od úplných začátků až do závěrečné zkoušky Vás provází příjemní a trpěliví učitelé, kteří vás všechno dobře naučí a vše skvěle vysvětlí. Asi nemám, co bych vytkla, protože jsem byla se vším naprosto spokojená. Všem moc doporučuji!
vloženo: 8. června 2021
vložil: Zuzana Čížková ,


   Dekuji Petrovi Slukovi za undividualni a profesionalni pristup a take a podminky ktere jsou pro vycvyk pripraveny. Presto ze jsem dojizdel z Budejovic, nelitoval jsem ani vterinku za vyber motoskoly v Sobeslavi. Diky moc za to ze jste me pripravili na zaverecnou zkousku a za pohodu, ktera u Vas na place je. Miloš Kurfiřt
vloženo: 8. června 2021
vložil: Miloš Kurfiřt,


   Nejlepší a nejpohodovější autoškola. Přístup úplně super všechno v klidu žádné stresy doporučuji všem.
vloženo: 10. října 2020
vložil: Michal Moravec, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu Petr Sluka jsem si vybral na doporučení kamaráda a opravdu jsem si nemohl vybrat lépe. Pan Sluka je skvělý člověk a učitel zároveň. Má vynikající přístup ke svým žákům a dokáže Vás perfektně připravit na závěrečné zkoušky. Jízdy s ním po městě-jedna báseň, vede Vás velice klidně a pohodově, prostě žádné stresy. Všechno Vám velice dobře vysvětlí, poradí a pomůže.
Díky panu Slukovi jsem si splnil svůj dávný sen o motorce, teď už jezdím a dělá mi to velkou radost. Kdykoliv budu mít cestu okolo Soběslavi, tak se v autoškole rád zastavím. Díky Petře.
Miroslav Čermák, Týn nad Vltavou.
vloženo: 4. září 2020
vložil: Miroslav čermák, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jestli se nechceš stresovat z autoškoly, tak zvol tuhle. Za mě, skvělý individuální přístup. Petr mi vyšel vstříc a hlavně byl za všech okolností pohodový. Ber to všemi deseti. Libor
vloženo: 20. června 2020
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Parádní přístup učitelé i komisaře.
Vše proběhlo v příjemné přátelské atmosféře milovníků jedné stopy.
Motorky v TOPU.
Veškerá domluva a výuka,v klidné a pohodové atmosféře.
Vždy jsem se tam těšil,a vždy se tam rád zastavím ve svém volnu pozdravit pana Sluku.
Dělat tady řidičák je skutečně nevídaná radost.
Nikdy jsem tak skvělou autoškolu nezažil.
FAKT BOMBA&#128077;&#128077;&#128077;&#128077;&#128077;&#128077; Petr&#128512;&#9996;&#65039;&#128757;
vloženo: 17. června 2020
vložil: Petr FZ6,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na tuto autoškolu jsem narazil díky kamarádovi, který zde taky dělal řidičský průkaz, který dal napoprvé bez problémů... Velmi dobře cenově dostupná a je opravdu vidět, že peníze nejsou na prvním místě, ale kvalita a důkladnost. Pan Prchal je velmi sympatický člověk, který dokáže vysvětlit cokoliv, na všechny mé otázky odpověděl perfektně a vždy srozumitelně. Jízdy mě s ním moc bavily a kdybych měl někomu doporučit autoškolu, tak jedině zde. Důkladnost, přesnost a snaha o úspěch u závěrečné zkoušky je důležitá a zde opravdu přesnost a úspěšnost u zkoušek je vysoká, protože pan Prchal a pan Sluka dokáží připravit studenty na cokoliv. Bez stresu a hlavně v klidu !


vloženo: 22. května 2020
vložil: Tomáš Novotný, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Šel jsem do této autoškoly na doporučení sourozenců a přátel a byl jsem nadmíru spokojen. Líbil se mi osobní přístup lektorů a také jejich zodpovědnost za naši důkladnou přípravu ke zkouškám.
Bylo vidět, že panu Prchalovi i panu Slukovi záleží především na kvalitě a přípravě studenta, nikoli pouze na vydělání peněz. I na moje časté dotazy a prosby o upřesnění mi vždy pan Prchal dal srozumitelné vysvětlení nebo provedl praktickou ukázku.
vloženo: 22. května 2020
vložil: Vladimír Vachromějev, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   I když jsem se zpočátku autoškoly bála, tady bylo vše v pohodě. Pan Sluka byl na teorii výborný, všechno dobře vysvětlil a přidal i praktické zkušenosti. Vždy byl usměvavý a vstřícný. Pan Prchal na jízdy byl taky skvělý - vstřícný a trpělivý. Na zkoušky mě skvěle připravil a upozornil, na co mám dávat pozor. Super bylo také to, že jsem na jízdy nemusela nikam jezdit a on pro mě vždy dojel až do Veselí nad Lužnicí. Doporučuji všem.
vloženo: 21. ledna 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jelikož jsem si dělal svůj první ŘP, tak jsem nevěděl, co celkově očekávat. Pan Sluka nám vše na hodinách teorie vysvětlil tak, aby to každý pochopil. Jízdy s panem Slukou byly též dobré, protože vždy zachovával klid a profesionální přístup. Určitě doporučuji všem, kteří mají v plánu zavítat do této autoškoly.
vloženo: 27. října 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S Autoškolou Sluka jsem byla velmi spokojená.
Hodiny terorie byly skvělé s panem Slukou a jízdy s panem Prchalem také.
Při jízdách na mne nekřičel, vše dobře vysvětlil a jízdy byly vždy zábavné.
Všem kteří se právě teď rozhodují do jaké autoškoly půjdou doporučuji právě tuto.
vloženo: 26. října 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do autoškoly jsem se přihlásila na doporučení lidí z okolí. Jsem moc ráda, že jsem na ně dala. Opravdu suprová komunikace. Jízdy s panem Prchalem opravdu stojí za to. Vždy jsem se moc těšila. Jsem člověk, který se strašně rychle vystresuje, pan Prchal se vždy snažil, abych se na to nesoustředila a byla v klidu. Skvěle se s nim dalo povídat. Vše krásně vysvětlil. Pan Sluka na teorii taky úžasný. Pokud nestíháte docházet na teorii, dá se domluvit a probírat ji při jízdách. Opravdu nejlepší autoškola!!!
vloženo: 25. srpna 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Příjemní instruktoři, ochotní a hlavně vždy vyšli vstříc časově.
Kurz se udělá překvapivě rychle oproti ostatním autoškolám a skvělá cena, odjezdíte si všechny hodiny co jste si zaplatili ne jak u okolních autoškol.
Jsem rád, že jsem si vybral tuto, a nebyl to poslední řidičák co jsem dělal tady.

Ondřej Holický
vloženo: 1. července 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Lépe jsem si nemohla vybrat. Urcite moc doporučuji, p. Sluka moc příjemný, na teoriích vždy usměvavý. Pan Prchal při jízdách vždy trpělivý, hodný a dá se s nim i dobře pokecat a zasmát. Při závěrečných zkouškách neskutečná podpora od obou.
vloženo: 10. dubna 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do autoškoly k panu Slukovi jsem se přihlásila na doporučení více lidí v mém okolí. Už v prvním momentě, kdy jsem se do kurzu přihlásila 10dni po zahájení kurzu a pan Sluka mi vyšel vstříc a do kurzu mne ihned přijal jsem tušila že zde bude výborná domluva. Výuka od začátku probíhala naprosto profesionálně s přátelským přístupem. Vše čemu jsem nerozuměla mi bylo náležitě vysvětleno. Jízdy byly přizpůsobeny mým časovým možnostem a přesto že jsem cca 25km od Soběslavi mne pan Sluka vždy naplánoval jízdy tak abych nemusela řešit dopravu na nebo z jízd - což jsem ocenila opravdu hodně protože jinak bych si musela kvůli jízdám vzdy vzít c práci volno na cca půl dne a to by byla velká komplikace. Teoretická příprava probíhala též velmi dobře ať už v kurzu nebo individuálně. U závěrečné zkoušky byl pan Sluka velkou psychickou podporu a bylo znát že mu opravdu záleží na tom aby že sebe člověk dostal vše co se naučil a nepodlehl nervům z teoretické zkoušky nebo z komisaře za zády při jízdě. Tímto bych panu Slukovi ráda poděkovala a všem ostatním vřele doporučuji.
vloženo: 20. prosince 2018
vložil: Šárka Jandová ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ačkoli jsem se autoškoly zpočátku velice bála, na jízdy s panem Prchalem jsem ve vždy těšila. Vždy byl dobře naladěn a hlavně vše v klidu vysvětlil.
vloženo: 19. prosince 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Měla jsem hodně velký strach, když jsem se rozhodovala, že si udělám řidičský průkaz. Na doporučení jsem se přihlásila do autoškoly Sluka. Skvělá komunikace, příjemná domluva a vstřícnost. Dostatek výukových materiálů, jak na doma tak v učebně. Pan Sluka byl velmi příjemný a na učebně vše vysvětlil. Při jízdách pan Prchal na Vás nekřičí, nenervuje Vás zbytečně. Cokoliv nevíte nebo si nejste jistí, znovu zopakují. Nikdo Vás neshazuje, naopak se Vás snaží ještě podržet. Rozhodně doporučuji tuto autoškolu, obzvlášť těm co se bojí tak jako já.
M.L.
vloženo: 19. prosince 2018
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskolu Sluka mohu jen doporučit..
Jak přístup k nám žákům,zázemí,tak úroveň výuky byla skvělá..
Jezdil jsem hlavně s panem Slukou a je to ten správný
učitel autoškoly,který dodá klid..Pro mě velký borec..
T.H.

vloženo: 18. prosince 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super autoškola všem doporučuji. Velmi dobrý přístup k žákům. Mám dobré zkušenosti. Na jízdách u Pana Prchala se domluvíte podle toho jak můžete a když něco potřebujete vysvětlit nebo zopakovat, třeba parkování, tak ve všem vyhoví. A pan Sluka u teorií všechno umí dobře vysvětlit.
vloženo: 12. prosince 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   chtěla bych moc poděkovat za trpělivost, bezproblémovou komunikaci, např. při plánování jízd a z toho plynoucí vycházení vstříc. Nic nebylo problém. Vše ochotně vysvětlí a poradí. A co se týče ceny, je to super. Za poskytnuté služby mi cena kurzu přijde malá.
Bylo to opravdu super, děkuji, hlavně panu Prchalovi
vloženo: 6. listopadu 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Spolehlivost a ochota se vším pomoci. Výuka probíhala hladce. Časově mi vždy vyšli vstříct.
vloženo: 6. listopadu 2018
vložil: Eliška, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná autoškola. Skvělý přístup, vybavení i komunikace. Určitě se mi vyplatilo tam jezdit, protože v dnešní době je těžké sehnat, tak dobrou autoškolu jako je u Pana Petra Sluky v Soběslavi. Mohu jen doporučit.
vloženo: 29. října 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoskolu pana Sluky mohu jen a jen doporucit. Narozdil od konkurentu v Praze, kde ziji, se mi vyplatilo (jak finance, tak chovanim) si autoskolu u pana Sluky udelat i pres dojizdeni. Skvela informovanost a naprosto uzasny pristup a komunikace. Pokud jste z okoli, ci jezdite pravidelne do Sobeslavi, tak bych ridicak jinde, nez u pana Sluky, doopravdy nedelal.
vloženo: 19. září 2018
vložil: Vasek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   

Školu mohu jedině doporučit :

+ První jízda ve vlastním autoparku
+ Učitelé jsou přátelští zároveň profesionální
+ Nikdo na Vás nekřičí, vše vysvětlí, co jsem nechápal probrali a projeli ještě jednou.
+ Doporučuji obzvláště mladým pěkným holkám,čistě profi přístup. Ne jako ty úchyláci v Táboře.
+ Když to zvládl exot jako Já dáš to taky &#128517;

Ještě jednou díky moc pánové, jste fakt Borci.
Bylo mi ctí.




Tomáš z Tábora

vloženo: 18. září 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Skvělý a lidský přístup instruktorů i kvalitní výuka. Můžu doručit všem uchazečům.
vloženo: 28. srpna 2018
vložil: Tomáš Ch.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola mě dobře připravila na závěrečné zkoušky v pozdních odpoledních či večerních hodinách, tzv. po práci. Byl jsem velmi spokojen a doporučuji.

vloženo: 1. června 2018
vložil: Ing. Ondřej Klečacký, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprostá spokojenost. Skvělý přístup a ochota jak od pana Sluky, tak od celého týmu autoškoly. Mohu jen doporučit. Jestli dělat autoškolu, tak určitě tady!!
vloženo: 31. května 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pokud opravdu chcete dělat řidičský průkaz tak jedině autoškola Sluka.
Příjemný učitelé, když potřebujete něco důležitého tak vše vysvětlí a pomůžou
vloženo: 25. dubna 2018
vložil: Martina ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jestli někdo uvažujete o autoškole Sluka, tak určitě neváhejte a volejte a vyřizujte přihlášku u nich. Super učitelé s profesionálním přístupem. Neni jediné negativum, které bych dala.
vloženo: 17. dubna 2018
vložil: Markvartová Adéla ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Profesionální a přátelský přístup. Pan Sluka byl vždy při výkladu teorie usměvavý a pan Prchal byl při jízdě trpělivý. Doporučuji.
vloženo: 22. ledna 2018
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprosto skvělá autoškola jsem velmi ráda,že jsem se dobře rozhodla a šla jsem do Soběslavi.Pana Sluku jsem měla na teorii a jeho výklad byl parádní a i jsem se zasmála.A na jízdy jsem měla pana Prchala a musím říct že má svatou trpělivost :-)naprosto skvělý instruktor profesionál.Naučil mě jezdit a to jsem se bála.Na každou jízdu jsem se těšila opravdu profesionalové na svých místech.Pokud se rozhodujete kam máte jít dělat autoškolu tak neváhejte a běžte do autoškoly Sluka. Rozhodně nebudete litovat!
vloženo: 29. listopadu 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S Autoškolou Sluka jsem byla maximálně spokojená. Všechno proběhlo bez problemu.
Vždy vyšli Vstříc opravdu DOPORUČUJI!!
Chvalim pana Prchala a pana Sluku za jejich pristup a ochotu. Moc Děkuji!
vloženo: 22. listopadu 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší možný vyber autoškoly! Příprava ke zkouškám skvělá! Mohu jen doporučit!
vloženo: 3. října 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem naprosto spokojená s výběrem autoškoly. Na zkoušky jsem byla řádně připravena a na každou hodinu jízdy jsem se moc těšila. Učitelé zde byli opravdu přátelští a nikdy jste se s nimi nenudili. Za mě doporučuji :)
vloženo: 24. září 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všem bych 100%doporučila.Skvělý,přátelský přístup a vyborna domluva ohledně jizd.Tak ještě jednou děkuji p.Prchalovi bez Vás bych to nedala.Autoskola Sluka/Prchal je opravdu nejlepší!!!!!
vloženo: 22. září 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Za me prostě nejlepší..Ve všech ohledech...100% doporučuji všem co si chtějí udělat řidičák:-)
vloženo: 14. září 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Sluka/Prchal doporučuji všem co si chtějí udělat řidičák:-)Jsou opravdu nejlepší....Skvělý a přátelský přístup jak při teorii tak při jízdách;-)Těším se,az půjdu dělat papíry na motorku:D
vloženo: 14. září 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chtěl bych poděkovat instruktorum v Autoškole SLUKA za přátelský a profesionální přístup. V této autoškole sem začal už na malou motorku a nyní si udělal auto a větší motorku. Autoškole nemohu vytknout snad žádnou věc. Opravdu je vidět kdo je nejlepší autoškola určitě v okolí Tábora. Moc děkuju.
vloženo: 20. července 2017
vložil: Martin Hošek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pokud vybíráte mezi autoškolami, kterých je dnes opravdu mnoho, tak doufám, že Vám tato recenze pomůže s rozhodováním.
Hodnotím tuto autoškolu s odstupem 2 měsíců jako plnohodnotný účastník provozu v automobilu. A mohu říci, že z této autoškoly si člověk odnese opravdu mnoho. Přístup je naprosto profesionální a zkušenosti "autoškoláků" nadprůměrné. V mém případě mě na jízdy trpělivě připravoval pan Prchal a teorie vyučoval pan Sluka. Vše probíhá bez problémů, v klidu, s humorem a není problém se na čemkoliv domluvit.
Po zvládnutí závěrečných testů a jízd, na které autoškola opravdu připraví, si je člověk v provozu jistý.
vloženo: 14. května 2017
vložil: Jan Pokorný, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pokud vybíráte mezi autoškolami, kterých je dnes opravdu mnoho, tak doufám, že Vám tato recenze pomůže s rozhodováním.
Hodnotím tuto autoškolu s odstupem 2 měsíců jako plnohodnotný účastník provozu v automobilu. A mohu říci, že z této autoškoly si člověk odnese opravdu mnoho. Přístup je naprosto profesionální a zkušenosti "autoškoláků" nadprůměrné. V mém případě mě na jízdy trpělivě připravoval pan Prchal a teorie vyučoval pan Sluka. Vše probíhá bez problémů, v klidu, s humorem a není problém se na čemkoliv domluvit.
Po zvládnutí závěrečných testů a jízd, na které autoškola opravdu připraví, si je člověk v provozu jistý.
vloženo: 14. května 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S Autoškolou Sluka jsem byla maximálně spokojená. Nikdy jsem neměla problémy s jízdami. Vždy jsme se domluvili. Jak p. Sluka, tak i p. Prchal mě perfektně připravili na závěrečnou zkoušku. Všem, kteří se momentálně rozhodují, kde získat řid. oprávnění, tak doporučuji právě Autoškolu Sluka v Soběslavi. Nejlepší Autoškola v Jihočeském kraji.
vloženo: 2. dubna 2017
vložil: Karolína Peroutková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S Autoškolou Sluka jsem byla maximálně spokojená. Nikdy jsem neměla problémy s jízdami. Vždy jsme se domluvili. Jak p. Sluka, tak i p. Prchal mě perfektně připravili na závěrečnou zkoušku. Všem, kteří se momentálně rozhodují, kde získat řid. oprávnění, tak doporučuji právě Autoškolu Sluka v Soběslavi. Nejlepší Autoškola v Jihočeském kraji.
vloženo: 2. dubna 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem moc rada, ze jsem si vybrala právě autoškolu Sluka/Prchal. Oboum vdecim za získání řidičského oprávnění a vřele doporučují všem, kteří se chystají dělat řidičák a rozmýšlejí se kde. Všichni jsou milí, ochotní a vstřícní. Jsem rada ze i me byli doporučeni oni.
vloženo: 20. března 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Sluka všem 100% doporučuji. Se vším jsem byla velmi spokojená. Přístup byl velice přátelský a vše mi bylo velmi dobře vysvětleno. Při domlouvání jízd nebyl nikdy problém a vždy mi p. Prchal vyhověl.
vloženo: 16. března 2017
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byla moc spokojená:) na zkoušky mě skvěle připravili a na jízdy jsem se vždycky těšila:) Děkuju moc
vloženo: 8. února 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Moc děkuji AMS Petr Sluka. Jízdy a nauka super, vše vysvětlí bez problémů, jízdy naplánované, jak jsem potřebovala, nebyl žádný problém. Vřele bych doporučila všem, kteří si chtějí udělat ŘP. &#128077; &#128521;
vloženo: 11. ledna 2017
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkove jsem velmi spokojena teoretická výuka suprova za to vdecim p.Slukovi perfektně me připravil na Závěrečnou zkoušku pohodové hodiny vždy jsme se domluvily a nikdy s ničím nebyl problém jen z jízd jsem mela trochu obavy protože jsem se trochu bala ale obav me zbavil p.Prchal který mi vždy když jsem potřebovala vyhověl. Skoro pokaždé jsem se dovezla domu,byli pouze 2 výjimky za me velmi dobre hodnoceni bezproblémový přístup atd. Jsem nadmíru spokojena děkuji tímto AMŠ Petr Sluka
vloženo: 24. listopadu 2016
vložil: Zuzka Hrdličková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem byla 100% spokojená. Přístup byl výborný ikdyž člověk udělá chybu tak nikdo na něj hlas nezvýší. Teoretická výuka s p.Slukou byla fajn vše hezky vysvětlí a není problém si to zapamatovat. Stejně tak jízdy s p.Prchalem vždy jsem byla spokojená bez stresu a dokonce se člověk i pobavil. Jsem ráda že na doporučení kamarádky jsem šla právě sem a ne jinam. Vřele doporučuji :-)
vloženo: 1. listopadu 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S Autoškolou Sluka jsem byl naprosto spokojený. Vyučující nás profesionálně vyučovali a byl jsem velice mile překvapen jejich přístupem a flexibilitou, co se týče jak jízd a výuky, tak i závěrečných zkoušek a komunikace s úřadem. Z mé pozice vřele doporučuji i vysokoškolákům, kteří musí dojíždět, protože instruktoři mi bez problémů vyhověli, tak jak jsem potřeboval.
vloženo: 12. října 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nemůžu si stěžovat. Nejlepší autoškola na světě, mockrát dekuji R. Prchalovi za jeho trpělivost se mnou, naučení a za vysvětlení všeho potřebného. :-)
vloženo: 1. září 2016
vložil: Nikíta Votrubová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprostá spokojenost. Bezchybná teoretická příprava. Přátelské prostředí. Super instruktoři na jízdách.
vloženo: 4. července 2016
vložil: Jixik, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S Autoškolou u pana Sluky jsem byla naprosto spokojená.
vloženo: 16. června 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do autoskoly jsem nastupovala vystresovana, jelikoz jsem z rizeni auta mela strach. Diky skvele vyuce p. Sluky a vybornemu pristupu a trpelivosti p. Prchala se situace zmenila. Vyuka me bavila a jizdy byly pohodovy:)). Ke zkouskam me pripravili zodpovedne a dusledne. Timto autoskole Sluka dekuji za jejich skvele odvedenou praci a vsem uchazecum o RP uprimne doporucuji!:)))
vloženo: 6. dubna 2016
vložil: verca, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu p.Sluky bych 100% doporučila. Velmi kladně hodnotím lidský a především velmi přátelský přístup. Ve všem vycházejí vstříc a bez problémů cokoliv trpělivě vysvětlí. Na závěrečné testy jsem byla dobře připravena (na ty se musí naučit už každý sám), jízda je pak souboj nervů s komisařem, ale na první pokus se povedlo. Oceňuji neuvěřitelnou trpělivost p.Prchala při jízdách, to je právě přístup, který dělá výuku příjemnou, stres má člověk už jen z toho, že se řítí po silnici.Tímto bych jim chtěla poděkovat a popřát, ať Vám to vydrží i nadále a vřele doporučuji všem.:)
vloženo: 16. prosince 2015
vložil: Zlata,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kvalitní příprava teoretická i praktická, zkušení istruktoři - kvalita a za příznivou cenu. Tato kombinace se jen tak nevidí, určitě doporučuji :)
vloženo: 15. prosince 2015
vložil: Míša Laburdů,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla jsem moc spokojená jak s p. Prchalem, tak p. Slukou. Děkuji za výbornou přípravu k závěrečným zkouškám. Mohu jen a jen doporučit.
vloženo: 15. prosince 2015
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Opravdu super autoškola, velice dobrá příprava na závěrečné zkoušky. Instruktoři jsou super. Co víc si na autoškole přát.
vloženo: 20. listopadu 2015
vložil: Lukáš Suda, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Děkuji za profesionální a zároveň mile lidský přístup p. Sluky, který mne připravoval na zkoušku A (motorka). Hodnotím velmi kladně možnost oboustranně sladit čas jízd, precizní přípravu po technické stránce, upozornění na případy častých nehod, přípravu na zkoušku jak po stránce teoretické tak praktické. Autoškola Sluka vřele doporučuji, kdo má zájem o lidský a zároveň profesionální přístup.
vloženo: 20. listopadu 2015
vložil: Martina Reitingerová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   100% doporučuji, učitelé milí a vstřícní a jejich prioritou je opravdu to, aby žák udělal zkoušku napoprvé. Jsou schopni v hodně věcech vyhovět (skoro vždy jsem se odvezla domů a nemusela si tedy shánět odvoz) a na zkoušky velmi dobře připraví. Tímto děkuju R. Prchalovi a P. Roušalovi za výcvik v autě a na motorce. Nevybrala bych si lépe.
vloženo: 19. listopadu 2015
vložil: Simona Spišáková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprostá spokojenost se službami autoškoly! Chtěl bych vyzdvihnout velmi obětavý a ochotný přístup pana R. Prchala. Také musím zmínit, že cena je pro studenty víc než dobrá!
vloženo: 19. listopadu 2015
vložil: Aleš Boubelík, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Děkuji za profesionální a vstřícný přístup. Vše proběhlo OK doporučuji všem!
A.R.
vloženo: 19. listopadu 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Sluka nemohu hodnotit jinak než pozitivně. Už jsem zde absolvoval výcvik na A1 a teď i na skupinu B a nemohu si vůbec na nic stěžovat. Přístup p. Sluky i p. Prchala je velice profesionální. Pokud si budu v budoucnu svůj ŘP rozšiřovat, tak jedině tady.
vloženo: 5. července 2014
vložil: J. Dvořák,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vloženo provozovatelem autoškoly: K předchozímu anonymu! Zkoušky si řídí zkušební komisař a učitelé nemohou žádným způsobem zasahovat do zkoušky! Opakovací a doplňující jízdy nás opravdu neživí, máme jich opravdu poskrovnu a není důvod někomu ztěžovat zkoušku, spíš naopak. Prioritou je pro nás, aby žák zvládl zkoušku na první pokus. Pokud se někdo cítí poškozen, tak je třeba si stěžovat pokud možno hned. Děkuji za pozornost a administrátorovi za pochopení, že se těmto "výrokům" taky můžeme bránit. Petr Sluka a kolektiv.
vloženo: 10. března 2014
vložil: Petr Sluka,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Panu majiteli jde jen o peníze. U závěrečných zkoušek dělá vše proto, aby člověk neuspěl a mohl si u něj dokoupit kondiční jízdy. Co by člověk pro peníze neudělal, že?
vloženo: 14. února 2014
vložil: Petr, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chování pana majitele je zarážející. Při závěrečných zkouškách se snaží člověka znervóznit. Vypadá to tak, že chce, aby člověk zkoušky neudělal a mohl si připlatit kondiční jízdy. Zkrátka co by člověk pro peníze neudělal, že?
vloženo: 14. února 2014
vložil: Petr, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tahle autoškola je to nejlepší co mě kdy mohlo potkat! :) Chtěla bych poděkovat Petru Slukovi, že mě naučil moc dobře řídit auto a také Petru Roušalovi za skvělé řízení na motorce. :))
vloženo: 12. července 2013
vložil: Alice, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Supr autoskola. Dik za vse pane Sluka. A ten instruktor Vavera, no to je blazen.:)))) Diky moc za vse i tobe Lukasi. Slajs a Tucek.:)
vloženo: 14. srpna 2012
vložil: Stanislav Senk,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vše probíhá uplně supr jsem 100% spokojena :-)
vloženo: 20. března 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zhruba před týdnem jsem úspěšně složila záv.zkoušky na osobní auto v této autoškole. Děkuju za profesionální přístup, i když jsem asi byla nemehlo :-) Jednoznačně doporučuji. Jako jedna z mála autoškol poctivě učí i teorii na učebně, což jsem věděla i z doslechu před nastoupením do kurzu. Pro mě to bylo teda velké plus +++ Hanka
vloženo: 11. března 2010
vložil: Hanka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na podzim r.2009 jsem absolvoval v této auto-motoškole na poslední chvíli sk.A1. I přes nepřízeň počasí mi učitelé zajistili jízdy a včasné zkoušky. Ocenil jsem obzvláště osobní přístup. Maximální spokojenost, všem doporučuji. Radek M.

UPOZORNĚNÍ: Toto hodnocení bylo dle poznatků administrátorů webu VSECHNY-AUTOSKOLY.cz s největší pravděpodobností vloženo samotným provozovatelem této autoškoly nebo na základě jeho podnětu.

vloženo: 11. března 2010
vložil: Radek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Petr Sluka, Soběslav je super ve všech směrech, vřele doporučuju! Vladimír Bína.
vloženo: 11. února 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   V této autoškole jsem nebyla spokojena, o teorii ani nemluvím,zkrátka samouka dalo by se říct, nedostačující..jízdy nevyhovující,jezdila jsem v minimálním provozu, po zeptání zda bych mohla do hustejsiho provozu a na kruhové objezdy jsem byla odmítnuta,jezdila jsem jen okružní místa ato na ani ne pul hodiny,když sepoštěstilo tak i tu trictvrtehodinku.. domluva najízdách minimální za deště či po desti jsem chtela jezdit bylo mi zamítnuto...Dělala jsem motorku A1 po rozhovoru s účastníky v kurzu na auto měli stejný názor...Nedoporučuji tuto autoškolu...
vloženo: 12. ledna 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Sluka osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Sluka < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Sluka - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje