Logo všechny-autoškoly.cz
 

Autoškola Lukáš Stejskal - hodnocení a reference 

Návrat zpět do ADMINISTRACE AUTOŠKOLY


Hodnocení autoškoly Lukáš Stejskal

> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Lukáš Stejskal < <


   Autoškolu Stejskal vřele doporučuji výborné jednání, výborné chování k žákům opravdu za mě super ještě jednou můžu poděkovat a paní komisařka taky super &#128578;&#128077;
vloženo: 11. září 2019
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


   Autoškola Stejskal.Nedoporučuji! Zbytečně předražené, Naprosto neprofesionální chování vůči žákům.
Nevím jak u pana Stejskala, ale u paní Št3krové mi přijde že je až moc přísná na své studenty! Vím to z vlastní zkušenosti.. Prvni jizdy jsem absolvoval/a na cvičiště u arény, tam bylo všechno v pohodě. Seznámila mě s autem, zkusila semnou projet cvičiště vysvětlila mi couvání.. Na tu si nemuzu stěžovat. Horší už byla jízda v terénu, a to o dost... Místo toho aby vám paní štekrová vysvětlila co jste udělal/a špatně, se vás na to začne ptát při jízdě. Ještě je známo že u paní Št3krove nesmíte říct slova nevím ! Jakmile ho řeknete začne nechápavě koukat z okna a mlčí, a čeká na vaší další odpověd.... V tu chvílí jste pod strašným tlakem, a začnete tipovat odpovědi.. Pod ohromným tlakem jsem začal/a dělat strašný chyby za které mi ještě paní Št3krová pokládat další otázky...To mě rozhodilo úplně.. Po každé jízdě s Paní Št3krovou jsem se cítil/a jak největší blb/ka, co v životě nemůže dostat řidičák.. Až na jednu jízdu, kdy paní instruktorka celou hodinu autoškoly volala.. To jsem zajel/a bravůrně... A pan St3jskal není podle recenzí úplný pohodář... Tímto chci jen nedoporučit tuto autoškolu, z vlastních zkušeností. Určitě se najde i lepší autoškola v Liberci, a to nejen cenově, ale i přístupem k žákům. Mimochodem, závěrečné jízdy jsem udělal/a až na po 5 v Liberci!
vloženo: 28. února 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


   Pan Stejskal, majitel autoškoly a instruktor je člověk který své práci rozumí, bohužel ale ve své práci vyhořel a znalosti předat dál neumí. Pan Stejskal nemá trpělivost pro práci s lidmi, s každou chybou se rozčiluje a studenty zbytečně znervozňuje. Taky jsem zažil že se žákům před komisaři posmívá. Prostě čertík z krabičky se kterým sedět v autě je doslovně peklo.
Velmi špatná zkušenost, nedoporučuji.

vloženo: 29. ledna 2019
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   DO TÉTO AUTOŠKOLY JEN S PRÁŠKAMA NA NERVY!!
I já mám dost podobné zkušenosti...instruktor/majitel AŠ v 1 osobě(nikoho jiného nemá, tam se asi samým nadšením všichni jen hrnou, když má tak málo žáků xD) chce mít vše honem honem hotové,to že to člověk neumí, nad tím mávne rukou, ale na křižovatce začne řvát...místo věcné opravy typu "příště víc vlevo" začne hulákat "doprdelekurvadopičejaktodělátedohajzlu" Těhle nadávek je víc,cvičák má pronajatý s dalšíma autoškolama, takže jeden velký zmatek, navíc při cvičáku si raději povídá s komisařema a na vás se jen kouká, a nadává, když to neumíte, to proč tam s váma nejde přesně na místo vám odvětí "přece nebude tak daleko chodit", zajímavé že komisaře už tak nebolí nohy. O odbočení se často člověk dozví těsně před, takže nestačíte zareagovat, a pak na vás opět spustí smršť nadávek,jaktože nerozumíme česky, apod...naprostý tupec bez sociálního citu, často také nadává na nás žáky obecně, že jsme neschopný paka apod...

VYHOZENÉ PENÍZE
vloženo: 31. srpna 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Přidávám se taky ke skupině nespokojených. Právě u této autoškoly jsem si ověřil(asi před rokem), že vyšší cena neznamená lepší autoškolu a instruktora. Ba naopak. Instruktor vypadá solidně jen po SMS nebo telefonu, ale když řídíte, je hrubý a sprostý za každou chybu. Když náhodou nenadává, tak říká, jak je to vše jednoduché a jak jsme všichni(jeho žáci) jelita. Opravdu skvělé je zaparkovat na zákazu zastavení, což mu je asi jedno. Další supr věc je cvičák, při cvičení se pan Stejskal nevěnuje žákovi, jenom si s někým povídá o tom "Boha, to je tak jednoduché a ty jelita to neumí" HROZNÁ ZKUŠENOST. JDĚTE JINAM!
vloženo: 22. srpna 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem jezdila před čtrnácti lety. Měla jsem jako instruktora mladého Lukáše Stejskala, který byl od začátku velmi hrubý, arogantní a netolerantní k sebemenším začátečnickým chybám. Polovinu času vymezeného pro jízdy pouze řval ve stojícím autě. Asi po čtvrté jízdě jsem požádala o změnu instruktora, protože chování pana Stejskala bylo opravdu neúnosné. Dostala jsem přiděleného pana Bruthanse, který byl tehdy externím instruktorem této autoškoly. Ten neřval nikdy, ale bohužel se mnou jezdil stále jen okrajové trasy, Šalďáku se vyhýbal, parkovat mě neučil a asi tři měsíce od ledna do března se mnou vůbec nejezdil údajně kvůli sněhu a náledí. Po odježdění všech povinných jízd mě nechával přikupovat další a další jízdy. Asi po čtyřech takto přikoupených jízdách jsem se zeptala, kdy tedy budu připravena ke zkouškám. Odpověděl mi, že jsem teprve v půlce výuky, že ještě neumím jezdit v provozu a parkovat (jak by také ne, když mě to neučil) a že to mám raději vzdát. Vyhodila jsem tedy obrovské peníze. Nemůžu ani napsat, že to bylo "za nic," protože přínos této autoškoly šel vysloveně do záporných hodnot a získala jsem dojem, že jsem naprostý debil, který nikdy nebude umět řídit. Teprve po čtrnácti letech jsem se odhodlala pustit se do řízení znovu, samozřejmě už s jinou autoškolou. Byla jsem připravena, že budu dokupovat spousty jízd a zkoušky opakovat nejméně desetkrát, když jsem takový debil, kterému to nejde. Jaké bylo mé překvapení, když to najednou všechno šlo. Nemusela jsem přikupovat žádné další jízdy a po svou měsících jsem na první pokus složila zkoušky. Na sněhu a náledí. Autoškolu Stejskal důrazně nedoporučuji a velmi lituji, že jsem si tehdy to otřesné chování nechala líbit.
vloženo: 2. února 2017
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Velmi neprofesionální přístup. Pan Stejskal je arogantní, když člověku za volantem něco nejde tak vulgárně nadává a říká jak ho jeho práce nebaví. Měl by změnit povolání, takhle je člověk vystresovanej což za volantem není dobré. Také mi nepřijde normální před závěrečnou zkouškou měsíc nejezdit (na SMS zprávy nereagoval, telefony nezvedal). Za peníze které požaduje neodpovídají jeho služby. Rozhodně za takové chování nedoporučuji!
vloženo: 6. září 2016
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Rozhodl jsem se napsat, jak to chodí s autoškolami v tomto městě. Píši zde hlavně pro ty, co zvažují do jaké autoškoly se přihlásit, ale i pro ty co nemohou zkoušky udělat. Tohle není HATE na konkrétní libereckou autoškolu, drtivá většina autoškol Vás řídit naučí. Proto tuto zprávu píši na všechny liberecké autoškoly. Problém spočívá v libereckých komisařích. Jak už bylo psáno před lety v této zprávě.
http://liberecky.denik.cz/zpravy_region/na-jizdach-shori-skoro-vsichni-20110727.html
(Doporučuji přečíst komentáře pod článkem.) Od té doby se nic nezměnilo. Po absolvování kurzu v autoškole jdete na zkoušky, na kterých vás vyhodí za naprosté blbosti například zdržování provozu, znečišťování, atd. A zkoušky si opakujete a opakujete. Znal jsem jednoho řidiče z povolání, který řídil asi deset let a zkoušky musel udělat jinde. Jediná šance jak udělat zkoušku je jet první od magistrátu. Je takové nepsané pravidlo, že první co jede od magistrátu udělá. Zajímavé je, že tohle funguje u všech komisařů bez výjimky. Že by se snad dohodly? Druhá možnost jak udělat je pokud se komisař s někým baví a nevěnuje se svojí práci. To se však stává zřídka kdy.
Garantuji Vám ale, že komisaře poznáte již z dálky. Blondýna v kostýmku, bruneta oblečená v černém a běloch. Ten se asi chtěl stát lékařem, protože pořád chodí v bílém. Bílé boty, kalhoty i kožená bundička. Ten zkoušky dává jen hezkým holkám. O ostatních komisařích je škoda psát. Spojují je však prémie, které dostávají za vyhozené žáky. Jak všichni víme Liberec je nejzadluženější město v ČR (Mistrovství světa v lyžování), aby nějak umořily dluh vydělávají na lidech.
Vydělávají na tom i autoškoly. Za pučení vozidla a jízdy navíc. A tak nemají motivaci nic měnit. Slušné autoškoly o tomto mechanizmu vědí a na závěrečné zkoušky vozí žáky do jiných měst, nejčastěji do Turnova. Sem si i mnoho autoškol přesunulo sídlo. A většina neúspěšných žáků z Liberce sem chodí zkoušky dodělat. Přestup však také není nic pěkného. Tahle hydra se rozlezla i do nejbližších měst. Např. ve Frýdlantu se každého žadatele o přestup bojí přijmout, aby neměly problémy se zdejším komisařem.
A proč se o tom nemluví? Většina Liberečanů o tom ví a AŠ v Liberci nedělá. Ostatní to buď hodí za hlavu, nebo se s tím nechlubí. Kdo by se taky chlubil že udělá autoškolu na pátý a víc pokusů. Informace pochází z mých zkušeností a od bývalého instruktora z autoškoly. Vím, že stěžovat si jakémukoli úřadu nemá smysl, ale doufám, že to alespoň někomu otevře oči.

vloženo: 31. prosince 2015
vložil: Deon von Dux, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Pozor na pani Štekrovou. Nuti vas porad kupovat dalši jizdy,a děla vše možne abyste tu zkoušku neudělali. Když jsem odmitla dalši jizdy kupovat, tak mi řekla že už nebude mi pujčovat auto na zkošky protože je nové,a at si naučim někde řidit. 14 tisic v haji,a musim změnit autoškolu. Davejte si všichni pozor na autoškolu Stejskal.
vloženo: 9. prosince 2015
vložil: jméno nezveřejněno, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Byla jsem spokojená. Nakonec jsem autoškolu zvládla a to jsem byla případ :-) Můžu doporučit.
vloženo: 9. dubna 2015
vložil: Karla, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem maximálně spokojený po všech stránkách. Dokáže dokonale připravit opravdu každého i méně zručného na závěrečnou zkoušku i jízdu.
vloženo: 4. března 2013
vložil: anonym - jméno nevyplňeno, emailová adresa nevyplněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   S touto autoškolou jsem byla velice spokojená. Měla jsem za sebou jednu příšernou zkušenost s jinou autoškolou a tohle byl pro mě opravdu luxus.

Všem můžu jen doporučit :)
vloženo: 27. září 2012
vložil: Karolína, emailová adresa nezveřejněna


POZOR, následující hodnocení je více než rok staré:

   Mohu hodnotit kurz pro získání řidičs. oprávnění skupiny A, - - -naprostá spokojenost. Kurz se dá bez problémů dělat i při zaměstnání, v případě potřeby můžete mít jízdy večer nebo o víkendu, teorie stručnější ale dostačující(když se učíte i doma) - v ceně kniha a CD k procvičování. Jízdy jsou výborné, zpočátku na cvičišti, pak v mírném provozu a nakonec i v nejrušnějších čtvrtích Liberce i jeho okolí. Výborný instruktor, výborné motocykly.
vloženo: 10. srpna 2011
vložil: jméno nezveřejněno,



Vložení nového hodnocení

Pokud máte s autoškolou Lukáš Stejskal osobní zkušenost, ať už pozitivní či negativní, prosíme Vás o vyplnění hodnocení - poslouží pro ostatní žáky nejen při výběru té správné autoškoly. Buďte přitom co možná nejvíce konkrétní. Pro vložení hodnocení prosím klikněte na následující odkaz:


> > VLOŽIT NOVÉ HODNOCENÍ - Autoškola Lukáš Stejskal < <





O této stránce

Obsah zobrazený na této stránce byl vložen uživateli webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz. Textové příspěvky nejsou moderovány - zobrazují se bezprostředně po jejich vložení uživatelem. Za tento obsah odpovídají jeho autoři, nikoliv provozovatel webu VŠECHNY-AUTOŠKOLY.cz.


Autoškola Lukáš Stejskal - navigace

Nejbližší autoškoly v okolí

Ostatní autoškoly


upozornit na chybné údaje