Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Šroll - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Šroll

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Šroll < <


   Autoškolu rozhodně doporučuji.
vloženo: 8. září 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Instruktoři z autoškoly p.Šrolla jsou lidé na správném místě. Díky jejich hodinám jsem byl dokonale připraven ke složení závěrečných zkoušek mnoha skupin řidičských oprávnění...
Velikou výhodou je rodinné zázemí, individuální přístup, komunikativnost, vozový park a skvělý přístup lektorů. Bez jakýchkoli výčitek konstatuji, že je to nejkvalitnější a nejlepší autoškola v Náchodském okrese..
vloženo: 3. dubna 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   u teto autoskoly jsem si delal rozsireni C/E . trochu tvrdsi pristup,ale to je zpise k dobru.mohu jen doporucit
vloženo: 7. června 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Doporučuji vřele autoškolu dalším lidem. Byla jsem spokojena s přístupem a na závěrečnou zkoušku sem byla dostatečně připravena :)
vloženo: 18. října 2013
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   vše v nejlepším pořádku
vloženo: 4. prosince 2012
vložil: mik30,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Není nic na co bych si já jako žák mohl stěžovat. Výuka probíhala plynule a kvalitně. Jelikož jsem si dělal rozšíření B/C, tak přístup instruktora byl trochu tvrdší, ale to bych považoval za plus s ohledem na dnešní situaci na silnicích.
vloženo: 11. prosince 2011
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Dobrý den.U pana Srolla jsem absolvoval téměř všechny skupiny které existují od malého motocyklu až po autobus.Dnes se živím jako profesionální řidič a moc děkuji všem zaměstnancům této autoškoly za jejich výbornou přípravu na dnešní motorový svět.Všem mohu osobně doporučit.Ještě bych chtěl tímto pozdravit pana Srolla a popřát mu hodně pracovních uspěchů.S pozdravem řidič autobusu Radek Svoboda.
vloženo: 10. února 2011
vložil: Radek Svoboda,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Napadá mě jen skvělé jsem spokojená
vloženo: 11. listopadu 2010
vložil: Dana Úlehlová,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Naprostá spokojenost
vloženo: 23. května 2010
vložil: Martin K.,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   autoškola docela dobrý až na přístup některých učitělů ;-)
vloženo: 1. října 2009
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Šroll osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Šroll < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Šroll - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje