Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Sport - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Sport

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Sport < <


   Zvládl jsem to i s naštíplým ukazováčkem takže vy to dáte taky
vloženo: 16. února 2024
vložil: Kozák Alexandr, emailová adresa nezveřejněna


   Profesionální přístup zaměstnanců autoškoly. Měla jsem možnost poznat 3 skvělé učitele, kteří mě připravovali na zkoušky. Měla jsem možnost si vyzkoušet jezdit ve 3 autech s kterým se mi bude jezdit líp. Nejlépe se jezdilo v rapidu s panem Zlamalem. Který zachoval vždy klidnou hlavu, pevné nervy a školácké chyby vysvětlil znovu! Přesto že se mi nepodařilo zkoušky udělat ani poprvé ani podruhé pan Zlámal to semnou nevzdal a jak slíbil že to semnou dotáhne do vítězného konce tak se tak stalo. Opravdu to byl on kdo mi ve všem hodně pomohl abych to nevzdala a zabojovala. Na jízdy jsme se domlouvali průběžně a ve všem mi vyšel vstříc tak jak se mi to hodí. Velké díky patří také Ondrovi, který se mnou byl při posledním pokusu který mi byl oporou při jízdě. Děkuju Autoškole Sport
vloženo: 15. prosince 2023
vložil: jméno nezveřejněno,


   Profesionální přístup.
vloženo: 10. listopadu 2023
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   To co jsem požadoval , mi bylo přislíbeno a splněno do puntíku . Konkrétně rozšiřoval jsem ŘP na skupinu A , takže jsem měl instruktora J.Zlamala , moje maximální spokojenost . J.Z. je motorkář/srdcař a bez toho se to dělat nedá , resp. citlivý přístup , ochota cokoliv zodpovědět , vysvětlit , atd . Za školackou hybu vám hlavu nikdo neutrhne , slušný vozový park . Děkuji celému kolektivu autoškole sport z NJ , mohu jen doporučit. Kurz jsem dodělal 2.11.2023
vloženo: 3. listopadu 2023
vložil: Marek Sehnal,


   Autoškola sport za mě bezpochybně 5 hvězdiček určitě doporučuji každému kdo se chce naučit řídit &#128578; učitele a jejich přístup super pan Elher a pan Kočib super učitele &#128591;&#127999; děkuji
vloženo: 10. října 2023
vložil: Radek Dunka , emailová adresa nezveřejněna


   Doporučuji, rozšiřoval jsem na sk. A . Pan Zlámal je motorkář a skvělý učitel. Na jízdy jsem se těšil, domluva vždy perfektní. Připravil mě na zkoušky že to dopadlo na první dobrou. Žádný stres, prostě pohoda. díky
vloženo: 13. září 2023
vložil: Mira,


   Autoškolu Sport jsem si vybral na základě kladných ohlasů, rozšiřoval jsem na sk.A. Pan učitel Zlámal má výbornou pověst což se potvrdilo. Domluva vždy na výbornou, na jízdy s ním jsem se těšil. Dokáže odnaučit zlozvyky které si člověk po letech řízení do autoškoly přinese. Připravil mě výborně, takže zkouška na první pokus. Můžu vřele doporučit. Mira
vloženo: 13. září 2023
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Nemůžu říct ani půl špatného slova !!!!
Už jsem nějakou tu autoškolu v minulosti dělal. Ale autoškola Sport je na té nejlepší úrovni!!!! Dnes jsem dokončil Áčko a vše proběhlo tak profesionálně a na pohodu že mi vlastně bude smutno tam nechodit ! Mega přístup!! p. Zlámal klobouk dolů!! Super učitel! Všem ale opravdu všem doporučuji autoškolu Sport !!!!
vloženo: 16. srpna 2023
vložil: Pavlos, emailová adresa nezveřejněna


   Zdravim vsechny.Dnes jsme s kamosem zdarne na poprve zvladli kurz na skupinu A.Behem kurzu vse fungovalo jak ma&#128077;&#128077;Julis ktery vede motorky je pohodovy borec ktery spoustu veci poradi,ukaze.Za me skvela autoskola..Kurz byl rychly,poučný.Mejte se a vsichni a urcite doporucuju!!!!&#129761;
vloženo: 16. srpna 2023
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Za mně autoškola skvělá, měl jsem šanci se seznámit a jezdit s 5ti učiteli, a jet ve 3 jiných autech, takže výběr je obrovský. Všichni učitelé byly pohodový a připravili na zkoušky perfektně. Kurz byl také nejlevnější co jsem našel což bylo velké +, jediná výjimka co bych měl je že jsem kurz dodělal až po 6 měsících, protože mají hodně žáků, ale jsem přesvědčen o tom, že kdybych se učitelům ozýval častěji, měl bych kurz hotový mnohem dřív. Takže pokud nevíte jakou autoškolu by jste si měli vybrat, za mně autoškola Sport je skvělá volba.
vloženo: 6. srpna 2023
vložil: Adam Koňařík ,


   Dnes jesem ukončil kurz na skupinu A. Co se týká Autoškoly Sport Nový Jičín, jsem velmi spokojený, super přístup ke studentům, vedení na jedničku, výuka pohodová a hlavně bez stresů a na pohodu :)
PS: Můj učitel pan Zlámal, velmi pohodový člověk. Přeji mu mnoho úspěchů do dalších let.
vloženo: 24. května 2023
vložil: Beneš Jindřich,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    Měla jsem tu čest seznámit se při výuce se všemi učiteli, panem Kelnarem ,panem Zlámalem i panem Kočíbem. Pan Kelnar nemá snahu naučit žáka 100%,plno věcí ohledně řízení mi bylo řečeno, až když jsem přešla k panu Zlámalovi, což bylo v poslední fázi jízd. Pan Zlámal jako učitel naučí ,jde vidět ,že si na tom dává záležet. Bohužel ale neumí žáka motivovat a neustále jen to sebevědomí v řízení podkopává. Možná ,že to je jen nějaká taktika jak přimět žáky ,aby si dokupovali jízdy. Těsně před zkouškami jsem litovala toho že jsem si vybrala tuto autoškolu. Právě proto, že mne pan Zlámal přesvědčoval o tom ,že nejsem schopná ovládat vůz. Den před druhou zkouškou mi oznámil ,že si budu muset dokoupit ještě hodně jízd abych se zlepšila. Na zkoušku jsem nakonec přišla a prospěla jsem..Každopádně za mne top učitel určitě pan Kočíb , naučí , dokáže žáka motivovat, je milý a pohodový , hlavně se s ním při jízdách člověk zbytečně nestresuje a řekne narovinu jak na tom ten žák je.
vloženo: 25. února 2023
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

    Jen ve zkratce Nejlepší Autoškola a Pan učitel Zlamal perfektní přístup profesionalita na vysoké úrovni 5 hvězdiček za profesionální přístup !!!
Vřele doporučuji
vloženo: 17. února 2023
vložil: Pat…, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Ze rizeni jsem mela opravdu strach, bala jsem se jet vic jak 20. Ze zacatku jsem byla hodne nejista a bala se zaradit 3. A i kdyz jsem nemela pravidelne 1 nebo 2 pany ucitele, ale stridala jsem pany ucitele s externisty, tak jsem se rizeni naucila a nabyla jistoty. Posledni jizdy jsem jezdila uz panem zlamalem, ktery byl se mnou mozna o neco dele nez s jinymi, ale porad mi daval uzitecne rady. Opravdu i kdyz mate velky strach, nesedite v aute sami a ucitele jsou tam, aby vas vse naucili.
vloženo: 17. ledna 2023
vložil: Aďa P.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Tuto autoškolu vřele doporučuji. Je zde skvělí přístup instruktorů.
vloženo: 14. ledna 2023
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou sport jsem byla spokojena. Mohu jen doporučit. Dobrý přístup k žákům, vstřícnost, rozumná domluva. Pokud autoškolu v Novém Jičíně tak určitě tuhle.
vloženo: 22. srpna 2022
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chtel bych vyjádřit spokojenost s autoškolou sport p.kalamára,konkretně k učitelum pana Kelnara a pana Zlámala kteří na to že jsem uměl jen otáčet volantem dovedli k absolvování zkoušky.autoškolu sport mohu jen všem doporučit.Pavel P.
vloženo: 1. července 2022
vložil: Pavel P.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Chtel bych vyjádřit spokojenost s autoškolou sport p.kalamára,konkretně k učitelum pana Kelnara a pana Zlámala kteří na to že jsem uměl jen otáčet volantem dovedli k absolvování zkoušky.autoškolu sport mohu jen všem doporučit.
vloženo: 1. července 2022
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super autoškola, nikde jinde bych ani nešel. Kurz se vůbec neprodlužoval a vše šlo podle plánu. Ještě jednou moc děkuji
vloženo: 30. června 2022
vložil: Jakub,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší autoškola do které jsem mohl jít vynikající a profesionální přístup ke studentům. Jízdy na dohodu a není problém s domluvou místa i času. Není co vytknout a pan Zlámal vynikající učitel. Mohu jen doporučit.
vloženo: 9. června 2022
vložil: Jakub B, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan učitel autoškoly Julius mi neustále předkládal sexuální návrhy. Vím od kamarádek, že většinou vyučuje mladé holky z místního gymnázia. Několikrát měl se mnou pohlavní styk.
Vždy se sobecky sexuálně uspokojil. Na mne v tomto směru nikdy nebral ohledy. Jsem přesvědčena, že učitel autoškoly Sport pán Julius je zakomplexovaný muž z Hranic.
Pokud se Vám absolventkyně kurzu přihodilo, nebo děje to samé, najděte prosím odvahu a napište o tom. Toto je pravé místo pro sdělení pravdy. Pravdy o arogantním a bezohledném Juliovi, který si snadno zahrává s city mladých a naivních žadatelek o řidičské oprávnění. O Juliovi, který disponuje darem manipulovat a ubližovat . Vše realizuje z pozice učitele autoškoly. Z určitého zákona nadřazenosti vůči žadatelkám o řidičské oprávnění. Pokud začnete na tyto skutečnosti poukazovat, učiní Vám Julius z života peklo. Jsem přesvědčena, že takové jednání Julia je minimálně na hranici zákona. možná mnohdy i za ní Ozvěte se prosím další. Věřím, že jsme všechny schopny podat na Juliana trestní oznámení. A očistit jméno autoškoly SPORT. Očistit jméno pana Pavola Kalamara, který je úžasný člověk. Děkuji a věřím ve vaši odvahu.
vloženo: 30. března 2022
vložil: Valérie Bezděková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Instruktor AŠ, pan Kalamár , že by byl arogantní cholerik?Tak to nevím, kam paní, která toto napsala, chodila před 10 lety do autoškoly...Já klidnějšího člověka-učitele nezažil.Navíc skvělý přístup a domluva.Za mě jedině palec nahoru.
vloženo: 14. května 2019
vložil: Petr, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu hodnotím velmi kladně a určitě doporučuji.Je pravda, že kolik lidí, tolik chutí, jak se říká, ale já si opravdu stěžovat nemůžu, učitel autoškoly je velmi klidný člověk , dokáže naučit a vysvětlit s trpělivostí.Cena je příznivá a délka kurzu vyhovující.Zkoušky jsme sice dala až na druhý pokus , ale bylo to tím, že při první zkoušce jsme byla dost nervózní.
Za mě tedy určitě velké ano této autoškole.
Eva
vloženo: 13. května 2019
vložil: Eva , emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Před deseti lety jsem dělala tuto autoškolu a byl to bez přehánění nehorší zážitek. Přístup instruktora byl otřesný, je to arogatní, cholerický člověk, který se na toto povolání absolutně nehodí. Po čtvrtém neúspěšném pokusu jsem to vzdala a nechala propadnout peníze+musím říct, vypěstovala jsem si doslova odpor k řízení. Před půl rokem jsem se rozhodla,že si řidičák přece jen udělám - AŠ jsem si vybrala v Ostravě. Sice jsem ju udělala až na po čtvrté, ale přístup se absolutně nedá srovnat. Nyní už jsem hrdým vlastníkem řidičského oprávnění a řízení jsem si doslova zamilovala. Dlouho jsem přemýšlela, zda toto hodnocení napíšu, ale musím varovat všechny, kteří by se náhodou rozhodli, že si tuto AŠ vyberou. Prosím vás, nedělejte to, pokud nechcete dopadnout jako já. Nechápu ty pozitivní hodnocení tady.
vloženo: 4. května 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pan Kalamár je klidný, trpělivý a ikdyž jsem sem tam udělala pěknou blbost, nikdy nezvýšil hlas. Jezdila jsem vždy 2 3/4 hodiny a dost často, takže jsem se všechno dost rychle naučila. Myslím, že mít jednu 3/4 hodinu 1-2x týdně (nebo i méně často) je nesmysl, co se člověk za 45 minut naučí, do dalšího týdne zapomene. Nebo půlku.
Pan Kalamár měl perfektní přístup a ikdyž jsem si nevěřila, na zkouškách jsem měla 100% bodů v testě a jízdy jsem dala na poprvé. Cena taky super, můžu jen a jen doporučit!!!!!
vloženo: 12. října 2015
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola s panem Kalamárem je asi to nejlepší co může být, milé vystupování a klidný přístup, který velice hodnotím po tom co jsem slyšel, že v některých autoškolách v NJ učitelé žákům sprostě nadávají.
Další super věc byla, že během jízdy hrálo radio a člověku to pak rychleji ubíhalo.
A v neposlední řadě to byla super cena, která je bezkonkurenční. :)
vloženo: 3. července 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super autoškola! K p. Kalamárovi jsem přestoupila po třech jízdách od p. Fardy. Přístup p. Kalamára se s p.Fardou nedá srovnat!! Žádny stres, řev. Na jízdy jsem se těšila, super přístup. Zkoušky jsem udělala napoprvé. Za měsíc jsem měla jízdy hotové-žádné delší prodlevy, jak tady někteří píšou. Děkuji a určitě všem DOPORUČUJI!
vloženo: 26. června 2014
vložil: Lucie Šátková,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Celkově bych hodnotila tuto autoškolu (a především klidný a trpělivý přístup pana Kalamára) za velmi profesionální. Jízdy jsem si domlouvala, jak jsem chtěla, byly vždy příjemné a pokud jsem udělala chyby, byla mi vysvětlena a jeli jsme na stejné místo, abych si ji zapamatovala. U zkoušek byl p. Kalamár velmi pozitivní a povzbudil nás. Cena krásná. Na drby nedejte ;)
vloženo: 18. března 2014
vložil: Kristýna Jurošková, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do autoškoly jsem přišla na doporučení kamarádky a musím napsat, že jsem udělala dobře.Pan Kalamár má velmi individuální a klidný přístup, který je myslím si pro začínajícího řidiče důležitý.Chyby vytýkal s trpělivostí a hodiny teorie v příjemném prostředí se nesly ve znamení přípravy ke zkouškám s důrazem pravidla silničního provozu- i díky tomuto jsem udělala zkoušky hned napoprvé a bez větších stresů.Určitě můžu tuto autoškolu jen a jen doporučit!Dana.
vloženo: 13. ledna 2014
vložil: Dana, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rozhodně doporučuji! Při výběru pro mě byla důležitá cena a individuálně domlouvané jízdy, což autoškola Sport splňovala bez chybičky. Dalším kladem je velice klidný přístup pana Kalamára, což je myslím si při jízdách důležité - být v pohodě. Chyby obvykle vytýkal a vysvětloval ihned a pak je většinou ještě shrnul na konci jízdy. K teoretickým hodinám nemám vůbec co dodat - dvakrát do týdne, hodinku v učebně pan Kalamár zopakoval nejdůležitější. Co se týče vozového parku - nejsem technický typ a jako začínající řidič nemám zkušenosti s řízením jiných značek automobilů ale ve Fabii se mi jezdilo dobře, pohodlně.
Kurzy trvaly měsíc, zkoušky jsem udělala napodruhé, musela jsem zopakovat jízdy, ale za to mohla moje nervozita - přikoupila jsem pak dvě hodinky jízd, získala jsem větší jistotu a za týden už si můžu jít na úřad pro řidičák :-)
vloženo: 3. května 2013
vložil: Zuzana,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do této autoškoly jsem přestoupila z jiné novojičínské AŠ, kde jsem neudělala zkoušky a kde byly průtahy u dalších termínů zkoušek.V autoškole pana Kalamára šlo vše jako po másle,koupila jsem si několik kondičních jízd, které mi hodně daly a zkoušky jsem udělala na poprvé.Škoda, že jsem se při výběru autoškoly rozhodla špatně,měla jsem jít hned do AŠ Sport a nestálo by mě to tolik peněz a času!Mohu tuto autoškolu jen doporučit!!!M.
vloženo: 22. července 2012
vložil: Monika, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výuka a příprava na zkoušky byla v této autoškole perfektní, přístup ze strany autoškoly byl velmi vstřícný a na dobré úrovni.Mohu než jen doporučit přihlásit se do kurzu v této autoškole!Adam
vloženo: 24. června 2012
vložil: Adam, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Profesionální přístup, výuka dostatečná, velká úspěšnost u zkoušek.Tuto autoškolu můžu jen doporučit!
vloženo: 22. června 2012
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   je cice nejlevnejsi v okoi,ale trva to i pul roku,nez se dostanes ke zkouskam a tak dal.a skoro nic se nenaucis

vloženo: 25. března 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola mi byla doporučena a určitě doporučení nelhalo-přístup pana Kalamára je velmi vstřícný.S výukou jsem byla spokojena a i když kurz trval o něco déle tak vím, že mi byl věnován maximální čas a i tak jsem mohla zkoušku úspěšně vykonat na poprvé.Hodnotím autoškolu Sport velmi kladně.Jana
vloženo: 14. listopadu 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Na tuto autoškolu musím napsat jen samá pozitiva.Kvalitní učitel s dlouholetou praxí, se snahou naučit a připravit co nejlépe žáky pro silniční provoz.Výuka teorie je dostačující.Tuto autoškolu určitě doporučuji!
vloženo: 22. září 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výborná cena je to jediné co můžete od této autoškoly očekávat. Výuka teorie téměř žádná, jízdy plánované i s měsíčním odstupem, délka kurzu nikoli 2-3 měsíce, ale 5-6 měsíců, pokud uděláte napoprvé. Co se sami nenaučíte, neumíte. U zkoušky z jízdy téměř všichni propadnou. jsou i lidé, kteří dělají opravnou jízdu podesáté a neudělají. Pan učitel není schopen je připravit. Dobře si rozmyslete, kterou autoškolu si vyberete. Nikdy více.
vloženo: 20. září 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výuka z videí což sice mi nevadilo učila jsem se sama, neboť nemám čas chodit na terorii, tak mi to vyhovovalo, že to nebere jako povinnést. Jízdy bere také jako samonauku, na konci jízdy upozorní na chyby, ale moc nenaučí neporadí. To se také projeví u zkoušek, kdy většina lidí odpadá jak z teorie tak jízd i techniky vozidla, kterou vyučuje den před zkouškou a to v zimním období pod lampou kdy na auto není ani pořádně vidět.
Dělat znovu autoškolu, určitě si vyberu někoho jiného!!!
I kdyby byl nejlevnější což ani v období, kdy jsem ji dělala nebyl, tak se to nevyplatí.
vloženo: 15. září 2011
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Co říct, autoškolu jsem dělal půl roku, a to je jediný zápor, který k této autoškole vidím. Ano, teorie nic moc, ale to Vás nikdo nikde nenaučí, musíte se učit i sami. Pán Kalamár je příjemný, nikdy nezvýšil hlas, když udělate chybu, hned vše znovu vysvětlí. Udržba taky v pohodě. Autoškolu jsem udělal na poprvé a rád bych si ji zopakoval.
vloženo: 15. srpna 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rozhodně nejslabší autoškola v Novém Jičíně. Cena super (7500,- ?) ale tím to taky končí. Doporučuji si připlatit za PRAIM nebo Jiráka!
vloženo: 16. dubna 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Důrazně varuji všechny případné zájemce o tuto autoškolu!!Myslím si, že aktuální cena - 6400 Kč už o mnohém napoví. Výuka=mizerná. Jak už tady bylo řečeno výuka převážně z videokazet. V průběhu celé autoškoly máte pocit že instruktorovi na Vás vůbec nezáleží a ano co se sami nenaučíte - nevíte. Např. techniku, která je součástí zkoušek jsme brali den před zkouškami a to cca 1 hodinu. No myslím si, že za tak krátkou dobu a hlavně způsobem, kterým to dotyčný vysvětluje to opravdu nepochopíte. Takže, s touto autoškolou jsem byla více než nespokojená. A moc dobře vím, že nejsem sama, kdo má stejný názor!! Kdybych to věděla, tak si radši připlatím a jdu jinde.
vloženo: 26. února 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S autoškolou jsem byla naprosto spokojená! Pan Kalamár je velice příjemný, tolerantní a nikdy na mě ani trošku nezvýšil hlas. O to mi šlo. Nepotřobovala jsem někoho kdo by jenom v autě řval. Tuhle autoškolu mohu naprosto doporučit :)
vloženo: 12. listopadu 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S tou autoškolu jsem byla úplně spokojená. Velice mi záleželo na klidném průběhu jízd, což p. Kalamár splnil. Nemohu mu nic vytknout a ani bych nic neměnila. Nikdy na mě nezvýšil hlas a pokud jsem udělala něco spatně hned mi vše řádně vysvětlil. Vždy je velmi ochotný a vstřícný. Tuto autoškolu mohu pouze doporučit a pokud bych se měla opět rozhodnout kde dělat autoškolu, názor bych nezměnila. A popravdě bych ani nebrala ohled na cenu, jelikož je pro mě důležitý hlavně skvělý přístup (což u některých není zrovná zvykem)
vloženo: 11. října 2010
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem byla velice spokojená. Přístup pana Kalamára byl individuální. Při jízdách byl klidný a nezvyšoval hlas. To je pro mě důležitější než moderní vybavení učebny a nadstandardně vybavené auto. S cenou jsem byla také spokojena. S čistým svědomím ji doporučuji dále.
vloženo: 15. července 2010
vložil: Pavla, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   sem moc moc moc spokojená s touto autoškolou!!Cena kurzu je velmi nízká a učitel na žáky neřvě jak v jiních.MOC VÁM DOPORUČUJU
vloženo: 15. července 2010
vložil: míša, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Urcite bych ji doporucila, nemuzu rict nic proti stylu vyuky ani proti p. Kalamarovi, moc mu dekuji, je to skvely ucitel a hlavne klidas coz je potreba:D Ano nemá nejvyspelejsí techniku a auto, ale nwm co ti lide kteri tu o tom psali cekali, kdyz jste chteli neco lepsího mate jit do dvakrat drazsí;) Ale je to i o samostatnosti ze.. nekdo to hold potrebuje mít naservirovane pod nos:-)
vloženo: 10. července 2010
vložil: Katka, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S výcvikem jsem velmi spokojená.Přívjetivý , hodný učitel.Pomůže a je příjemný:-).Kdybych mohla, určitě bych si tento výcvik zopakovala.Všem vřele doporučuji.
vloženo: 14. června 2010
vložil: Tereza, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jsem velice spokojen s autoškolou, absolvoval jsem levou zadní s dobrou přípravou a perfektním vysvětlením. Super cena s dobrým přístupem. Vřele doporučuji. :)
vloženo: 13. června 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do této autoškoly jsem se přihlásila na doporučení kamarádky a po absolvování kurzu a vykonání zkoušek můžu tuto autoškolu jen doporučit!Jde vidět, že pan Kalamár je učitel s dlouholetou praxí a jeho přístup k uchazečům o ŘP je velmi individuální a ke každému přistupuje s osobitostí mu vlastní.Vedení výuky vyhovuje všem požadavkům a mohu říci,že ze skupiny lidí ,kteří jsme byli na zkouškách,jsme všichni udělali na prtvní termín a to jistě o něčem svědčí.Ještě jednou děkuji a doporučuji.
vloženo: 13. června 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Do této autoškoly jsem se přihlásila na doporučení kamarádky a po absolvování kurzu a vykonání zkoušek můžu tuto autoškolu jen doporučit!Jde vidět, že pan Kalamár je učitel s dlouholetou praxí a jeho přístup k uchazečům o ŘP je velmi individuální a ke každému přistupuje s osobitostí mu vlastní.Vedení výuky vyhovuje všem požadavkům a mohu říci,že ze skupiny lidí ,kteří jsme byli na zkouškách,jsme všichni udělali na prtvní termín a to jistě o něčem svědčí.Ještě jednou děkuji a doporučuji.
vloženo: 13. června 2010
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Já byla spokojená hodně. Jooo trvalo to delší dobu. Ale stálo to za to. Autoškolu jsem udělala na poprvé a testy na 100%. Panu Kalamárovi děkuji, že na mě neřval ve chvílích, kdyby to jiný instruktor udělal. Zkoušky jsem udělala z větší části určitě díky němu. x)
vloženo: 6. května 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   s touto autoškolou sem byla celkem spokojená ! to co se tu píše je sice pravda ale některým žákům to tak vyhovuje! nejvíce se mi líbil jeho přístup. Ani jednou za celou dobu co sem tam byla a dělala v autě dost hrubé chyby na mě nezvýšil hlas, jak je u jinačích autoškol běžné, a jízdy s ním sem si žívalala. Doba trvání této autoškoly byla sice delší něž u těch tzv. rychokurzů, ale s touto skutečností vás seznámí ještě dřív než tam jdete, takže si pak na nic nestěžujte a nenadávejte na to že to trvalo dlouho. Zkoušky sem dělala před pár dny a zvládla sem je na jedničku a přístup pana Kalamára se mi od začátku líbil.
vloženo: 2. května 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Výuka převážně z videokazet, ano vidíte dobře z videokazet, ale nedivte se, jedná se o nejlevnější autoškolu ve městě, takže na DVD zapomeňte a na kvalitní obraz na vyřazeném televizoru z domácnosti také.
A příprava na zkoušky? Jaká? Spíš samopříprava, co se sami nenaučíte, nevíte.
Co se mi líbilo? Snad jen adrenalin při jízdě, když nevíte jestli se ta stará rozhrkaná fabia do konce hodiny nerozpadne. V žádném případě nedoporučuji.



vloženo: 10. února 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nebyla jsem vůbec s touhle autoškolou spokojená. Vyuka byla jsem z videich, v autě jsme poprve seděli asi až po měsíci odedne nástupu na vyuku a za další měsíc nás vzal opět do auta,nebot na nás neměl čas, připravoval jiné žáky na zkoušky. Přišlo mi že to tomu učitely bylo v celku jeno. Nabere si plno žáku a pak nestíhá. První zkoušky jsem měla asi až po více jak 3 měsících. Ted kdybych měla na víběr tak si ratši vyberu jinou autoškolu,jinde bych to už měla dávno za sebou.
vloženo: 19. září 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Sport osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Sport < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Sport - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje