Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Spektra - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Spektra

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Spektra < <


   Doporučuji. Příjemný individuální přístup. Dobrá komunikace a ochota při domlouvání termínů.
vloženo: 11. června 2021
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Nejlepší autoškola. Nikdy před tím jsem si nedokázal představit sám sebe, jak sedím za volantem, tak jsem šel do autoškoly s velkou obavou. Měl jsem velké štěstí, že jsem vybral tuto autoškolu a to nejlepším instruktorem Milanem. Ani jednou jsem nezažil, že by na mě zvýšil hlas, vždy mi všechno s klidem vysvětlil a je vidět, že Milana jeho práce baví. Každý, kdo se chce naučit novou věc s klidem, tak je tato autoškola správná volba.
vloženo: 5. února 2021
vložil: Honza,


   Autoškolu jsem si vybrala z důvodu blízkosti k mému bydlení a podle recenzí na internetu. Byla to ta nejlepší volba, jakou jsem mohla udělat. V této autoškole jsem před několika týdny absolvoval základní kurz na skupinu B a následně složila i úspěšně závěrečnou zkoušku. Můj celkový dojem je velmi pozitivní a autoškolu bych doporučila všem ostatním.
V autoškole se uplatňuje rodinný přístup, který vytváří příjemnou atmosféru. Ráda bych zdůraznila, že jsem holka, tím pádem jsem před výcvikem nevěděla ani, kde je spojka. Byl by mi přiřazen pan instruktor Jirka, lepšího učitele jsem si nemohla přát. Tomu patří můj obrovský dík. Od první jízdy jsem byla velmi nadšená z jeho přístupu. Jirka je velice profesionální, trpělivý, milý a během výuky se s ním nenudíte. Plánování hodin nebyl žádný problém – vždy záleželo na vzájemné domluvě. Na závěrečné zkoušky jsem šla ihned po dokončení poslední jízdy, což jsem velice ocenila.
Vřele doporučuji a moc děkuji za velice příjemnou zkušenost!

vloženo: 6. prosince 2020
vložil: Adéla Novotná, emailová adresa nezveřejněna


   Autoskolu Spektra mohu jen vřele doporučit! Hledala jsem podle recenzí a mého okolí, kvuli kojeni me dcery jsem potřebovala hodně individuální přístup. Zaplatila jsem si VIP kurz a to se mi také dostalo. Muj instruktor Milan byl skvělý, trpělivý, vše krásné vysvětlil, co jsem nechápala a také s nim byla sranda , to je taky pro mě plus , ze to nebyl brucoun a ja bych se tam ani neřešila. Autoskolu jsem zvládla během tří týdnů a úspěšně na poprvé.
Takže za mě za 1* !!
vloženo: 8. října 2020
vložil: Veronika,


   Po opakovanou zkoušky autoskola vůbec nereagovala a pozemcích taki.volat každý týdně nesmysly.to komisař nechválil.to nemám kapacity.
vloženo: 20. srpna 2020
vložil: Wella,


   Hodně špatně.Nedoporučuji.Divná sídlo ro v praze 6.pracuje v Praze 13.Jezdi v Praze a zkoušky v Kladno.A to znamená první zkoušku neprojde.A další platíte,a čekáte na další termín moc dlouho.měsíc.pokud vasa školení ne propadne..láká lidi na + odpověď a pokud neprošel 1zkoušku vykašlali na lidí.Důležité aby byli vhodně zájemce da autoškoly a vic peníze..příliš vysoká cena.
vloženo: 19. srpna 2020
vložil: Wella,


   Autoškolu Spektra mohu jen doporučit. Přístup a ochota byly na maximální úrovni. Jízdy probíhaly v klidné a příjemné atmosféře bez žádného stresu. Na další jízdu jsem se vždy těšil právě díky přístupu instruktora Milana. Moc děkuji, Adam.
vloženo: 20. července 2020
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu Spektra bych určitě doporučil. Absolvoval jsem VIP rychlokurz a Instruktor Milan mi vždy vycházel vstříc. Byl velmi ochotný, hodný, klidný a vždy vše bez problémů vysvětlil. Nikdy jsem s ním nebyl ve stresu a na zkoušku jsem nemohl být lépe připraven.
vloženo: 16. července 2020
vložil: Lukas B, emailová adresa nezveřejněna


   Autoškolu Spektra bych všem moc doporučila! Ochota, profesionalita, trpělivost a milý přístup bylo přesně to, co jsem po desetileté pauze v řízení potřebovala. Učitel Milan byl velmi milý, všechno mi v klidu a v pohodě znovu vysvětlil a po pár kondičních jízdách mě zbavil strachu se na silnice opět vrátit.
vloženo: 24. června 2020
vložil: Zuzana D., emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Vše bylo podle mých představ. Rychlost,ochota,termín zkoušek. Doporučuji. &#128077;
vloženo: 6. prosince 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Spectra v Praze Stodulkach bych ráda doporučila nejen všem maminkám, které zápasí s časem a se řízením auta, ale všem kdo k řízení potřebují klid, pohodu, profesionalitu a vřelý přístup instruktora a dokonce i humor při řízení. Osobně jsem jezdila kondiční jízdy s panem Milanem. Vždy mi vyšel vstříc, byl absolutně flexibilní (takže jsme jezdili třeba od 7 ráno, nebo naopak od 7 večer, i víkendy), vždycky mi všechno vysvětlil (a to úplně v klidu a i několikrát!;)). Díky panu Milanovi jsem po 20 letech (ano, až tak spatne to se mnou bylo) získala pocit, že opravdu řídit můžu, a můžu řídit kdekoliv a kamkoliv, a nevadí mi auta těsně za mnou ani přede mnou a ani vedle mě. A dokonce jezdim ráda! :) Míla Praha Stodůlky


vloženo: 30. června 2019
vložil: Mila, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla jsem až překvapená jak snadno se dá naučit řídit, samozřejmě když mate vedle sebe pohodového učitele (Milana) příjemná atmosféra, podpoření, pomoc, žádný stres, velmi dobrě mi vše vysvětlil, skvělá příprava na zkoušky, skvělý přístup, dobrá cena.
Ještě jednou mu moc děkuji ! Jsem rada, že jsem šla do této autoškoly. Doporučuji !
vloženo: 11. října 2018
vložil: Simona ,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Spektra vřele doporučuji. Při kondičních jízdách jsem získala odvahu vydat se do běžného provozu vybavena užitečnými radami, které opravdu fungují. Děkuji Vendula
vloženo: 11. května 2018
vložil: Vendula, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškoly jsem se hrozně bála, ale už po první hodině v této autoškole s intruktorem Milanem mě strach přešel. Skvělý osobní přístup a neskutečná trpělivost. Na každou další jízdu jsem se těšila. Můžu jenom doporučit!
vloženo: 30. ledna 2018
vložil: Tereza Boháčová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Zezačátku mi byl bohužel přidělen autoškolák Josef. Již při první jízdě mi řekl, že nemá rád teorii a nebude o ni při jízdě mluvit...Jízdy s ním byly nejméne o 20 minut kratší, nahrazovat ztracený čas nechtěl a spoustu času jsme na něj museli čekat v autě. Jednou jsem na něj čekala dokonce půl hodiny. Během jízdy si hraje na mobilu a vůbec se vám nevěnuje...přístup strašný, byla jsem z toho hodně přešlá.
Naštěstí mi potom byl vyměněn (sám jezdí tak nezodpovědně, že se již po několikáté vyboural). Dostala jsem pana Majtána, který byl v této autoškole nový, zkušenosti ale z jiné již měl. Lepšího, hodnějšího a trpělivějšího člověka jsem snad nepotkala. Celou jízdu se nám věnoval, schválně kladl ještě doplňující dotazy a upozorňoval nás na chyby, které se často dělají. Dával si záležet i na tom, abychom byli schopni řídit i v centru, takže 2 jízdy proběhly i mezi tramvajemi, autobusy apod. Dokonce nás často vyzvedával doma, když měl čas a jel kolem. Na tom, abychom zkoušku úspěšně složili mu záleželo, zkoušel nás i z teorie. Lepšího instruktora si nedovedu představit a je mi upřímně líto, že už jsem zkoušku (díky němu hned napoprvé) úspěšně složila a nejezdíme spolu dál.
vloženo: 8. února 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu Spektra, Praha 13 - Stodůlky absolutně NEDOPORUČUJI!!!!!!!! Je to snad nejhorší autoškola, do které jsem se mohla přihlásit. Začala bych asi tím, že pan instruktor Josef je lehkomyslný, flegmatický blbec, který téměř celou jízdu protelefonuje a vůbec se nevěnuje jízdě, nic nevysvětlí co se provozu na silnicích týká, při složitějších křižovatkách neobjasní kdo a proč má přednost a jízda, která má trvat 90 minut, trvá s ním cca 60 minut, protože pán si musí během našich jízd, které jsme si za nemalé peníze zaplatili, dojet nakoupit do Lidlu nebo Billy, kde sedíme v autě na parkovišti a čekáme, až se uráčí přijít a tento promrhaný čas, který bychom měli trávit zdokonalováním na silnicích, nám samozřejmě nijak finančně nebo časově nenahradí, takže nás využívá jako takový soukromý taxík. Další več je ta, že pán je asi ve složité finanční situaci, protože jinak si neumím vysvětlit, proč mám platit za kondiční jízdu místo 400 Kč jako je uvedeno na stránkách autoškoly, 800 Kč!! Odpověď je ale zřejmě jasná - Josef si peníze odvádí pro sebe. Navíc je mu úplně jedno, když jeho žák neudělá zkoušku, protože on z toho má další peníze, jelikož opravná zkouška stojí 1200 Kč. O časových prodlevách mezi jízdy bych se radši nezmiňovala, ale když vám všech 28 hodin jízd ve výcviku (na webových stánkách uvádějí dobu výcviku 3-4 měsíce) trvá odjet 7 měsíců!!, tak se mi zdá, že už je něco špatně. A to špatně je opět pan instuktor Josef, který má za den zhruba 3 žáky a i to se mu zdá moc, takže máte 1 jízdu když má zrovna na Vás náladu za týden (obvykle to bývá jednou za 14 dní ..) Upřímně, vůbec nechápu, proč si ho tam majitel autoškoly pan Fürst pořád nechává, kdyby bylo na mně, dostal by padáka po první stížnosti co na něj přišla (upozorňuji, že toto není jenom moje nespokojenost). Opravdu, apeluji na Vás ve Vašem dobru, abyste někdo nenaletěl jako já a nemusel pak litovat, NEPŘIHLAŠUJTE SE DO TÉTO AUTOŠKOLY!!! Jestli máte jinou možnost, že se ve Vašem okolí vyskytuje i jiná autoškola, zvolte určitě tu jinou, protože nevím jestli může být nějaká tak strašně amatérská jako Autoškola Spektra Praha 13 - Stodůlky.
vloženo: 14. ledna 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola na mě udělala skvělí dojem. Je peněžně mi blízka a dojedou tam, kde je třeba. Moc doporučují. :)
vloženo: 27. března 2015
vložil: Maria, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den,

po vlastní zkušenosti bych chtěla Autoškolu Spektra všem doporučit, výborná komunikace, trpělivé vysvětlování, časová přizpůsobivost mým požadavkům a velice příznivá cena. Chtěla bych tím poděkovat učiteli Josefovi za skvělý přístup!!! Doporučuji. Dáša
vloženo: 28. ledna 2015
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   pohodový instruktor (Milan), příjemná atmosféra, dobrá cena, podpoření, pomoc, žádný stres, velmi dobré vysvětlení, skvělá příprava na zkoušky
vloženo: 26. listopadu 2014
vložil: Zuzka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Profesionálny, ľudský, trpezlivý a pohodový prístup inštruktora. V rámci teoretickej časti sa ku každému žiadkovi pristupuje individuálne, venujú vám dostatok času a zodpovedajú všetky vaše dotazy. Maximálna spokojnosť, vrelo doporučujem všetkým!
vloženo: 23. října 2014
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu vrelo doporučujem!!!
vloženo: 23. října 2014
vložil: jméno nezveřejněno,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Spektra osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Spektra < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Spektra - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje