Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Šmerák - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Šmerák

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Šmerák < <


   Chtěl bych všem v autoškole poděkovat, skvěle připraví ke zkouškám, vše v klidu vysvětlí.
Děkuji všem, kteří se mnou jezdili - Vojtěch Vrančík, Petr Kohout, Petr Vrančík, Martin Kotěra.
Díky :)
Také jsem si koupil od nich učebnici, kterou doporučím a je to rozhodně dobrý způsob společně s hodinami teorie, a poté vyplňování testů.
Jen mě překvapilo, že jsem jezdil jen s Fabií, i když zase s různými generacemi
Petr Plaček
vloženo: 24. ledna 2023
vložil: Petr Plaček, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Osobní příspup k žákum . Snaha dodře je připravit ke zkouškám. Projedou i větší města vše dokonale vysvětlí. Nebojím se říci , že tak výborná autočkola není široko daleko.Mám ty nejlepší zkušenosti mohu jenom doporučit
vloženo: 18. října 2018
vložil: Dana Andrlová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kvalita služeb na výbornou, přístup k žákům bezkonkurenčně nejlepší, všechno vysvětlí, auta jak Octavia tak Rapid úplně super, skvělá teoretická příprava a naposled si nechávám cenu, u které mě její částka příjemně potěšila :) Díky za vše celému týmu... Eliška - Mikulovice
vloženo: 6. ledna 2016
vložil: Eliška Medunová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   už je to nejakej ten patek ale ten chlap si myslim ma svuj system vyuky a velmi dorej vřele doporučuju
vloženo: 10. prosince 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   už je to nejakej ten patek ale ten chlap si myslim ma svuj system vyuky a velmi dorej vřele doporučuju
vloženo: 10. prosince 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   už je to nejakej ten patek ale ten chlap si myslim ma svuj system vyuky a velmi dorej vřele doporučuju
vloženo: 10. prosince 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všechno supr,co dodat,bez křaní na žaky,všechno s klidem naučí,vysvětlí,ukaže,poradí a ještě se zasmějete,je to dobrý učitel.Dobré auto.Všechno super.Anna N.Skuteč
vloženo: 25. srpna 2012
vložil: Anna Nesměráková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   nejlepší autoškola v republice,pan šmerák je vážně třída.
vloženo: 22. prosince 2010
vložil: radek vacek, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Bala jsem velmi vděčná za kvalitní výuku...Pan Šmerák vysvětlil všechny možné záludnosti a my nyní budeme moci jezdit jako zkušení řidiči.
vloženo: 18. prosince 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Odpovědný a spolehlivý přístup ke každému.
vloženo: 24. listopadu 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Co se týká této autoškoly, je naprosto jedinečná a perfektní. Všem vřele doporučuji. Individuální přístup a perfektní hodiny.
vloženo: 4. srpna 2010
vložil: Iveta Vlachová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vřele doporučuji všem.Přišel jsem jako naprostý neznalec a testy jsem udělal na 100% Ted uz si naprosto bez problemu troufnu i na delsi vyjizdky.Pristup ucitelu je velice vreli ,vozoví park moderní a dají vám vše co potřebujete.
vloženo: 26. prosince 2009
vložil: Martin,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Šmerák osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Šmerák < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Šmerák - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje