Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Neumann - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Neumann

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Neumann < <


   Autoškolu mohu jen doporučit, i přes všechny covid opatření mě pan učitel Roman Pém zvládl skvěle připravit na závěrečné jízdy. Vše proběhlo v pořádku a v přátelském duchu. Pokud bych se na to měla podívat zpětně, tak bych se pro jinou autoškolu nerozhodla.
Ještě jednou za vše moc děkuji. Naty Říšská
vloženo: 12. ledna 2021
vložil: Natálie Říšská,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Negativni zkusenost. Teoreticka vyuka je nekonzistentni a chaoticka. Co se tyka prakticke casti ta je jeste horsi - hodiny byly casto ruseny, nakonec me nutili, aby vyuka probihala pouze o vikendech (za to se urcite priplaci). Kurz uz nenavstevuji a diky za to, u teto autoskoly plati “kdo si priplati popr preplati ostatni, ten jede.”
vloženo: 9. října 2019
vložil: Eva Rychlikova,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprostá spokojenost. Mým instruktorem byl pan Roman Pém a mohu ho opravdu doporučit. Jeho přístup byl skvělý. Při domluvě na jízdy mi vždy vyhověl, byl přátelský, ale zároveň důsledný a naučil co bylo třeba a v autě byla vždy fajn atmosféra.

Takže všem doporučuji :-)
vloženo: 28. května 2019
vložil: Lucie, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Úplně všechno hlavně přístup
vloženo: 13. února 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dělala jsem skupinu A bez omezení, skvělý individuální přístup je samozřejmostí. Určitě se naučíte co je třeba. Instruktor Standa Klejna je motorkář srdcař a mohu jen doporučit- holky nebojte se. Díky moc a budu jen doporučovat!!
vloženo: 5. ledna 2018
vložil: Jana, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   vstřícný přístup pouze do zaplacení, bez příjmového dokladu!, konečný výsledek >> zmařené peníze a dodělávám si to jinde!
vloženo: 14. června 2017
vložil: Jindřich Kolář, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Od začátku výborný přístup od mého instruktora. Začal jsem na trenažéru, který určitě pomohl uklidnit před první jízdou.

Jsem celkem stresař, takže první jízdy po Praze byly celkem porod, ale instruktor Roman byl trpělivý a vše s klidem vysvětlil. Jezdil jsem v Renaultu Megan.

Než jsem šel na závěrečky, byl jsem skvěle připraven na všechno. Na závěrečkách si nás týpek pěkně vodil a vychutnával. I tak jsme to dali oba studenti v autě.

Doporučuju všem!
vloženo: 5. června 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super pristup instruktora a vyborna autoskola. Uci ridit a ne jen udelat papiry, vychazeji zaku vstric. Byl to fajn stravenej cas, neco jsem se naucil a tech par korun nelituju. Zkousku jsem udelal na prvni pokus, plny pocet bodu.
vloženo: 14. srpna 2016
vložil: David Novotny, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Maximální spokojenost. Skvělý přístup jak na přednáškách, tak i od instruktora při jízdách. Perfektně připraví na zkoušku. Žádný stres nebo nátlak, právě naopak jen samá podpora, klid a pohoda, co udělá hodně zejména pak u samotné zkoušky. Příjemné prostředí, doporučuji.
vloženo: 5. března 2016
vložil: Denisa, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mám jen dobrou zkušenost. Jízdy po dohodě večer i o víkendu-není problém..Řekla bych,že naučí jezdit i ,,trdla,, a s úsměvem /většinou/.Zkoušky za 14 dnů.Bez většího stresu se vše zvládlo.
Jezdí se novými auty.
Doporučuji.
vloženo: 26. března 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Díky bohu za rozumnou autoškolu, člověka nestresují, neučí ho "ovládat vozidlo", ale opravda učí řídit. Přístup instruktorů je více než úžasný - domluvený čas na jízdy, ohleduplnost, klid a pohodářství. Zkoušky probíhají v Berouně, kde je moc milý inspektor a trasy na zkoušky jsou úplně super. Pokud hledáte autoškolu v Praze, tak určitě Neumann :) P.S. Zdenečku, ještě jednou děkuju :) A.
vloženo: 20. února 2013
vložil: Andrejka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla jsem velice spokojená, připravili mně skvělé na zkoušky... vysoce doporučují..
vloženo: 6. prosince 2012
vložil: Lina, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všem doporučuji. Teorie je podána zajímavou formou i s praktickými ukázkami (zdravověda). Instruktoři jsou MILÍ a vstřícní a "nezabijí" Vás za chybu :) řidičák jsem měla hotový za měsíc a učitel si dokonce i párkrát vzal přesčas... zkoušky probíhají v Berouně, to ale nebyl žádný problém.. Co říct na závěr, pokud se rozhodujete kam a nevíte a hledáte opravdu OBJEKTIVNÍ hodnocení, pak jděte rozhodně sem! :)
vloženo: 20. září 2012
vložil: Petra B., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všem velice doporučuji!!! Skvělý přistup, žadna nervozita! Velice přijemne lide. Jsem moc rada a také šťastna, že jsem se šla učit, zrovna do teto autoškoly!
Pan Neumann- vřele díky!
Pan Horák- jen tak dál, jste nejlepší!
vloženo: 21. prosince 2011
vložil: Táňa, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   pan Horak je nejlepsi instruktor na svete!
vloženo: 15. prosince 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Úža lidi.Ochotný,milý,přátelský a vůbec . Super autoškola. Tady se i pobavíte že? :)
vloženo: 18. února 2011
vložil: Lucie,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   supr supr supr
vloženo: 1. září 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S výcvikem jsem byla maximálně spokojená, přístup instruktorů byl přátelský a ochotný.
Hodiny byly plánovány dle mých potřeb a nebyl vůbec problém se změnami.
Výuka teorie byla na vysoké úrovni téměř jsem nepotřebovala žádný další studijní materiály.
Vřele DOPORUČUJI!!!
vloženo: 10. srpna 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všem doporučuji, opravdu výborný přístup k žákům.
vloženo: 27. července 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Z mé zkušenosti se jedná o velice dobrou autoškolu. Za celou dobu kurzu jsem neměl žádný problém. Dozvěděl jsem se mnoho teoretických tak i praktických zkušeností. Celou dobu mi byli dávány především praktické rady do provozu a musím říst, že naprostou většinu jsem již v provozu uplatnil.
vloženo: 27. července 2010
vložil: Nikola Havlík,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou mám velice špatné zkušenosti - s kurzem jsem došla asi do poloviny.

Ve srovnání s jinou autoškolou musím říci, že služby jsou podprůměrné, v podstatě nic užitečného jsem se nedozvěděla. A navíc se několikrát opakovalo zrušení hodin ze strany autoškoly a až v půlce mi bylo sděleno, že za jízdy o víkendu chtějí připlácet.

Z tohoto důvodu jsem autoškolu sama opustila - NEDOPORUČUJI.
vloženo: 22. května 2010
vložil: Klára Mikušková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu můžu jen doporučit. Instruktor p. Neumann byl trpělivý a opravdu učí věci, které člověk bude v běžném životě potřebovat. Je důsledný, ale nezapomene žáka pochválit i za maličkost, aby dodal sebedůvěru. Velmi příjemní lidé, kdykoli možná domluva o přehození hodin.
vloženo: 21. dubna 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Neumann osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Neumann < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Neumann - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje