Logo VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz MENU
 

Autoškola Šťastná - hodnocení a reference 

STUDOVNA.moje-autoskola.cz - výuková videa pro žáky autoškol

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Šťastná

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Šťastná < <


   Hujnacek všechny vyhazuje z této autoškoly, asi nějaká domluva :)

3ti pokus = platis znova autoskolu
vloženo: 18. listopadu 2022
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Abych pravdu rekla tak jit do teto autoskoly bylo snad nejhorsi rozhodnuti. Ze zacatku bylo vse v poradku dokud ovsem nezacaly jizdy. Urcite si myslite ze tohle pise nejaka neschopna holka co to neudelala protoze proste neumi ridit. Autoskola se nas to ale ani nesnazila naucit. Jeji uceni spocivalo ve kriku a castych vetach “ja uz jako nevim jak ti to mam vysvetlit, ty se proste nesnazis”. Takze jsem se postupem casu zacala bat do autoskoly vubec jit, tolikrat jsem to obrecela protoze to jak se k nam chovali to byla hruza. V cele autoskole je velmi oblibene pomlouvani “zacku”. Neni divu ze vedeni nevadi kdyz v tom vesele jede s nema. Za byvale pani majitelky mela autoskola nejspis nejakou uroven ale s nastupem nove to jde z kopce a jde to videt. Podpora taky zadna, ucitelum je uplne jedno zda ridicak udelate nebo ne, prijde mi ze nekteri z nich se vubec nesnazi vas ke zkouskam dovest ale pak budou vykladat jak s vami dreli. Podpora se tam bere asi takto “nemas sanci to udelat”, “musel by se stat zazrak abys to udelala”. To neni moc v poradku ze? My jsme vasi zakaznici a meli byste se podle toho chovat a ne nas shazovat a byt mili jen kdyz neseme penize. Jedine o co vam jde jsou prave ty penize. Ze vsech tri pokusu jsem byla vyhozena za uplne blbosti, takze jsem rezignovala a radsi ani ridit nebudu. Jine autoskoly se o sve zaky zajimaji a snazi se je rizeni naucit tak aby meli na to udelat zkousky. Toto u autoskoly stastna nenajdete, bohuzel. Kdyz si rodice dovolili dojit pravem stezovat tak se jim vedeni vysmalo do obliceje a samozrejme vsechno zapreli. Meli ke vsemu opravdu hloupe vymluvy a asi si mysli ze si neumime poskladat dve a dve dohromady. Prala bych ji aby se videla jinyma ocima a zamyslela se nad tim jak se chova. Asi ji bylo jedno ze se to vsechno dostane ven a doufam ze k hodne lidem aby si pak vybrali jinou autoskolu a nemuseli jim to tam trpet. Ano jsou levni ale asi uz vime proc, kvalita jejich prace tomu odpovida. Proto pokud mate jinou moznost, radsi si priplatte abyste pak penize nevyhodili jak my. 17000 vyhozenych do vzduchu
vloženo: 11. září 2022
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Při závěrečných jízdách vás vyhodí za blbosti, vlastně ani ne za chyby. Instruktorka vedle vás znervoznuje, pořád máchá nervózně rukama, není přes ni vidět, v ničem se vás nezastane a jde na ruku komisaři. Divné, vždyť je to i výsledek jejich práce.
vloženo: 11. března 2022
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejhorší autoskola do které jsem mohla jít! Pri výcviku na mě neustale lektoři křičeli bez schopnosti mi cokoliv vysvětlit. Nic mě nenaucili, všechno jsem se musela ucit s rodiči, takže investice do edukace úplně zbytečná! Zkoušky mi inspektor 4x nedal kvůli naprostým hloupostem, načež jsem kvůli tomuto přístupu totálně rezignovala a řidičák nechci. Nechci už tohle zazit. Arogantní přístup a sexualni obtěžování pri výuce. Tato autoskola nema penize a proto žáky záměrně nechává nedat zkoušky, aby dostala více peněz pri opakovaném pokusu! Naprosto tristní chování všech
vloženo: 24. října 2021
vložil: Elmi, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Super učitelé, ochota vše vysvětlit, super cena
vloženo: 8. července 2021
vložil: Dan, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Jezdil jsem 3 vyučovací hodiny přímo s paní Šťastnou, taky byla dobrá, ale jako chlap jsem si víc rozumněl s panem Půčkem. Na začátku dostanete knížku předpisů, což se ale ještě probírá vždy 1x týdně přímo v autoškole. Takže jestli je někdo samouk nebo vškoleuk, je jedno. Jsou tu obě možnosti. Mrs. učitelka příjemná, auta moderní, smuvená cena (8000 jako student + 700 úřadu) neporušená. Zkouška udělaná napoprvé a nijak ji neoddalovali. Skutečně - takhle jsem si to představoval. 5 hvězdiček
vloženo: 29. ledna 2020
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškolu určitě doporučuji. Bála jsem se skvělí učitel mě toho zbavil. Stale je sice co zlepšovat, ale základy me naučili.
vloženo: 27. května 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   :)
vloženo: 31. ledna 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Nejlepší autoškola v Hodoníně, paní učitelka je výborná, vynikající přístup k žákům. Cena je dobrá. Jednička!!!
vloženo: 8. března 2016
vložil: Duc Linh Do, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Učitel autoškoly ponižuje žáky místo toho aby je něco naučil tak jim dokazuje jací jsou debilové. V žádném případě tuto autoškolu nedoporučuji, jsou to vyhozené peníze.
vloženo: 18. února 2014
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Absolvovala som kurz v autoškole Šťastná a chcela by som týmto vyjadriť, že som maximálne spokojná s prístupom inštruktorov, organizáciou výuky, možnosťou domluvy a vobec s celkovým priebehom kurzu. Vrelo doporučujem. Výborné hlavne pre ženy - jazdy v kľude a bez nerváku.
Lucia A.


vloženo: 22. července 2012
vložil: jméno nezveřejněno,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola okrádá své žáky na jízdách, neposkytuje jízdy v zákonem stanovené délce.To znamená, že dvouhodinová jízda tj. 2x45min trvá jen 60min.V rozvrhu jízd se řídí spíše svými potřebami něž potřeby žáků-studentů, kteří si musí jízdy domlouvat místo vyučování.
vloženo: 1. března 2012
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   vřele doporučuji. Staník
vloženo: 13. prosince 2011
vložil: staník,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   vse skvele
vloženo: 25. října 2011
vložil: jakub,


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Všem doporučuji.jsem nadmíru spokojena z probíhajícího kurzu,učitelé teorie i jízd jsou bezchybní a pokaždé vyjdou vstříc.Můžu jen doporučit,opravdu tahle autoškola patří mezi nejlepší....
vloženo: 21. června 2011
vložil: Soňa, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Přístup k žákům autoškoly je dobrý, vždy se lze dohodnout na jízdách.Během jízdy instruktor řádně poučuje budoucího řidiče-čku o jeho chybách a jak tomu předcházet. Mohu jen doporučit !
vloženo: 13. dubna 2011
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kurz probíhal naprosto klidně a pohodově.
Sem rád že jsem si vybral právě tuto autoškolu bohužel jen kvůli špatnému počasí jsem stihl udělat pouze B a ne AB jak jsem měl v plánu ale za to autoškola nemůžu. Nikdy nebyl problém zavolat a přeobjednat si jízdy když to bylo potřeba.
vloženo: 12. září 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Autoškola je velmi dobře vybavena, má nové auta Škoda Fabia. Instruktoři jsou velmi dobrým vzorek svým žákům. Kurz by mohl být cenově o něco výhodnější pro studenty. Jinak jsem byla se vším spokojena a nelituje své volby. Na závěrečné zkoušky mě velmi dobře připravili.
vloženo: 10. února 2010
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Parádní příprava na zkoušky, všechno srozumitelně vysvětlené, skvělý přístup učitelů. Jsem nad míru spokojená, až budu dělat papíry na auto, určitě u Šťastné:)
vloženo: 2. listopadu 2009
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Kurz bezproblémový a srozumitelný.
Cítil jsem se velmi dobře připraven k řízení.
Tuto autoškolu vřele doporučuji stejně jako spousta ostatních dnes již řidičů z okolí.


vloženo: 14. září 2009
vložil: jméno nezveřejněno,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Šťastná osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Šťastná < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Šťastná - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje